|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2011
21.12.2010 15:00:51   
Njeli
Hvala punce!!! Midva sva tudi čisto navdušena nad njim!! user posted image user posted image

mami411 malo manj kot 12kg je mišljeno npr. košara + ogrodje ali športni del + ogrodje, tak da celoten komplet po moje tehta več kot 15kg.user posted image Kolesa so pa v živo kr fajn velika veš, zadaj in spredaj, čeprav so sprednja malenkost manjša, ampak še vedno ogromna, če ne ga jaz nebi hotla.. user posted image Glede sestavljanja sploh nobenih težav.. Na sredini zadnjih dveh koles je gumb, ga samo stisneš, daš gor, klikne in je to to, kot pri Quinnyu recimo. Sprednji dve kolesi pa se samo vtakneta noter.. Zlaganje ogrodja, na vsaki strani haklc kot pri večini vozičkov, potegneš oba k sebi, že sam zleze skupaj. Res fajn enostavno in lahko! Košara in športni del se tudi enostavno snameta na gumbke na vsaki strani, jajčka pa ima zraven adapterje, ampak se snamejo na isti način kot ostali deli. Vse skupaj zelo kompaktno, neverjetno lahko vodljiv, sami + bi jaz rekla.. user posted image Edino ena stvar je, na katero nisem bila pozorna, enim se zdi zelo pomembna, naju pa pravzaprav sploh ne moti, da v jajčki ni lunice za glavico. Verjetno razumete kaj mislim.. Midva jo bova v Babycentru kupila posebej, čez čas je pa tak nebomo več potrebovali.. Če katero še kaj zanima pa naj le vpraša..user posted image

Trenutki sreče, ki jih užijemo nas presenetijo. Ne ujamemo mi njih, ampak oni ujamejo nas.

(odgovor članu bučkabb)
Neposredna povezava do sporočila: 2501
21.12.2010 16:38:36   
fluf
Dober dan majske čveke user posted image

tole z merkanjem ta starješih je zanimivo brat. jaz se puščam presenetiti, je pa zagotovo razlika ali živiš skupaj ali ne. Jaz imam taščo sicer 20 min sprehoda stran, tako da je na dosegu roke, moja mama je pa cca. 20 min vožnje stran... ampak moje lahko odpišem, ker sta še super mlada in aktivna, mogoče kakšen vikend. Tako da mi za "ta hitre" potrebe ostane tašča.
Sva pa mal razmišljala a vrtec a tašča... in sva prišla do zaključka da ali vrtec ali drugo zasebno varstvo. Ker mava izkušnjo z vzgojo psa... pri nama je super fino vzgonjena, neplašna psička... pri tašči pa... kaaaj je toooo razvaaaajeeen peees! pa skoz od mize fehta, pa skoz ga morm lulat vozt, pa...
sva se enkrat zapele, ker sem ji povedala, da sem ji povedala in pokazala moj način vzgoje, dobila je knjigo, dnevno poročanje ob vzgoji... a razvajena je samo pri njima. in pol butasto gleda, ko pride k meni in pes mirno leži na svojem prostoru, ne fehta, ne sitrani (pa da me ne bo kira zastopla da psa teroriziram, sam obnašat se pa more znat no)... tako da se je že tle vzgoja razlikovala... ne vem... bomo probal mal obojga, pa bom pomoje hitr skužila kako in kaj. Ji pa otroka brez problema zaupam sicer, samo da bi bla pa z njo namest v vrtcu... to mi pa ne diši.

(odgovor članu Njeli)
Neposredna povezava do sporočila: 2502
21.12.2010 19:04:58   
RAKICA2007
tole moram deliti z vami user posted image

http://ak.imgag.com/imgag/product/preview/flash/bws8Shell_fps24.swf?ihost=http://ak.imgag.com/imgag&brandldrPath=/product/full/el/&cardNum=/product/full/ap/3166187/graphic1

LP

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 2503
21.12.2010 23:24:21   
cowgirl

IZVIRNO SPOROČILO: fluf

tole z merkanjem ta starješih je zanimivo brat. jaz se puščam presenetiti, je pa zagotovo razlika ali živiš skupaj ali ne. Jaz imam taščo sicer 20 min sprehoda stran, tako da je na dosegu roke, moja mama je pa cca. 20 min vožnje stran... ampak moje lahko odpišem, ker sta še super mlada in aktivna, mogoče kakšen vikend. Tako da mi za "ta hitre" potrebe ostane tašča.
Sva pa mal razmišljala a vrtec a tašča... in sva prišla do zaključka da ali vrtec ali drugo zasebno varstvo. Ker mava izkušnjo z vzgojo psa... pri nama je super fino vzgonjena, neplašna psička... pri tašči pa... kaaaj je toooo razvaaaajeeen peees! pa skoz od mize fehta, pa skoz ga morm lulat vozt, pa...
sva se enkrat zapele, ker sem ji povedala, da sem ji povedala in pokazala moj način vzgoje, dobila je knjigo, dnevno poročanje ob vzgoji... a razvajena je samo pri njima. in pol butasto gleda, ko pride k meni in pes mirno leži na svojem prostoru, ne fehta, ne sitrani (pa da me ne bo kira zastopla da psa teroriziram, sam obnašat se pa more znat no)... tako da se je že tle vzgoja razlikovala... ne vem... bomo probal mal obojga, pa bom pomoje hitr skužila kako in kaj. Ji pa otroka brez problema zaupam sicer, samo da bi bla pa z njo namest v vrtcu... to mi pa ne diši.

IZVIRNO SPOROČILO: fluf

Hahahaha! LOL user posted image user posted image user posted image Pri nas tudi ne znajo odpoklicat super vzgojenih in šolanih psov. Sta jih psa naštudirala u nulo in jih sploh ne šmirglata. user posted image Fehtat pri njih itak... normalno... Mislim, da jim tudi knjiga ne bi pomagala.

Ja, je bolš tko razmišljaš! V vrtcu ni tamalim nič hudega in če imajo dobre vzgojiteljice je super. Moja mi sedaj že maha in se smeji zraven, ko jo zjutraj tam pustim. Saj na začetku je težko, ko se mora navadit novih oseb, ampak ko sprejmejo vzgojiteljice za svoje potem so prav radi tam in se jim ful dogaja. Doma se tašče nikoli tako ne ukvarjajo z malčki... V vrtcu pa rišejo, ustvarjajo, gledajo lutke,,,itd. Se prav vidi kako napreduje, če je doma ali ko je v vrtcu. Jedo tudi precej zdravo se mi zdi, pri nas imajo povdarek na eko hrani itd, tko da je tudi tukaj plus.

Slaba stran vrtcev so pa virusi... mi smo spet doma (vročina, kašelj, najbrž bo jutri še zdravnica potrdila kakšno vnetje ušes). user posted image

Carpe diem

(odgovor članu RAKICA2007)
Neposredna povezava do sporočila: 2504
21.12.2010 23:28:59   
cowgirl
če vas meče ven, en nasvet!
mene tudi meče ven, če predolgo pišem...
- klikneš desni knof na miški in
- klikneš nazaj/back...
- te spet vrže na original sporočilo, ki si ga pisala, potem daš copy ,
- zapreš okno in klikneš še enkrat odgovori
- prilepiš tekst in takoj odpošlješ.

upam, da vem rata in da vam bo moj sistem deloval.

Carpe diem

(odgovor članu cowgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 2505
22.12.2010 7:39:14   
fluf
cowgirl... o psih sploh ne bom, ker mi bo kire rekla, če sem nora, da primerjam vzgojo psa in otroka... ampak ja sej določene smernice lahko definitvno potegnem... red in disciplina :) aia pa oa začetka nek ustaljen ritem... mislim, da razumeš :)

jest sm rekla, da bi v vrtec čimprej (da bo šla mami delat, pa € služit), pač jo/ga gre lahk tašča iskat, pa je z njim/njo tisti 2 uri, al pa če bodo virusi, da se pri babici mal pocrklja... ni panike, ampak drugače pa vrtec... ampak do tja je daleč. Bom videla kako se bo obnašala od začetka. Moram pa rečt, da tok-tok na les, tašča ni vsiljiva in je sicer super.

(odgovor članu cowgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 2506
22.12.2010 8:01:09   
absolventka2
RAKICA2007 hvalam za čestitko fuuullllll je lepauser posted image user posted image user posted image

cowgirl
se popolnoma strinjam s tabo glede vrtcev, naš je zečel komaj s 1 decembrom pa mu je že zdej tako lepo da nič ne joka razek ko ga pridem iskat, in res veliko ustvarjajo kar je dobro za njih in tega pri babicah ne bi bilo nikoli. Virusi so pa user posted image mi smo ta teden tudi doma in upam da se tvoja pikica čim prej pozdravi, vem da ni hujega kot pa bolan otrok.

fluf kar se tiče vzgoje otrok in psov pa je podobno in to ni nič bizarnega saj so psi živa bitja ki se jih da lepo naučiti če imaš pravilni pristop..Majhni psi so pa itak taki ko dojenčki cotkaniuser posted image user posted image

Včerej zvečer pa lepo ležim na kavču pred tvjem in čutim da se je moja pikica zelo razživela. Pa me začne brcat pa dam za foro roko na trebuh tam kjer je brcala pa čutim ene dvakrat na roki bunkico, kar nisem mogla verjet da se že sedaj tako čuti na roki. Pa rečem mojemu naj proba pa da hitro roko gor pol pa nič pa nič pa nič in moj obupa. Čez čas pa spet pa dam roko gor pa spet čutim pa da moj pa nič pol je pa reku da ga natuser posted image .
Pa me zanima a vaši možje oz. partnerji tud že kaj čutijo vaše pikice????

caw

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 2507
22.12.2010 8:34:48   
Mojcha
Helow!

Jst bi se šla zraven! user posted image  Mal sem se pozno spomnila, pa vseeno. Vas od začetka otvoritve majčic skos po malem prebiram in se učim, smejim, jočem (hormoni te res spremenijo čist v drugo osebo) user posted image

No pa da naredim otvoritev:
zvedla :17.09.2010
prvi pregled: 13.10.2010
NS: 11.11.2010 (user posted image user posted image ?!?) BP
drugi pregled: 23.11 - sam pregledu nahit user posted image
prvi 'brc': če se lahka sploh tak reče v začetku 17t - zdej že blolj redno (seveda ko sedim in čakammmmmm user posted image

NADALJE...

morfologija: 14.1.2011
rok: ginek dal 26.5., strahova 19.5. in ga imam zdej 22.5. user posted image

Počutje je fenomenalno! user posted image  Blaga (komaj opazna) oblika vseh omenjenih simptomov. Res pa da skos športam enako kot prej, razen pazim da ne pretiravam. Pa jem veliiiik user posted image  že od začetka sem lahkotnik brez slabosti (razn od prenažiranja) sam se nekok ne prime mam +2 (19t danes) (175; start 66kg). Nosečnost 1.

hmmm to je bolj ali manj to user posted image  

user posted image  lep preostanek tedna vsem in vesele praznike. Upam da vam bibe čim manj nagajajo!

(odgovor članu Nitkica11)
Neposredna povezava do sporočila: 2508
22.12.2010 8:50:33   
vesna_b
natipkam, pa ven vrže

če prejšnjih 100  stavkov povem na kratko: vrtec je zakon in otroci se hitro navadijo, delajo precej več, kot bi doma, tudi več različnih stvari, ki mu jih doma niti ne moremo vse nuditi, pa red imajo user posted image user posted image user posted image  ker naša bi bila doma kmalu ena razvajena mala ritka, saj jo tašča še na wc nese sedet. da ne bi res...

rakica, hvala za super čestitko

absolventka - ja, je možno, saj ti čutiš še iz notranje strani in imaš boljši občutek. pa itak mamo ženske bolj nežne roke in prej čutimo kake take "dražljaje" kot moški user posted image

mojcha - dobrodošla med nami. ajdi, sedaj pa veselo na delo s čvekanjem... imaš veliiiiko za nadoknadit...

< Sporočilo je popravil vesna_b -- 22.12.2010 8:53:25 >

(odgovor članu absolventka2)
Neposredna povezava do sporočila: 2509
22.12.2010 9:51:36   
RAKICA2007
user posted image user posted image user posted image  no mogoče pa nas bo 100 user posted image user posted image user posted image
WELCOME Mojcha

čestitka mi je bila tako všeč, še bolj pa naši frkolinki, da sem vam jo mogla pokazat user posted image  

ja vrtec je ZAKON!!! in upam, da za drugega pikca tudi vrtec dobimo - hitro, saj se otrok veliikooo več nauči kot bi se doma... in vzgoja je vzgoja (pes, mačka, otrok,...) po skoraj enakem principu - samo da so soudeleženci drugi user posted image

moj že čuti brcike, pa tudi frkolinka (par postov nazaj sem pisala o tem) user posted image  - tiste ta močne... ta rahle pa samo jaz user posted image  - imamo eno prednost pred moškimi user posted image  

punce 1 user posted image  ali še katero na momente boli popek? men se zdi, kot bi se mi na notranji strani nekdo fajn obesil gor in na noter vlekel user posted image  smešno, ampak boli pa...

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 2510
22.12.2010 9:58:01   
fluf
ah ja, lejte punce... mene je že preveč folka postran gledal, k sm rekla da mam 4nožne otroke, da jih je lih tko treba vzgojit... pol sm pa veljala za "ta čudno", tko da... pač o tem javno redko govorim, ker se mi ne da ukvarjat z tistimi, ki z 4nožnežev še niso imel opravka (al pa so nevzgojeni)... pa sem ponosna na vzgojo, priznam, da sem delala napake. Vem da jih bom tudi kot mama, sej to zravn pride... ampak moji se še zmer znajo obnašat. Če pa vem, da je situacija taka da se ne bodo znal, so pa pač doma.... tko je.

< Sporočilo je popravil fluf -- 22.12.2010 9:59:46 >

Neposredna povezava do sporočila: 2511
22.12.2010 10:32:59   
Nitkica11
mogoce pa nas bo res 100 user posted image

dobrodosla mojcha

jaz tudi se razmislam kdaj ga bom dala v vrtec sicer sredi leta vrjetno ne ce bom prorodnisko nehala v zacetku aprila bo do septembra treba najti kaksno varstvo. Res pa mi pri vrtcu ni vsec da bo otrok potem skoz nekaj bolan ampak upam da bo po men ker nikoli nisem mela problemov z boleznijo razn kaksnih prehladov tudi ko sem bila v vrtcu.

Pri meni je isto nas brcko nagaja ko da moj roko gor se zmeraj umiri tako da ga se ni cutu. Je pa res da vcasih se mi zdi da ga cutim ce dam roko na busija ampak nism 100% da se ga res cuti pa da samo tako mislim ker ga znotaj cutimuser posted image . No upam da ga bo partner kmalu cutil saj ze komaj caka.

Kar te ne ubije te ojača!

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 2512
22.12.2010 13:20:24   
bučkabb
dobrodošla ta nova, fajn se na kup nabiramo majskeuser posted image user posted image user posted image user posted image

no jutri pa mam tud jaz končno pregled, tak da bomo videli kako je kaj z našo bibo, ki jo za zdaj čuti samo mamica, no videla jo verjetno ne bom, razen če me po ne vem kakšnem čudežu preseneti in naredi UZ,

naša pupa je bila septemberka in je šlo glede vrtca fajn, ker je kr z 1 sep. začela z vrtcem jaz pa z službo, z drugim pa upam da bomo tud dobil, ker drgač bom mogla eno vozit v vrtec drugega pa ne vem k babici v varstvo, kar pe ne bo glih vredo. ma saj bomo dobil vrtec z majom, ker pri nas še ni takšne grozne krize s prostoromuser posted image

rakica hvala za lepo voščilo, sem si ga mal sposodla za voščilo na mojem mailuuser posted image user posted image

no morem še mal delat, ker mam juter fraj dan, se bom cel dopoldan sukala okol zdravnikov, najprej gin. potem še zobar, na konc pa si bom še privoščla juter mal nakupov za božička, tak da se javim spet v petekuser posted image user posted image

LP

(odgovor članu Nitkica11)
Neposredna povezava do sporočila: 2513
22.12.2010 13:32:24   
lili8
Kar se vrtca tiče, moja je bila zdaj stara 3 leta in zaenkrat še ni v vrtcu. Vlogo bom dala prihodnje leto. Je v varstvu pri babicah in dedkih, en teden pri enih en teden pri drugih. Se mi zdi, da imata obe obliki varstva svoje prednosti in slabosti. Tako da midva sva se tako odločila, kako bo pa pri drugem pa še ne vem.

Ta teden sem kar utrujena. Vsak dan imamo nekaj. Pa službena zabava, pa Dedek mraz, danes imam itak cel dan službo... user posted image Ah, pa saj ni za jamrat. Je to taka prijetna utrujenost, ampak vseeno komaj čakam, da bom malo frej.

Drugače pa pri meni nič novega. Gibe čutim občasno, trebuh se mi pa kar fino obli. Zdaj se pa že vidi da sem user posted image .

RAKICA2007 luštno voščilo!user posted image

Dobrodošle nove, ki prihajate user posted image !

(odgovor članu Njeli)
Neposredna povezava do sporočila: 2514
22.12.2010 18:46:23   
Anonimen
dober večer punce :)

dobrodošla mojcha :)

rakica2007 lušten email....

tudi jaz se strinjam glede vzgoje psov, smo kar na istem :).....čeprav opažam, da marsikdo ima prevelikega psa glede na svojo zmogljivost, sploh zdaj ko sem user posted image opažam kako strah me je velikih psov :(...sama imam majhnega, starega, bolj slabo  vidi in  sliši in se drugim lastnikom sploh ne da dopovedat, da pač oba ne marava (ne jaz ne pes)da se naju voha hehehhe....pa vas psi kaj cukajo, mene drugače ne, samo če kakšen pes dreza v njega...pa me zdaj vsi strašijo, da si dosti upam, da ga sprehajem ( da si plod lahko popkovino zavije-tako kot pri obešanju cunj)...v glavnem za moje pojme ponepotrebnem kompliciranje....ga je pa treba kar lepo pol ure peljat na sprehod, ker doma potrebe ne nardi in rabi motivacijo..hhehehhe....

drugače sem šla pa tale film gledat

http://www.youtube.com/watch?v=32DB3GP96ag

noro dober ga priporočam....z mojim sva se kar nasmejala....

iiiiiii a brcike čutite, jaz bi jih tudi....oz ne vem če jih, ker me je že prej v tistem predelu dostikrat pošpikalo, samo zaradi drugih zadev, zdaj me pa malo više...mi še kar čakamo....

bučkabb veselo shopingiranje...jaz sem bila danes in me je kar utrudilo, sem šla na popoldanski spanec hehehhe

lep večer

anonimna :)

(odgovor članu lili8)
  Neposredna povezava do sporočila: 2515
22.12.2010 18:57:57   
RAKICA2007
evo - kosilo do Božiča že kuhano user posted image za dva dni ... mešan golaž, tako da smo preskrbljeni...
čakam, da frkolinka ''klizne'' spat, potem pa Božiček darila zavija user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image najkasneje v petek opoldan jih dostavi do naših, kjer bo Božiček uradno nosil darila user posted image .

Malo da vas pozdravim in šibnem mešat naprej user posted image

se ju3 kaj več beremo, ko bo spet šiht user posted image ampak HB v petek delamo samo do 12.00 user posted image user posted image

crkljajte bušije in svoje najdražje

pa pa, nočko

< Sporočilo je popravil RAKICA2007 -- 22.12.2010 18:58:06 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2516
23.12.2010 8:23:18   
vesna_b
IZVIRNO SPOROČILO: lili8

Kar se vrtca tiče, moja je bila zdaj stara 3 leta in zaenkrat še ni v vrtcu. Vlogo bom dala prihodnje leto. Je v varstvu pri babicah in dedkih, en teden pri enih en teden pri drugih. Se mi zdi, da imata obe obliki varstva svoje prednosti in slabosti. Tako da midva sva se tako odločila, kako bo pa pri drugem pa še ne vem.

ne rečem, da ni res, ampak moja mami dela (in še nekaj časa bo user posted image ), tašča je upokojena, pa aktivna bolj ko jaz user posted image  totalno leteča, sploh poleti. moramo maja povedat, kdaj gremo mi na morje, da je ona doma in rihta psa. pol nam pa še pribije, če res bomo 14 dni na morju, k je to dolgo user posted image user posted image  in ponavadi že kak dan preden pridemo mi, sklizne na morje, pol pa pride domov in joka, kako je tamalo pogrešala... ah ja...
no, sem pa jaz zagovornik vrtca, tako da tud če bi bile obe babice doma, bi dala vlogo. res mi ni žal, da je v vrtcu. pa še naša je bila prva vnukinja, na obeh straneh. pol veste, kako je to...

punce, eno vprašanje.
mene je včeraj zvečer, ko sem kihnila, full špiknilo v predelu jajčnikov. ampak res full. čez cel trebuh. in ko sem šla malo kasneje na wc, sem imela na papirju (ne na hlačkah) tak rjavkast izcedek, sluz. pa tud otročka nisem še nič danes čutila in me je kar mal strah... no, izcedka čez noč ni bilo več, in sedaj zjutraj ne, ampak...

no, me s tamalo danes pečemo piškote in potice, je ati včeraj kupil tak mini valjarček, da mi ne bo mojega iz rok vlekla. zvečer pa, če se mi bo še dalo, bom kuhala sarme.... njami...

(odgovor članu lili8)
Neposredna povezava do sporočila: 2517
23.12.2010 8:47:43   
RAKICA2007
IZVIRNO SPOROČILO: vesna_b

punce, eno vprašanje.
mene je včeraj zvečer, ko sem kihnila, full špiknilo v predelu jajčnikov. ampak res full. čez cel trebuh. in ko sem šla malo kasneje na wc, sem imela na papirju (ne na hlačkah) tak rjavkast izcedek, sluz. pa tud otročka nisem še nič danes čutila in me je kar mal strah... no, izcedka čez noč ni bilo več, in sedaj zjutraj ne, ampak...

user posted image  tudi mene je včeraj, po kihanju, tako user posted image  zarezalo v jajčnikih in čez ves trebuh, da sem kar zvezde videla... Sem prehlajena in vsako kašlanje in kihanje mi povzroči skrbi...

vse bo ok user posted image ,mora biti! nekaj sladkega pojej, baje pomaga prebuditi naše pikice v trebuščkih... verjetno se je pikica samo obrnila in je morda zato ne čutiš...

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 2518
23.12.2010 8:50:57   
RAKICA2007
Jutro...

mnjaaaaam sarme; si mi pa naredila lušte... no pri nas so v navadi vedno 01.01. - če bom zdržala do takrat user posted image  jih pa z mojo mami skupaj delava - komaaaaj čakam

piškote je frkolinka pekla že z mojo mami, potico sem pa že dobila pečeno... tako, da načeloma doma ne bomo nič packali

hmmm... no včeraj Božiček ni zavijal daril (je šel s kurami spat) - je bil takoooo user posted image  da tudi gledat ni mogel več ob 20.15 user posted image user posted image user posted image  bo danes vse nadoknadil, ko tamala odide k sosedom jaslice postavljat (zelo take lepe in velike jaslice postavijo)

Neposredna povezava do sporočila: 2519
23.12.2010 8:54:09   
mami411
Dobro jutro!

Jest sem pa zadnjič narobe povedala kg, se nisem zredila za 6kg, ampak za 5 user posted image , pa za 0,5 kg manj kot prejšnjo nosečnost. No pa tudi takrat je bilo novo leto vmes.

Meni je bilo pa prejšnji dan ful slabo in ta slabost se je ponovila včeraj zvečer in sem bruhala user posted image . Joj punce boge tiste ki ste bruhale non stop. Jest sem včeraj komaj zdržala. Samo pomoje sem kaj drugega fasala, ne verjamem da je zaradi nosečnosti.

Piškote sem vse napekla, danes postavimo še smrekco in jaslice, jutri pa še potico in smo pripravljeni na praznike. Ja drug teden bo vse bolj na izi user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2520
23.12.2010 9:00:34   
lili8
vesna_b mene je tudi že ene parkrat čez cel trebuh »zaštihalo«, ko sem kihnila. Ponavadi, če na hrbtu v postelji ležim ali, če se v avtu peljem. Kako je bilo pa pri tebi? Če je bilo samo malo izcedka na papirju in potem nič več,  po moje ni razloga za preplah. Saj vem, da je lažje reči, če nisi dejansko na tem.

Glede vrtca pa saj pravim, vsak si uredi tako kot misli, da je prav za njegovega otrokauser posted image . Sem pa mnenja, da definitvino mora iti v vrtec vsaj 1 leto pred šolo. Jaz mojo vsak teden za dve uri peljem na cicibanove urice v vrtec, pa v knjižnico greva...

Vidim, da ste pridne s kuhanjem in pekouser posted image . Meni se pa nič kaj dosti ne ljubiuser posted image . V začetku meseca sem bila tako navdušena, zdaj me je pa kar malo minilouser posted image .  Tiste piškote smo že pojedli in podarili za Miklavža, zdaj pa ne vem, če bom še eno rundo spekla.

(odgovor članu mami411)
Neposredna povezava do sporočila: 2521
23.12.2010 9:03:06   
vesna_b
IZVIRNO SPOROČILO: RAKICA2007

vse bo ok user posted image ,mora biti! nekaj sladkega pojej, baje pomaga prebuditi naše pikice v trebuščkih... verjetno se je pikica samo obrnila in je morda zato ne čutiš...

hvala. mah, skrbi hitro pridejo in se res že boljše počutim. sem pa poslušala tvoj nasvet in že pojedla banano... (drugega sladkega nisem imela pri roki v službi)

IZVIRNO SPOROČILO: RAKICA2007

mnjaaaaam sarme; si mi pa naredila lušte... no pri nas so v navadi vedno 01.01. - če bom zdržala do takrat user posted image  jih pa z mojo mami skupaj delava - komaaaaj čakam

jaaaa, a ne de? jaz jih bom prej delala, ker se mi jih tako lušta, da moram... user posted image
bomo pa danes pekle, ker jutri bosta moj in tamala smrekco delala in jaslice, jaz bom pa kruh pekla in večerjo delala, saj je taščo nekaj zvilo in bo bolj počivala. res je boga...

spat sem jaz tud šla kmalu. sam spat nisem mogla, ker mi tist izcedek ni dal miru... pa tako se mi je user posted image  prej...

ojoj, mami, jaz pa vseeno upam, da je bila samo enodnevna nosečniška slabost in da ne boš zbolela pred prazniki. bogauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2522
23.12.2010 9:10:11   
vesna_b
IZVIRNO SPOROČILO: lili8

vesna_b mene je tudi že ene parkrat čez cel trebuh »zaštihalo«, ko sem kihnila. Ponavadi, če na hrbtu v postelji ležim ali, če se v avtu peljem. Kako je bilo pa pri tebi? Če je bilo samo malo izcedka na papirju in potem nič več,  po moje ni razloga za preplah. Saj vem, da je lažje reči, če nisi dejansko na tem. 

ma špiknilo me je čez cel trebuh, od levega jajčnika do desnega. prav hudo. sem pa stala in pripravljala malico za naju, ko je moj dajal tamalo spat.
mah, upam sam, da se pikec čimprej mal premakne, da ga čutim. verjemi, da se bom takoj boljše počutila...

piškoti pa - po moje ti jih bom lahko odstopila jaz user posted image  jaz namreč uživam v peki, jem pa ne tako rada. razen pehtranovo potico. no, pa rozinova mi tud gre. pol se pa že neha počas. sem bolj na pomfri pa čips mahnjena. tako pred user posted image , kot sedaj... user posted image

(odgovor članu lili8)
Neposredna povezava do sporočila: 2523
23.12.2010 9:12:55   
ninasiki
ojla punce

mojcha dobrodošla sam neki mi ni jasno kako si lahko čutila dojenčka v začetku 17t (prva nosečnost) ko pa pušenjak pravi prvo nosečnost okoli 22-23t in drugo okoli 20t sploh pa niso najprej brcike ampak k eni mehurčki tko da ne zameri mi sm pač oseba k pove naglas svoje mnenje in to je men zelo čudo da nisi zamešala

vesna povej na pregledu ne bit tih itak je pa vse cool sam povej pa vseen zarad preventive user posted image

vrtec mi ga mamo v vrtcu ker je pač tko da najini še delajo no tašča je doma sam ji ga ne dam pa če oni men plačajo je pa full rad v vrtcu že zjutri k se zbudiva pa se začneva oblačit začne upit po sobi papaj papaj to je da gremo papa in pol morm jst skos ja pikec papa greva user posted image uglaunem ni mi žou da sm ga dala ker mu čist nič ne manka

fluf jst te kar se vzgoje tiče čist podpiram smo mel pit bulla zdej pa ameriško buldogico in sta bila oba no ja psička je še samec je pa pokojen leta user posted image uglaunem vzgojena sta bla lepš k nekateri ljudje sorry sam kar je pa res je pa res učasih se sprašujem kam ta svet pele ampak pustmo zdej ljudi ps more vedt kdo je gospodar in kje so meje

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

Neposredna povezava do sporočila: 2524
23.12.2010 9:19:33   
vesna_b
IZVIRNO SPOROČILO: ninasiki

mojcha dobrodošla sam neki mi ni jasno kako si lahko čutila dojenčka v začetku 17t (prva nosečnost) ko pa pušenjak pravi prvo nosečnost okoli 22-23t in drugo okoli 20t sploh pa niso najprej brcike ampak k eni mehurčki tko da ne zameri mi sm pač oseba k pove naglas svoje mnenje in to je men zelo čudo da nisi zamešala

vesna povej na pregledu ne bit tih itak je pa vse cool sam povej pa vseen zarad preventive user posted image

jaz sem prvič v 21. tednu čutila konkretne brce. metuljčkov takrat nisem poznala oz nisem vedla, kaj je to. je pa tud moj čutil, takrat.
sedaj že nekaj časa čutim metuljčke, brcik pa še ne. oz danes še metuljčkov ne... user posted image

ej, verjemi, da bom povedala. oz mi je žal, da nisem zjutraj angelsounds vklopla. sam ko nas je čas priganjal. prvo, ko pridem domov, to naredim, da vsaj srčka slišim...

ej, tud naša uživa v vrtcu. zadnjič, ko je zbolela, sem ji rekla, da bo doma, pri babici, pa je rekla: ne, v vrtca grem. moram jit, me mija čaka. (vzgojiteljica) pa otroci tud... sem se ji prav nasmejala.
itak pa je res, da se vsak odloči po svojih željah in možnostih, in tu je vsaka odločitev pravilna. otroci uživajo tako v vrtcu, kot doma, in to je najbolj pomembno

< Sporočilo je popravil vesna_b -- 23.12.2010 9:21:05 >

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 2525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?