soncnica 3
|
oh, ljubi bog 2violina, kaj je pa tebe pobasalo!? smo že mislile, da si nas zapustila, ker nismo takšne borke, kot ti. TDTP, ja midve sva se še katr javljali... pelin, poskusi zdržat... No, naj povem svojo "zgodbo" zadnjih dveh tednov. začela sem se držat ločevalne in prišla na 73 kg. Potem pa je šlo vse samo navzdol, martinovanja, doma "žretje" in mislim, da sem spet na nekih 77 kg, torej, za pop****t. Ne morem verjet sama sebi, da sem tolk labilna, to drugo materinstvo me maksimalno izčrpava. Ampak, čeprav trenutno s samo -1kg, grem naprej, ker se moram vzet v roke, počutim se namreč kot kanta!!! Pa iz principa si nočem kupit nič za oblečt!!! Saj ne hrepenim po 62 kg, kot sem jih imela najmanj, kakšnih 65 pa bi le... Si lahko predstavljate, moje sotrpinke, iz 86 sem pred 2-ema letoma shujšala v 8 mesecih na 62, držala do nosečnosti, zdaj pa za vraga ne spravim dol teh 10 kil, pa kaj je to z mano!??? Jaz v glavnem v ponedeljek, 8. 11., strogo ločevalna dalje, ker tist "manj žri" je pr men bla bla bla in metanje peska v oči... Predlagam pa, da mogoče zdaj napišemo svopjo težo pa potem mogoče cel mesec nič, ker se mani zdi, da nas ta tedenska tehtanja čisto preveč obremenjujejo. Tiste, ki se strinjate, napišite v poned. trenutno težo, pa kdaj naj spet sporočimo naslednjo /npr: 1. 12./. Lep večer, vesela sem, da še vztrajamo. Punce, dajmo se vzpodbujat, saj ni nujno da se javljamo vsak dan, če nimamo časa. povejmo si, ko nam bo kaj uspelo in ko nam bo hudo...