|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI
11.9.2010 8:24:13   
Buska
IZVIRNO SPOROČILO: bibk

Punce .... kakor pričakovano se je na testu takoj pokazal en lep minus user posted image user posted image user posted image user posted image .... Tako sem jezna, žalostna, razočarana .... niti ne vem kaj... skoraj niti solze nočejo pritečt od takega razočaranja ....
Držim pesti za vse ostale .....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
pa si se potem le opogumila in ga ze naredila. no, mi2 sva se odlocila, da pocakava do 14. ce bo prej user posted image , testa ne bo.
danes sem na odklopu, ker greva domov, ker ma moj oci RD, jutri pa pridem spet malo pokukat

nas soncek Jaka nas je obiskal 8.1.2013
...............
http://lb1f.lilypie.com/U0qmp1.png

(odgovor članu bibk)
Neposredna povezava do sporočila: 326
11.9.2010 8:51:42   
Roži_
Bibk in Tassi1, resnično mi je zelo žaluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Glavo gor in v nove boje, sej veste, za nekatere je pot krajša za nekatere daljša, ampak vedite da bo tudi nam enkrat uspelo!
Bibk, ti pa hodi na odstranitev pregrade in pol v novi boj. Sej veš, kaj sem ti včeraj svetovala, sama pa se odloči kam boš šla!

Buska, držim pestiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Energija80,
dobrodošla med nami in vso srečo v postopkuuser posted image

Vso srečo vsemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz pa začnem s postopkom naslednji mesec-OKTOBRA v MB s kratkim postopkom z dvema ampulama Menopurja, pa bomo videli kako bouser posted image

Pa pauser posted image

Sinček nama je polepšal življenje(2011) in drugi/a se nama bo kmali pridružil/a(2015)

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 327
11.9.2010 10:01:07   
loremi
Bibk in Tassi tudi meni je res žal, da ni uspelo! user posted image  user posted image  user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

Mogoče mora pa ena izmed velikih želja ostali le želja :(.

(odgovor članu Roži_)
Neposredna povezava do sporočila: 328
11.9.2010 10:12:31   
loremi
user posted image   

AKTUALNO

Ponedeljek, 13.09.
kalaxy - ET
majalina - UZ
mucamica - začne s špikanjem

Sreda, 15.09.
Aljonka - UZ
mapesi - UZ

Petek, 17.09.
energija80 - UZ

Torek, 28.09.
mausikaa - razgovor

Četrtek, 14.10.
latka - UZ

Torek, 02.11.
mateja_goljev - prevzem zdravil

OBJEMČKI 

user posted image user posted image    MP30, mausikaa, lučka 25, anci banci, Ally78, Tassi, bibk    user posted image user posted image  

user posted image

user posted image   T R E P E T A L K E  (beri TESTI) user posted image

nanika 1 greje user posted image test 10.09.
Buska greje user posted image test 14.09.
bibk greje user posted image user posted image  test 15.09.

user posted image   KANDIDATKE  V  POSTOPKU    user posted image     

• spominčica (3. ISCI, GKLJ, dr.Drobnič)
  • mausikaa (2. IVF, PO)
  • nana7 (2.IVF, GKLJ, dr. Zorn)
  • anci banci (zamrznjenčki, dr.Reš)
  • Aljonka (4. ICSI, akcija v avgustu)
  • julija30 (2. IVF, MB)
  • športnica (2. IVF, MB, akcija september)
  • nanika1 (2. IVF)
  • sensi (akcija avgust)
  • majalina (1. IVF, GKLJ, akcija september)
  • drejčy (2. IVF, MB)
  • Aljonka (GKLJ)
  • Buska (3. ICSI, PO, dr. Reš)
  • Elysabeth (4. IVF, dr. Reš)
  • martin6 (GKLJ, zamrznjenček avgust)
  • pupe (akcija avgust)
  • aja12 (čaka histero.operacijo in potem 3. IVF)
  • sandra74 (1. IVF, MB, akcija septembra)
  • skuštrana suzi (4. IVF, MB, dr. Gavrič-Lovrenc)
  • lučka 25 (3. IVF, dr. Reš)
  • shyshy (1. IVF, MB)
  • latka (1. IVF, MB)
  • ana banana ( 1. IVF, GKLJ)
  • Ksenya (čaka user posted image  in začne 1. IVF, MB)
  • lučkamučka (čaka user posted image  in začne 1. ICSI)
  • anabanana (čaka user posted image , klomifen, dr.Merlo, Postoja)
  • waiting (čaka user posted image  in začne 1. IVF)
  • beba75 (čaka user posted image  in začne 3. IVF, MB)
  • mateja_goljev ( 5. IVF/ICSI, MB)
  • Roži_ ( 4.IVF, MB)
  • mapesi ( 1. IVF, GKLJ)
  • mucamica ( 1. IVF, MB)
  • energija80 ( 1. IVF, GKLJ)
  • ursi84 ( 1. IVF, GKLJ)
user posted image   KANDIDATKE  ZA  POSTOPEK   user posted image           

• Gita14 (IVF, GK LJ, dr. Bokal)
  • vrtnica.m ( 3.IMSI/ICSI, GKLJ, dr. Bokal, postopek v oktobru) 
  • DaisyE (6. ICSI, PO, dr. Reš)
  • pika.po (1.IVF, GK LJ, dr. Drobnič) 
  • Bambi75 (5.IVF/ICSI, MB) 
  • MBT1979 (3. IVF/ICSI, GK LJ, dr. D)
  • T1979 (4. IVF, PO,dr. Reš)
  • Tassi1 (6. IVF, MB, prof. Vlaisa)
  • Princes34 (2. IVF, PO, dr. Reš, zamrznjenčki) 
  • žogica13 (dr. Reš,) 
  • Kittyy (1.IVF, GK LJ, dr. Tomaževič)
  • Pika79 (1. ICSI, PO, dr. Reš)
  • Suzi74(4. IVF, PO, dr. Reš)
  • mala81 (3. ICSI, dr. Reljič, MB)
  • daisy23 (2. ICSI, PO, dr. Reš) 
  • suska (1.ICSI, dr. REŠ, PO)
  • mateja_goljev (2. IVF/ICSI, dr. Tomaževič)
  • Listek (1.IVF, dr. Reš)
  • šopka (2.IVF, GK LJ, dr. Ribič)
  • citrončica (5. ICSI, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Škrat (4 ICSI, Lj, dr. Drobnič )
  • Pija76 (5. IVF, dr. Reš, PO) 
  • Pinky12 (1. IVF, MB, dr. Reljič)
  • Arneja (4. IVF, dr. Reš)
  • dysan (1. IVF, GK LJ)
  • S* (1. ICSI, PO, dr. Reš)
  • Nellika (GK LJ)
  • Pika74 (8. IVF/ICSI, dr. Reš)
  • Kiwi (3. IVF/ICSI, MB, dr. Vlaisavljevič)  
  • Aljonka (GK LJ, dr. Požlep)
  • db (1.IVF/ICSI, MB)
  • palcica_ (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Naska (GK LJ, dr. Tomaževič)
  • paddy (MB)
  • Sunia (IVF, MB)
  • Aqua77 (4. IVF, PO, dr. Reš)
  • metuljci (1. ICSI, MB, dr. Reljič, november)
  • Matejčika (1. IVF+PGD, MB, dr. Vlaisavljevič)
  • Miklarom ( zamrznjenčki, MB) 
  • mismis (5. IVF, MB)
  • n74 (IVF, PO, dr. Reš)
  • matejka78 (1. IVF, MB, dr. Reljič)
  • Diana79 (1. IVF, dr. Drobnič)
  • Loremi (3. IVF, GKLJ)
  • Športnica ( IVF, MB ) 
  • Barbara31 (2. IVF, GKLJ)
  • nhaya (2. IVF, dr. Reš)
  • Selena78 (5. IVF, dr. Reš)
  • Urshy78 (2. IVF, GKLJ)
  • mojškra (IVF, GKLJ, dr. Tomaževič)
  • mausikaa (2. IVF, dr. Reš)
  • Buska (4. ICSI, PO, dr. Reš)
  • šopka (3. IVF, GKLJ)
  • D0aisy (2. IVF, dr. Reš)
  • Krashi (2 IVF, GKLJ)
  • honey (2. IVF, GKLJ, dr. Ban)
  • jona klara (2. IVF, GKLJ, dr. Tomaževič)
  • Teja K (dr. Reš)
  • aja12 (3. IVF, GKLJ, dr. Drobnič)
  • Mina83 (1. IVF, GKLJ)
  • latka (1. ICSI, MB, dr. Gavrič)
  • Registrirana (2. ICSI, MB)
  • Klavirka (4. ICSI, GKLJ)
  • womanpolice (5. ICSI, MB, dr. Reljič)
  • spomladančica (IVF, GKLJ)
  • IVYY (4. ICSI, PO, dr. Reš)
  • Cukica (GKLJ)
  • zarjaa (2. IVF, GKLJ, dr. Pintar)
  • FoxyLady (4. IVF)
  • JEŠA (IVF, GKLJ, dr. Drobnič)
  • HANYBANY (IVF, GKLJ)
  • Rielka (2. IVF, GKLJ)
  • golobica82 (2. IVF, PO, dr. Merlo)
  • upanje81 (mild protokol)
  • gospodarica (6. ICSI, GKLJ)
  • čebelica_Maja (1. IVF, GKLJ, dr. Drobnič)
  • elle7 (1. IVF, MB) 
  • nana7 (2. IVF, GKLJ, dr. Zorn)
  • titty (3. IVF, GKLJ)

user posted image user posted image user posted image

sayuri, pf, Gloria, Amelia, Goldfish, Mijavček, Konina, Hope2, Abra, Pinky36, Gigi1, Nokes, Sonček33, Zvezdica, Hedviga, Dakec, Ledenka, Jazzz27, Sonček85, Goldy, Reby, Kicsi, Mlinčkovi, LaraLight, Shuka, mojsonček, anci banci, Lučka25, Bumo, obayifo, Špelka12, Krucefiks, Serendipity, Oktavija, marjetka cvetka, Stijan, Blanč, Shadow, Kalina, Libi, Grethy, Dajamaja, Bozza, Gigi, DaisyE, Želvica99, Zarja, Mlinček, folikel09, miška73, cari, jona3, julia1, Metulj, Andreja07, Miklarom, Kimsy, a.jard, Punsha, Lana08, Gapiii27, Loremi, Protina, Lana70, n74, cukica, Tinkamiška, Bozza, Kajsica, BarbiG, Tanja_Jes,  Rojena77, Pikovit, Bit, hektorina

Statiska uspešnost  (borke ki sodelujejo na RR):

Mesec    Št. bork v pos. do testa      Št. Nosečk             Uspešnost
marec                   20                               7                            35 % 
april                     11                            2+1                            27 %
maj                      12                                5                            41 %
junij                     14                                5                            35 %  
julij                        4                                1                            25  %   
september           12                                7                            58 % 
oktober                11                               4                             36 %
november            13                               8                              62 % 
december            17                               6                              35 % 

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
Znaki hiperstimulacije:
http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207
Lekarne na meji:  http://www.farmacistitrieste.it/farmacie_elenco.php
Naročanje na GK:
narocanje.spec.gin.amb@kclj.si

Tel. št. oddelka SIII na GK/LJ: 01 23 23 048

user posted image   NOVE NOSEČKE SEPTEMBER   user posted image

nanika 1 user posted image  (LJ)

Dekleta in fantje, za preglede, UZ-je, punkcijo, ET, karkoli tud žurke, vpisujte ODEBELJENO, PODČRTANO in v drugi BARVI napisano od ostalega teksta. Kateri tega ne bo naredil/a, ga/jo lahko "pomotoma" spustimo, pol pa da nau kake zamere, ker ni vpisan/.

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 329
11.9.2010 10:55:03   
Roži_
Loremi jaz sem 4- ICSI user posted image user posted image
Kako si mi? Kuža uboga?user posted image user posted image Sedaj je v fazi grizenja, kakanja, lulanjauser posted image

Sinček nama je polepšal življenje(2011) in drugi/a se nama bo kmali pridružil/a(2015)

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 330
11.9.2010 10:56:29   
Mina83
Evo, dekleta... Vse je nared za začetek postopka, le M se sedaj noče in noče prikazati!user posted image

Bi me pa vrglo, če bi sedaj ratalo po naravni poti... Bila bi zelo, zelo vesela!!!

Vso srečo vsem!!

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 331
11.9.2010 11:26:17   
bibk
IZVIRNO SPOROČILO: Roži_

Bibk in Tassi1, resnično mi je zelo žaluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Glavo gor in v nove boje, sej veste, za nekatere je pot krajša za nekatere daljša, ampak vedite da bo tudi nam enkrat uspelo!
Bibk, ti pa hodi na odstranitev pregrade in pol v novi boj. Sej veš, kaj sem ti včeraj svetovala, sama pa se odloči kam boš šla!

Buska, držim pestiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Energija80,
dobrodošla med nami in vso srečo v postopkuuser posted image

Vso srečo vsemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz pa začnem s postopkom naslednji mesec-OKTOBRA v MB s kratkim postopkom z dvema ampulama Menopurja, pa bomo videli kako bouser posted image

Pa pauser posted image

Ja sva že z možekom izdelala bojni plan za naprej .... oz. na pol .... torej ko priteče user posted image pokličem v LJ in se zmenim zaoperacijo te pregrade, morda pa je tudi kaj drugega, pa bodo s tem ko bodo iskali pregrado videli kaj je narobe, zakaj vse lepo poteka in na koncu ne pride do plusa. Vmes se bom še naročila na posvet v MB in potem bomo videli ali gremo 1x probat na GK LJ ali gremo kar v MB .....

(odgovor članu Roži_)
Neposredna povezava do sporočila: 332
11.9.2010 11:28:00   
bibk
IZVIRNO SPOROČILO: Buska

Punce .... kakor pričakovano se je na testu takoj pokazal en lep minus user posted image user posted image user posted image user posted image .... Tako sem jezna, žalostna, razočarana .... niti ne vem kaj... skoraj niti solze nočejo pritečt od takega razočaranja ....
Držim pesti za vse ostale .....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
pa si se potem le opogumila in ga ze naredila. no, mi2 sva se odlocila, da pocakava do 14. ce bo prej user posted image , testa ne bo.
danes sem na odklopu, ker greva domov, ker ma moj oci RD, jutri pa pridem spet malo pokukat

Ja sem mogla, nisem mogla več bit v negotovosti, sem bila prepričana da bo - in prej ko sem ga zagledala prej sem nehala brezveze upat na čudež ...

< Sporočilo je popravil bibk -- 11.9.2010 11:31:40 >

(odgovor članu Buska)
Neposredna povezava do sporočila: 333
11.9.2010 11:34:59   
bibk
IZVIRNO SPOROČILO: tassi1

tudi pri meni user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

O, kako te razumeem, samo pri meni je to bil že 7 postopek user posted image user posted image user posted image
pošiljam ti ramo za izjokat user posted image user posted image user posted image

Tassi, žal mi je da niti tebi ni uspelo... Kje pa si? Si že kej menjala kliniko oz. zdravnika?? So ti kej povedali oz. svetovali kaj naredit/spremenit  oz. zakaj ne rata..... Sej vem da je loterija, ampak nikakor se ne morem sprijaznit, da pridelaš celice, se oplodijo in vse in pol ne vdržijo.... ne morem verjet da ne obstaja ena "logična" razlaga za to ..... BBBBBBBRRRRRRRRRRRR jezna sem skoraj bolj kot žalostna user posted image

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 334
11.9.2010 12:18:23   
loremi
Loremi jaz sem 4- ICSI user posted image user posted image

ok, sledi popravek
Roži_, zakaj bosta pa tokrat zadnjič v postopku, sej še imata potem dva preko ZZZS, sta se odločila, da bo dovolj matranja? user posted image

Kako si mi? Kuža uboga?user posted image user posted image Sedaj je v fazi grizenja, kakanja, lulanjauser posted image

Jaz sem besna ko 100 user posted image , včer klicala 3,5 ure skup, da bi se naročila na operacijo, nič, njente, nisem dobila veze, če sem jo pa, pa nihče ni dvignil. user posted image user posted image user posted image user posted image  Zdej me še to skrbi, a bom zdejna vrsti al ne. user posted image user posted image user posted image user posted image

Kuža pa user posted image  grize itak ornk, sploh hlače so zabavne za vlečt in rože in vse kar se da uničit, da ne govorimo o lulanju in kakanju, uboganje? hja, kaj pa je to? in kolk kričanja, joka, lajanja, če me eno samcato sekundo ni poleg, a joj user posted image user posted image user posted image
se sprašujem, kaj sem si to zdej nakopala, ker cel teden že joka, ko me ni poleg user posted image  user posted image user posted image user posted image

ti si zdej že začela z zdravili?
navijam, veš! user posted image user posted image user posted image

punce user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bibk)
Neposredna povezava do sporočila: 335
11.9.2010 12:19:34   
loremi
Sej vem da je loterija, ampak nikakor se ne morem sprijaznit, da pridelaš celice, se oplodijo in vse in pol ne vdržijo.... ne morem verjet da ne obstaja ena "logična" razlaga za to ..... BBBBBBBRRRRRRRRRRRR jezna sem skoraj bolj kot žalostna user posted image

evo točn tko sem sama velikrat premišljevala in še vedno!

(odgovor članu bibk)
Neposredna povezava do sporočila: 336
11.9.2010 13:46:03   
Roži_

IZVIRNO SPOROČILO: loremi

Roži_, zakaj bosta pa tokrat zadnjič v postopku, sej še imata potem dva preko ZZZS, sta se odločila, da bo dovolj matranja? user posted image

Kdo pa je rekel da sem zadnjič v postopkuuser posted image ..... ja sedaj sem zadnjič, ker mi bo uspelouser posted image

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 337
11.9.2010 13:50:32   
Roži_
Loremi, ja vem kako je z mladičkomuser posted image user posted image , zato te tudi vprašam, jaz mislila, da se mi bo zmešalo v začetkuuser posted image , pol pa se itak navadiš, ampak rabi čas!!!
Do enega leta jo boš naučila vse, samo moraš res bit strpen, aaaaaaaa ko se spomnemuser posted image
Ma kaj še vednooo nisi dobila nobenega na telefon?????? Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, pa res niso normalni, jaz bi šla osebno do njih, bi videli oni pol od meneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Probaj v ponedeljekuser posted image , če ne res hodi osebno tam!!

(odgovor članu Roži_)
Neposredna povezava do sporočila: 338
11.9.2010 13:53:18   
Roži_
Loremi, še to sem ti pozabila napisat....ne jaz ne bom imela kontracepcij, samo Menopur!
Tako da začnem z Menopurjem drugi mesec-kratek postopek!

(odgovor članu Roži_)
Neposredna povezava do sporočila: 339
11.9.2010 14:09:13   
tassi1

user posted image   

AKTUALNO

Ponedeljek, 13.09.
kalaxy - ET
majalina - UZ
mucamica - začne s špikanjem

Sreda, 15.09.
Aljonka - UZ
mapesi - UZ

Petek, 17.09.
energija80 - UZ

Torek, 28.09.
mausikaa - razgovor

Četrtek, 14.10.
latka - UZ

Torek, 02.11.
mateja_goljev - prevzem zdravil

OBJEMČKI 

user posted image user posted image    MP30, mausikaa, lučka 25, anci banci, Ally78,  bibk    user posted image user posted image  

user posted image

user posted image   T R E P E T A L K E  (beri TESTI) user posted image

nanika 1 greje user posted image test 10.09.
Buska greje user posted image test 14.09.
bibk greje user posted image user posted image  test 15.09.

user posted image   KANDIDATKE  V  POSTOPKU    user posted image     

• spominčica (3. ISCI, GKLJ, dr.Drobnič)
  • mausikaa (2. IVF, PO)
  • nana7 (2.IVF, GKLJ, dr. Zorn)
  • anci banci (zamrznjenčki, dr.Reš)
  • Aljonka (4. ICSI, akcija v avgustu)
  • julija30 (2. IVF, MB)
  • športnica (2. IVF, MB, akcija september)
  • nanika1 (2. IVF)
  • sensi (akcija avgust)
  • majalina (1. IVF, GKLJ, akcija september)
  • drejčy (2. IVF, MB)
  • Aljonka (GKLJ)
  • Buska (3. ICSI, PO, dr. Reš)
  • Elysabeth (4. IVF, dr. Reš)
  • martin6 (GKLJ, zamrznjenček avgust)
  • pupe (akcija avgust)
  • aja12 (čaka histero.operacijo in potem 3. IVF)
  • sandra74 (1. IVF, MB, akcija septembra)
  • skuštrana suzi (4. IVF, MB, dr. Gavrič-Lovrenc)
  • lučka 25 (3. IVF, dr. Reš)
  • shyshy (1. IVF, MB)
  • latka (1. IVF, MB)
  • ana banana ( 1. IVF, GKLJ)
  • Ksenya (čaka user posted image  in začne 1. IVF, MB)
  • lučkamučka (čaka user posted image  in začne 1. ICSI)
  • anabanana (čaka user posted image , klomifen, dr.Merlo, Postoja)
  • waiting (čaka user posted image  in začne 1. IVF)
  • beba75 (čaka user posted image  in začne 3. IVF, MB)
  • mateja_goljev ( 5. IVF/ICSI, MB)
  • Roži_ ( 4.IVF, MB)
  • mapesi ( 1. IVF, GKLJ)
  • mucamica ( 1. IVF, MB)
  • energija80 ( 1. IVF, GKLJ)
  • ursi84 ( 1. IVF, GKLJ)
user posted image   KANDIDATKE  ZA  POSTOPEK   user posted image           

• Gita14 (IVF, GK LJ, dr. Bokal)
  • vrtnica.m ( 3.IMSI/ICSI, GKLJ, dr. Bokal, postopek v oktobru) 
  • DaisyE (6. ICSI, PO, dr. Reš)
  • pika.po (1.IVF, GK LJ, dr. Drobnič) 
  • Bambi75 (5.IVF/ICSI, MB) 
  • MBT1979 (3. IVF/ICSI, GK LJ, dr. D)
  • T1979 (4. IVF, PO,dr. Reš)
  • Tassi1 (7. IVF, MB, prof. Vlaisa.)
  • Princes34 (2. IVF, PO, dr. Reš, zamrznjenčki) 
  • žogica13 (dr. Reš,) 
  • Kittyy (1.IVF, GK LJ, dr. Tomaževič)
  • Pika79 (1. ICSI, PO, dr. Reš)
  • Suzi74(4. IVF, PO, dr. Reš)
  • mala81 (3. ICSI, dr. Reljič, MB)
  • daisy23 (2. ICSI, PO, dr. Reš) 
  • suska (1.ICSI, dr. REŠ, PO)
  • mateja_goljev (2. IVF/ICSI, dr. Tomaževič)
  • Listek (1.IVF, dr. Reš)
  • šopka (2.IVF, GK LJ, dr. Ribič)
  • citrončica (5. ICSI, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Škrat (4 ICSI, Lj, dr. Drobnič )
  • Pija76 (5. IVF, dr. Reš, PO) 
  • Pinky12 (1. IVF, MB, dr. Reljič)
  • Arneja (4. IVF, dr. Reš)
  • dysan (1. IVF, GK LJ)
  • S* (1. ICSI, PO, dr. Reš)
  • Nellika (GK LJ)
  • Pika74 (8. IVF/ICSI, dr. Reš)
  • Kiwi (3. IVF/ICSI, MB, dr. Vlaisavljevič)  
  • Aljonka (GK LJ, dr. Požlep)
  • db (1.IVF/ICSI, MB)
  • palcica_ (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Naska (GK LJ, dr. Tomaževič)
  • paddy (MB)
  • Sunia (IVF, MB)
  • Aqua77 (4. IVF, PO, dr. Reš)
  • metuljci (1. ICSI, MB, dr. Reljič, november)
  • Matejčika (1. IVF+PGD, MB, dr. Vlaisavljevič)
  • Miklarom ( zamrznjenčki, MB) 
  • mismis (5. IVF, MB)
  • n74 (IVF, PO, dr. Reš)
  • matejka78 (1. IVF, MB, dr. Reljič)
  • Diana79 (1. IVF, dr. Drobnič)
  • Loremi (3. IVF, GKLJ)
  • Športnica ( IVF, MB ) 
  • Barbara31 (2. IVF, GKLJ)
  • nhaya (2. IVF, dr. Reš)
  • Selena78 (5. IVF, dr. Reš)
  • Urshy78 (2. IVF, GKLJ)
  • mojškra (IVF, GKLJ, dr. Tomaževič)
  • mausikaa (2. IVF, dr. Reš)
  • Buska (4. ICSI, PO, dr. Reš)
  • šopka (3. IVF, GKLJ)
  • D0aisy (2. IVF, dr. Reš)
  • Krashi (2 IVF, GKLJ)
  • honey (2. IVF, GKLJ, dr. Ban)
  • jona klara (2. IVF, GKLJ, dr. Tomaževič)
  • Teja K (dr. Reš)
  • aja12 (3. IVF, GKLJ, dr. Drobnič)
  • Mina83 (1. IVF, GKLJ)
  • latka (1. ICSI, MB, dr. Gavrič)
  • Registrirana (2. ICSI, MB)
  • Klavirka (4. ICSI, GKLJ)
  • womanpolice (5. ICSI, MB, dr. Reljič)
  • spomladančica (IVF, GKLJ)
  • IVYY (4. ICSI, PO, dr. Reš)
  • Cukica (GKLJ)
  • zarjaa (2. IVF, GKLJ, dr. Pintar)
  • FoxyLady (4. IVF)
  • JEŠA (IVF, GKLJ, dr. Drobnič)
  • HANYBANY (IVF, GKLJ)
  • Rielka (2. IVF, GKLJ)
  • golobica82 (2. IVF, PO, dr. Merlo)
  • upanje81 (mild protokol)
  • gospodarica (6. ICSI, GKLJ)
  • čebelica_Maja (1. IVF, GKLJ, dr. Drobnič)
  • elle7 (1. IVF, MB) 
  • nana7 (2. IVF, GKLJ, dr. Zorn)
  • titty (3. IVF, GKLJ)

user posted image user posted image user posted image

sayuri, pf, Gloria, Amelia, Goldfish, Mijavček, Konina, Hope2, Abra, Pinky36, Gigi1, Nokes, Sonček33, Zvezdica, Hedviga, Dakec, Ledenka, Jazzz27, Sonček85, Goldy, Reby, Kicsi, Mlinčkovi, LaraLight, Shuka, mojsonček, anci banci, Lučka25, Bumo, obayifo, Špelka12, Krucefiks, Serendipity, Oktavija, marjetka cvetka, Stijan, Blanč, Shadow, Kalina, Libi, Grethy, Dajamaja, Bozza, Gigi, DaisyE, Želvica99, Zarja, Mlinček, folikel09, miška73, cari, jona3, julia1, Metulj, Andreja07, Miklarom, Kimsy, a.jard, Punsha, Lana08, Gapiii27, Loremi, Protina, Lana70, n74, cukica, Tinkamiška, Bozza, Kajsica, BarbiG, Tanja_Jes,  Rojena77, Pikovit, Bit, hektorina

Statiska uspešnost  (borke ki sodelujejo na RR):

Mesec    Št. bork v pos. do testa      Št. Nosečk             Uspešnost
marec                   20                               7                            35 % 
april                     11                            2+1                            27 %
maj                      12                                5                            41 %
junij                     14                                5                            35 %  
julij                        4                                1                            25  %   
september           12                                7                            58 % 
oktober                11                               4                             36 %
november            13                               8                              62 % 
december            17                               6                              35 % 

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
Znaki hiperstimulacije:
http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207
Lekarne na meji:  http://www.farmacistitrieste.it/farmacie_elenco.php
Naročanje na GK:
narocanje.spec.gin.amb@kclj.si

Tel. št. oddelka SIII na GK/LJ: 01 23 23 048

user posted image   NOVE NOSEČKE SEPTEMBER   user posted image

nanika 1 user posted image  (mb)

Dekleta in fantje, za preglede, UZ-je, punkcijo, ET, karkoli tud žurke, vpisujte ODEBELJENO, PODČRTANO in v drugi BARVI napisano od ostalega teksta. Kateri tega ne bo naredil/a, ga/jo lahko "pomotoma" spustimo, pol pa da nau kake zamere, ker ni vpisan/.

Nočem biti med objemčki, hvala loremi!!

bila sem zaljubljena in srečna, sedaj sem samo še žalostna!

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 340
11.9.2010 14:43:56   
Barbara31
Pozdravljene punce,

Se nisem oglasila več od zadnjega uz. V glavnem sem imela punkcijo v ponedeljek in spunktiral so mi 20 foliklov .Od tega  je bilo samo 9 celic. Rratale pa sta samo dve,(Maša in Tjašauser posted image ), ki sem ju danes tudi dobila. Krvnega imam pa 28.9. Rekla sem si da bom test naredila 23.9, na obletnico najine poroke in do takrat upam samo na boljše.

Kako pa ste ostale? Sem bila tako žalostna , ko sem videla da parim ni uspelo. user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 341
11.9.2010 14:45:23   
športnica
lahko dodate na seznam prvi UZ imam 16.9.

hvala in uuuu kolk je danes krasen dan. uživajte punce. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 342
11.9.2010 17:38:26   
špica84
Športnica držim pestke,da bo tokrat koker treba

(odgovor članu športnica)
Neposredna povezava do sporočila: 343
11.9.2010 18:19:12   
Aljonka
bibk žal mi je da tokrat ni uspelo me pa veseli, da sta z milimi že v naslednjem boju. Tud meni ni nikakor jasno, da se ne primejo, ko smo še naravno poskušal mi je takoj ratal (4x sem že vidlauser posted image , ampak se ni obdžalo), zdej pa sploh ni nič, kako je to možno? Ampak gremo naprej dokler ne rata a ne?

Tassi tudi zate mi je žaluser posted image user posted image user posted image

Mapesi ja men je tud napisala ob 8.30 ampak bom šla verjetno prej, da dobim parking pa to, ker se ravno ne znajden najbolje po Ljubljani bom pa najverjetneje čakala na vrsto do 8.30user posted image . Če se najdeva pa greva na kafe, da bova še v živo kakšno rekle.

Loremi to je verjetno potem povsod tako, da ne dvigujejo telefona. Jaz sem splošno zd. klicala od srede do petka pa nič tako, da moram v ponedeljek tja osebno samo zato, da se naročim grrrrrr to je za ****!

Barbara31 držim pesti, da se obdržita pri mamici vseh 9 mesecevuser posted image

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 344
11.9.2010 19:16:24   
mića
pozdravljene
naj se se jaz malo javim ene user posted image user posted image user posted image za vse ki jim ni uspelo sem kar malo depresivna ko to berem no naj povem da sem imela danes uz in zvecer pade stopka v ponedeljek pa punkcija ki se je bojim ko hudič križa sej zato pa je tud vsega mal in počasi raste ker sem čist prestrasena kaj bo v ponedeljek in pol mi se sestra prijavi danes gospa kar mal prej pridite da vas poskušamo noter vzet vmes k mate tko slab  rezultat da nam nebi se to ušlo po gobe saj sem pridelala sam tri folikle pa en kup majhnihuser posted image user posted image user posted image user posted image sicer ne vem zakaj ampak izgleda da nisem dobro reagirala sej vem da je potreben sam en pa tist taprav sam me je čist potolklo da sem ze cel dan na dnu no pol sva sla pa z mojim domov prvo na avtocesti kolona 18 km in da je mera polna crkne avto kliči avtovlekouser posted image user posted image da popi.... tko da sva namest ene ure rabla do doma skoraj pet uruser posted image user posted image pa pravjo ne bit živčen ne se sekirat sem mislna tist apaurin kar danes pojestuser posted image user posted image pol pa avtovleko klicat vsa flegmauser posted image user posted image v glavnem jaz nič ne vem kako to zves a so v redu celice al niso a ti tam povedo ko te punktirajo al kako gre s tem prosim ce katera ve

(odgovor članu Aljonka)
Neposredna povezava do sporočila: 345
11.9.2010 19:33:33   
februar202
Pozdravljene vse borke

Berem vas že nekaj časa, pisala pa še nikoli nisem. Naj povem nekaj o sebi. Z partnerem se borila že nekaj let,....žal še vedno brez uspeha. Imela sem 4 postopke, prvi trije negativno, četrti prinesel težko pričakovan plus,.....kmalu sledila abrazija. Utripa ni bilouser posted image
Po dolgem premoru sem zopet v akciji. Danes je 8 dan špiknja,...še malo 20.9. prvi UZ. Sem na GK LJ.

Toliko o meni. Upam, da me sprejmete v svojo družbo in dodate na seznam.

Vsem, ki ni uspelo pošiljam pozitivne misli, nosečkam želim mirno in lepo nosečnost, tistim, ki pa čakajo pa samo pluske.........

lp, februar202

(odgovor članu Aljonka)
Neposredna povezava do sporočila: 346
11.9.2010 19:37:42   
Aljonka
mića ne se sekirat če si imela dons slab dan boš mela pa v ponedeljek superskega. Če se prav spomnim ti na punkciji samo povejo kolko celic si pridelala, pol je pa treba počakat, da vidjo kolk se jih oplodi, se pa tud spomnem, da se od stopke do punkcije vedno pojavi še kakšen folikel. No sej si sama lepo napisala važno, da bo vsaj ena ta prava. Bom navijala da bo OK in da dočakaš debelega plusekauser posted image

(odgovor članu mića)
Neposredna povezava do sporočila: 347
11.9.2010 19:40:51   
Aljonka
februar202 dobrodošla med nami bom držala močno pesti, da ti tokrat uspe. Jaz sem v 4 postopku tudi v Lj.

(odgovor članu Aljonka)
Neposredna povezava do sporočila: 348
11.9.2010 20:10:13   
mića
hvala za podporo ker jo sedaj res potrebujem ker izgleda da so mi mal hormoni ponorel k sem čist na psu sej ni problema clovek velik prenese in potrpi sam ko bi vedel zdej pa bo ane ne pa tkole ze pet let se trudiva prvo tri leta nič pa potem cekava vabilo za iui pa zanosim po naravni poti pa se na zalost ni dobro končalo saj je plodek odmrl pa potem ćez pol leta ponovno nosecka spet ss ,nato iui pa nič pa spet nič pa spet iui z drugo terapijo pa si dajes inekcije prideš na uz poln optimizma ful foliklov ti dr rece da ne ves zakaj si tam in ti rece da prides drug dan spet in drug dan se ponovno dela norca iz tebe in prides naslednji dan ko je dezurna druga dr pa te vprasa kateri dan ciklusa je gospa ko si dajete inekcije in jaz vsa ponosna povem saj si jih ze od petka ne dajem pravi ona kako ne sej ste bla vsak dan tukaj kaj vam ni nihce povedal da si dajete terapijo se naprej jaz pa v jokuser posted image user posted image user posted image  pravi ona jaz vam nimam kaj pomagat ta mesec je vse propadlo se oblečem in grem ven iz ambulante objokana , ker očitno dr ni vedel zakaj je tam ne pa jaz no naslednji mesec ponovno postopek dezuren isti dr pridem na iui cakam od 7 zjutraj do 12 ker so rekli gospa pol ure bo za  počakat sej ni problem ane za našeuser posted image tud cel dan samo lahko bi vsaj kdo rekel gospa prednost ima ivf pridite nazaj cez 3 ure ali nekaj dobro to mine cez 14 dni vse pozabljeno ko se je prikazal user posted image  vendar tudi ta sreca ni dolgo trajala na žalost je šlo za izvenmaternično nosečnost pa se daj in kako naj človek ostane 100 procent pozitiven saj ne moreš potem ti pa se sestra tako pove joj mormo pazit da nam se to ne uide ker jih nimate bogve kaj pa se daj sam kok je meni moj ginekolog razlagal je to normalen odziv drugače zelo rado  pride do hiperstimulacije ne vem no mogoče se motim ker itak ne vem kaj naj  si mislim o vsem tem skupaj upam da vas nisem zamorila in da nisem bila predolga samo nekomu sem se morala izkasljat ka mi lezi na dusi hvala za vaso pozornost

(odgovor članu Aljonka)
Neposredna povezava do sporočila: 349
11.9.2010 20:45:33   
Aljonka
mića približno vem kako se počutiš saj sem bila sama noseča že kar 6x (4xss in 2x izvenmaternična) in blo mi je na momente hudo za umret ampak sem nekako prišla skozi vse to. No in sedaj ko grem naprej poskušam ne mislit na to kako je bilo ampak vso svojo energijo usmerjam v to kako je sedaj in kako nam bo lepo ko nas bo v družini še več. Prosim ne se obremenjevat s tem kaj sestre trobezljajo, raje razmišljaj o tem kakšna bo otroška sobica, kam boste postavili gugalnico boš videla kako ti bo toplo pri srcu in kako ti tako razmišljanje privabi nasmeh na obraz. Če pa ti bo hudo nam povej pa te bomo tukaj na RR spravile v boljšo voljo. Nekatere pač rabimo dlje časa ampak bistvo je da bomo vse prišle do cilja.

(odgovor članu mića)
Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?