|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2011
21.1.2011 7:48:18   
bobica
jutro....našuser posted image  tako brca v trebuščku, da to je nekaj neverjetnega....mi sploh ne pusti spat ponoči...kaj šele bo..zgleda da bo en nagajivček....čutim ga pa prav povsod...se kr trebuh trese tako moč imauser posted image ...

(odgovor članu bučkabb)
Neposredna povezava do sporočila: 3151
   RE: Majčice 2011
21.1.2011 8:22:48   
absolventka2
Dobro jutro user posted image

Vidim da maste že marsikatere probleme z bolečimi sramnimi kostmi, ja to so že prvi znaki da se telesa pripravljajo na porod, pri meni tega še ni v prvi user posted image me je začelo v zadnjem mesecu sedaj bomo pa vidli...Me je pa včerej špikalo v nožnici user posted image danes mam pa take čudne bolečine v spodnjem delu trebuha user posted image , najberš se kaj širi tam noter, al bi pa mogla malo bolj počivat, glede na to da sem skuz na nogah...Bo že ne maram preveč jamrat....

Vidim da smo še kar pri kilah, mami ne sekiraj se preveč ker nas je veliko takih ki nam gre tako hitro kot tebi user posted image , jst sam upam da bo šlo tudi dol tako hitrouser posted image user posted image ...

Brcike pa čutim čez cel dan in sem pogruntala da je odvisno od moje poze kje jih bom čutila, ker ma naš user posted image očitno veliko prostora in ga kar premetava notriuser posted image ....Če sem sede ali stoje ga čutim čist v spodnjem delu trebuha tik iznad sramne kosti, ko pa ležim na hrbtu ga čutim pri popku, ko pa ležim na boku pa me v ledvice brca.....Ja filing je pa itak fenomenalen ko te nekdo čez cel dan brca v različne dele, pol si pa sama predstavljam kaj dela tam noter glede na brce pol mi gre pa kr na smehuser posted image user posted image user posted image

Vikend je pred vratih, izkoristite ga user posted image

vesna_b bi skoraj pozabila, hvala za seznam, a maš ti namen it na vsa predavanja? Drgač bi pa lahk začele konc februarja če si za?

(odgovor članu bobica)
Neposredna povezava do sporočila: 3152
   RE: Majčice 2011
21.1.2011 8:35:36   
hillmagic
JUTROOOO

En kup majhnih opravil imam danes. Karuna je ostala doma z menoj. Greva na CSD ker moram vlogo za otroškega oddati. Pa novo vlogo za vrtec, ker moram javiti spremembo. Pa k frizerju, ne jaz tamala. Pa k babici. Pol bo pa že čas za kosilo. Možek pride ob 14 tih pol gremo pa kr skupi počivatuser posted image
Ne morem se spomniti komu sem lupinico posodilauser posted image .

A bo katera nabavila tale inhalator ki bo v ponedeljek v Hoferju?

Še sem prehlajena nimaš kaj.

Nič gremo po opravkih....

Aja 100€ danes hitro zapravišuser posted image user posted image  (sem pozabla kera je rekla da je bila že v šopingu)

Lepo bodite

_____________________________

Vse je za nekaj dobro :))

(odgovor članu absolventka2)
Neposredna povezava do sporočila: 3153
   RE: Majčice 2011
21.1.2011 8:50:15   
lili8
kokapoka in absolventka2 še dve taki, ki ju kosti bolijo. Ja, meni je najhuje, ko vstajam iz ležečega položaja, ali pa če si hočem čevlje obut, da moram na eno nogi stat, je bolje, da sedim. Jaz tudi v prvi user posted image  marsikdaj nisem vedela, da sem sploh noseča, no, v drugo je pa malo drugače. Pa se ni za pritoževat, glavno, da so slabosti minile, ker tisto je bilo pa res zoprnouser posted image .  

(odgovor članu hillmagic)
Neposredna povezava do sporočila: 3154
   RE: Majčice 2011
21.1.2011 8:56:45   
vesna_b
ne grem se več!!!!! napišem, kliknem oddaj, in mi napiše we are sorry.
pa tud če grem nazaj, mi vrže prazno okno... kr neki...

v glavnem - kosti tudi mene bolijo, full, in mi res pomaga povštr med nogami ponoči.

vse, ki imate doma bolančke - naj se čimprej pocajtajo.

absolventka - važe. pom pogledala datume in ti javim. šla bom na večino (npr dojenje ne)

čau

(odgovor članu lili8)
Neposredna povezava do sporočila: 3155
   RE: Majčice 2011
21.1.2011 8:57:38   
Muca Živc
Kok ste pridneuser posted image . Jaz sem bila malo odsotna. Bruham enkrat na teden, user posted image otroček pridno brca, je še preveč aktiven, kile so pa 4+, se mi pa zdi da imam trebuh ful ful velik. Začenja me boleti še križ.

Evo sem sedaj pojamrala. Lepo se imejte.

(odgovor članu lili8)
Neposredna povezava do sporočila: 3156
   RE: Majčice 2011
21.1.2011 9:08:45   
fluf
wuhuuu...

mene nič... ne sramne kosti, ne križ, ne bruham, obujem se normalno... jest sploh ne vem da sm nosčka :) sej bo kmal kej pršlo, me too ne skrbi.,.. aja edin MOZOLJI :)

(odgovor članu Muca Živc)
Neposredna povezava do sporočila: 3157
   RE: Majčice 2011
21.1.2011 9:12:31   
zmaja2
En lep pozdravček vsem!

Ste pridne čveke. js vas komaj sledim. Zdaj že dolg nism nč napisala, vas pa stalno spremljam in držim pesti, da se vse čim prej pocajtate. user posted image user posted image user posted image

Vidm, da ste v večini ful pridne s kilami. Js sm mela ravno včeraj pregled in sm v zadnjih dveh mesecih pridelala + 7 kg, tko da mam zdaj vsak tedn vaganje v zd. user posted image  Katastrofa! Sploh ne vem, kdaj so šle gor.

Vse, ki mate take al drugačne bolečine en veeeeeliiiik user posted image .

Punce držte se in ostante tko fletne k ste. user posted image user posted image user posted image

Aja, naslednji pregled mam 17.2., pa drug teden 28.1. še enkrat morfologijo, da našega lumpa še enkrat premeri, če bi slučajno popravle pdp.user posted image

(odgovor članu Muca Živc)
Neposredna povezava do sporočila: 3158
   RE: Majčice 2011
21.1.2011 9:14:05   
zmaja2
Aja, pa še neki me zanima.
A ma katera probleme zvečer s skelečimi podplati? Mene to tok ob živce spravla, da komaj zaspim. user posted image

(odgovor članu zmaja2)
Neposredna povezava do sporočila: 3159
   RE: Majčice 2011
21.1.2011 9:39:01   
vesna_b
IZVIRNO SPOROČILO: fluf

wuhuuu...

mene nič... ne sramne kosti, ne križ, ne bruham, obujem se normalno... jest sploh ne vem da sm nosčka :) sej bo kmal kej pršlo, me too ne skrbi.,.. aja edin MOZOLJI :)



fluf - jaz tud prvič nisem imela nič od tega, niti mozoljev ne, razen zadnji mesec so mi noge otekale. sedaj pa... jah, sedaj imam pa doma eno bejbo, ki zahteva svojo pozornost, pa tudi razmeče mal več, kot pa sva prvič sam midva... se vse navezuje...
sicer pa ni nujno, lahko da boš tudi naslednjič se počutila fajn. pa saj jaz, če me kdo vpraša, kako sem, rečem, da sem dobro. ker itak imam samo te standardne nosečniške težave in sem lahko srečna, da je sam to.

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 3160
   RE: Majčice 2011
21.1.2011 9:56:45   
najkica
Dobro jutro!

Jupi, vikend je pred vrati!! user posted image user posted image user posted image  
Jst sem tako utrujena in prav rabim počitek. Tudi jaz imam sedeče delo, potem grem pa iz službe direkt v vrtec in doma spet akcija (gospodinjska opravila in še s sinkotom se je potrebno igrat). Potem pa ob 20h samo padem dol....
Veliko vas jamra, da vas bolijo kosti. Se podpišem pod to! Še bolj me pa špika spodaj v trebuhu (absolventka2) in križ me boli.... Ja tale 2. nosečnost je res veliko bolj naporna! 
Malce sem nervozna zaradi teh bolečin, ampak vem da je vse to del nosečnosti. Problem je, ker so mi v 1.nosečnosti v 28.tednu ugotovili skrajšan maternični vrat, tako da sem mogla potem cele 3 mesece ležat. Zdej mi je G nameril v 22. tednu na morfologiji 4,5cm dolg vrat, kar naj bi bilo super... No vseeno sem živčna in sploh ne upam bit predolgo na nogah in iti na kakšen sprehod. Me ful dol vleče in začenja trebuh otrdevat, če sem dolgo na nogah! Ima še katera te probleme?

Luskica: jst imam isti namen. Delala bom do konec februarja, potem bom probala it na bolniško za 3 tedne (sem drugače ful rada v službi, ampak zdele imamo čisti dolgčas), potem 10 dni dopusta, 4.4. pa nastopim s porodniško. Komaj čakam!!!

kile: jst jih imam +6,5kg (26. teden). Isto sem imela v 1.nosečnosti in sem se na koncu vsega skupaj zredila le 10kg, ker zadnje 3 mesece nisem imela apetita. Upam, da bo zdej isto.

evo...tud jst sem mal pojamrala... zdej grem pa še mal delat...
papa 

(odgovor članu zmaja2)
Neposredna povezava do sporočila: 3161
   RE: Majčice 2011
21.1.2011 9:57:39   
Osala
Evo, še ena brez težav - no, skoraj - malce me matra križ, ampak to me itak tudi sicer, ko nisem noseča. Prvič je bilo praktično enako, nisem vedla, da sem ... Edino večerna utrujenost, aaaaaa, ta se pa kar ne neha. Kot je vesna_b rekla, ko imaš doma še enga lumpa, je težje čez dan kaj počivat.

cowgirl kolegica je "morala" na bolniško zato, da se ji ni prekinila delovna doba, kajti v tem primeru bi imela le minimalno porodniško. Na bolniški je bila na stroške zavoda in ne na stroške delodajalca, zato je morala to bolniško za vsak dan trajanja potrditi komisija. Lahko da se je v zadnjem letu kaj spremenilo, še lani je bilo namreč tako. Če pa je vse normalno in se da zrihtat tudi drugače, potem res, kaj bi človek silil na bolniško!

sneguljčica če nisem kaj zamešala, si ti pisala, da si se prijavila k Pajntarju na hipnoterapijo. To imam tudi jaz v mislih in me zanima, koliko pa ena terapija sploh stane in koliko je potrebnih, da se naučiš avtohipnoze?

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 3162
   RE: Majčice 2011
21.1.2011 10:17:42   
RAKICA2007
Ojla čvekice

kako ste kaj?

jaz sem še kar... no user posted image  bolečin nimam nikjer - razen, ko me ''štihne'' v kolk... takrat pa racam kot goska in ne račka user posted image
evo, tudi pri nas je malo lunca popustila in sedaj se dobesedno ''čoham'' in preganjam dolgčas

jah, tudi jaz računam, da bom delala tam do približno polovico marca, nato malo na bolniško in 12 dni dopusta moram izkoristiti, da mi sploh pripada nov dopust (imam ga skupaj 24 dni).

IZVIRNO SPOROČILO: najkica

Me ful dol vleče in začenja trebuh otrdevat, če sem dolgo na nogah! Ima še katera te probleme?



a to je lahko od kratkega MVuser posted image , jaz sicer v 1user posted image  nisem imela teh težav - sem pa sicer po 26. tednu ostala na bolniški zaradi lažnih popadkov... kasneje so sumili na slepič in zato sem ostala doma...
no sedaj se mi pa to pojavlja in ponavlja... sem mislila, da prehitro hodim... pa tudi ob počasnem tempu hoje moram parkrat že kar konkretno predihavat, da mi otrdlost trebuha popusti user posted image user posted image user posted image  imam pa vsaj razlog za trening predihavanja - ko bo šlo zares user posted image

pridem kmalu...

(odgovor članu Osala)
Neposredna povezava do sporočila: 3163
   RE: Majčice 2011
21.1.2011 10:25:22   
mami411
Da se še jaz mal pofočkam user posted image

Jaz nimam neki težav, samo koža me trenutno srbi, pa če hitro hodim me začne špikat, samo počasi pa nisem navajena hodit.

Babuške kaj jamrate user posted image , mi imamo polno dela, s ta mičkeno, z 2 pubertetnicama ki kar naprej neki jezikata, ne meni, ampak med sabo in mi gre to tako na živce. Pol pa še polno za šolo, pa birmo bomo imeli letos .
Si pa res ne predstavljam da bi bila jaz slaba. Trebuh je ogromen, sicer me ne moti, samo ko se pogledam v ogledalo user posted image

(odgovor članu Osala)
Neposredna povezava do sporočila: 3164
   RE: Majčice 2011
21.1.2011 10:37:05   
Nitkica11
he he smo prisle ze tako delec da samo se jamramo user posted image kaj sele bo user posted image

mami411 tebe pa res obcudujem da vse ukrotis pa seen pride user posted image jaz si ze z enim ne predstavljam vrjetno zato ker pac se nisem v tem

_____________________________

Kar te ne ubije te ojača!

(odgovor članu mami411)
Neposredna povezava do sporočila: 3165
   RE: Majčice 2011
21.1.2011 10:43:08   
mami411
No sej drugače sta pa tud pridni, jo kar večkrat vzameta ta mičkeno ven za sabo, pa igrata se z njo.

(odgovor članu Nitkica11)
Neposredna povezava do sporočila: 3166
   RE: Majčice 2011
21.1.2011 10:50:07   
Buči_26
Pozdravljene souser posted image

Tudi za nami je morfologija, sem komaj čakala, da vidim pikeca po dolgem času in da izvem kaj bomo imeli in končno dočakala. Vse je ok, težek je okrog 460g, in je user posted image , je ginekologinja rekla, da sploh ni sramežjiv user posted image . Smo se prav nasmejali.

Drugače se pa počutim kar dobro, edino hrbtenica me boli, mam skoliozo in so mi že naprej povedali da lahko pričakujem težave, ampak je bilo do zdaj vse ok. Prejšnji teden pa se je začelo, sploh ne morem prav ležat, tako da spim bolj malo, tud ko sedim me vse boli... kriza v glavnem. Zdaj malo več telovadim, pa upam da bo kaj boljše.

Potorož - sem pred časom zasledila, da imaš tudi ti enake probleme. Kaj počneš, da si olajšaš bolečine? Meni je g predlagala da če ne bo boljše naj obiščem ortopeda, ampak... ne vem no, itak mi bo spet neke vaje predpisal, ki pa jih tak že cel čas delam, tak da ne vem. No upam, da se počutiš dobro in da nekako prebrodima to user posted image

Rockstar - upam da boš čimbolje uredila, da ne boš imela še teh skrbi

Tak klepetate, da komaj sledim, potem pa ko preberem,pa pol pozabim kaj sem hotela pokomentirat user posted image

Lepo bodite, pridno božajte bušije in uživajte ob brcikah, pa vsem en velik user posted image



(odgovor članu mami411)
Neposredna povezava do sporočila: 3167
   RE: Majčice 2011
21.1.2011 11:26:33   
hillmagic
Ej bejbe..neki mi ni jasno... Kaj se vzame za izračun otroškega BRUTO Plača ki je napisana v pogodbi ali NETO ki ga ven dobiš...Kaj pa če je npr. na plačilni listi višji bruto kot pa v pogodbi..oziroma je enkrat full nizek ali pa višji..kaj se potem gleda ..če se keri kaj sanja naj mi prosim razloži.

_____________________________

Vse je za nekaj dobro :))

(odgovor članu Buči_26)
Neposredna povezava do sporočila: 3168
   RE: Majčice 2011
21.1.2011 11:40:17   
mami411
Vzemi podatke iz dohodnine.

(odgovor članu hillmagic)
Neposredna povezava do sporočila: 3169
   RE: Majčice 2011
21.1.2011 11:47:17   
Tanja K
Pozdravljene so user posted image !

Po dolgem casu se vam se jaz malo oglasim... vas skos berem ampak nekako se ne morem spravit k temu, da bi kaj napisala user posted image

No mene je pa moja ginekologinja dala kr v bolnisko, ceprav me nic kaj ne matra :) Apak me je zato dala, ker delam v vrtcu in smo meli skrlatinko, ki jo je fasalo vec kot pol otrok, sedaj se pa se kar neke viroze sirijo, pa gripa, pa rotavirus in tako naprej... pa je rekla da je bolje da sem doma kot pa da kaj dobim user posted image
Sicer se pa res super pocutim, kot da ne bi bla noseca.... upam, da bo tako ostalo naprej user posted image

No tudi mi bomo menda dobili user posted image , tako je blo receno na morfologiji, ampak mi je G rekla, da mi bo na naslednjem UZ potrdila user posted image .
Glede kil je pa tako, da sem sedaj nekje na 4,5+, tk da mislim, da ni ne vem kako veliko to, glede na to, da imam "samo" se 14 tednov user posted image .

Drugac je pa ta moj user posted image bolj mirne sorte, nekot ne brca prevec, samo malo zjutraj pobrca in potem zvecer, ko hocem zaspat user posted image . Tak da me je vcasih ze kr malo strah, da ni kaj narobe, ko je tako miren, ker ko berem vas vse pravite, da ga skos cutite in tako naprej.Se vedno se pa nisem odlocla ali bi sla na 4D, me ful ma ampak ne vem.... mam se kak teden cas.... ne pa tudi veliko user posted image .

Z materinsk solo jaz zacnem 25.1.2011. Se mi zdi, da je res bolse, da prej zacnem, ker potem bom ze prav fajn okrogla in bom res tezko sedela na tistih stolih user posted image .

Drugac moram pa tudi jaz it pit ta cuker pred naslednjim pregledom, ampak meni ni dala nobenih navodil glede tega, da morn bit tesca in podobne stvari... bom sla zjutraj tja in ne bom nic kaj jedla, da ne bo kaj narobeuser posted image .

No zdaj sem se pa res razpisala, obljubim, da se bom od zdaj naprej bolj pogosto javlala user posted image .

Aja to se, nasledni pregled imam 10.2.2011.

Lepo bodite in tiste, ki imate kaksne tezave upam, da vam cim prej minejo bom mislila na vas user posted image .

(odgovor članu Buči_26)
Neposredna povezava do sporočila: 3170
   RE: Majčice 2011
21.1.2011 11:48:21   
vesna_b
vedno šteje bruto, ki je na plačilni
oz ja, podatki za dohodnino, kjer je že sešteto za celo leto - ker iste zneske odda tudi firma (oddaja se vsak mesec sproti)

(odgovor članu mami411)
Neposredna povezava do sporočila: 3171
   RE: Majčice 2011
21.1.2011 11:53:28   
vesna_b
mami, vsaka ti čast user posted image user posted image user posted image
(p.s. saj jaz tud že o tretjem sanjam user posted image ) sicer pa pravim, drugače sem kar ok, in delam vse sama. kuham, likam, perem, prenašam tamalo, likam in kuham še za taščo, ki je v penziji, pa upam, da bo čimdlje tako.

buči, portorož - naj bodo vajine bolečine čim bolj znosne, rešiti vem, da se jih ne moreta, in vedita, da maj bo kmalu tu.

tanja - a to je pa druga. pazi se, ker lahk hitro kaj dobiš... in ja, le javljaj se, še posebej, ker si doma user posted image

(odgovor članu mami411)
Neposredna povezava do sporočila: 3172
   RE: Majčice 2011
21.1.2011 13:02:02   
Luskica
Ojla!
No jaz sem s pregleda za cuker in je vse ok, tko da sem takoj ko sem prišla domov odprla škatlo čokoladnih piškotovuser posted image
Drugače je pa naša punčka full živahna in prav uživam v njeni telovadbi.
Popoldne greva pa z mojim user posted image  po voziček! Komaj čakamuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bobica)
Neposredna povezava do sporočila: 3173
   RE: Majčice 2011
21.1.2011 13:10:49   
absolventka2
hillmagic sem že pisala da smo kupili pred kratkim inhalator iz lekarne za duplo ceno kot je sedaj v hoferju in smo zadovoljni fuuuuulllllll, zato ti ga za takšen denar sploh priporočam (ponavadi majo v hoferju še dobro kvaliteto)..
Ja vedno se za vse stvari šteje bruto na letni ravni razen če vzameš kredit user posted image takrat pa je neto...

vesna_b kopiraj post predno ga potrdiš za vsak slučaj, da ne boš potem spet user posted image

mami411 user posted image user posted image user posted image če bi blo več takšnih se nebi naša vlada sekirala za rodnost, super čestitke

pa čestitke za dobro opravljene morfologije le tako naprej user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 3174
   RE: Majčice 2011
21.1.2011 13:11:58   
Luskica
Tanja K fino, da maš tako G. Meni je moja, ko smo imeli škrlatinko v vrtcu rekla, da to ni nič takega in bom pač dobila antibiotike, če jo dobim, itak mamo pa vse mogoče viroze in vse, pa mi je rekla, da to lahko dobim karkoli, ne pa samo v vrtcu! Otročki v naši skupini so pa itak navajeni, da se ful crkljamo, tko da poljubčki ves čas kar letijo po sobi, s tem pa tudi kihci in smrkciuser posted image Tko, da ti kar uživaj in se crkljaj doma, ker res lahko vsa čuda fašeš od otrok. Jaz sem HB že full prekužena in res redko, redko kaj dobim. Sem se odločla, da dokler bom okej bom še delala, če bodo pa še gripe začele razsajat, bom pa tud jaz hitro pobegnila.

(odgovor članu Luskica)
Neposredna povezava do sporočila: 3175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





FOTO: 13 osupljivih fotografij poroda
Fotografinja Leilani Rogers že skoraj pet let ustvarja fantastične slike poroda in dojenja. Delila je zbirko nekaterih n...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!




Najbolj naporno obdobje.
пеперутка16

Kdaj vam je bilo najbolj naporno biti z vašim/vašo malčkom/malčico?