Buska
|
IZVIRNO SPOROČILO: bibk Buska sem brala ja o tej gospe.... mogoče pa ... Danes sem klicala Reša za mu sporočit "veselo novico", pa me je skenslal da kao januarja / februarja naj se kao spet oglasim, da pa seveda še vedno je možnost da rata doma..... Maaaaaaa kakšna možnost ... bi mogla bit medicinski fenomen, brez jajcevodov da doma rata ... ma itak sem naredila križ čez njega ... vsaj zaenkrat, šaltam najverjetneje bom šla 1x probat v LJ in če ne bo uspeha grem pa v MB. no, pa za 24.9. se je moj mozek ze dogovoril pri tej gospe ob 9.00, sam jst bom mela pa verjetno se , ker vceraj se je neki kazala (ob izteku prometrija), danes je ni na spregled ... ponavadi jo imam pa tja do 14 dni ... tko, da boma verjetno prestavila jaz ga bom klicala jutri, ker nazadnje me je nahrulil, kaj ga prej klicem, da naj pocakam do dne, ko moram test delat ... tako, da sem danes zjutraj prenehala z jemanjem Prometriuma, da ne filam telo s hormoni .... jutri ga poklicem, pol pa vidim, kaj bo rekel .... ... po pravici povedano se mi niti ne mudi, tako, da mam pa edino zeljo, da pridema prej na posvet, kako in kaj dalje - kaj lahko se izboljsamo, za moje celice oz. moje nereagiranje na konjske doze itd ... ker ce sem slaba, kakor skoz govori, kaj lahko naredimo, da bom iz zelo slabe, prisla na mal boljso ''''slabo'''' ... ker mi je itaq jasno, da je narejenih premalo raziskav na tem podrocju, vedno tavajo v temi ... ce rata, rata, ce ne, se trudijo dalje
< Sporočilo je popravil Buska -- 13.9.2010 13:56:02 >