|
RE: 1.9. - bomo zmogle, bomo JA! 9.10.2010 20:24:15
|
|
|
|
soncnica 3
|
IZVIRNO SPOROČILO: al1* Soncnica 3 - uživaj na jogi! Felicita - Pa bravo za službo! Felicita, bravo bravo za službo al 1* - hvala za lepe želje, res sem mega uživala na jogi. Sicer sem iz forme, ker od aprila nisem hodila /sem v službi padla 5 mesecev noseča po stopnicah, pa si potem nisem upala obremenjevat kolena/. Vidim, da sta biologinji, jaz sem začela študirat biologijo - pedagoško smer pa me je fizika pobasala, , zdaj sem pa vzgojiteljica, ki uživa v raziskovanju in eksperimentiranju z mulčki in nastajajo prav super zadeve. Na splkošno se kolegice prav bojijo naravoslovja /ker so šle mnoge na vzgojiteljsko, ker ni blo matematike!?, no, zdaj me bo pa kdo po nosu... /, meni je pa blazno všeč spodbujati male "raziskovalce", da raziskujejo in spoznavajo svet in njegove zakonitosti. No, dovolj blefiranja. s časom sem na tesnem, naš je dobil alergijo na pralni prah /pikice, dobili kapljice/ in ker se borimo s krči, sem blazno trepetala, da ga bo spet kaj zvijalo. Pa ga k sreči ni. In kot da nimam dovolj dela, sem morala vsa njegova oblačila ponovno oprati s prejšnjim pralnih praškom in jih prelikati. Ne vem, večina vas je zelo motiviranih, jaz pa utruuuuujena od krčev, pospravlajnja... sploh ne najdem časa zase, najraje bi kar odnehala s hujšanjem. Po drugi strani, v 1 mesecu spravit dol 3 kg pa sploh ni slabo. V prvi ločevalni mi je šlo v enem mesecu dol 8 kg. Kar naredim zase je edino ta uboga joga 2x tedensko in da se trudim ne jest do 12ih, oz jem sadje, ampak grehi grehi grehi... Res sem malo obupana in sploh ne vem več, če sodim na to temo, ker sem ena velika zjamrana tečka. Punce, tiste ki vam uspeva, vztrajajte!!!
|