|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI
13.10.2010 8:43:43   
latka
Aqua77, žal mi je!user posted image user posted image user posted image user posted image
Naslednjič pa bo sigurno!user posted image

Meni pa še vedno nekaj ni jasno glede teh postopkov, namreč imaš možnost 6 poiskusov brezpl.(v najinem slučaju manj, če imava naravno otroka?), in če slučajno ne uspe v nobenem postopku, potem nimam več nikoli možnosti iti ponovno prek zavarov. in mi ostane samo kot samoplačnik ali kako?user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1351
13.10.2010 8:54:11   
majalina
aqua, pošiljam ti sto objemov. žal mi je!!!

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1352
13.10.2010 8:59:42   
mucamica
aqua, drž se naslednjič ziher bo!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majalina)
Neposredna povezava do sporočila: 1353
13.10.2010 8:59:50   
Urshy78
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

Ojla pupe,

še jaz da se javim in povem, da gremo tudi mi v nove boje. Na testu debel - , in madam user posted image se že kaže...

Bo pa v peto rundo bolje... user posted image

pa saj ne morem verjeti noooo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
drži se, upam, da bo tvoja srečna številka 5. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1354
13.10.2010 9:39:04   
energija80
majalina kako se držiš....

mislim da je zame zdaj res konec...13.dan rjav izcedek...sem žalosnauser posted image

aqua user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majalina)
Neposredna povezava do sporočila: 1355
13.10.2010 9:43:52   
majalina
energija, pri meni nic novega.

zal mi je zate, ampak saj rjav izcedek se nic ne pomeni, a ne? meni je rekla sestra, da bom lahko imela rjac izcedek od utragestana in naj se oziram na to.

joooooooooooj, drzim pesti za vse.

kmalu bo jasno kako in kaj. me pa kar zvija od strahu, radovednosti, neucakanosti,...

(odgovor članu energija80)
Neposredna povezava do sporočila: 1356
13.10.2010 9:49:09   
Anonimen
aquauser posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image   Žal mi je.. Sem upala, da se bo kaj razvilo iz tiste sence včeraj.user posted image

(odgovor članu majalina)
  Neposredna povezava do sporočila: 1357
13.10.2010 9:50:48   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: latka

Meni pa še vedno nekaj ni jasno glede teh postopkov, namreč imaš možnost 6 poiskusov brezpl.(v najinem slučaju manj, če imava naravno otroka?), in če slučajno ne uspe v nobenem postopku, potem nimam več nikoli možnosti iti ponovno prek zavarov. in mi ostane samo kot samoplačnik ali kako?user posted image

Vidva enega otroka že imata, če prav razumem. Če si zanosila brez postopkov, potem ti sedaj pripada 6 brezplačnih postopkov. In če v teh 6 ne uspe, so vsi naslednji za plačat. Razen v primeru, da zanosiš in rodiš otroka, potem pa se odločita še za enega - takrat imaš samo 4 postopke.

(odgovor članu latka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1358
13.10.2010 9:54:50   
Roži_
Punce moje še tu da vas na hitro pozdravim in zaželim vsem srečno v postopkihuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Bibk kak je?user posted image

Suzi, mislim, da če imaš 1 otroka naravno, da imaš samo 4 postopke brezplačneuser posted image
Nevem, tako sem enkrat zasledila nekje,buuu lahko se motim!
Kdaj začneš z akcijo? Srečno v postopkuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa pa

Sinček nama je polepšal življenje(2011) in drugi/a se nama bo kmali pridružil/a(2015)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1359
13.10.2010 10:01:05   
bibk
IZVIRNO SPOROČILO: Roži_

Punce moje še tu da vas na hitro pozdravim in zaželim vsem srečno v postopkihuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Bibk kak je?user posted image

Suzi, mislim, da če imaš 1 otroka naravno, da imaš samo 4 postopke brezplačneuser posted image
Kdaj začneš z akcijo? Srečno v postopkuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa pa

BIBK ti bo povedal kako je kar osebno user posted image ... vbistvu nestrpno čakam da mine ta mesec iz vseh vidikov ... nisem navajena tolko bit busy ... bom pregorela user posted image user posted image user posted image user posted image ... Komaj čakam tebe da začneš in predvsem da končaš user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Roži_)
Neposredna povezava do sporočila: 1360
13.10.2010 10:01:11   
Anonimen
Energija80 in Aqua77...user posted image
ne izgubit upanja, čeprav verjamem da je težko...sonček in otroški jok je tudi vama namenjen

mića - čestitke user posted image

Jaz bi vas pa rada vprašala, če mi znate razložit/razjasnit katero zdravilo je meni predpisal moj G (nečitljivo kot vedno), v prejšnjem postopku sem imela menopur...ker pa se imela hiperco mi je sedaj rekel da bova zamenjala...in napisal nekaj na "P... 200 + C" tukaj pri P je vmes lahko ou in potem še en p...mi lahko katera napiše ali linka seznam kaj lahko dobimo, da bi vsaj približno lahko razbrala... Hvala

veliko pozitivne energije za vse user posted image
lp
Vita

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1361
13.10.2010 10:02:43   
mismis
Bi rekla, da ti je predpisal Puregon + Centrotide

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1362
13.10.2010 10:04:37   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Bi rekla, da ti je predpisal Puregon + Centrotide

tako je... to bo kombinacija, ki ti jo je miš napisala. user posted image

Pa veliko sreče! user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1363
13.10.2010 10:10:54   
latka
Suzi, hvala!

A je res, da je pri PCO večja možnost za hiperco, in na kaj moram biti pozorna, ter zakaj se ne priporoča pir?

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1364
13.10.2010 10:36:48   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Roži_

hm, ne vem.. men je tko titty povedala. Pa mislim, da je res tako. Drugače pa najbolje, da latka vprašana Pintarjevo na MONu v temi "darovanje spolnih celic".

Jaz že jem KT, 25ega grem po dipherline.. punkcija baje okrog 17.11. Pa ti??

(odgovor članu Roži_)
  Neposredna povezava do sporočila: 1365
13.10.2010 10:38:33   
Anonimen

Suzi, hvala!

A je res, da je pri PCO večja možnost za hiperco, in na kaj moram biti pozorna, ter zakaj se ne priporoča pir?

Ja, res je. Na hiperco bodi pozorna če boš imela res veliko foliklov - jaz sem jim imela v prvem postopku čez 50. Drugače pa po punkciji ogromno pij in seveda glej tudi koliko boš lulala.

Pivo je dobro za hitro rast foliklov, ni pa dobro za celice, ker se poslabša kvaliteta - sploh če imaš PCO, ker takrat imaš že ponavadi celice slabše kvalitete.

(odgovor članu latka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1366
13.10.2010 10:42:54   
latka
Kaj pa ti uporabljaš?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1367
13.10.2010 11:01:05   
rojena77
punce - moram se vam javiti, skos vas berem, pišem pa ne

In sicer, žalostna sem, ko vidim koliko puncam ne uspe. Lani v tem času sem se tudi sama pripravljala na postopek, prestrašena, le kako bom jaz to zmogla. Ampak ko se je začelo, sem pa le sledila navodilom, brez vsake obremenjenosti - ratalo verjetno itak ne bo, če pa bo, pač bo.
Pazila nisem ne na prehrano, bila skos v stresu, zaradi službe, in ker prej ni ratalo 10 let, sem bila prepričana da itak le čas in energijo zgubljam.
Ampak - ratalo je, zdaj držim v rokah pupiko, ki je najlepša na svetu - vsaj zame!

Želela sem vam povedati, da bo vsaki enkrat uspelo - le ne bit preveč obremenjene s tem. Vem da ste to veliko krat slišale, ampak nekaj je na tem!

Držim pesti za vse vas!

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 1368
13.10.2010 12:03:24   
Anonimen

Kaj pa ti uporabljaš?

Glede na to, da si ti v prvem postopku (če se ne motim) ti samo svetujem, da ne kompliciraj preveč z raznimi vitamini. Ker je čist možno, da bodo tvoje celice ok, da se bodo lepo oplodile in te pričakale potem na transferju. user posted image   Tako, da jaz kar takoj zagotovo ne bi šla na vitamine, sploh pa jih je treba jemati že kake 2-3 mesece pred postopkom. Če se ti že zdi, da moraš nekaj naredit za sebe, potem lahko piješ krvomočnico, pa poskusi se izogibat beli moki, belim testeninam in sladkorju.Vem, da tega najbrž nisi želela slišat, ampak mislim, da je v prvih dveh postopkih škoda komplicirat.

Midva pa jemljeva vsak po:
2 x maco
2x omega 3
2 x Q10
2 x cink in selen
2 x gelle royal
Jaz pa še tifol in DHEA.

< Sporočilo je popravil skuštrana suzi -- 13.10.2010 12:05:09 >

(odgovor članu latka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1369
13.10.2010 12:14:16   
Anonimen
Pozdravljene soborke moje. Jaz sicer nisem nova na tem forumu, vas pogosto spremljam, vendar nič kaj dosti ne pišem, zato bom ostala kar anonimna zaenkrat.

Sem pa tudi v postopku ivf, 4.ega sem imela transfer (prvič) in glede na to, da sem bla takooo prepričana, da je ratalo, se danes prav "fajn" kaže teta rdečka. Čist sem že down od jutra... user posted image

Me pa nekaj zanima; namreč, kako zdaj naprej? V pon. 18.ega bi mogla v Mb na krvnega, pa najbrž ne bo treba. Ali pač? Najbrž najbolje, da pokličem v Mb, a?
Pa še to, utrogestan, ki sem ga zdaj jemala oz. dajala v nožnico, menda lahko prekinem, al kako?

Aja, še nekaj. Kaj pa sedaj za naprej? Kako dolgo se čaka na vnovičen postopek? Naslednjič grem po zamrznjenčka. Špikanja ni več, a ne? A je treba jemat kake druge zdravila, al pa kej? Saj vem, da mi bojo vse razložili, ampak tak malo me zanima že vnaprej. user posted image
Hvala za odgovor. Vsem, ki ste že user posted image , želim vse NAJ NAJ, tiste ki pa še ne, pa upamo na najboljše, a ne?!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1370
13.10.2010 12:25:38   
Anonimen
anonimna, test si delala? Kater dan po ETju si? 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1371
13.10.2010 12:46:23   
Anonimen
Ne, testa nisem še nič delala. Sem rekla, da počakam rajši, da vidim, kako se bo vse skupaj odvijalo. 
Danes je 9. dan, oz. če štejem še dan transferja, 10. dan.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1372
13.10.2010 13:10:53   
olana
Panika že mal grabiuser posted image , v ponedeljek 18.10. UZ, trebušček mam že lepo plav od špikancuser posted image , predvidena punkcija pa je 25.10.2010. Če bi katera napisala v naš planuser posted image user posted image

No kar se tiče vitaminov, jaz jih konzumiram obvezno že nekaj časa, že zaradi sebe, pa tudi omega 3, ker jih v vitaminih ni, dodala sem pa še tifol. Verjetno bom pa tudi nabavila koren mace, ker berem same pohvale od njega.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1373
13.10.2010 13:39:33   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Ne, testa nisem še nič delala. Sem rekla, da počakam rajši, da vidim, kako se bo vse skupaj odvijalo. 
Danes je 9. dan, oz. če štejem še dan transferja, 10. dan.

Potem je še čisto prehitro za paniko. user posted image   Počakaj tja do 11-12 dne, naredi test in boš videla pri čem si. Čisto možno je, da je bila kakšna vgnezditvena ali pa samo blaga krvavitev, ki se pojavi tudi v nosečnosti.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1374
13.10.2010 14:36:02   
hojica
drage moje sotrpinkice ,čestitke vsem ,ki vam je uspelo user posted image user posted image user posted image user posted image ,za nas ,ki nam tudi tokrat ni pa  glavo gor in bo že ..user posted image prišla ob pravem času ,ampak vcasih so tudi besede potpore odveč..zanima me mal glede teh vitaminčkov ,jaz sem jemala samo geele royal ta matični mleček in elevit tablete ,kaj še priporočate ,sama nisem imela nekaj bajnih rezultatov ..1 ICSI 2 celici ,2 blastocisti -kao zelo lepi ..na koncu minus..2 ICSI 7 celic,1 blastocista ,1 morula ..minus .da bi kaj na tem področju naredila moj ima slab sperminogram in odklanja kake vitamine ,pa ne vem kaj bi mu priporočila ,cink al kaj..??

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 1375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.