|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI
11.9.2010 20:49:59   
bibk
IZVIRNO SPOROČILO: mića

pozdravljene
naj se se jaz malo javim ene user posted image user posted image user posted image za vse ki jim ni uspelo sem kar malo depresivna ko to berem no naj povem da sem imela danes uz in zvecer pade stopka v ponedeljek pa punkcija ki se je bojim ko hudič križa sej zato pa je tud vsega mal in počasi raste ker sem čist prestrasena kaj bo v ponedeljek in pol mi se sestra prijavi danes gospa kar mal prej pridite da vas poskušamo noter vzet vmes k mate tko slab  rezultat da nam nebi se to ušlo po gobe saj sem pridelala sam tri folikle pa en kup majhnihuser posted image user posted image user posted image user posted image sicer ne vem zakaj ampak izgleda da nisem dobro reagirala sej vem da je potreben sam en pa tist taprav sam me je čist potolklo da sem ze cel dan na dnu no pol sva sla pa z mojim domov prvo na avtocesti kolona 18 km in da je mera polna crkne avto kliči avtovlekouser posted image user posted image da popi.... tko da sva namest ene ure rabla do doma skoraj pet uruser posted image user posted image pa pravjo ne bit živčen ne se sekirat sem mislna tist apaurin kar danes pojestuser posted image user posted image pol pa avtovleko klicat vsa flegmauser posted image user posted image v glavnem jaz nič ne vem kako to zves a so v redu celice al niso a ti tam povedo ko te punktirajo al kako gre s tem prosim ce katera ve

Mića ne preveč paničarit, sej punkcija ni tako grozna, pa še hitro je mimo..... Kar se malo sprosti, ne se tolk bat .... boš videla da ni tako grozno ...
A to hodiš v Lj?

(odgovor članu mića)
Neposredna povezava do sporočila: 351
11.9.2010 21:03:50   
mića
ja sej zdej je ze mal boljš ko sem to mal ven iz sebe dala ah bo ze nekak ja hodim v lj na ginekološko kliniko
dejte mi sam povedat a ste ve vzele apaurin pred punkcijo al ker jaz ne vem jaz nisem vajena tolk teh tablet ze te inekcije so višek
al kaj ve mislite a je dobro tole vzet
kaj pa prot bolečinam kaj mi svetujete jaz vzamem kadar mam res hud glavobol kafetin pa mi ful pomaga  a ga lahko tud zdej vzamem al kako je s tem

(odgovor članu bibk)
Neposredna povezava do sporočila: 352
12.9.2010 7:48:26   
jona klara
IZVIRNO SPOROČILO: špica84

Športnica držim pestke,da bo tokrat koker treba

tudi jaz, drži se in se releksiraj, da boš šla v postopek mirna, mislim nate!!!

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 353
12.9.2010 7:51:27   
jona klara
buska- dajmo, držim pesti in vem, da tokrat pa bo močan plusek, še malo in si user posted image !!navijam

za vse ostale, ki vam ni uspelo pauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image držim pesti za drugič!

bibk- ti se pa le dogovori za operacijo, pojdi do dr. Tomaževiča ti ne bo žal, sedaj je ena nosečka ki se je zelo dolgo matrala, od reša do merlota, ....pridr. T je pa uspelo, imaj upanje!!

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 354
12.9.2010 7:58:27   
Ally78
Dobrodošla, Mića! Sploh ni panike za punkcijo. Jaz sem vzela apaurin zvečer pred punkcijo, da sem se lepo naspala (in ja, čist ravno ti je potem za vseuser posted image ). Tam pa itak dobiš ketonal v rito. Tudi jaz nisem navajna tablet (če me zelo glava boli vzamem lekadol), tko da me je tisto kar dobro prijelo. Punkcija traja cca. 10 minut z vsemi pripravami vred (odvisno koliko imaš foliklov - jaz sem imela 4, žal vse prazne). Za število celic pa takoj zveš, že na punkciji, ker dajo takoj tisto tekočino iz foliklov pod mikroskop. Po punkciji se greš še malo uležt, za sabo dobiš še ketonal tablete (čeprav jaz nisem rabla nič, ker me ni skor nič bolelo - samo počivat sem morala). In to je to.

Nič se bat. Samo sprosti se in fajn trebuh dol pritisni - sej ti bo sestra vse povedala.

Držim pesti za dobre celice! user posted image

(odgovor članu mića)
Neposredna povezava do sporočila: 355
12.9.2010 8:20:19   
februar202
Miča kot so že predhodnice napisale se ti ni treba bati punkice, ker resnično ni takšen bav, bav. Lepo se sprosti in misli na kaj lepega. Jaz pa držim pesti za celice.

Jaz pa čakam in štejem dneve do prvega UZ 20.9.2010 (GK LJ).
Sem še enkrat napisala, da me ne spregledate in dodate na seznamuser posted image

(odgovor članu Ally78)
Neposredna povezava do sporočila: 356
12.9.2010 9:34:45   
športnica

IZVIRNO SPOROČILO: špica84

Športnica držim pestke,da bo tokrat koker treba

o hvala hvala. lepo. vsake pestke so dobrodošle. ti si ok? še na bolniški?

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 357
12.9.2010 9:54:12   
špica84
Jaz sem super.Mala brca k nora.Ja še kar sem na bolniški,verjetno bom tudi do konca

(odgovor članu športnica)
Neposredna povezava do sporočila: 358
12.9.2010 10:45:42   
HANYBANY
oooo en kup novih, bravo! mislim ne glih bravo, bi vam privoščla da mate naravno user posted image

jaz pa čakam na razgovor, ga imam 15. pa ne vem kaj čm, al čem it oktobra že v nove boje al čem počakat pa it po novmu letu. hudič je k so mi ugotovil previsok pritisk pa sem zdaj na zdravilihuser posted image
mah bo že!

špica, lep trebušček user posted image

wp kako pa pri tebi napreduje? nisem nič za nazaj preveč brala, sam vem da ti je uspelouser posted image

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 359
12.9.2010 16:55:02   
ninocka26
Hanybany tudi jaz imam previsok pritisk in sem na tabletih. Pa mi je G samo rekel, da ko bom zanosila mi bo dal napotnico (sem pozabila za kam) in mi bodo tam dali druge tablete. Tudi v MB se niso nič sekirali, ko sem jim to povedala, samo zapisali so si. Je pa s pritiskom tako, da ko si enkrat na tabletih si kar za vedno na njih. Katere tablete so ti pa predpisali?

(odgovor članu HANYBANY)
Neposredna povezava do sporočila: 360
12.9.2010 17:33:10   
HANYBANY
IZVIRNO SPOROČILO: ninocka26

Hanybany tudi jaz imam previsok pritisk in sem na tabletih. Pa mi je G samo rekel, da ko bom zanosila mi bo dal napotnico (sem pozabila za kam) in mi bodo tam dali druge tablete. Tudi v MB se niso nič sekirali, ko sem jim to povedala, samo zapisali so si. Je pa s pritiskom tako, da ko si enkrat na tabletih si kar za vedno na njih. Katere tablete so ti pa predpisali?

Zaenkrat mi je napisala Prenessa 8 mg, vendar mi je rekla da bo premalo, da bom dobila neko kombinacijo zdravil.
a pol ne komplicirajo? jst sem sicer na GKLJ, upam da tud ne bojo, sicer pa bom vidla drug teden kaj mi bo moja G povedala na posvetu.
Ja po transferju sem dobila pa neke tablete za pritisk, ki so prav za nosečnice Methyldopa

(odgovor članu ninocka26)
Neposredna povezava do sporočila: 361
12.9.2010 17:54:06   
ninocka26
Ja za te so tudi meni rekli, da jih bom potem dobila. Drugače pa trenutno jemljem Amlopin (te so bile edine, ki so mi znižale pritisk). Sem brala pri Pušenjaku in pravi, da jej zraven folno kislino pa bo vse v redu. Meni res ni kompliciral ne Reš ne Vlaisavljević, tako, da po mojem že vejo kaj delajo. Srečno.

(odgovor članu HANYBANY)
Neposredna povezava do sporočila: 362
12.9.2010 18:50:26   
bibk
IZVIRNO SPOROČILO: jona klara

bibk- ti se pa le dogovori za operacijo, pojdi do dr. Tomaževiča ti ne bo žal, sedaj je ena nosečka ki se je zelo dolgo matrala, od reša do merlota, ....pridr. T je pa uspelo, imaj upanje!!

Jona, jaz mam za jutri poklicat, za se zmenit za to operacijo, imam že evidenčno št. kaj misliš, da lahko omenim, da bi rada da je na operaciji dr. Tomaževič, ali bo samo dr. Šalamun, ker me je ona napotila na operacijo?

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 363
12.9.2010 21:24:20   
Aljonka

Ponedeljek, 13.09.
kalaxy - ET
majalina - UZ
mucamica - začne s špikanjem

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Punce dobr opravte jutri!

(odgovor članu bibk)
Neposredna povezava do sporočila: 364
13.9.2010 7:52:11   
aqua77
Jutro! user posted image

Samo da povem info za seznamček. Smo bli pri Atu in smo se zmenili za ultra kratek postopek. Špike padejo naslednji dan po M, to bo najverjetneje v nedeljo. Potem pa 6 dni špik in punkcija. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Komaj čakam!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Ljubčka vsem. user posted image user posted image user posted image

Roži, kdaj bova šle na kofe??? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu Aljonka)
Neposredna povezava do sporočila: 365
13.9.2010 7:59:55   
Buska
sporocam, da se je zacela vceraj ob cca 23, kazat user posted image .... zjutraj je se padu test -, prehenala s prometriumom, pa naj se ulije ...

tako, od prejsnjic sem zdrzala cel dan in pol vec .... tokrat me je od petka popoladn sraufal, zavijal, bolel ... kar je verjetno posledica prometriuma in zadrzevanja user posted image , saj ponavadi pred user posted image nimam znakov ...

kdaj gremo v nov boj nimam pojma, javim ... se morem pobrat - glavo gor in it dalje .... naprej v 4. ICSI

...
se bom malo oddaljila od foruma, vsake toliko casa vas bom prisla se prebrat, pa se kej javit
...
drzim za vse, ki ste/boste, da ugledate +++++

nas soncek Jaka nas je obiskal 8.1.2013
...............
http://lb1f.lilypie.com/U0qmp1.png

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 366
13.9.2010 8:15:21   
Ally78
Buska, bibk user posted image  user posted image user posted image user posted image res sem navijala za vaju.

Objemčke tudi za ostale, ki jim ni uspelo in velike pestke za tiste v postopku.

Se kar ne morem odlepit od tega foruma, čeprav me vsakič zvija, ko ga berem.

Držite se punce!

(odgovor članu Buska)
Neposredna povezava do sporočila: 367
13.9.2010 8:21:47   
bibk
IZVIRNO SPOROČILO: Buska

sporocam, da se je zacela vceraj ob cca 23, kazat user posted image .... zjutraj je se padu test -, prehenala s prometriumom, pa naj se ulije ...

tako, od prejsnjic sem zdrzala cel dan in pol vec .... tokrat me je od petka popoladn sraufal, zavijal, bolel ... kar je verjetno posledica prometriuma in zadrzevanja user posted image , saj ponavadi pred user posted image nimam znakov ...

kdaj gremo v nov boj nimam pojma, javim ... se morem pobrat - glavo gor in it dalje .... naprej v 4. ICSI

...
se bom malo oddaljila od foruma, vsake toliko casa vas bom prisla se prebrat, pa se kej javit
...
drzim za vse, ki ste/boste, da ugledate +++++

Buska  sem pa upala da bo ta tvoj 1 pravi borec.... žal mi je da tudi tebi ni ratalo..... škoda, jaz sem presenetljivo dobro prestala ta poraz ne vem ali ker sem ga pričakovala ali ker sem se preprosto že navadlauser posted image user posted image ... Tokrat je mojemu možeku precej hudo, meni pa ko ga gledam se mi para srce .... 

< Sporočilo je popravil bibk -- 13.9.2010 8:22:33 >

(odgovor članu Buska)
Neposredna povezava do sporočila: 368
13.9.2010 8:30:11   
aqua77
Buska in bibk,

žal mi je da vama ni uspelo... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Natančno vem, kako se počitita, samo čez čas bo bolje in potem bo kmalu tu magični plusek...

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu bibk)
Neposredna povezava do sporočila: 369
13.9.2010 8:34:35   
loremi
Buska user posted image  user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  mi je zelo žal!!!

IZVIRNO SPOROČILO: Ally78
Se kar ne morem odlepit od tega foruma, čeprav me vsakič zvija, ko ga berem.

Ne rabiš se odlepit od foruma, jaz še kar nekaj časa ne bom v ivf akciji, ampak vseeno ... zato, da spremljam ostale, ker so bila nekatera dekleta tu, ki so mi stala ob strani ob težkih trenutkih, delim svoj čas z njimi in vsem borkam, prav vsem, želim uspeh in navijam zanje!
Kljub svoji slabi izkušnji prosim poizkusi poiskat voljo in moč za naprej in ti želim, da bo naslednjič izid čisto drugačen! user posted image  Vem, da ti je trenutno hudo ob takšnih in drugačnih zapisanih besedah, po drugi strani pa nenehni boji še upajočih dajejo novo upanje. Zato, če ti paše seveda, kar ostani tu.
Ni fer, da nas življenje takole preizkuša, ampak me se pa tud ne damo kar tako!

Dekleta, sem res pričakovala več pluskov, kot kaže, je zaenkrat bil en. Pa poizkušajmo naprej, upajmo, da pridemo do uspeha! user posted image
aqua super za štart, že navijamo! user posted image

pa še ena kavica, za lažji začetek novega delovnega tedna
user posted image

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

Mogoče mora pa ena izmed velikih želja ostali le želja :(.

(odgovor članu Ally78)
Neposredna povezava do sporočila: 370
13.9.2010 8:41:20   
MP30
bibk in buska - joj no, pa neee no...user posted image sem pa vsaj na vaju računala, ko že z mano ni bilo nič.... ojej no. U glavnem, vem da je zelo težko, sem bila na istem 14 dni nazaj. Nima smisla, da vama govorim, saj bo naslednjič, samo pozitivno,.... ker tega itak slišita toliko, da sta verjetno že imune. Zato samo toliko, da vesta, da mislim na vaju! Jaz sem se odločila, da za letos zaključim s postopki. Je preveč boleče, vsa ta živćna vojna, hormoni in na koncu razočaranje.
Upam, da se še kaj beremo in druga drugo malo updatemo kako in kaj.
Ostalim lep začetek novega tedna.

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 371
13.9.2010 8:50:36   
loremi
user posted image   

AKTUALNO

Ponedeljek, 13.09.
kalaxy - ET
majalina - UZ
mucamica - začne s špikanjem

Sreda, 15.09.
Aljonka - UZ
mapesi - UZ
HANYBANY - razgovor

Četrtek, 16.09.
športnica - UZ

Petek, 17.09.
energija80 - UZ

Ponedeljek, 20.09.
februar202 - UZ

Torek, 28.09.
mausikaa - razgovor

Četrtek, 14.10.
latka - UZ

Torek, 02.11.
mateja_goljev - prevzem zdravil

OBJEMČKI 

user posted image user posted image    MP30, mausikaa, lučka 25, anci banci, Ally78, bibk, Buska    user posted image user posted image  

user posted image

user posted image   T R E P E T A L K E  (beri TESTI) user posted image

Barbara31 greje user posted image user posted image   test 28.09.

user posted image   KANDIDATKE  V  POSTOPKU    user posted image     

• spominčica (3. ISCI, GKLJ, dr.Drobnič)
  • mausikaa (2. IVF, PO)
  • nana7 (2.IVF, GKLJ, dr. Zorn)
  • anci banci (zamrznjenčki, dr.Reš)
  • Aljonka (4. ICSI)
  • julija30 (2. IVF, MB)
  • športnica (2. IVF, MB)
  • nanika1 (2. IVF)
  • sensi (akcija avgust)
  • majalina (1. IVF, GKLJ)
  • drejčy (2. IVF, MB)
  • Aljonka (GKLJ)
  • Buska (3. ICSI, PO, dr. Reš)
  • Elysabeth (4. IVF, dr. Reš)
  • martin6 (GKLJ, zamrznjenček avgust)
  • pupe (akcija avgust)
  • aja12 (čaka histero.operacijo in potem 3. IVF)
  • sandra74 (1. IVF, MB, akcija septembra)
  • skuštrana suzi (4. IVF, MB, dr. Gavrič-Lovrenc)
  • lučka 25 (3. IVF, dr. Reš)
  • shyshy (1. IVF, MB)
  • latka (1. IVF, MB)
  • ana banana ( 1. IVF, GKLJ)
  • Ksenya (čaka user posted image  in začne 1. IVF, MB)
  • lučkamučka (čaka user posted image  in začne 1. ICSI)
  • anabanana (čaka user posted image , klomifen, dr.Merlo, Postoja)
  • waiting (čaka user posted image  in začne 1. IVF)
  • beba75 (čaka user posted image  in začne 3. IVF, MB)
  • mateja_goljev ( 5. IVF/ICSI, MB)
  • Roži_ ( 4. ICSI, MB)
  • mapesi ( 1. IVF, GKLJ)
  • mucamica ( 1. IVF, MB)
  • energija80 ( 1. IVF, GKLJ)
  • ursi84 ( 1. IVF, GKLJ)
  • februar202 ( 5. IVF, GKLJ)
user posted image   KANDIDATKE  ZA  POSTOPEK   user posted image           

• Gita14 (IVF, GK LJ, dr. Bokal)
  • vrtnica.m ( 3.IMSI/ICSI, GKLJ, dr. Bokal, postopek v oktobru) 
  • DaisyE (6. ICSI, PO, dr. Reš)
  • pika.po (1.IVF, GK LJ, dr. Drobnič) 
  • Bambi75 (5.IVF/ICSI, MB) 
  • MBT1979 (3. IVF/ICSI, GK LJ, dr. D)
  • T1979 (4. IVF, PO,dr. Reš)
  • Tassi1 (6. IVF, MB, prof. Vlaisa)
  • Princes34 (2. IVF, PO, dr. Reš, zamrznjenčki) 
  • žogica13 (dr. Reš,) 
  • Kittyy (1.IVF, GK LJ, dr. Tomaževič)
  • Pika79 (1. ICSI, PO, dr. Reš)
  • Suzi74(4. IVF, PO, dr. Reš)
  • mala81 (3. ICSI, dr. Reljič, MB)
  • daisy23 (2. ICSI, PO, dr. Reš) 
  • suska (1.ICSI, dr. REŠ, PO)
  • mateja_goljev (2. IVF/ICSI, dr. Tomaževič)
  • Listek (1.IVF, dr. Reš)
  • šopka (2.IVF, GK LJ, dr. Ribič)
  • citrončica (5. ICSI, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Škrat (4 ICSI, Lj, dr. Drobnič )
  • Pija76 (5. IVF, dr. Reš, PO) 
  • Pinky12 (1. IVF, MB, dr. Reljič)
  • Arneja (4. IVF, dr. Reš)
  • dysan (1. IVF, GK LJ)
  • S* (1. ICSI, PO, dr. Reš)
  • Nellika (GK LJ)
  • Pika74 (8. IVF/ICSI, dr. Reš)
  • Kiwi (3. IVF/ICSI, MB, dr. Vlaisavljevič)  
  • Aljonka (GK LJ, dr. Požlep)
  • db (1.IVF/ICSI, MB)
  • palcica_ (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Naska (GK LJ, dr. Tomaževič)
  • paddy (MB)
  • Sunia (IVF, MB)
  • Aqua77 (4. IVF, PO, dr. Reš)
  • metuljci (1. ICSI, MB, dr. Reljič, november)
  • Matejčika (1. IVF+PGD, MB, dr. Vlaisavljevič)
  • Miklarom ( zamrznjenčki, MB) 
  • mismis (5. IVF, MB)
  • n74 (IVF, PO, dr. Reš)
  • matejka78 (1. IVF, MB, dr. Reljič)
  • Diana79 (1. IVF, dr. Drobnič)
  • Loremi (3. IVF, GKLJ)
  • Športnica ( IVF, MB ) 
  • Barbara31 (2. IVF, GKLJ)
  • nhaya (2. IVF, dr. Reš)
  • Selena78 (5. IVF, dr. Reš)
  • Urshy78 (2. IVF, GKLJ)
  • mojškra (IVF, GKLJ, dr. Tomaževič)
  • mausikaa (2. IVF, dr. Reš)
  • Buska (4. ICSI, PO, dr. Reš)
  • šopka (3. IVF, GKLJ)
  • D0aisy (2. IVF, dr. Reš)
  • Krashi (2 IVF, GKLJ)
  • honey (2. IVF, GKLJ, dr. Ban)
  • jona klara (2. IVF, GKLJ, dr. Tomaževič)
  • Teja K (dr. Reš)
  • aja12 (3. IVF, GKLJ, dr. Drobnič)
  • Mina83 (1. IVF, GKLJ)
  • latka (1. ICSI, MB, dr. Gavrič)
  • Registrirana (2. ICSI, MB)
  • Klavirka (4. ICSI, GKLJ)
  • womanpolice (5. ICSI, MB, dr. Reljič)
  • spomladančica (IVF, GKLJ)
  • IVYY (4. ICSI, PO, dr. Reš)
  • Cukica (GKLJ)
  • zarjaa (2. IVF, GKLJ, dr. Pintar)
  • FoxyLady (4. IVF)
  • JEŠA (IVF, GKLJ, dr. Drobnič)
  • HANYBANY (IVF, GKLJ)
  • Rielka (2. IVF, GKLJ)
  • golobica82 (2. IVF, PO, dr. Merlo)
  • upanje81 (mild protokol)
  • gospodarica (6. ICSI, GKLJ)
  • čebelica_Maja (1. IVF, GKLJ, dr. Drobnič)
  • elle7 (1. IVF, MB) 
  • nana7 (2. IVF, GKLJ, dr. Zorn)
  • titty (3. IVF, GKLJ)

user posted image user posted image user posted image

sayuri, pf, Gloria, Amelia, Goldfish, Mijavček, Konina, Hope2, Abra, Pinky36, Gigi1, Nokes, Sonček33, Zvezdica, Hedviga, Dakec, Ledenka, Jazzz27, Sonček85, Goldy, Reby, Kicsi, Mlinčkovi, LaraLight, Shuka, mojsonček, anci banci, Lučka25, Bumo, obayifo, Špelka12, Krucefiks, Serendipity, Oktavija, marjetka cvetka, Stijan, Blanč, Shadow, Kalina, Libi, Grethy, Dajamaja, Bozza, Gigi, DaisyE, Želvica99, Zarja, Mlinček, folikel09, miška73, cari, jona3, julia1, Metulj, Andreja07, Miklarom, Kimsy, a.jard, Punsha, Lana08, Gapiii27, Loremi, Protina, Lana70, n74, cukica, Tinkamiška, Bozza, Kajsica, BarbiG, Tanja_Jes,  Rojena77, Pikovit, Bit, hektorina

Statiska uspešnost  (borke ki sodelujejo na RR):

Mesec    Št. bork v pos. do testa      Št. Nosečk             Uspešnost
marec                   20                               7                            35 % 
april                     11                            2+1                            27 %
maj                      12                                5                            41 %
junij                     14                                5                            35 %  
julij                        4                                1                            25  %   
september           12                                7                            58 % 
oktober                11                               4                             36 %
november            13                               8                              62 % 
december            17                               6                              35 % 

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
Znaki hiperstimulacije:
http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207
Lekarne na meji:  http://www.farmacistitrieste.it/farmacie_elenco.php
Naročanje na GK:
narocanje.spec.gin.amb@kclj.si

Tel. št. oddelka SIII na GK/LJ: 01 23 23 048

user posted image   NOVE NOSEČKE SEPTEMBER   user posted image

nanika 1 user posted image  (LJ)

Dekleta in fantje, za preglede, UZ-je, punkcijo, ET, karkoli tud žurke, vpisujte ODEBELJENO, PODČRTANO in v drugi BARVI napisano od ostalega teksta. Kateri tega ne bo naredil/a, ga/jo lahko "pomotoma" spustimo, pol pa da nau kake zamere, ker ni vpisan/.

< Sporočilo je popravil loremi -- 13.9.2010 8:51:30 >

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

Mogoče mora pa ena izmed velikih želja ostali le želja :(.

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 372
13.9.2010 9:08:01   
Ally78

loremi res si pozitivka user posted image Imaš popolnoma prav. Ampak včasih te stvari tako dotolčejo, da se enostavno začneš zapirat vase. Sigurno bo z vsakim dnem bolje. Nisem še obupala! user posted image

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 373
13.9.2010 9:12:30   
spominčica
Jutro

Bogve če se me še katera spomni.......
Ta mesec se podajam v boj, konec septembra dvignem zdravila in veselo v boj. Za naju tokrat 4.poskus, upam da uspešen in zadnji. :)

Cmokak vsem

(odgovor članu Ally78)
Neposredna povezava do sporočila: 374
13.9.2010 9:16:57   
nanika 1
jutro punce. Kot kaže sem tukaj na forumu edina, ki mi je v tej rundi uspelo ( beta v petek 990). Zelo mi je žal za vse, ki vam spet ni uspelo. Meni je že drugič uspelo po principu " prišel, videl, zmagal"- v prvo. Tak da mam kar slabo vest, da se javljam med vas, ki ste imele že več neuspešnih postopkov. Vem in želim, da se končno tudi vsem vam enkrat pokaže ta plusek. Glave pokonci in pogumno naprej. V petek nas je v MB čakalo pet na izvid bete - štirim je uspelo, kar je vzpodbuden rezultat.

komaj čakamo tisti dan...

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?