|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI
27.9.2010 10:27:10   
loremi
IZVIRNO SPOROČILO: bibk
Heheheh, upam da boš imela tudi ti srečo pa te ne bodo matrali z uno packarijo, ma so ti rekli, da prideš uni dan direktno na operacijo ali bo operacija naslednji dan.... ena gospa, ki je bila z mano v sobi (op. mioma) je prišla tudi kao dan prej ampak je pol se zmenla, da bo se sama doma "čistla" ... varjanta Donat Mg in to, tako da je potem prišla naslednji dan na operacijo. Probaj vprašat.... mogoče pa ...

en dan pred operacijo moram prit tja
ma tole z Donat-om, ga ne maram, ampak men že živci dost spraznejo ... sem tud pred punkcijo rekla, d ane rabm une tabletke, ker me živci praznejo, pa so rekle .. vseeno ... no bom vidla, sej če bojo rekl to popit, kej dost verjetn nimam izbire, sam se mi pa že zdej obrača user posted image user posted image user posted image

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

Mogoče mora pa ena izmed velikih želja ostali le želja :(.

(odgovor članu bibk)
Neposredna povezava do sporočila: 726
27.9.2010 10:28:54   
loremi
IZVIRNO SPOROČILO: mapesi
Sem imela ICSI/TESE postopek.

tole je pa spet nekaj novega??

IZVIRNO SPOROČILO: mapesi
... in štiri, ki so še ostale. Ostalo- to je ali bodo zamrznjenčki pa izvem po pošti.

uf, če bojo 4 zamrznjenči, je super izkupiček!! user posted image

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

(odgovor članu mapesi)
Neposredna povezava do sporočila: 727
27.9.2010 10:30:32   
latka
Punce, hvala, res ste krasne!

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 728
27.9.2010 10:32:03   
Anonimen
Aljonka, a se ti da napisat kako je bilo v vseh postopkih? Koliko celic, koliko oplojenih, koliko jih je prišlo d 5 dne..

(odgovor članu latka)
  Neposredna povezava do sporočila: 729
27.9.2010 10:45:39   
Aljonka
Vilincek dobrodošla in srečno ti želim!

Suzi evo tkole je blo
1. 9 celic 6 oplojenih 2 vstavli nič zamznjenčkov,
2. 4 celice 2 oplojene 2 vstavli,
3. 7 celic 2 oplojeni 2 vstavli

Pa pri vsakem postopku so mi vstavli eno morulo in eno blastocisto do sedaj seveda

bibk ne vem še kolk je zamznjenčov jih je pa šlo 5 v zamrzovanje ne vem kolko časa traje, da ti sporočijouser posted image

Moram še mal pojamrat da me dons tako noge bolijo kot, da sem prišla s triglava pa ne vem zakaj, mogoče zato ker preveč ležimuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 730
27.9.2010 10:47:47   
Anonimen
Aljonka, tole je pa res super!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Ful držim pesti, da bo tudi rezultat tak dober. 

(odgovor članu Aljonka)
  Neposredna povezava do sporočila: 731
27.9.2010 12:35:12   
mapesi
Aljonka tole pa zdele res mora uspeti. user posted image user posted image user posted image user posted image .
Držim pesti in navijam tudi za druge, da se nam vsem prikažeuser posted image ,user posted image   user posted image .
Jaz mam pa problem da me vse neki srbi, živci verjetno a ne?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 732
27.9.2010 12:38:59   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: loremi
pa DaisyE? sporoči nam ... ET za tabo, kako si? user posted image user posted image user posted image

Oj, je res, kot je rekla aquica, malo laufamo okoli, pa ni cajta mislit na embrije. user posted image  Transfer je bil v ponedeljek, se pravi en teden nazaj, pričakala sta me dva nedefinirana zarodka, najboljši opis je nekaj med osemceličnim in blastocisto, ampak pod nobenim pogojem nič podobnega moruli, kar bi bila drugače normalna vmesna faza. Če sta še migala, pa ne vem, kker nisem vprašala. Kukerkoli, test mam določen za tole nedeljo, ampak ga niti nimam doma, niti ga ne nameravam kupit, ker v sredo pride user posted image  in je pol vseeno. Tako malo se javljam, ker sem v nekem čisto svojem filmu, pol mi pa vsi pravijo, da sem pesimist in mislijo, da sem slabe volje, pa v bistvu sploh nisem. Lajf goes on. user posted image

Jp aquič, žaba človeku kar precej energije pobere, tako da na nesojene otroke res ni časa mislit. Prav fajn je.

Mišmišu, kuku.

Majalina, punkcija je, ko so folikli dovolj veliki, odvisno od punce do punce, od postopka, do postopka. Jaz sem jo mela navadno deseti al pa dvanajsti dan ciklusa.

Maja_V držimo pesti. Dr. D je, kolikor vem, zelo zaželena roba.

Suzi, upam da je user posted image  prišla.

Mića user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

energija čestitke za celice, naj bodo otroc v četrtek zmagovalni.

Beby78 zarad spreja.... Saj ne vem ali je kdo že kaj napisal. Sprej Suprefact dobiš pri Rešu v samoplačniških postopkih. Deluje isto kot špike, isto te spravi v umetno meno in časovno cirka isto traja. Načeloma  ti suprefact v kakršnikoli obliki naj ne bi podaljševal ciklusa, se pa včasih zgodi. Meni osebno je sprej zakon, ker se ne rabiš tolk špikat.

Kalaxy čestite, srčkov naj bo pa toliko, kot jih želiš. user posted image user posted image user posted image

Waiting čestitke za dve pikici.

Aljonka držim pesti, da bo tale zmagovalen.

Latka bistvena razlika je, da v IVF vržejo jajčka skupaj z spermiji v epruvetko in pustijo, da spermiji naredijo svoje. ICSI se izvaja, kadar je spermijev premalo. Čeprav sicer pravijo, da je eden dovolj, to sploh ni res, ker jih je potreben cel miljon, da s skupnimi močmi stanjšajo ovoj jajčeca, da potem eden spermij, ki je v pravem trenutku na pravem mestu, lahko prodre in jajčece oplodi. Pri ICSIju pa vzamejo najboljše spermije in jih potisnejo v jajčece, tako da ja, oplodijo vsa jajčeca, ni pa nujno, da se vsa oplodijo. Ampak to tudi pri klasičnem ni nujno. Narava pač dela svoje.

Loremi, helou! Pridna si pridna. Lepo opravi na operaciji. Mislim da je TESE tist, ko decu vzamejo seme z operacijo in ga zmrznejo. Nič kaj prijetna zadeva.

Uffff, zdaj sem bla pa tolk pridna, da me spet tri leta ne bo. user posted image user posted image user posted image

U glavnem imejte se, vse neomenjene pa en lep dan, čim manj boleče punkcije, uspešne ETje in veliko user posted image user posted image .

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 733
27.9.2010 13:17:17   
energija80
Mapesi čim manj živčkov..relax,sej vem da je to lahko reči in težje narediti...držim pestkeuser posted image Aljonka...super,odlično!!!user posted image Loremi čim bolje opravi,pa čim hitrejeuser posted image DaisyE bodi optimistična in močna,verjemi da bouser posted image Ima katera v četrtek ET?Pozdravčki na tale deževen danuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mapesi)
Neposredna povezava do sporočila: 734
27.9.2010 14:01:39   
mića
pozdravljene
naj se sam na hitro javim in zahvalim za čestitke in dobre zelje
naj povem da bi mogli danes jutri dobit menstruacijo mam pa ze dva dni rjave izcedke malo ampak so a mislite da je to vgnezditvena al kaj od utrogestana

(odgovor članu energija80)
Neposredna povezava do sporočila: 735
27.9.2010 14:05:08   
DaisyE
Izcedki takšni in drugačni so kar precej značilni za IVF. Itak je vse kul, dokler je plus je plus. user posted image user posted image user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu mića)
Neposredna povezava do sporočila: 736
27.9.2010 14:07:16   
majalina
Pozdravljena dekleta,

jaz sem imela vceraj punkcijo, imam 9 celic.. v petek pa transfer.

ni bilo prehudo, me pa zdaj kar boli trebuh. tako, da lezim in se pustim razvajat...

upam, da ste ostale ok.

sportnica, a si ti v ljubljani? se vidiva v petek?

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 737
27.9.2010 14:55:39   
loremi
user posted image   

AKTUALNO

Nedelja, 26.09.
športnica - punkcija
majalina - punkcija
Maja_V. - prične z injekcijami

Ponedeljek, 27.09.
aqua77 - punkcija

Torek, 28.09.
mausikaa - razgovor

Četrtek, 30.09.
energija80 - ET
aqua77 - ET
anci banci - povset-za nov icsi

Petek, 01.10.
športnica - ET
majalina - ET

Ponedeljek, 04.10.
olana - prevzem zdravil
latka - prevzem zdravil
m.rudovic - posvet dr.Reš

Torek, 05.10.
loremi - histeroskopska operacija

Ponedeljek, 11.10.
Maja_V. - UZ
lučkamučka - prevzem zdravil

Četrtek, 14.10.
latka - UZ
vrtnica.m - prevzem zdravil
Little Star - branje izvidov, posvet

Ponedeljek, 25.10.
vilincek - posvet

Torek, 02.11.
mateja_goljev - prevzem zdravil

OBJEMČKI 

user posted image user posted image    MP30, mausikaa, lučka 25, anci banci, Ally78, bibk, Buska, ana banana    user posted image user posted image  

user posted image

user posted image   T R E P E T A L K E  (beri TESTI) user posted image

Barbara31 greje  user posted image user posted image  test 28.09.
kalaxy greje  user posted image user posted image   test 28.09.
DaisyE greje  user posted image user posted image   test 03.10.
mavrica72 greje  user posted image user posted image   test 04.10.
mića greje  user posted image user posted image   test 05.10.
pokamoka greje  user posted image user posted image   test 06.10.
mapesi greje  user posted image user posted image   test 08.10.
Aljonka greje  user posted image user posted image   test 09.10.
drejčy greje  user posted image   test 09.10.
waiting greje  user posted image user posted image   test 09.10.

user posted image   KANDIDATKE  V  POSTOPKU    user posted image     

• spominčica ( 4. ISCI, GKLJ, dr.Drobnič, september)
  • mausikaa ( 2. IVF, PO)
  • nana7 (2.IVF, GKLJ, dr. Zorn)
  • anci banci (zamrznjenčki, dr.Reš)
  • Aljonka (4. ICSI)
  • julija30 (2. IVF, MB)
  • športnica (2. IVF, MB)
  • sensi (akcija avgust)
  • majalina (1. IVF, GKLJ)
  • drejčy (2. IVF, MB)
  • Aljonka (GKLJ)
  • pupe (akcija avgust)
  • aja12 (čaka histero.operacijo in potem 3. IVF)
  • sandra74 (1. IVF, MB, akcija septembra)
  • skuštrana suzi (4. IVF, MB, dr. Gavrič-Lovrenc)
  • lučka 25 (3. IVF, dr. Reš)
  • shyshy (1. IVF, MB)
  • latka (1. ICSI, MB)
  • ana banana ( 1. IVF, GKLJ)
  • lučkamučka ( 1. ICSI, 19.09. začne s KT)
  • ana banana (klomifen, dr.Merlo, Postoja)
  • waiting ( 1. IVF)
  • mateja_goljev ( 5. IVF/ICSI, MB)
  • Roži_ ( 4. ICSI, MB)
  • mapesi ( 1. IVF, GKLJ)
  • mucamica ( 1. IVF, MB)
  • energija80 ( 1. IVF, GKLJ)
  • ursi84 ( 1. IVF, GKLJ)
  • februar202 ( 5. IVF, GKLJ - prekinjen postopek zaradi mioma)
  • pokamoka ( 1.IVF, PO)
  • olana ( 1.IVF, dr.Reš)
  • anonimen (Vita) (čaka user posted image  in IVF, GKLJ)
  • Stormy (IVF)
  • Maja_V. ( 1. IVF, GKLJ)
user posted image   KANDIDATKE  ZA  POSTOPEK   user posted image           

• Gita14 (IVF, GK LJ, dr. Bokal)
  • vrtnica.m ( 3.IMSI/ICSI, GKLJ, dr. Bokal, postopek v oktobru) 
  • DaisyE (6. ICSI, PO, dr. Reš)
  • pika.po (1.IVF, GK LJ, dr. Drobnič) 
  • Bambi75 (5.IVF/ICSI, MB) 
  • MBT1979 (3. IVF/ICSI, GK LJ, dr. D)
  • T1979 (4. IVF, PO,dr. Reš)
  • Tassi1 (6. IVF, MB, prof. Vlaisa)
  • Princes34 (2. IVF, PO, dr. Reš, zamrznjenčki) 
  • žogica13 (dr. Reš,) 
  • Kittyy (1.IVF, GK LJ, dr. Tomaževič)
  • Pika79 (1. ICSI, PO, dr. Reš)
  • Suzi74(4. IVF, PO, dr. Reš)
  • mala81 (3. ICSI, dr. Reljič, MB)
  • daisy23 (2. ICSI, PO, dr. Reš) 
  • suska (1.ICSI, dr. REŠ, PO)
  • mateja_goljev (2. IVF/ICSI, dr. Tomaževič)
  • Listek (1.IVF, dr. Reš)
  • šopka (2.IVF, GK LJ, dr. Ribič)
  • citrončica (5. ICSI, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Škrat (4 ICSI, Lj, dr. Drobnič )
  • Pija76 (5. IVF, dr. Reš, PO) 
  • Pinky12 (1. IVF, MB, dr. Reljič)
  • Arneja (4. IVF, dr. Reš)
  • dysan (1. IVF, GK LJ)
  • S* (1. ICSI, PO, dr. Reš)
  • Nellika (GK LJ)
  • Pika74 (8. IVF/ICSI, dr. Reš)
  • Kiwi (3. IVF/ICSI, MB, dr. Vlaisavljevič)  
  • Aljonka (GK LJ, dr. Požlep)
  • db (1.IVF/ICSI, MB)
  • palcica_ (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Naska (GK LJ, dr. Tomaževič)
  • paddy (MB)
  • Sunia (IVF, MB)
  • Aqua77 (4. IVF, PO, dr. Reš)
  • metuljci (1. ICSI, MB, dr. Reljič, november)
  • Matejčika (1. IVF+PGD, MB, dr. Vlaisavljevič)
  • Miklarom ( zamrznjenčki, MB) 
  • mismis (5. IVF, MB)
  • n74 (IVF, PO, dr. Reš)
  • matejka78 (1. IVF, MB, dr. Reljič)
  • Diana79 (1. IVF, dr. Drobnič)
  • Loremi (3. IVF, GKLJ)
  • Športnica ( IVF, MB ) 
  • Barbara31 (2. IVF, GKLJ)
  • nhaya (2. IVF, dr. Reš)
  • Selena78 (5. IVF, dr. Reš)
  • Urshy78 (2. IVF, GKLJ)
  • mojškra (IVF, GKLJ, dr. Tomaževič)
  • mausikaa (2. IVF, dr. Reš)
  • Buska (4. ICSI, PO, dr. Reš)
  • šopka (3. IVF, GKLJ)
  • D0aisy (2. IVF, dr. Reš)
  • Krashi (2 IVF, GKLJ)
  • honey (2. IVF, GKLJ, dr. Ban)
  • jona klara (2. IVF, GKLJ, dr. Tomaževič)
  • Teja K (dr. Reš)
  • aja12 (3. IVF, GKLJ, dr. Drobnič)
  • Mina83 (1. IVF, GKLJ)
  • Registrirana (2. ICSI, MB)
  • Klavirka (4. ICSI, GKLJ)
  • womanpolice (5. ICSI, MB, dr. Reljič)
  • spomladančica (IVF, GKLJ)
  • IVYY (4. ICSI, PO, dr. Reš)
  • Cukica (GKLJ)
  • zarjaa (2. IVF, GKLJ, dr. Pintar)
  • FoxyLady (4. IVF)
  • JEŠA (IVF, GKLJ, dr. Drobnič)
  • HANYBANY (IVF, GKLJ)
  • Rielka (2. IVF, GKLJ)
  • golobica82 (2. IVF, PO, dr. Merlo)
  • upanje81 (mild protokol)
  • gospodarica (6. ICSI, GKLJ)
  • čebelica_Maja (1. IVF, GKLJ, dr. Drobnič)
  • elle7 (1. IVF, MB) 
  • nana7 (2. IVF, GKLJ, dr. Zorn)
  • februar202 (5. IVF, GKLJ)
  • titty (3. IVF, GKLJ)
  • nanika 1 (3. IVF, GKLJ)
  • Elysabeth (4. IVF, dr.Reš)
  • martin6 (zamrznjenček, GKLJ)
  • Ksenya (1. IVF, MB)
  • vilincek (1. IVF, GKLJ, dr.Drobnič)
  • beba75 (3. IVF, MB)

user posted image user posted image user posted image

sayuri, pf, Gloria, Amelia, Goldfish, Mijavček, Konina, Hope2, Abra, Pinky36, Gigi1, Nokes, Sonček33, Zvezdica, Hedviga, Dakec, Ledenka, Jazzz27, Sonček85, Goldy, Reby, Kicsi, Mlinčkovi, LaraLight, Shuka, mojsonček, anci banci, Lučka25, Bumo, obayifo, Špelka12, Krucefiks, Serendipity, Oktavija, marjetka cvetka, Stijan, Blanč, Shadow, Kalina, Libi, Grethy, Dajamaja, Bozza, Gigi, DaisyE, Želvica99, Zarja, Mlinček, folikel09, miška73, cari, jona3, julia1, Metulj, Andreja07, Miklarom, Kimsy, a.jard, Punsha, Lana08, Gapiii27, Loremi, Protina, Lana70, n74, cukica, Tinkamiška, Bozza, Kajsica, BarbiG, Tanja_Jes,  Rojena77, Pikovit, Bit, hektorina

Statiska uspešnost  (borke ki sodelujejo na RR):

Mesec    Št. bork v pos. do testa      Št. Nosečk             Uspešnost
marec                   20                               7                            35 % 
april                     11                            2+1                            27 %
maj                      12                                5                            41 %
junij                     14                                5                            35 %  
julij                        4                                1                            25  %   
september           12                                7                            58 % 
oktober                11                               4                             36 %
november            13                               8                              62 % 
december            17                               6                              35 % 

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
Znaki hiperstimulacije:
http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207
Lekarne na meji:  http://www.farmacistitrieste.it/farmacie_elenco.php
Naročanje na GK:
narocanje.spec.gin.amb@kclj.si

Tel. št. oddelka SIII na GK/LJ: 01 23 23 048

user posted image   NOVE NOSEČKE SEPTEMBER   user posted image

nanika 1  user posted image  (LJ)
kalaxy  user posted image  (PO)
Barbara31  user posted image  (LJ)
mića  user posted image  (LJ)

Dekleta in fantje, za preglede, UZ-je, punkcijo, ET, karkoli tud žurke, vpisujte ODEBELJENO, PODČRTANO in v drugi BARVI napisano od ostalega teksta. Kateri tega ne bo naredil/a, ga/jo lahko "pomotoma" spustimo, pol pa da nau kake zamere, ker ni vpisan/.

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 738
27.9.2010 15:10:43   
vilincek
Punce hvala za dobrodoslico.
Naj se jaz malo pomagam loremi: v LJ so vse operacije v stari porodnisnici (1. nadstropje). Jaz sem imela diagnostično laparoskopijo in histeroskopijo v mesecu aprilu pri dr. D. Prisla sem v torek zjutraj na tesc. Potem ti vzamejo kri in vodo. Nato lahko jes, ce imas koga zraven,da ti gre po sendvic in neki za popoit. Sledi se ginekoloski pregled, dolocitev krvne skupine ter sestanek za anastezijo in EKG. Potem sem bila v torek gotova in imela prosto pop. Zvecer dobis odvajalo in neki za spat. V sredo ima dr. D operacije (po dva dr. imata isti dan). Bila sem druga po vrsti. Naprej operirajo tezje (kaka odstranitev pregrade,miomi itd.), potem lazje. Najbolje je, da si cim prej na vrsti, ker zivcki delajo. Ko se zbudis, si itak koma in je vse ze za tabo.
Sicer je osebje zelo prijazno in tudi sobe lepo urejene ter WC in kopalnica. V cetrtek po viziti (ti dr. pove rezultate in dobis odpustnico) pa ze lahko gres domov. Jaz sem si vzela vse sabo, vkljucno z knjigo, pizamo in haljo, da mi je bilo kot doma. Knjige in i poda sploh nisem rabla, ker sem imela ful fajn cimnre in smo debatirale skor do polnoci v torek.Doma sem prvi in drugi dan skor prespala, pol sem bla pa vsak dan boljsa.

Ena cimra je prisla zgodi zjutraj v sredo tako, da se v LJ lahko zmenis. Ampak meni je blo bolje se pogovarjat in prestati noc.

Za iui sem rabla ze vse papirje (spermiogram, HSG, spolne bolezni, izvide operacije) tako, da upam,da za ivf ni treba nic dodatnega in bo to zelo hitro. Upam,da mi uspe se letos, ce me dr. D da naprej konec oktobra.
Drugace pa vidim,da je zadeva zelo podobna iui, razlika je v dozi zdravil (precej vecja)- zato tudi vecje stevilo foliklov ter punkciji in transferju.

Glede dr. Drobnica: sem zelo zadovoljna z njim. zaenkrat je blo vse tko kot je rekel. Vcsih je bolj malo zgovoren, ampak ce vprasas, vse lepo razlozi. ne bom pozabila, ko mi je rekel,da bom z jemanjem puregona malo zacvetela.user posted image

Najhujse je cakanje, zato socustvujem z vsemi.
Srecno vsem bodocim noseckam in seveda tistim, ki ste zeuser posted image

(odgovor članu majalina)
Neposredna povezava do sporočila: 739
27.9.2010 15:14:24   
športnica
IZVIRNO SPOROČILO: majalina

sportnica, a si ti v ljubljani? se vidiva v petek?

majalina bravo za celice. jst tut počivam, me kr boli. sm iz LJ, ampak hodim v MB, tko da se ne bomo vidle. bomo pa tle poročale kako in kaj user posted image

(odgovor članu majalina)
Neposredna povezava do sporočila: 740
27.9.2010 15:16:14   
bibk
Punce ki ste v LJ, kako je s temi papirji in konzilijem, jaz sem bila na posvetu pri dr. Šalamun v juniju in sedaj  sem imela operacijo pregrade in sem naročena šele 2/11/10. Vsake koliko časa zaseda ta konzilij in kako hitro si pol v postopku.... Namreč pri Rešu je vse drugo, takoj akcija, nobenega konzilija nobene evidenčne številke ne nobeno čakanje..... 

(odgovor članu vilincek)
Neposredna povezava do sporočila: 741
27.9.2010 15:36:26   
kalaxy
PUnce, pravkar sem dobila datum za prvi UZ. To bo že naslednjo sredo, 6.10.
Komaj čakam, da vidimuser posted image .

(odgovor članu bibk)
Neposredna povezava do sporočila: 742
27.9.2010 16:26:26   
latka
Bravo!!user posted image user posted image

Pred ET te obvestijo kdaj moraš priti 3 ali 5 dan, in kdaj zveš oz. kako zvem če do ET sploh pride ali ne?

(odgovor članu kalaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 743
27.9.2010 16:36:40   
mapesi
Bravouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kalaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 744
27.9.2010 16:56:17   
ursi84
Hey!

Se že dolgo nisem nič oglasila, mam sineka bolanega...vnetje ušes user posted image

Sem pa danes dobila user posted image in tako se začnem ju3 pikat, v petek pa pregled krvi in UZ. Sem v postopku z zamrznjenčki in sem že kr neučakana user posted image

Čestitam vsem za ET, user posted image , za pridobljene celice.....

Lep dan še naprej, čepra nič kaj ne kaže,da bo lep

Se še kej tipkamo

28.02.2008 ob 14.25 uri je privekal na svet najin fantek z imenom NEJC !!!!!!!!

Komaj čakamo na II ...........

(odgovor članu mapesi)
Neposredna povezava do sporočila: 745
27.9.2010 17:06:08   
Barbara31
Pozdravljene ,
Miča...iskrene čestitke. Glede izcedkov pa nič skrbet, tudi jaz sem jih imela cca 3 dni.

Danes sem šla na krvnega in glej ga zlomka, zjutraj se nisem mogla več premaknit. Imela sem tako zelo hude bolečine ali pa krče, da me je kar skupaj vleklo. V glavnem po cca 1 uri me je mož odpeljal v Lj in tam sem dala kri. Naredili so mi še UZ, vendar je še prezgodaj, da bi se kaj vidello.  Bolečine so trajale do 12 ure potem pa se ja nekliliko umirilo. Zelo me skrbi. Je imela katera že podobne izkušnje?

betoHCG imam lepo pravijo=1090. Pregled imam šele 12.10, ker takrat naj bi se videl srček in če je vse ok. Dobila pa sem tudi boscupan proti krčem

Držim pesti za vse borke v postopku.

(odgovor članu ursi84)
Neposredna povezava do sporočila: 746
27.9.2010 17:21:41   
ursi84
Barbara 31...to je super rezultat user posted image . Ko sem jaz zanosila z mojim miškotom, sem imela okoli 1500user posted image in sem tudi imela take krče. Dobila tbl proti njim in veliko počivala in se je stanje umirilo. Veliko, veliko počivaj in se ne naprezaj in bo vse kul. Pa čestitke !!! user posted image

28.02.2008 ob 14.25 uri je privekal na svet najin fantek z imenom NEJC !!!!!!!!

Komaj čakamo na II ...........

(odgovor članu Barbara31)
Neposredna povezava do sporočila: 747
27.9.2010 17:35:04   
Anonimen
Barbara, čestitke, to je ful lep rezultat. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moje M še vedno ni. user posted image user posted image user posted image   Prejšnjo nedeljo sem vzela zadnjo tableto dabrostona, tako, da bi jo mogla dobit v sredo ali četrtek. No, danes jo še vedno ni. user posted image user posted image Saj ne vem kaj naj si mislim. Predvidevam, da tudi če bi bila cista, bi M vseeno prišla le manj močna, kajne? Tako, je bila pa iz petka na soboto samo ena nitka na papirju.  Ker kadarkoli sem imela cisto ponavadi sploh nisem vedela, da jo  imam, ker sem imela normalne M.

(odgovor članu ursi84)
  Neposredna povezava do sporočila: 748
27.9.2010 18:22:49   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: womanpolice

Živjo!
Na hitro se oglašam, potem pa grem v vodoravnega, saj sm koma zaspana... nič kaj nism spala in dans je blo treba še vse pospravit. Poroka uspela... le dež ga je mal polomil.... ampak ok.. na vreme ne moremo vplivaTI...

Včeraj je bil srečen dan, danes sem pa tud srečna.... prvič zato ker sem se prebudila v nov dan kot gospa :-), drugič pa, ker sem danes prvič slišala (preko Angel sound) bitje srčka najinega bitjeca, ki raste pod mojim srcem. Sem morala kr dost ušeske napet, ampak se je slišalo... Mi je privabilo zeoooooooo širok nasmeh na obraz.... Moj pa je napenjal ušesa in ni slišal... :-)

Pa vi? Kak ste? 

lp

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 749
27.9.2010 18:23:04   
Aljonka
majalina user posted image user posted image user posted image  bravo za celice naj se lepo oplodijo!

vilincek za ivf boš rabila napotnico, izvide od brisa (ne smejo bit starejši od 3 let) in izvide od spolno prenosljivih, ki ne smejo bit starejši od 1 leta. Pa srečno!

bibk ne vem točno na kolk časa zaseda konzilij ampak mislim, da kar pogosto jaz sem dobila paperje v roku 1 tedna, takoj zatem poklicala za št. in se pri naslednji user posted image  že naročila, tako da gre kar hitro je pa sigurno dlje kot pri Rešu.

latka ne vem točno kako je v MB, ampak v ljubljani zveš pri punkciji kdaj bo ET na dan ET pa ti povejo kolko se jih je oplodilo!
barbara31 bravo za beto user posted image user posted image user posted image
SSuzi hvala za pestke jih tud jaz držim zate, da tvojauser posted image  čim prej pride. Kaj pa če bi malo poklicala na kliniko in vprašala če bi se lahko prišla pokazat, da ne boš v skrbeh zaradi cist?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.