|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2011
6.10.2010 14:50:02   
mami411
Ne pas, nastavke imam user posted image Pa včeraj sem si kupila ene nosečničke hlače črne.

(odgovor članu mami411)
Neposredna povezava do sporočila: 701
6.10.2010 14:51:04   
mami411
Joj jest si tud ne zapomnim katera je kaj napisala. No v glavnem edino za dvojćke vem katera jih bo imela user posted image

(odgovor članu mami411)
Neposredna povezava do sporočila: 702
6.10.2010 14:51:17   
vesna_b
če bi rada vidla, se lahk slikam in ti pošljem slike na mail, sam trebuha še ni tolk user posted image

(odgovor članu mami411)
Neposredna povezava do sporočila: 703
6.10.2010 14:52:10   
vesna_b
IZVIRNO SPOROČILO: mami411

Joj jest si tud ne zapomnim katera je kaj napisala. No v glavnem edino za dvojćke vem katera jih bo imela user posted image

al nas kar nekaj je... he he he

(odgovor članu mami411)
Neposredna povezava do sporočila: 704
6.10.2010 15:56:28   
Lidii
ste ble spet pridne in veliko pisale user posted image
z mojo slabostjo ni bilo nič boljše, zato sem šla v ponedeljek na bolniško. os zdravnica je bila razumna, šefica v službi pa malo manj (ji tako nisem povedala po resnici, sem rekla da hodim na preiskave). po pp pa ji mislim povedati. drugače pa moram skoz neki grizljati, drugače mi je kar slabo in me sili na bruhanje. najhujše je zjutraj. pa seveda zelo mi paše spanje in počitek - bom nadoknadila par let user posted image

ja čestitke vsem za user posted image user posted image , tudi jaz imam takšno željo, no mogoč pa ...

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 705
6.10.2010 20:32:39   
rakica 2
IZVIRNO SPOROČILO: anchika

rakica 2: moj gleda za kombi opel vivario ma meni osebno je to prevelik, ras pa da če imaš ostale avte  pa moraš res imet še prikolico za it na morje. Ali gledate tudi za prikolico

ne ne,sm imela v mislih navadno prikolico za pesek,če ne bo zneslo do avta prituser posted image ,drgač pa ena potujoča knjižnica za na počitnce bi kar prav prišlauser posted image user posted image user posted image ,pa še enga velikega psa mamo,se nas je vseh pet +pes spravlo v lanosa-tamalga seveda...bognedaj da bi nas ustavli policajiuser posted image user posted image
po moje se bomo tud sprehajal bol malo,tamala bo mela 18mes in zihr ne bo šla lepo poslušno zravenuser posted image

(odgovor članu anchika)
Neposredna povezava do sporočila: 706
6.10.2010 21:47:36   
Anonimen
ojla da se še jst malo javim

počutje uredu ni več tok slabosti čez dan so občasne tko da upam da mineva sej tud prej ni blo hudo sam je blo pa neprijetno

sva se pa z mojim dons odločla kako bova povedala sinčku bom nabaula majčko 100% bratec jst bom mela majčko pridem maja moj user posted image  pa očka2 upam da ne bojo šokirani user posted image  

imena joooj še predelč se mi niti ne sanja bomo že najdl neki kar nam bo všeč user posted image

me pa neki zanima jst mam 25.10 PP in takrat bom noseča 10 t a nohalna se dela v 12t če se ne motim in zadnjo nosečnost sm se naročila tko 1 mesc prej pa me mal to skrbi a čm se naročit al ne sej nevem

(odgovor članu rakica 2)
  Neposredna povezava do sporočila: 707
6.10.2010 21:48:46   
ninasiki
POZABLA SM SE PODPISAT user posted image

anonimnaSAN

< Sporočilo je popravil ninasiki -- 6.10.2010 21:50:26 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 708
6.10.2010 21:53:16   
Anonimen
no pa sm se odkrila ampak še zmer bom pa pisala da ne bo katira iz našga foruma pr oktobrkah razkrinkala me ker tko me je že ena tko da bi tud prosila še da ostane anonimna SAN vsaj dokler ne bo PP mim pol pa itak vsem povemo

rakica2 psssssst prosim

(odgovor članu ninasiki)
  Neposredna povezava do sporočila: 709
6.10.2010 21:55:21   
aap
javljam se s slabo novico...danes na pregledu sem doživela šok...
najin plodek je pred cca. 10 dnevi nehal rastuser posted image user posted image user posted image , zato moram jutri nujno na abrazijo. baje se to zgodi pri večjih dednih napakah oz. napačni delitvi kromosomov.
je fulllll hudo, tolaži me misel na to, da je bil res fulll mičken, pa da je boljše zdaj kot kasneje...
mi je pa grozno jutri it v bolnico in opravit kar moram...user posted image user posted image user posted image
za zdaj si z možem želiva malo prit k sebi, je pa rekla moja osebna ginekologinja, da glede na to, da sem zanosila tik pred ivf-jem in to spontano, da se lahko takoj odločiva za ivf... bova še videla... moram še dojet, da ne bom pestovala maja 2011user posted image user posted image user posted image

držte se nosečke, bom še vedno z vami, če ne drugače v mislih...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 710
6.10.2010 22:02:08   
fluf
 aap user posted image user posted image user posted image joj mi je res žal... sicer pa sama vesta kaj je najbolje za vaju. Držim pesti da se čimprej pobereta

(odgovor članu aap)
Neposredna povezava do sporočila: 711
6.10.2010 22:17:57   
Anonimen
APP user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  čimprejšnje okrevanje vama želim

(odgovor članu fluf)
  Neposredna povezava do sporočila: 712
6.10.2010 23:22:33   
Anonimen
app user posted image user posted image user posted image
Želim vama, da čimprej spet zagledata user posted image .

(odgovor članu aap)
  Neposredna povezava do sporočila: 713
6.10.2010 23:23:43   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

app user posted image user posted image user posted image
Želim vama, da čimprej spet zagledata user posted image .

Sem se pozabila podpisat,
anonimna user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 714
7.10.2010 8:00:44   
hillmagic
na hitrico...noseča sem res 9 tednov pdp je 10.5. sem vidla malega srčka pa slišala tudi, dobila slikico, mož je šel z menoj...privoščila sva si kosilce po pregledu...fulll veseljeuser posted image

Vse je za nekaj dobro :))

(odgovor članu mami411)
Neposredna povezava do sporočila: 715
7.10.2010 8:33:55   
vesna_b

APP user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
en objem ti pošiljam. zelo mi je hudo zate, za vaju. upam, da bosta zmožna čimprej narediti korak naprej, čeprav vem, da bolečina ne bo tako kmalu izginila.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   izjoči se. izjoči bolečino, in verjemi, da je bilo mogoče pa to res z razlogom, in ga bosta naslednjič imela veselo in zdravo dete. ne obupaj!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 716
7.10.2010 8:34:50   
bobica
hillmagic user posted image

(odgovor članu hillmagic)
Neposredna povezava do sporočila: 717
7.10.2010 8:36:21   
kengurujček
Lep pozdrav vsem majčicam 2011!!

Se še sama vklučujem v to glasno in simpatično skupinico. V torek sem imela prvi pregled user posted image  (dohtrca si je vzela celih 20 sekund zame, nisem uspela postaviti niti enega vprašanja, ni je zanimalo niti kako sem, na UZ sem bila toliko, da je upela posneti fotko za 4 eure in že sem morala leteti ven,.). Ampak veselja mi nič ne vzame, ker pikici srček pridno bije in ga vsi z veseljem čakamo,.
Starši vejo že cel mesec, ker je bilo malo težko razložiti zakaj 2 uri težim pred nedeljskim kosilom in ko končno dobim krožnik pod nos, oddrvim iz kuhinje,. So se pa slabosti in utrujenost umaknile že po dveh tednih,.
Imam pa eno vprašanje, a ve katera če delajo nuhalno kje na področju obale ali je prva v Postojni?
Še moji podatki: 1user posted image , 0user posted image , drugi pregled: 02.11.2010 (prvi je bil 05.10.), rok sem pa sama zračunala (sem upala, da mi bo dohtrca potdila ta podatek, pa ni imela cajta) na 14.05.

Prijeten dan vsem!

Neposredna povezava do sporočila: 718
7.10.2010 8:42:11   
fluf
kangurujček vidiš jaz sem imela 1. pregled 6.10., drugega imam 3.11., pa tudi ne vem roka... nekje med 26. majem in 6. junijem... je malo kasneje oplojen, pa bo šele na naslednjem UZju povedala. Zanimivo, da imam PDP več kot 14 dni za teboj, pa imava hkrati preglede...

(odgovor članu kengurujček)
Neposredna povezava do sporočila: 719
7.10.2010 8:50:44   
anchika
aap- hudo mi je zate a kot si rekla  tko pač je
vesna b radi bi videla pasova, kakšno številko si kupila, kako ga nosiš
mami 411 pod kakšnim imenom  al kako te dobim na fb da vidim slike avta...

Neposredna povezava do sporočila: 720
7.10.2010 9:00:55   
vesna_b
no, ti pošljem (se bom popoldne slikala), ti mi samo pošlji tvoj mail na ZS :)

velikost - sem vzela običajno, kot imam hlače - 38/40
ker nisem bila sigurna, sem poslala mail in dobila zelo hitro odgovor - pa tudi za barvo sem se potem dogovarjala, saj je na netu pisalo, da ni na zalogi, pa me je potolažil, da so ravno dobil novo pošiljko, tako da še ni popravljeno...
tako da povej mail, ti pošljem slikice, in potem, če ti bo všeč, vprašaj... al mene, al pa prodajalce.

(odgovor članu anchika)
Neposredna povezava do sporočila: 721
7.10.2010 9:02:31   
fluf
jaz sem tudi že malo surfala po netu... pa sm našla te pasove... samo se mi zdi, da to rabiš kasneje... saj sem še vedno odločena, da se bo trebušček poznal pozno user posted image user posted image

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 722
7.10.2010 9:10:30   
vesna_b
he he he
optimistka... ma ne, saj če si prvič user posted image  se ti bo poznal kasneje.
sicer tudi jaz pasov še ne nosim, itak še nisva povedala, pa tud trebuha še ni (toliko), samo sem bila tako vesela +, da sem mogla nabavit in sedaj komaj čakam, da jih bom lahko začela nosit user posted image user posted image user posted image  še mojmu sta všeč user posted image

sicer tale pas je bolj za okras, da ga daš čez navadno majčko, in pa seveda te greje čez križ... in najbolj mi je to všeč, ker je le zima pred nami user posted image

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 723
7.10.2010 9:14:20   
portorož
app user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Izjoči se, daj iz sebe bes..., vsa čustva, ki jih ob tem čustiš... Ni besed, ki bi lahko bile v tolažbo, morda le dejstvo, da bolje tako kot da bi user posted image bil kakšen revček... Ne obupajta! Nekje sem prebrala, da ima vsaka pikica, še posebej tista, ki se v naše telo naseli le za kratek čas, svoj namen..., morda sta se morala česa naučiti in bo vajina pikica prišla nazaj malo kasneje.... A verjemi, zagotovo bo prišla user posted image user posted image user posted image user posted image

Tukaj smo, zame boš vedno majčica 2010! Tak kot sem jaz zase še vedno julijka 2009 in novemberka 2010.

Punce, jaz pa danes pečem krofe user posted image user posted image user posted image user posted image Le zakaj user posted image ?

Pazite na svoje pikice in uživajta ob sladkih tegobah user posted image user posted image

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 724
7.10.2010 9:18:23   
vesna_b
oooo, kam lahko pridemo probat??? si mi lušte naredila...user posted image

(odgovor članu portorož)
Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?