|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2011
8.4.2011 7:30:27   
Klaraklara30
Za mano je še en pregled. Sem bila tako zadovoljna, ker je bilo tako lepo. Sem imela UZ, user posted image obrnjen navzdol, vse mere so v pravih razmerjih, srček OK, plodovnice tudi normalno....skratka vse super. Podaljšala bolniško, tako da zdej sem pa res do porodniške doma in bom imela dovolj časa, da vse v miru pripravim.

vesna_b Žal nisem mogla prit na MŠ, ker se je pregled zavlekel in sem bila prepozna. user posted image user posted image Ti si bila? Kako je bilo? Je imela še vedno babica Metka?

Lep dan vsem in prečudovit vikend.

(odgovor članu lili8)
Neposredna povezava do sporočila: 4476
   RE: Majčice 2011
8.4.2011 8:10:54   
vesna_b
IZVIRNO SPOROČILO: Klaraklara30
Aja, vsekakor pa ne kratkih rokavov in bosih nogic!!!!


ne, v kratkih rokavih in bosih nogic zihr ne user posted image , sam me, ki smo konec maja, bomo po vsej verjetnosti meleotročke brez žabic. prvič je bilo tako, ker so mi še sestre rekle - daj da je ne boš preveč oblekla, ker je bilo čez 30 stopinj, in to 28.5.
bombažen pajacek, bodi, po potrebi jopica, in pa seveda kapica in copatki.
in pa za zunaj dekica, če bo treba. bom pa itak mela tudi debelejši kompletek zraven pripravljen, za vsak slučaj.

za krče meni full pomaga donat. res. pa še za zgago zraven.

glede torbe za v P - nam je včeraj v šoli za starše rekla, da naj imamo s sabo samo tamalo toaletno torbico, ker ostalo vse tam dobimo. no, tako malo ravno ne bom imela, ampak pretiravala ne bom.
aja, dolenjske/belokranjske nosečke... ste bile včeraj???

fluf - ja, le počivaj!!! sicer kolegici je potem v 3 tednih tamali zrastel skoraj za 1 kg, tako da... pazi se in vse bo ok!

o, klaraklara, sem šele sedaj opazila. ja, je bila metka. sicer smo imeli sam 1 uro, ker nas je bilo preveč, imamo še v ponedeljek in četrtek, razdeljeni na 2 skupini (ob treh in ob petih).

ma je bilo luštno. metka je pa itak zakon, smo se ji mal nasmejal. luštno.

aja, včeraj sem imela pregled, vse ok, dete čaka z glavico na "vratih" v veliki svet, nima pa še dovoljenja za vstop.
naslednji pregled imam čez 14 dni, torej 21.4.

bejbe, uživajte!

(odgovor članu Klaraklara30)
Neposredna povezava do sporočila: 4477
   RE: Majčice 2011
8.4.2011 10:58:51   
tejkag
Pozdravček!
No jutri pa jaz začnem s pranjem oblačilc za našega user posted image , pregled imam 14.4. in takrat se nameravam odpravit še po nakupih kozmetike in ostalih stvari, ki mi še manjkajo. Krči v nogah tudi mene kar precej grabijo, pijem sicer magnesol, malo verjetno že pomaga...
Joj, maj se tako zelo bliža, mi se mislimo še prej odselit, pa naša punca ima 23.4. rojstni dan, pa tolko je še stvari...da me kar malo stiska, da me kaj ne prehitiuser posted image
l.p.


_____________________________

pa bomo imeli še enega :-)

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 4478
   RE: Majčice 2011
8.4.2011 11:07:05   
zmaja2
Živjo punce!

Evo, js sm tud mela včeraj pregled in je vse ok. Je pa vzela še bris na streptokok in kot kaže (sm dons klicala na mikrobiološko) sm pozitivna in grem v pondelk po izvid. user posted image  No, bolš, da vem, k pa da bi se pol zakompliciral. Upam, da se tud zdaj ne bo. Mi je G naročila, da v primeru, če sm pozitivna, morem takoj ob prihodu v P povedat za to. Pa sm šla zdaj še mal po netu gledat in vidm, da morem pol to kr naprej ponavlat, da res ne ob kaj z malim narobe. Me bo kr strah za malega. Naslednji pregled mam 21.4., pa še datume za naprej sm dobila, ker bom pri drugih G, ker je moja zasedena. user posted image  Tko da mam potem naslednji pregled 28.4., in še enega 5.5.. Potem pa bo že kr fajn se približal veseli dan 12.5.user posted image  Kr ne morem vrjet, da je že skor minil. Kok gre hitr cajt. Komaj čakam, da se spoznava. user posted image  Ampak vse ob svojem cajtu.
Kr se tiče priprav. Torbo mam pripravljeno - saj dejansko res ni druge kot kozmetika. No, js sm si vzela za sabo še kar cunje za domov, ker drugeče, ne vem , kaj bi mi moj prinseu in če bi sploh kaj našel. user posted image  Pa vrjetno bom not fliknila še oblekce za malega. Pa ruzak še vedno ne bo poln.user posted image  Tko mi ne bo treba pol razlagat, kje je kaj pa bom zihr, da mam prpravljeno. Če bo pa še kaj manjkal, za tist bo pa že pol mogu moj poskrbet. ;)

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 4479
   RE: Majčice 2011
8.4.2011 13:36:31   
ninasiki
PUNCE ŠE KLELE OBJAULA ČE ŽELI KATIRA JE SREČANJE MAJČIC V PONEDELJEK 11.4 OB 9-10H V BTCju BAR ZVEZDA

drugače pa da še malo napišem kaj se pri meni dogaja me ni blo kle pr vs že kak mesc sigurno sm bl na FB jih že tm komi dohajam kaj šele kle user posted image uglaunem sem na bolniški ker ne morm več delat križ, otrdevanje in zatekanje nog naredi svoje kaj čmo dobr da mam tok razumevajočo zdravnico da mi je brez problema odprla bolniško v ponedeljek imam pregled v nedeljo pa bo pounih 33t tako da še 7 pa akcija user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image že kr komi čakam me pa mika una varianta v postojni bomo vidl se morm še pozanimat kako je z tem pa še noben mi ne bo težiu z temi obiski ampak bomo samo jst, moj pa Aleksej no ja pol pa še Mark drugače je počutje uredu gradna upam da bo do konc aprila ker bo počas res treba user posted image

_____________________________

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu lili8)
Neposredna povezava do sporočila: 4480
   RE: Majčice 2011
8.4.2011 13:52:15   
ninasiki
ups pomota pounih 34 sej tud vem ne kok sm noseča user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

_____________________________

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 4481
   RE: Majčice 2011
8.4.2011 19:14:24   
hillmagic
samo na hitrico še tu povem, da sem fasala noričke in da sem bila skoraj teden dni na infekcijski kliniki...danes pa sem domov prišla...grem počivat

_____________________________

Vse je za nekaj dobro :))

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 4482
   RE: Majčice 2011
8.4.2011 20:50:31   
fluf
ninasiki user posted image a veš k sm bla v P, me je prašala sprejemna zdravnica kolk sem noseča... jest pa nazaj... hmmmm... ne vem, vem kdaj mam PDP pa si zračunejte user posted image

(odgovor članu hillmagic)
Neposredna povezava do sporočila: 4483
   RE: Majčice 2011
8.4.2011 22:17:11   
ninasiki
FLUF user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hillmagic jeeeeeeeeeeeeeeeej home sweet home

_____________________________

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 4484
   RE: Majčice 2011
9.4.2011 8:15:39   
mojatvoja
Jutro punce!

Po zelo zgodnji jutranjiuser posted image na terasi , na sončku, ob čivkanju ptičkov, sva  z mojim dojela, da zdaj pa se nam bo res kmalu naš peti član pridružil (37. teden, pregled v torek). In komaj že čakamo!!!!

Včeraj sem oprala in  zlikala en stroj oblačilc, danes še drugega in potem imam res že skoraj vse pripravljeno.  Nekaj stvari (kozmetike...) še nakupim, pol pa bo.


Eno vprašanje- katere elektronske varuške imate in da so o.k.? Ko smo se preselili v hišo, sem eno ta poceni nabavila, ampak je lovila še vse kaj drugega (sploh avtošole), zato zdaj kupujem drugo. Prosim za kakšno informacijo!!!!

UŽIVAJTE v  user posted image pomladi.user posted image user posted image

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 4485
   RE: Majčice 2011
9.4.2011 9:41:22   
fluf
jaz nisem mela nič pripravljeno... zdej pa zna bit da grem čez 14 dni v porodnišnico za en mesec in vsaj ta velike stvari probam mal pripravit oz. ležim pa zraven govorim možu kaj narest :) Cunje bom pa že mojo mamo zadolžila da mi jih opere in zlika, nimam druge... upam damo da bo dete do takrat malček zraslo in bom lahko doma ležala in ne v porodnišnici

(odgovor članu mojatvoja)
Neposredna povezava do sporočila: 4486
   RE: Majčice 2011
9.4.2011 13:26:36   
jakipaki83
Hej majčice,

še malo, pa bo maj, ane user posted image

No, s pripravami smo začeli tudi mi. Rok imam takoj v začetku maja in je treba kaj pripraviti, če bo kak teden prej, tako kot prvič. Sicer sem samo nakupila par stvari (plenice, vatke, fiziološko, ribodermin...) in oprala 2 stroja oblekic ter jih zložila... Ampak se počutim bolje. user posted image Sem bila že kar malo živčna, ko še nisem imela nič. Zdaj sem malo pomirjena. Še posteljico uredimo pa smo skoraj pripravljeni. Aja, pa torbo si moram pripraviti. Lupinico sem pa danes oprala in se že suši user posted image

Fluf - ti kar veselo ukazuj. Samo ne preveč, da se ne utrudiš. Upam, da ti ne bo treba v porodnišnico in boš lahko počivala doma.

Hillmagic - uf, dobro da si doma. Tudi ti počivaj!!!

Pregledi - jaz imam naslednji teden 1 ctg. Upam, da se ne bo še nič dogajalo, ker imam še precej stvari za opraviti.

Majčice, uživajte in se še kaj oglasim user posted image



(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 4487
   RE: Majčice 2011
9.4.2011 21:02:49   
najkica
Ojli punce,

ste sigurno danes uživale vse na sončku! user posted image  Mi smo bili cel dan zunaj in jst sem se mal preveč nastavljala soncu tako da sem zdej vsa rdeča (dekolte in roke). Pismu, sem kar pozabila kako močno je sonce spomladi in sem se samo predajala žarkom.... user posted image  sem res smotana... Ampak, a se vam ne zdi tole vreme mal preveč vroče... Jst se kar bojim, da bo potem maj ves deževen...

Jst imam že vse pripravljeno, ker grem lahko vsak trenutek rodit. Rok imam sicer šele čez 3 tedne (2.5.), ampak imam zadnje dva dni rjavo-rozkast izcedek ter sklepam, da se mi počasi lušči čep. Sem mal brala in je zelo različno...nekatere so rodile v 1 dnevu, drugim pa se je to vleklo tudi 2 tedna... user posted image  Jst sicer upam, da še malce počaka, ampak drugače sem pa pripravljena na njegov prihod... Pregled imam šele v petek, 15.4. in če zdržimo do takrat, me bo G sigurno pregledal kok sem že odprta...

hilmagic: o pismu. Se mi je zdelo, da te nekaj časa ni bilo na FB...nisem vedela da si šla na infekcijsko. user posted image  Upam, da si sedaj že bolje in da se je stanje znormaliziralo!

elektronske varuške: mi imamo še od Vala AngelCare in men je res vreden svojega denarja. Sem tako brez skrbi spala.... Do enega 8.meseca sem uporabljala tiste plošče, ki spremljajo dihanje. Glede signala je bil pa sploh super...res se vse dobro in jasno sliši.


(odgovor članu jakipaki83)
Neposredna povezava do sporočila: 4488
   RE: Majčice 2011
10.4.2011 9:40:20   
absolventka2
Dobro jutro user posted image

Da se vam še tukej malo javi, saj me en teden ni blo ker nismo meli interneta (so ga kar ekspresno izklopili), saj smo se preselili user posted image user posted image user posted image ...Ja še sama ne dojemam saj so se stvari tako hitro odvijale, naš plan je bil da bomo konc aprila se preselili pa smo meli zelo veliko pomoči in nam je ratalo da smo že od srede v novem stanovanju...Sem rabla kar ene dva dni da sem vse prebrala kar ste načvekale v tem času user posted image , sicer pa ne vem kok vas bom še lahko spremljala saj ste vse bolj aktivne na netu jaz pa sem vse bolj zaposlena user posted image , saj imamo vse stvari no vsaj večinoma po škatlah, da ne govorim kok je pranja, likanja, pospravljanja pa še tamali ni več v vrtcu ker smo zamenjali občino in in smo vrtec dobili komaj v septembru...Meni je pa moja G na zadnjem pregledu rekla naj probam čim več počivat ker je naš škrat bolj majhen in ne bi bilo priporočljivo če bi šla prej rodit user posted image , pa res ne vem kako naj to izvedem glede na vse delo ki me še čaka..

hillmagic lepo da si doma upam da se tvoje stanje čim prej izboljša...user posted image user posted image user posted image

fluf kok je pa stanje resno pri tebi kok je user posted image premajhen..Ker meni je moja G tudi rekla da je naš user posted image majhen sam je že od samega začetka majhen in tudi nima po kom bit velik saj sva oba z mojim majhna pa tudi naš prvi ki je bil pobec je bil majhen no še sedaj je..Je pa še rekla G da mi bo naslednjič spet uz naredila za vsak slučaj ker je drobižek, saj če otrok pridobiva na teži je vse vredi tudi če je na spodnji meji...

No punce lepo se mejte saj bi lahko še komentirala pa grem raje malce ven na sončkauser posted image

(odgovor članu najkica)
Neposredna povezava do sporočila: 4489
   RE: Majčice 2011
11.4.2011 8:18:07   
Osala
Hoj.

Kaj berem tule, da za zastoj v rasti pomaga počitek user posted image  Hm, naš prvi je bil zahiranček, pa mi nobeden od dohtarjev ni nikdar omenil, da bi se dalo s počitkom kaj vplivati na njegovo velikost ... No, saj bom tokrat preizkusila v praksi, če to velja user posted image . Na srečo smo zdravi in hodimo v vrtec, tako da imam dopoldan čas za počitek user posted image .

hillmagic ojoj, sem se spomnila na moje februarsko bivanje na infekcijski user posted image  - no, samo da je mimo in da je s tabo in bejbijem vse OK.
mojatvoja o varuškah smo že imele debato - tudi mi imamo Angelcare in tudi jaz sem imela zaradi njega bolj mirne noči ...
najkica ufa, zgleda si res že blizu dnevu D ...
absolventka user posted image  za selitev. Tudi pri naši familiji smo bolj drobni, ampak smo prvič imeli v porodnišnici ful težave, ker so nam tako težili zaradi teže otročka user posted image . Ginekologi pa mi vsi pravijo, da nima po kom bit velik otrok, če so starši drobni. Mah, jaz upam vsaj na to, da bo donošen (da rodim po 37. tednu), ker je tako precej manj komplikacij. Če bo bolj droben, ga bo pa lažje ven spravt user posted image .

Uživajte na sončku, dokler traja ...

(odgovor članu absolventka2)
Neposredna povezava do sporočila: 4490
   RE: Majčice 2011
11.4.2011 8:41:27   
fluf
absolventka bli smo na spodnji meji, rekla je počivat, kontrola čez 14 dni,... tko da ti takrat lahko več povem, je pa kao 1500g, pregled pri 32t1d ... midva sva oba kar velika in sva bla tudi "ornk" dojenčka... kej več nisem spraševala, ker G zaupam, pa včasih manj ko vem bolje je user posted image
jaz se pa včeraj dobila email od stanodajalke, kolk časa še mislim ostati v stanovanju... pa me je zvilo, da bi morali v juliju ven... aaaaa... moram ji danes odpisati (najemodajalka živi na drugi strani sveta ;))... pa da vidim zakaj se gre, ker men je tuki tok fino, pa ne bi se rada selila vsaj še kakšno leto...


(odgovor članu Osala)
Neposredna povezava do sporočila: 4491
   RE: Majčice 2011
11.4.2011 9:01:31   
pikapoka12345
Živjo,

zanima me, če katera hodi še na kakšna predavanja na šolo za starše v Lj. Zanimajo me dopoldanski termini. Se priporačam za seznam predavanj.

Najlepša hvala in lep pozdrav vsem

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 4492
   RE: Majčice 2011
11.4.2011 9:26:28   
kokapoka
kako ste kaj sonosečke?ste mele lep vikend???mi smo užival...tamauga smo pelal na razstavo dinozavrov v arboretum volčji potok in je biv čist navdušen...se splača jit pogledat mi mamo pa z avtom 5min do tja tko da smo izkoristl:)))
naša bejba v trebuhu je ful živahna dons smo v 35tednu...še malo...no prej ma še sinko 2leti,26.4. bo še treba neki prpravt eno mini zabavico:)))ta tedn pričakujem da dobim denar od paketa in nabavm še tazadne stvari k jih rabm...mal me je že strah;)))kaj pa vas?nč lepo se mjte

(odgovor članu pikapoka12345)
Neposredna povezava do sporočila: 4493
   RE: Majčice 2011
11.4.2011 12:58:53   
TreeGirl
Dan! Sem prišla spet malo pokukat sem user posted image
Ampak tukaj pa res skoraj nič več ne dogaja. Tiste ki se branite facebooka: verjemite da se splača prijavit samo zaradi naše skupine. Tam nas je že 52 in tudi me ga uporabljamo predvsem samo še zaradi skupine, ful je lepše, bolj osebno, bolj pregledno, sproti objavljamo poročila s pregledov, nihče drug nas ne more brat ali videt slik trebuščkov, oblekc, sobic... (čez 200 smo jih že objavile) in ne more se zgodit da bi šla kakšna objava ali komentar neopažena mimo. Res - vabljene vse!!!
Hehe... tudi Kokapokina slika iz arboretuma je tam user posted image Ful si luštna s fantkom in trebuščkom, Kokapoka!
Jaz sem pa zamudila s prijavo v šolo za starše in je že vse polno, samo na predavanju o porodu sva bila z mojim prejšnji teden. No ja, praksa je itak najboljša šola, pa še patronažna kaj pove user posted image
Fluf - kavčirat!!! user posted image Držim pesti da vaju ne bo ravno letos podila ven... pa ja ne, no.
Pa pa, se tipkamo na fb-ju, Ok? Lepo se imejte!! user posted image

(odgovor članu kokapoka)
Neposredna povezava do sporočila: 4494
   RE: Majčice 2011
11.4.2011 13:24:28   
lili8
hillmagic upam, da si zdaj v reduuser posted image .

zmaja2 , kakšne so pa lahko posledice pri tebi in otroku, če si pozitivna na streptokok? Ali je to tako, če veš da si pozit. predpišejo ustrezno zdravljenje?

Punce, maj se približuje, ste že kaj nestrpne?


(odgovor članu TreeGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 4495
   RE: Majčice 2011
11.4.2011 13:46:02   
fluf
TreeGirl aaa nisem nič pisala na FB, hvala bogu, pa sam javim, da nama ni treba ven :D je stanodajalka samo "prevrila", da se tudi ona ve obrniti. Predivdevam da je dobila vizo za stalno bivanje, itak je ne vleče nazaj v Slovenijo, tako da nam sploh ni hudega. Stanodajalko mam samo na mailih... midva sva vmes že mal stanovanje preuredila za malčka.. na simpl ga vrneva v predhodnje stanje... tko da ... juhu vsaj še eno leto se ne bova selila... se tud nočeva user posted image mava res ql stanovanje

(odgovor članu lili8)
Neposredna povezava do sporočila: 4496
   RE: Majčice 2011
11.4.2011 13:49:42   
Angel miss
živjo še tukaj, sem s pregleda na polikliniki. Sem se načakala, vse bp. Jutri pa še v porodnišnico v Ambulano za patološko nosečnost. Pa bom spet cel dan zgubila. Nisem več za po avtobusih. Upam, da mi ne bo potrebno prevečkrat v Lj do poroda.

Eno vprašanje za tiste, ki hodijo na materinsko šolo v Lj: kje moraš plačati prisotnost partnerja ob porodu, kam se gre? Bi rada čimprej to plačala, ker bo moj zihr pozabil. V prvo smo plačali po porodu, zdaj pa razmišljam, da bi kar prej.

(odgovor članu lili8)
Neposredna povezava do sporočila: 4497
   RE: Majčice 2011
11.4.2011 13:55:31   
bučkabb
pozdravljene sonosečke!!!

no glede na to da je tako lepo vreme in smo vsi zunaj kolikor se da in glede na to da ste res vse aktivne na FB, je razumljivo da je tukaj postalo pravo zatišje.
no jaz vas spremljam na FB sam sproti komentirat pa ne morem, ne na FB ne tukaj, mam kr pestro, v službi učim nadomestek, tak da nimam časa sodelovat, doma pa rač. sploh ne prižgem, mam drugih opravkov nešteto in s tamalo preživima zunaj kolikor se da......

vsem, ki se obadate s takšnimi in drgačnimi težavami vam pošiljam user posted image user posted image , da boste čim prej zdrave in vse uredile....

user posted image user posted image  za vse ki se selite in podoživljate selitvene radosti in tegobeuser posted image , jaz sem se tudi za nov let selila in vam povem da še danes nimamo vsega in tipi topi stanovanja, tak da tiste ki se sekirate, da ne boste imele še vse pošlihtano in vse opreme, nikar se sekirat, se  da čist lepo živet z osnovnimi rečmi, velik pa si potem za luksus uredimo v stanovanju....

nič morem mal še delat, pol pa domov, jupi je jeje, no še 14 dni službe pol pa bom tudi jaz bolj domauser posted image user posted image

(odgovor članu lili8)
Neposredna povezava do sporočila: 4498
   RE: Majčice 2011
11.4.2011 15:05:21   
zmaja2
lili8 men je G rekla, da priporoča to testiranje, ker je pač večja možnost, če si poz, da se otrok med porodom okuži in zna bit potem kr problem. Tko pa k prideš v P, poveš, da si poz in te že takoj na začetku nafilajo z antibiotikom, kar naj bi preprečlo okužbo. Lohk pa okužba privede do sepse. Moja G je rekla, da je blo tko pr njeni hčeri in je k sreči mela že opravlen test, saj je porod dolgo trajal in so vedl, kako postopat. Pa baje daljši kot je porod, večja je verjetnost okužbe in obratno. Lohk si tud pozitivn, pa se mali sploh ne okuži. Kr se tega tiče, mam pa rajš preventivo. Ne gre več zgolj samo zame, ampk še za eno malo, nebogljeno bitjece. Upam, da bom hit rodila, pa da ne bo komplikacij. Morem mislt pozitivno. user posted image

(odgovor članu bučkabb)
Neposredna povezava do sporočila: 4499
   RE: Majčice 2011
12.4.2011 8:30:23   
najkica
angel miss: prisotnost partnerja plačaš v Leonišču....na blagajni, mislim da je v 2.nadstropju! Pride pa 20EUR! Pred tem pa sem šla jst še v babiško šolo (tam kjer so predavanja), kjer sem pokazala potrdilo, da je moj obiskoval tečaj pred 2 leti in mi je samo napisala novega. 

(odgovor članu zmaja2)
Neposredna povezava do sporočila: 4500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...




Najbolj naporno obdobje.
пеперутка16

Kdaj vam je bilo najbolj naporno biti z vašim/vašo malčkom/malčico?