|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI
13.9.2010 9:31:51   
jona klara
IZVIRNO SPOROČILO: spominčica

Jutro

Bogve če se me še katera spomni.......
Ta mesec se podajam v boj, konec septembra dvignem zdravila in veselo v boj. Za naju tokrat 4.poskus, upam da uspešen in zadnji. :)

Cmokak vsem

seveda se te spomnim in navijam zate zelloo

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu spominčica)
Neposredna povezava do sporočila: 376
13.9.2010 9:33:38   
jona klara
buska, bibk-user posted image user posted image user posted image user posted image saj ne morem verjeti zakaj se to dogaja, res mi je hudo za vaju..Sem mislila, da bo tokrat drugače, mislim, da bo treba spremeniti zdravila, doktorja, vse.....mislim na vaju, držita se in seveda izlijta bolečino ven kar se da.

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 377
13.9.2010 9:34:22   
jona klara
nanika- tebi pa čestitke in se nam pridrući na strani po ivf

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 378
13.9.2010 10:03:56   
špica84
Nanika čestitam za uspešen postopek user posted image user posted image user posted image
Pridruži se nam na temi nosečk user posted image

(odgovor članu nanika 1)
Neposredna povezava do sporočila: 379
13.9.2010 10:04:07   
DaisyE
En lep pozdrav. Sem v šestem postopku ICSi (saj menda sem še vedno nekje na seznamu za tiste, ki čakajo na postopek). Vse laufa, vse štima, mam pa eno vprašanje. Ali kaj veste, kaj dvojec Reš uporablja kot progesteronsko podporo v drugem delu ciklusa? Še vedno Prometrium? Mene namreč zaenkrat še noben ni poslal v Italijo tega iskat, vprašam pa ne user posted image . Glih po punkciji se pa tud ne bi vozila v inozemstvo, sploh, ker mi bodo v edino pomoč pri premagovanju bolečin spet samo nalgesini.

Torej - Postojna/kaj po punkciji?

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 380
13.9.2010 10:05:49   
bibk
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

En lep pozdrav. Sem v šestem postopku ICSi (saj menda sem še vedno nekje na seznamu za tiste, ki čakajo na postopek). Vse laufa, vse štima, mam pa eno vprašanje. Ali kaj veste, kaj dvojec Reš uporablja kot progesteronsko podporo v drugem delu ciklusa? Še vedno Prometrium? Mene namreč zaenkrat še noben ni poslal v Italijo tega iskat, vprašam pa ne user posted image . Glih po punkciji se pa tud ne bi vozila v inozemstvo, sploh, ker mi bodo v edino pomoč pri premagovanju bolečin spet samo nalgesini.

Ja ja še vedno je Prometrium aktualen....

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 381
13.9.2010 10:07:33   
bibk
Končno sem dobila vezo v LJ za operacijo, zdej nisem sigurna če sem prav razumela mi je rekla 22/09, kaj je možno, da res že drugi teden??? Danes naj začnem s kontracepcijiskimi in pol naslednji teden že operacija??? Punce ki ste imele že operacijo (odstranitev pregrade) kaj samo vbistvu 1 teden prej ste jemale kont.tabl.?

(odgovor članu bibk)
Neposredna povezava do sporočila: 382
13.9.2010 10:08:05   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: bibk

Pa če se jaz prav spomnim, Prometriuma nisi dobu brez recepta, ali pač?

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu bibk)
Neposredna povezava do sporočila: 383
13.9.2010 10:09:13   
aqua77

Ojla,

še vedno je prometrij v igri. Reško napiše samoplačniški recept, ti pa skočiš ponj. user posted image Pa veliko sreče... user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 384
13.9.2010 10:11:47   
bibk

Pa če se jaz prav spomnim, Prometriuma nisi dobu brez recepta, ali pač?

Dobiš, ne rabiš nobenega recepta

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 385
13.9.2010 10:16:02   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

Ojla,

še vedno je prometrij v igri. Reško napiše samoplačniški recept, ti pa skočiš ponj. user posted image Pa veliko sreče... user posted image

Je*mti! Saj se mi je kar obetalo. Nimam recepta, niko nikome ništa, v sredo punkcija. Pa šta da radim!? user posted image user posted image user posted image user posted image  Eh ja, bit če.

No, hvala za odgovore, bom vsaj psihično pripravljena. Hvala tud za dobre želje, čeprav sem jaz kar 99% kako se bo tole končalo.

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 386
13.9.2010 10:17:20   
bibk

IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

Ojla,

Je*mti! Saj se mi je kar obetalo. Nimam recepta, niko nikome ništa, v sredo punkcija. Pa šta da radim!? user posted image user posted image user posted image user posted image  Eh ja, bit če.

No, hvala za odgovore, bom vsaj psihično pripravljena. Hvala tud za dobre želje, čeprav sem jaz kar 99% kako se bo tole končalo.

Kar pejdi tam v lekarno in reci da rabiš, meni so dali brez komplikacij in brez nobenega recepta, sej verjetno vejo že .....

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 387
13.9.2010 10:26:27   
lučkamučka
evo včeraj sem dobila user posted image , tak da zdaj čakam na 7. dan in začnem z kontracepcijskimi tabletami, pol pa čakam na 11.10 ko moram prevzet še zdravila....pol pa čakam na nadaljevanje, :).... vsem tistim ki vam je uspelo čestitkeuser posted image , ti sti ki vam pa tokrat ni pa en user posted image

(odgovor članu bibk)
Neposredna povezava do sporočila: 388
13.9.2010 11:02:19   
Little Star
Punce pozdravljene, jaz se iz "ne pričajujemo maja pa aprila pa marca in ene 36 krat enako" selim k vam, če me vzamete.

Sem kandidatka za IVF.. sestra me je na zadnjem pregledu vpisala, 14. oktobra imava "branje izvidov" al kakorkoli že, potem pa čakam na odgovor konzilija. No še prej ima še možek spermiogram :-)

Jaz sem opravila vse možne preglede, 2 x laparo, HSG, histero, diagnoza globoka endometrioza, po prvi operaciji sem spontano zanosila, po drugi  pa user posted image .. no menda hude čakalne vrste v LJ na GK ni, dr. je rekel da kakšem mesec, maximalno 2. user posted image  Pa tudi EMŠO ne dela v mojo korist, tako, da upam na najboljše.

Zanima me pa, kako ste v službi uredile vse te odsotnosti zaradi UZ. Glede na situacijo pri nas in odnose v službi res ne mislim razlagat svojih težav. Kako ste skombinirale? Koliko je teh UZ in kdaj na GK zjutraj začnejo?

Hvaležna bom za vsako informacijo..

(odgovor članu lučkamučka)
Neposredna povezava do sporočila: 389
13.9.2010 11:34:27   
Ally78
nanika, čestitke!!! user posted image

spominčica, jaz se te spomnim iz teme marec/april 2010 user posted image Vesela sem, da se stvari spet premikajo. Srečno!

Little Star, ja tile UZ-ji so res mal zoprni, ker proti koncu jih imaš kar vsak dan. Če ti je vseeno kateri dr. ti ga naredi, si lahko do 8ih že fertik. Jaz sem čakala vedno svojega dr., zato sem včasih prišla v službo šele ob 11h. Drugače pa za te dni dobiš bolniško - tam ti dajo potrdilo, da si bila tam. Ampak jaz sem rekla v službi, da imam neke probleme s hormoni in da hodim na kontrole, pa me niso potem nič več spraševali. Je pa odvisno od šefov. Če nočeš, ne rabiš nič razlagat, ker je to samo tvoja stvar in od nobenega drugega. Ti si na prvem mestu, zato pač zase poskrbi. Služba bo že počakala user posted image . Srečno!

< Sporočilo je popravil Ally78 -- 13.9.2010 11:35:14 >

(odgovor članu Little Star)
Neposredna povezava do sporočila: 390
13.9.2010 11:37:03   
anci banci
ojla..

no jaz sem se v petek z Reškotom dogovorila in 30.9 imava z dragim pogovor in bova šla v nov postopek ICSI ...to je natančno 1 teden pred mojo user posted image  

Na ta datum se pred 2 leti imela začetek postopka(ki je bil uspešen) in upam, da bo letos ravno tako...

možeka sem dala na vitaminsko kuro, da se mu izboljšajo plavalčki (tako kuro je imel pred 2 leti in je bila uspešna), jaz sem pa tudi žee na vitaminih

za vse sooborke ki jim ni uspelo veliko objemčkovuser posted image user posted image user posted image za tiste, ki je bilo pa uspešno...pa čestitkeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Little Star)
Neposredna povezava do sporočila: 391
13.9.2010 12:03:26   
loremi
Končno sem dobila vezo v LJ za operacijo, zdej nisem sigurna če sem prav razumela mi je rekla 22/09, kaj je možno, da res že drugi teden??? Danes naj začnem s kontracepcijiskimi in pol naslednji teden že operacija??? Punce ki ste imele že operacijo (odstranitev pregrade) kaj samo vbistvu 1 teden prej ste jemale kont.tabl.?

bibk tebi je uspel zvezo dobit? meni je ni user posted image ; sem šla kr osebno tja user posted image
zdej začneš s kontracepcijskimi, pa že 22.09. operacija?
no, možno, jaz ne bom nič pametna in ti delala dvomov v to, upam, da ima katera druga več izkušenj v zvezi s tem .... ampak sem mislila, da najprej poješ celo škatlico KT in potem M in potem operacija, no pa očitno ni tako ...

DaisyE super, navijam! user posted image user posted image user posted image user posted image  Naj se vajinemu nadobudnežu pridruži bratec/sestrica! user posted image  user posted image user posted image user posted image
Lepo, da si se javila še v tej temi! user posted image
Jaz nisem pri Rešu, tko da ti ne vem povedat, upam da čimprej prideš do Prometrija in da bo še naprej v postopku tko kot mora bit!

Little Star pri meni v službi zdej že vsi vedo za moje postopke in doživetja v zvezi praktično z vsem (v nedogled nisem več mogla skrivat, ker so vedno bolj drezali vame). Teli UZ-ji v LJ so res pozni, ampak na srečo, moram rečt, mi grejo v službi tolk na roko, da lahko rpidem kasneje in potem manjkajoče ure nadomeščam tko, da po lsužbi delam dlje, al pa po urah koristim dopust.

anci banci bi lahko zaupala, kakšna je tale vitaminska kura za možeka? sicer ima moj trenutno ok izvide, ampak vseeno, škodval mu nebi, sevede če bi ga uspela prepričat, da bi karkoli spravil vase ...

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

Mogoče mora pa ena izmed velikih želja ostali le želja :(.

(odgovor članu bibk)
Neposredna povezava do sporočila: 392
13.9.2010 12:46:31   
mausikaa

jap, točno tako, Prometrium šiba

[img]http://lb1f.lilypie.com/hVkrp2.png[/img]

(odgovor članu bibk)
Neposredna povezava do sporočila: 393
13.9.2010 12:50:55   
bibk
mausikaa kaj Reškotu boš na posveru omenla da si si nabavla te 7 KETO DHEA??? Me namreč full zanima kaj pravi ona na to??

< Sporočilo je popravil bibk -- 13.9.2010 12:51:17 >

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 394
13.9.2010 13:41:40   
Buska
evo, tole sem nasla med starimi temami ... bomo se s tem poskusili:

http://www.ringaraja.net/forum/m_2846632/mpage_2/key_/tm.htm

mausikaa: mene tut zanima user posted image

nas soncek Jaka nas je obiskal 8.1.2013
...............
http://lb1f.lilypie.com/U0qmp1.png

(odgovor članu bibk)
Neposredna povezava do sporočila: 395
13.9.2010 13:44:44   
bibk
IZVIRNO SPOROČILO: Buska

evo, tole sem nasla med starimi temami ... bomo se s tem poskusili:

http://www.ringaraja.net/forum/m_2846632/mpage_2/key_/tm.htm

mausikaa: mene tut zanima user posted image

Buska sem brala ja o tej gospe.... mogoče pa ...
Danes sem klicala Reša za mu sporočit "veselo novico", pa me je skenslal da kao januarja / februarja naj se kao spet oglasim, da pa seveda še vedno je možnost da rata doma..... Maaaaaaa kakšna možnost ... bi mogla bit medicinski fenomen, brez jajcevodov da doma rata ... ma itak sem naredila križ čez njega  ... vsaj zaenkrat, šaltam najverjetneje bom šla 1x probat v LJ in če ne bo uspeha grem pa v MB.

(odgovor članu Buska)
Neposredna povezava do sporočila: 396
13.9.2010 13:48:25   
Buska
IZVIRNO SPOROČILO: anci banci

ojla..

no jaz sem se v petek z Reškotom dogovorila in 30.9 imava z dragim pogovor in bova šla v nov postopek ICSI ...to je natančno 1 teden pred mojo user posted image  

Na ta datum se pred 2 leti imela začetek postopka(ki je bil uspešen) in upam, da bo letos ravno tako...

možeka sem dala na vitaminsko kuro, da se mu izboljšajo plavalčki (tako kuro je imel pred 2 leti in je bila uspešna), jaz sem pa tudi žee na vitaminih

za vse sooborke ki jim ni uspelo veliko objemčkovuser posted image user posted image user posted image za tiste, ki je bilo pa uspešno...pa čestitkeuser posted image user posted image user posted image

malo sem se izgubila user posted image user posted image user posted image user posted image a si bila ti v postopku z zamrzjencki?
glede na to, da greta v akcijo ze konec meseca ...

ker vem, da si rekla, da se bos zmenila za posvet, sam se mi ne da zdaj iskat za nazaj ... ker tudi mi2 razmisljava, da bi sla do njega malo na posvet, da pove kako in kaj dalje .... in pa seveda odlocena, da mi nikoli vec ne da Braville (ker vidim, da skoraj vse, ki smo imele te zdravila - NISMO reagirale, tako kot je potrebno)

...............

(odgovor članu anci banci)
Neposredna povezava do sporočila: 397
13.9.2010 13:54:16   
Buska

Buska sem brala ja o tej gospe.... mogoče pa ...
Danes sem klicala Reša za mu sporočit "veselo novico", pa me je skenslal da kao januarja / februarja naj se kao spet oglasim, da pa seveda še vedno je možnost da rata doma..... Maaaaaaa kakšna možnost ... bi mogla bit medicinski fenomen, brez jajcevodov da doma rata ... ma itak sem naredila križ čez njega  ... vsaj zaenkrat, šaltam najverjetneje bom šla 1x probat v LJ in če ne bo uspeha grem pa v MB.

no, pa za 24.9. se je moj mozek ze dogovoril pri tej gospe ob 9.00, sam jst bom mela pa verjetno se , ker vceraj se je neki kazala (ob izteku prometrija), danes je ni na spregled ... ponavadi jo imam pa tja do 14 dni ... tko, da boma verjetno prestavila

jaz ga bom klicala jutri, ker nazadnje me je nahrulil, kaj ga prej klicem, da naj pocakam do dne, ko moram test delat ... tako, da sem danes zjutraj prenehala z jemanjem Prometriuma, da ne filam telo s hormoni .... jutri ga poklicem, pol pa vidim, kaj bo rekel ....
...
po pravici povedano se mi niti ne mudi, tako, da mam pa edino zeljo, da pridema prej na posvet, kako in kaj dalje - kaj lahko se izboljsamo, za moje celice oz. moje nereagiranje na konjske doze itd ... ker ce sem slaba, kakor skoz govori, kaj lahko naredimo, da bom iz zelo slabe, prisla na mal boljso ''''slabo''''
...
ker mi je itaq jasno, da je narejenih premalo raziskav na tem podrocju, vedno tavajo v temi ... ce rata, rata, ce ne, se trudijo dalje user posted image

< Sporočilo je popravil Buska -- 13.9.2010 13:56:02 >

...............

(odgovor članu bibk)
Neposredna povezava do sporočila: 398
13.9.2010 14:13:48   
energija80
Ojla, po vikendu ko sem dala možgančke na off, sem spet z vami....Počutje?ne znam opisat-katastrofa....Danes malo bolje, sem hotela že bolniško vzet,pa sm dons kr fajn...bom še razmislila.Včasih se mi zdi da kr ne zmorem tega hrupa prenest...Se mi zdi da sem tok napihnjena, po moje sm kar par kilc že pridelala....žalostna sem;)user posted image

(odgovor članu Aljonka)
Neposredna povezava do sporočila: 399
13.9.2010 14:25:07   
loremi
energija80 po postopku se bo telo počasi spet vrnilo v stare tire, ne bit tolk žalostna, zberi še malo moči in upanja!! user posted image user posted image user posted image

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

Mogoče mora pa ena izmed velikih želja ostali le želja :(.

(odgovor članu energija80)
Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?