cowgirl
|
IZVIRNO SPOROČILO: fluf Dober dan majske čveke tole z merkanjem ta starješih je zanimivo brat. jaz se puščam presenetiti, je pa zagotovo razlika ali živiš skupaj ali ne. Jaz imam taščo sicer 20 min sprehoda stran, tako da je na dosegu roke, moja mama je pa cca. 20 min vožnje stran... ampak moje lahko odpišem, ker sta še super mlada in aktivna, mogoče kakšen vikend. Tako da mi za "ta hitre" potrebe ostane tašča. Sva pa mal razmišljala a vrtec a tašča... in sva prišla do zaključka da ali vrtec ali drugo zasebno varstvo. Ker mava izkušnjo z vzgojo psa... pri nama je super fino vzgonjena, neplašna psička... pri tašči pa... kaaaj je toooo razvaaaajeeen peees! pa skoz od mize fehta, pa skoz ga morm lulat vozt, pa... sva se enkrat zapele, ker sem ji povedala, da sem ji povedala in pokazala moj način vzgoje, dobila je knjigo, dnevno poročanje ob vzgoji... a razvajena je samo pri njima. in pol butasto gleda, ko pride k meni in pes mirno leži na svojem prostoru, ne fehta, ne sitrani (pa da me ne bo kira zastopla da psa teroriziram, sam obnašat se pa more znat no)... tako da se je že tle vzgoja razlikovala... ne vem... bomo probal mal obojga, pa bom pomoje hitr skužila kako in kaj. Ji pa otroka brez problema zaupam sicer, samo da bi bla pa z njo namest v vrtcu... to mi pa ne diši. IZVIRNO SPOROČILO: fluf Dober dan majske čveke tole z merkanjem ta starješih je zanimivo brat. jaz se puščam presenetiti, je pa zagotovo razlika ali živiš skupaj ali ne. Jaz imam taščo sicer 20 min sprehoda stran, tako da je na dosegu roke, moja mama je pa cca. 20 min vožnje stran... ampak moje lahko odpišem, ker sta še super mlada in aktivna, mogoče kakšen vikend. Tako da mi za "ta hitre" potrebe ostane tašča. Sva pa mal razmišljala a vrtec a tašča... in sva prišla do zaključka da ali vrtec ali drugo zasebno varstvo. Ker mava izkušnjo z vzgojo psa... pri nama je super fino vzgonjena, neplašna psička... pri tašči pa... kaaaj je toooo razvaaaajeeen peees! pa skoz od mize fehta, pa skoz ga morm lulat vozt, pa... sva se enkrat zapele, ker sem ji povedala, da sem ji povedala in pokazala moj način vzgoje, dobila je knjigo, dnevno poročanje ob vzgoji... a razvajena je samo pri njima. in pol butasto gleda, ko pride k meni in pes mirno leži na svojem prostoru, ne fehta, ne sitrani (pa da me ne bo kira zastopla da psa teroriziram, sam obnašat se pa more znat no)... tako da se je že tle vzgoja razlikovala... ne vem... bomo probal mal obojga, pa bom pomoje hitr skužila kako in kaj. Ji pa otroka brez problema zaupam sicer, samo da bi bla pa z njo namest v vrtcu... to mi pa ne diši. Hahahaha! LOL Pri nas tudi ne znajo odpoklicat super vzgojenih in šolanih psov. Sta jih psa naštudirala u nulo in jih sploh ne šmirglata. Fehtat pri njih itak... normalno... Mislim, da jim tudi knjiga ne bi pomagala. Ja, je bolš tko razmišljaš! V vrtcu ni tamalim nič hudega in če imajo dobre vzgojiteljice je super. Moja mi sedaj že maha in se smeji zraven, ko jo zjutraj tam pustim. Saj na začetku je težko, ko se mora navadit novih oseb, ampak ko sprejmejo vzgojiteljice za svoje potem so prav radi tam in se jim ful dogaja. Doma se tašče nikoli tako ne ukvarjajo z malčki... V vrtcu pa rišejo, ustvarjajo, gledajo lutke,,,itd. Se prav vidi kako napreduje, če je doma ali ko je v vrtcu. Jedo tudi precej zdravo se mi zdi, pri nas imajo povdarek na eko hrani itd, tko da je tudi tukaj plus. Slaba stran vrtcev so pa virusi... mi smo spet doma (vročina, kašelj, najbrž bo jutri še zdravnica potrdila kakšno vnetje ušes).