vesna_b
|
ojla, punce - po dolgem času in upam, da me danes ne vrže ven. v četrtek napišem full, 2*, pa je blo we are sorry, pol sem pa sam zaprla, ker sem bila tako jezna... v glavnem - dojenje - delaš po občutku, vidiš, kaj otročku paše in kaj ne. saj pravim, jaz sem res jedla vse pred enim mesecem, razen suhih salam, pršutov in mlečnih izdelkov, ker je tamalo po mleku zvijalo. po taščino ne bi smela jest nič, razen domače kure, govedine, pireja in rdeče pese ter piti veliiiiko mleka, ker to otroku ne more škodit... rakica - čestitke za pobeca . velik je pa zato, da ga tvoja bejba ne bo spregledala . hm, to bo glas... hm, mi smo tam, ko vi. za prve tri mesece mam cotk dovolj, potem jih pa kakih 5% lahko porabim, če bo fantek, ostalo... za ostalo bom pač poiskala nekoga, ki bo rabil... ampak to bom itak vidla šele konec maja . trtica - ja tudi jaz jo čutim oz zadnjič sem imela cel teden precej boleče kosti, med nogama. vse me je dol tiščalo. in to cele dneve, še ponoči sem se zbudila in nisem našla položaja. trtico pa čutim, če dlje sedim. pa ravno sedaj, ko imamo v službi gužvo in sem res po 7 ur na riti... včeraj smo delale s sodelavko do šestih zvečer zvezdica - čeprav so brce že kar konkretne, jih moj še ni čutil. zakaj? ker vedno, ko da on roko gor, mišek neha brcat. ravno včeraj zvečer, pol ure je v eno migalo dete, potem pa - ko da bi odrezal. očitno je zaspal-a. ima ati pomirjujoče roke vsem, ki se vas loteva kak prehlad, upam, da se vas bo izognil... pismo, dost smo jih že imele, sedaj je leto, ko bomo uživale. najprej v bušijih, potem v naših bučka - super za novo stanovanje. ooo, tole pa mora bit luštno, a ne? njeli - joj, to pa res ni fer. pa lahk bi ti kaj prej javili, no... pismo, kaj se pa grejo??? cowgirl - čestitke za fantka. a ni tako, da ima nekje do 36. tedna možnost, da se obrne? no, ne vem, tako so mi razlagali, ko je imela od sodelavca žena zunanji obrat ravno v 36. tednu, sicer neuspešen, in je tudi imela carskega. upam, da mu uspe. drugače pa - jah, poba je, pa je že sedaj rad okomot... ok, mal se hecam. za konec vam vsem želim srečno, zdravo in uspešno novo leto, naj se izpolnijo vaši (naši) načrti in naj bodo majski porodi lahki in hitri... srečno, rožce moje! mi smo bili v četrtek v lj, smo šli lučke gledat, pa pravi potem naša - gremo jest, jaz sem lačna. tolk smo se nasmejala, da so mi kar solze tekle. šli smo k jurmanu, ob devetih nabito polno, da smo komaj dobil mizo... pojedli in tamala je v a vtu zaspala. v petek smo bili pa sami doma. povečerjali smo, šli v nm lučke pogledat (žalost, sploh v primerjavi z lj), ob devetih smo šli proti domu in tamala je spet zaspala, se sploh ni premaknila, ko sem jo slačila. potem sva midva uživala.... na polno... he he he, in novo leto je bilo tukaj...
|