ronja
|
tebe boli zaradi izpuljenih osmic? I wish, da bi jih sam izpulili. So jih morali iz kosti ven po koščkih razbijat... In potem na koncu kost pilit in vse, kar je stan štrlelo, porezat in zašit... Še nad petico mam šive! Zdaj je vsaj samo ena, prejšnjič sta bili dve... Ma, saj bolečina niti ni najhujš, smotano mi je bolj to, da mi je noro slabo in omedlevam, pa vročino sem dobila - vse tako kot po prvih dveh operacijah. Baje da eni ljudje pač slabo prenašamo operacije, meni neki minerali zginevajo neznano kam... Ne vem, zakaj, prvič po operaciji noge, so mi potem, ko sem začela skup padat, dali transfuzijo (sem bila itak v bolnici in so sami ugotovili, da neki ne štima z mano), pa je bilo potem boljš, po prvi operaciji osmic je bila kar štala več kot 1 teden, da mi je na kontroli rekel, kaj je z mano, da sem bela ko stena, pa da neki ni ok in da ne smem it delat (in nisem šla delat tisti dan, hehe, naslednji dan pa ne vela več, a ne? ), nisem pa bila nič v bolnici takrat in mi niso nič dali, pa se je tudi popravilo - je kar trajalo, ampak se je (ok, vmes se je še zakompliciralo, ker sem dobila alveolitis - vnela se je rana od ene od osemk, ampak to se zdaj ne bo, sem se odločla - takrat še nisem vedla, da se to lahko zgodi, pa se nisem mogla odločit, hehe). Upam, da bo v nekaj dneh boljše samo od sebe. če v par dneh ne neha, grem pa k zdravnici (jutri moja ne dela, kirurg pa ne vem, če si bo vedel kaj pomagat s tem...) Ma, v ned. mora bit boljš, ker gre lubi na teren in bom sama z malim - tko da nimam izbire, hehe . No, držte pesti zame. Bolečine se da zdržat, to ni tak problem. Zatečena sem, pa me tudi ne moti tok, samo teli ostali "stranski učinki" operacije - no, ti so mi pa res ful zoprni! Čist za nobeno rabo nisem! čim se dvignem iz sedečega ali ležečega položaja (tudi če ful počasi), mi začne šumet v ušesih in sam iščem, česa se bom prijela, da ne zgrmim, pa globoko diham in upam, da bo ratalo. Blesavo se počutim. Ampak lahko bi bilo hujše: lahko bi bila Lajka (to je iz enega filma, se dostikrat spomnim). Komaj pa čakam, da bo konec, ker je mučno ne delat nič!
|