vesna_b
|
ojla, čveke. mi smo sami doma, ni tašče danes in jutri, so pa prišli svak in njegova family. dopoldne sem malo počivala, malo kofetkala, je prišla kolegica in moja mami, ki je tamali prinesla nalepke in imamo cel album poln (bom napisala na FB katere mam viška). sicer je tastare vse oddala, sam smo jih danes dobile 8 paketkov za kosilo sem rekla, da ne kuham nič, - , razen moj je mel še žerjavico, tako da smo spet pekla krompir v žerjavici, pa narezala sem še salame, slanine in naredila regrad. no, to je blo tud zato, ker me je včeraj full nekaj stiskalo oz sem prav krče mela, kake 3 ure. sem mislila, da so se že popadki začel. pismo, sem bila čisto prestrašena, moj me je pa sam na kavč podil. HB seje zvečer nehalo, ker drugače bi danes v P letela se pokazat. mam pa kar mal več izcedka spet, sam kaj- vložkov ne bom uporabljala, pa naj bo kar hoče... sem pa medtem, ko se je pekel krompir prebrala cotke, sedaj zvečer pasem letela še v trgovino, nabavla fasngo in prašek (je v sparu rex v akciji), pa enga sensitiv za bebico, tako da jutri perem!!!! jej!!! nič, dost mate od mene za enkrat. lepo nedeljo vam želim. čauči
|