loremi
|
IZVIRNO SPOROČILO: majalina ... slišim zgodbe o drugih dekletih, ki so dan po punkciji šle v službo. sploh si ne predstavljam huh, ooooo ne ne, pri meni misija nemogoče, ker doma 4 dni po punkciji umiram, vse boli in tišči, od spodaj navzgor vse do pljuč sej že traumiram, kaj bo spet, ko bom spet v boju IZVIRNO SPOROČILO: Amelia Loremi, čaos tudi tebi, v kateri fazi si zdaj ti? v fazi čakanja na histeroskopsko operacijo, potem pa kdaj bo novi ivf, nimam pojma punce, jaz sem pri prvem ivf prav trpela, bolelo ko hudič, samo nisem šla nazajna gklj, čeprav so mi potem rekli, da če ne zdriš brez protibolečinskih tablet, se lahko prideš pokazat ... no drugič se je zadeva ponovila, pa sem šla se pokazat, čeprav je potem delovalo, kot da jamram , no pa me je ena mlada zdravnica dala na oddelek, no ko je pa moj dr. prišel na vizito, je pa rekel .. domov .. ampak res sem takrat bila že boljša, vodo sem odvajala, obseg trebuha se je za 1 cm zmanjšal tko da boste vidle, kako bo s počutjem, bolečinami, če je nevzdržno, se pejte pokazat, drugače pa čimveč pit, jest lahko prebavljivo hrano in veliko počivat! ne bom neki trdila, samo povem ... jaz imam PCO in mi je dr. rekel, da se bolnice s PCO težko izognemo hiperci in jaz se ji do sedaj pri ivf-ju še nisem in se je verjetno tudi ne bom ... je pa seveda pri vsaki ženski drugače, tko kot tudi drugače reagiramo na zdravila dekleta držite se! mal se pridite pofočkat sem gor, mal pojamrajte, me pa navijamo za vas! bliža se četrtek, ET za aquo77 in energijo80 (btw. kje si, kako si?) ... navijam, da vaju pričakajo lepe pikice!