Najki
|
IZVIRNO SPOROČILO: anju Najki a v petek boš malo za malico prešpricala službo in prišla na srečanje? Joj ne vem. Lahko bi probala za ene pol urce okoli 12h, ce boste namenjene za 11to in boste cez urco se tam . Ne morem nic obljubit. Mogoce bom pa celo skocila v nabavo za firmo, pa si ukradla cas. Pregled je bil dost v redu, pupa se vedno na glavico obrnjena, hemoglobin 123, tako da nisem dobila se ene doze zeleza, kilce +3, edino urin je imel bakterije, sem dala popoldan spet vzorec za uroinfekt, bom jutri izvedela kaj pravi. Se mi je pa ze v prvi to zgodilo in ko sem dala se enkrat vzorec, sem dobila gazico in fiziolosko za se prej obrisat, pa je bil vzorec potem cist. Tako da mozno, da je isto zdaj, ker nimam trenutno problemov s tem. So mi v drugo spet dali gazico in fiziolosko. Pozabila sem ji pa omenit sum na popadke , ma itak nima veze, so neskodljivi. NP 6.10., tudi prvi CTG. Dopoldan sem malo zabluzila v milerja in se vrgla med police z licili, ze dolgo jih nisem obiskala, pa laka mi je zmanjkalo in je kar pasalo malo zapravit. Zdej sem pa oba fanta poslala ven s triciklom, jaz semsi pa dala gor milk and honey masko za obraz, bi jo kar polizala tako disi, pa seveda noge v luft, da malo spocijem kriz. Tricikel je pa nas tudi smart trike in sicer tale, samo sem ga dobila na bolhi za manj kot pol cene. Bi bilo pa bolj fajn imeti kaksnega z napihljivimi gumami, se ful lepo vozijo. Ma bo pocakalo na kaksnega poganjalcka za naslednje leto. Nas pedala sicer doseze na knap, ne zna pa se vrteti, pa nogic nima do tal, da bi se poganjal. Imajo pa v vrtcu enega, kjer se lahko poganja, napihljive gume in ga ima ful rad. Saj sem vedela, da sem nekaj pozabila... Zrihtat za darovanje maticnih celic . Jana temenca mu namazi s hladilnim na debelo in fajn zdrgni s tetrico, potem pa splakni. Dela cudeze, po potrebi ponovi se en dan. Nam mustelin sampon ni pomagal, mogoce samo za 2 dni. Ti si nekaj pogoljufala na tej sliki busija, ker je manjsi kot v avatarju . Vse najboljse Anze ! 7. Kako preživeti prehlad brez drame (100 ur) 2. nadaljevalna stopnja: Moja prva Knorr juha, ne da prekipi (praktični del) Tema 10: Moški kot sovoznik - ali je genetsko možno, da ne komentira, ko ona parkira? - midva imava vlogi zamenjani... Jaz sem perfekcionist pri teh stvareh majabar hvala za info . Caroline1 cestitke za puncko . Si se izognila Janezu na eleganten nacin . Meni je pa tvoje ime prav simpaticno, ker ni ravno pogosto niti pri starejsih, pa se na italijansko povlece . Bi te po imenu kar na primorsko naselila, primorci so pa itak simpaticni.
|