|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI
28.9.2010 10:45:11   
aqua77
Pozdravček deklice,

jaz sem večeraj punkcijo preživela (komaj). Cel dan sem potem kavč grela pa še danes je hudo. Mamo 5 celic, transfer v četrtek. Upam, da je naši deci ta runda odgovarjala in da nas v četrtek kaj počaka za vstavit.

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu športnica)
Neposredna povezava do sporočila: 776
28.9.2010 10:52:54   
DaisyE
Aquič, čestitke za pet jajčkov! Naj bodo zmagovalni, pa naj čim prej neha bolet!

Športnica, naj ti dečko kupi kak izotonični napitek, al pa če ga maš doma, pa tisto pij. Jaz to prakticiram po punkciji, pa se mi zdi, da res malo pomaga. To sem našla na ameriških IVF straneh, poanta naj bi bila pa v tem, da taki napitki pomagajo uravnavati elektrolite in podobno sranje v telesu. Ma ne spomnim se točno zakaj, ampak škodi pa ziher ne.

Vam želim en lep dan.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 777
28.9.2010 11:03:06   
loremi
aqua77 user posted image  tele punkcije so lahko user posted image  ja user posted image , upam, da te kmalu neha bolet in seveda da te pričakajo lepe pikice! user posted image user posted image user posted image

DaisyE tale nasvet bom pa tud jaz preizkusla naslednjič, ko bom spet v igri, ker ne uidem hiperstimulaciji. Kako kaže pri tebi? Navijam za testek v nedeljo! user posted image user posted image

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

Mogoče mora pa ena izmed velikih želja ostali le želja :(.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 778
28.9.2010 11:03:14   
miška21
olja punce - jest sem nova na tem forumu

moja situacija je pa taka: septembra sem imela IVF postopek - prvič, vstavili so mi enega, ki pa se žal ni prijeluser posted image , štiri pa so mi zamrzniliuser posted image . Ali ve katera, kako poteka postopek z zamrznjenčki, ali je kaj krajši? Rekli so mi sicer, da moram pridobiti novo napotnico za nov IVF postopek, potem pa pokličem medicinsko sestro, da dobim številko. No - to najbrž potem vse skupaj traja 3-4 mesece, preden prideš na nov postopek. Kr dolgo.

miška 21

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 779
28.9.2010 11:10:22   
aqua77
O Dejzič, tenk ju veri mač! user posted image Sem nekako kar na stend baju ta postopek. Se niti ne veselim, niti nisem pesimist. Nekako čakam, kar bo pač bo. Mislim, da ti to čisto zastopiš... user posted image Jutri bo pa sreda, pol pa četrtek, pa petek, v soboto pa ti lulaš na štil, se meni zdi!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil aqua77 -- 28.9.2010 11:12:29 >

P.P.Njegoš

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 780
28.9.2010 11:28:35   
majalina
hey športnica,

jst sem imela punkcijo isti dan kot ti. zame je to prvic in me ravno tako skrbi, saj me trebuh se vedno boli. prakticno ze tretji dan lezim. na wc hodim normalno tako, da bom sama se malo pocakala. verjetno je to vse skupaj normalno, čeprav slišim zgodbe o drugih dekletih, ki so dan po punkciji šle v službo. sploh si ne predstavljam, trebuh imam full napihnjen in boli ko hodim... no, upam, da bo vse ok...

Neposredna povezava do sporočila: 781
28.9.2010 11:29:55   
Amelia
Ojla punce, hvala za dobrodošlico, se mi kar mal fino zdi, ker se me še spomnite user posted image

Bibk..imela sem diphereline in 3 doze Menopur..sem pa Reševka.

Špica, lepo, da bova skupaj trepetali, bova ma vezi!!! Kolk jih boš vstavila, 2? Glede hiperstimulacije ti pa ne znam pomagat, nimam izkušenj, mene je včeraj bolelo če sem sedela, če sem stala ali pa ležala je bilo pa OK, danes je pa že vse po starem, tud napihnjena nisem, bom pa še jutri na bolniški. Za ET me je spraševal kdaj bi ga imela v četrtek ali soboto, pa ssem mu rekla, da nazadnje, ko je bilo uspešno, sem ga imela 5- dan, tako da je potem se takoj odločil, da naj pridem v soboto. Je rekel, da po eni strani je čim bolje, da je v naravnem okolju zarodek, po drugi strani pa če imaš 5. dan ET lahko izberejo res najboljše zarodke,..bomo videli...

Loremi, čaos tudi tebi, v kateri fazi si zdaj ti?

< Sporočilo je popravil Amelia -- 28.9.2010 11:30:40 >

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 782
28.9.2010 11:32:52   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: Amelia

Ojla punce, hvala za dobrodošlico, se mi kar mal fino zdi, ker se me še spomnite user posted image

Bibk..imela sem diphereline in 3 doze Menopur..sem pa Reševka.

Špica, lepo, da bova skupaj trepetali, bova ma vezi!!! Kolk jih boš vstavila, 2? Glede hiperstimulacije ti pa ne znam pomagat, nimam izkušenj, mene je včeraj bolelo če sem sedela, če sem stala ali pa ležala je bilo pa OK, danes je pa že vse po starem, tud napihnjena nisem, bom pa še jutri na bolniški. Za ET me je spraševal kdaj bi ga imela v četrtek ali soboto, pa ssem mu rekla, da nazadnje, ko je bilo uspešno, sem ga imela 5- dan, tako da je potem se takoj odločil, da naj pridem v soboto. Je rekel, da po eni strani je čim bolje, da je v naravnem okolju zarodek, po drugi strani pa če imaš 5. dan ET lahko izberejo res najboljše zarodke,..bomo videli...

Pozdravček Amelija,

midve sva se pa morale srečat včeraj na punkciji pri Atu...user posted image user posted image user posted image Sem bla tam ob isti uri kot ti... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu Amelia)
Neposredna povezava do sporočila: 783
28.9.2010 11:51:50   
loremi
IZVIRNO SPOROČILO: majalina
... slišim zgodbe o drugih dekletih, ki so dan po punkciji šle v službo. sploh si ne predstavljam

huh, ooooo ne ne, pri meni misija nemogoče, ker doma 4 dni po punkciji umiram, vse boli in tišči, od spodaj navzgor vse do pljuč user posted image
sej že traumiram, kaj bo spet, ko bom spet v boju user posted image

v fazi čakanja na histeroskopsko operacijo, potem pa kdaj bo novi ivf, nimam pojma

punce, jaz sem pri prvem ivf prav trpela, bolelo ko hudič, samo nisem šla nazajna gklj, čeprav so mi  potem rekli, da če ne zdriš brez protibolečinskih tablet, se lahko prideš pokazat ... no drugič se je zadeva ponovila, pa sem šla se pokazat, čeprav je potem delovalo, kot da jamram user posted image , no pa me je ena mlada zdravnica dala na oddelek, no ko je pa moj dr. prišel na vizito, je pa rekel .. domov .. ampak res sem takrat bila že boljša, vodo sem odvajala, obseg trebuha se je za 1 cm zmanjšal
tko da boste vidle, kako bo s počutjem, bolečinami, če je nevzdržno, se pejte pokazat, drugače pa čimveč pit, jest lahko prebavljivo hrano in veliko počivat!

ne bom neki trdila, samo povem ... jaz imam PCO in mi je dr. rekel, da se bolnice s PCO težko izognemo hiperci in jaz se ji do sedaj pri ivf-ju še nisem in se je verjetno tudi ne bom ... je pa seveda pri vsaki ženski drugače, tko kot tudi drugače reagiramo na zdravila

dekleta držite se! mal se pridite pofočkat sem gor, mal pojamrajte, me pa navijamo za vas! user posted image

bliža se četrtek, ET za aquo77 in energijo80 (btw. kje si, kako si?) ... navijam, da vaju pričakajo lepe pikice! user posted image user posted image

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

Mogoče mora pa ena izmed velikih želja ostali le želja :(.

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 784
28.9.2010 12:08:12   
mića
dober dan vsem skupaj
jaz sem mela punkcijo 13.9. et pa 18.9. tako da je danes 10 dan po transferju
me pa zanima ce katera ve ali lahko tudi utrogestan vpliva na test da je pozitivno ali smo lahko ze veseli da je to to
barbara31 izgleda da smo me tiste izbranke ki imajo vedno probleme s temi uuser posted image
izcedki drzi se bo boljše

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 785
28.9.2010 12:40:41   
Anonimen
mica, jaz ti bom kar čestitala!! Utrogestan tu nima nobene veze, stopka pa prav tako ne. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mića)
  Neposredna povezava do sporočila: 786
28.9.2010 12:50:03   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: mića

dober dan vsem skupaj
jaz sem mela punkcijo 13.9. et pa 18.9. tako da je danes 10 dan po transferju
me pa zanima ce katera ve ali lahko tudi utrogestan vpliva na test da je pozitivno ali smo lahko ze veseli da je to to
barbara31 izgleda da smo me tiste izbranke ki imajo vedno probleme s temi uuser posted image
izcedki drzi se bo boljše

mića
, to je to!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image začnite odpirati šampanjc!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu mića)
Neposredna povezava do sporočila: 787
28.9.2010 12:52:15   
mića
no če ve tako pravte pol vam verjamemuser posted image user posted image user posted image
hvala za cestitke ter vase spodbudne besede ki ti polepšajo dan ko ti je hudo ta forum je res odlična stvar svaka čast tistemu ki ga je pogruntaluser posted image  da lahko malo poklepetamo

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 788
28.9.2010 13:14:45   
bibk
Pozdravljene punce

Glede na to da me mika ta 7 KETO DHEA sem se danes želela pozanimat koliko sploh je tale moj FSH hormon, al kaj za vraga že je.... in glej ga zlomka, nimajo pojma, sploh nisem dala kri za to ampak samo za spolno prenosljive bolezni... Pa kaj lahkoooooooooooooooo.... Kaj ni to praksa da se preverja tudi ta hormon, ker kolkor sem jaz naštudirala ti to pove tudi "kvaliteto" celic..... Joooooooooooojjjjj prav sem besna.... kaj se da to it samoplačniško dat kri  v laboratorij ali te mora gin. poslat??? Ali mogoče lahko tudi napoti osebni zdravnik???

< Sporočilo je popravil bibk -- 28.9.2010 13:15:32 >

(odgovor članu mića)
Neposredna povezava do sporočila: 789
28.9.2010 13:33:19   
Anonimen
bibk, ne pove ti kvaliteto celic, ampak samo če si npr. že v začetni menopavzi.

(odgovor članu bibk)
  Neposredna povezava do sporočila: 790
28.9.2010 14:34:28   
športnica

amelia si verjetno mislila mene ( športnica )? user posted image  špica je že od maja srečka nosečka user posted image user posted image user posted image
upam da me bosta pričakala vsaj dva ali pa še kak več. največ kar si lahko želim, je da mi vstavijo dva in da ostane še kak zamrznjenček. to bi bilo božansko. user posted image  res je po moje najbolje 5. dan, to naredijo kadar je celic veliko in lahko izbirajo, da ti vstavijo najboljše. držim pesti zate. kolikor se spomnim imaš žeeno dete doma, ki hodi v vrtec kajne?

(odgovor članu Amelia)
Neposredna povezava do sporočila: 791
28.9.2010 14:51:13   
kalaxy
Punce,
pravkar sem dobila rezultate krvnega testa in sicer beta je 1657 na 15. dan po transferju.
Madona če to nista dva. Kaj mislite?

Neposredna povezava do sporočila: 792
28.9.2010 15:08:39   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: kalaxy

Punce,
pravkar sem dobila rezultate krvnega testa in sicer beta je 1657 na 15. dan po transferju.

kalaxy meni tudi to "smrdi" po dveh!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu kalaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 793
28.9.2010 15:30:34   
športnica
IZVIRNO SPOROČILO: kalaxy

Punce,

o bravo, lepa beta. hehe, misliš da sta dva? na tem linku najdeš vrednosti kako gredo bete za enega ali dva itd. http://www.bobrow.net/kimberly/birth/hcglevels.html

(odgovor članu kalaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 794
28.9.2010 16:20:35   
bibk
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi

bibk, ne pove ti kvaliteto celic, ampak samo če si npr. že v začetni menopavzi.

Karkoli že.... čeprav sem enkrat nekje na netu zasledila nek angl.članek kjer je pisalo, da je nek test krvi ki ti pove kvaliteto celic oz. neki takega.... bom v priliki pogledala če uspem najt pa bom še enkrat si prebrala ....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 795
28.9.2010 16:51:55   
mapesi
Punce kako pa. mislite, da bi to šlo pri meni? Vi ste imele večinoma et vse 5. dan. Jaz sem pa čisto zmedena??????
Stopka je bila 18.9.10, Punkcija 20.09.10, Et pa 22.09.10.
Kdaj bi pa jaz lahko CB naredila? Al kar počakam do 08.10. pa pol bo kar bo.
To čakanje je pa čist adijo!!!!
Še vedno držim pesti za vse nas.

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 796
28.9.2010 17:10:29   
bibk
IZVIRNO SPOROČILO: mapesi

Punce kako pa. mislite, da bi to šlo pri meni? Vi ste imele večinoma et vse 5. dan. Jaz sem pa čisto zmedena??????
Stopka je bila 18.9.10, Punkcija 20.09.10, Et pa 22.09.10.
Kdaj bi pa jaz lahko CB naredila? Al kar počakam do 08.10. pa pol bo kar bo.
To čakanje je pa čist adijo!!!!
Še vedno držim pesti za vse nas.

Baje da so rezultati zaradi stopke lahko lažni od 10 do 14 dni če ne se motim, odvisno od količine/enot al kaj vem kaj že stopke ....

(odgovor članu mapesi)
Neposredna povezava do sporočila: 797
28.9.2010 17:42:37   
mića
zivjo
mapesi stopka se pozna se 14 dni če dobiš 10000ie toliko sem dobila jaz 
barbara31 ali kalaxy ali katera druga ki ve kako v lj izgleda ko prideš na krvni test
a gres takoj na oddelek,kjer smo dobivale th ali kaj a imas potem tudi uz ali ste se narocile k svojim ginekologom

(odgovor članu bibk)
Neposredna povezava do sporočila: 798
28.9.2010 18:28:45   
pokamoka
Heeej, punce:):):)

Mapesi.
.. jaz sem imela na isti dan ET in mi je rekel dr., da naj delam test čez 14 dni, to je 6. 10. Ne vem, po pravici, če mi bo zneslo počakat do takrat. To je naslednja sreda. Sem se odločila, da si do ponedeljka itak niti CB ne bom kupila, tak da... grem na varianto: nimam doma, torej testa ne delam:):):)

Kalaxy... a ti si šla delat krvne na lastne stroške? A pol ti jih bo pa še dr. naredil? A pol jih bom jaz delala pri mojem G, al tut pri dr.??? A si ga že poklicala in povedala, da imaš dve črtici????

Jaz sem drugače kr ok, danes sem sicer začela mal psihirat, da me je strah it vsakič na wc. Nimam nobenih bolečin, spala bi sicer non stop, ampak pustimo to... Kot sem napisala, test delam naslednjo sredo, torej bom še kr čakala nekaj dni... in upala, da se mi ne ulije...

Tut jaz držim pesti za vse, ki so jih potrebne... naj nam uspe...:):):)

Ja

(odgovor članu mića)
Neposredna povezava do sporočila: 799
28.9.2010 18:50:12   
kalaxy
Ojla,

jaz sem šla delat test na lastne stroške, ker v PO ne naredijo krvnega, samo clear blue nardiš.
Z Dr. sem že zmenjena za UZ naslednjo sredo. Je rekla sestra, da prideš v roku 1 tedna po pozitivnem testu na pregled. Komej čakam. Kar razneslo me bo od firbca.
Drgač sem pa OK, šravfa me ne več od petka, lačna pa non stop.

(odgovor članu pokamoka)
Neposredna povezava do sporočila: 800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?