|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prosim za vaš KLIK za prenovo igrišča
14.9.2010 20:56:40   
tinaaleks
IZVIRNO SPOROČILO: Pokora

IZVIRNO SPOROČILO: missD

tazga bi mela jaz

user posted image
sem ga vidla tudi v roza barvi



Tazga ma naš mulcuser posted image

Tinaaleks, če lahko predlagam, mi smo mulcu kupili kolo poganjalca. Sicer ga je dobil za 3rd, ampak se da dobit tudi manjše. Se je mulo prevozil z njim še pa još. Kar je pa najbolje, je pa to, da se je potem takoj znal vozit s kolesom. S tem poganjalcem se namreč naučijo ravnotežje držat. Mi smo ga kupili v Ristancu za 70€

user posted image

user posted image



Se ji poganjalci upirajouser posted image , ker ona bi rada vozila.... za 3RD bi ga lahko kupila, tisti manjški so pa tam okrog 150€ kar ne bom dala.

Sem se že sprijaznila s tem, da bo dobila jesenske čevlje za RD, igrače pa od familje, samo kaj ko si tako želi kolo! Bomo pa spomladi.....

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 2201
   RE: Prosim za vaš KLIK za prenovo igrišča
14.9.2010 21:17:53   
Pokora
Kaj pa če bi ji kar 12" kolo kupila? Jaz sem spomladi doktorirala iz biciklov. Tale se mi je zdel še najprimernejši. Iskali smo namreč kolo ki ima čim manj nepotrebne šare, pa zasnovan je res kot pravi bicikel. Če ji daste zic čisto dol, bi po mojem dosegla pedala. Koliko je pa velika?

(odgovor članu tinaaleks)
Neposredna povezava do sporočila: 2202
   RE: Prosim za vaš KLIK za prenovo igrišča
14.9.2010 21:32:19   
missD
jah nič...bo treba nekako snemat porod pa bomo vse vidle kolk jih je notr.
Za dokaz pa potem še srečanjeuser posted image user posted image

Pokora...hm tole s sorodniki bom ob priliki tudi jaz izkoristilauser posted image

Glede kolesa...moj bratec je imel enega teh trikolesnikov, ki imajo zadaj opcijo za pritrditev palice, ampak ne teh kičastih, ki jih sedaj prodajajo. pa če me spomin ne vara je na začetku z nogicami se poganjal potem ko je pa dosegel pedala je bla pa itak dirka user posted image

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 2203
   RE: Prosim za vaš KLIK za prenovo igrišča
14.9.2010 21:57:26   
Pokora
Ma ja, za srečanje si lahko tudi sosedovega sposodišuser posted image

(odgovor članu missD)
Neposredna povezava do sporočila: 2204
   RE: Oktobrke 2010 II
14.9.2010 22:14:13   
Porodne zgodbe
Drage mamice!

Sem mamica sinka-dojenčka in pripravljam projekt z naslovom Porodne zgodbe, ki naj bi izšel  predvidoma konec leta 2011. Ker ste dragocen vir porodnih izkušenj, se obračam na vas in vas vabim, da sodelujete pri soustvarjanju tega zanimivega projekta.   Med vsemi prispelimi porodnimi zgodbami bo izbranih predvidoma sto tistih, ki bodo objavljene. Zgodbam lahko dodate tudi svoje fotografije (seveda, če želite, da bodo objavljene), ki se dotikajo tem nosečnosti, poroda in starševstva – zraven pa ne pozabite pripisati imena njihovega avtorja.   Posebnih omejitev pri pisanju ni, za orientacijo pa prilagam nekaj opornih točk, ki pa jih ni nujno upoštevati:

-         Kako se je porod začel?
-         Koliko časa je trajal?
-         Vaši občutki pri porodu?
-         Kdo je bil prisoten ob porodu?
-         Za kak porod je šlo (vaginalen, carski rez)?
-         So bile pri porodu kakšne posebnosti?
-         Če bi ocenjevali stopnjo bolečine od 1 do 10, kakšno vrednost bi dali?
-         Je šlo za čisto naraven porod, ste uporabili epiduralno analgezijo ali kakšno drugo sredstvo za lajšanje bolečin?
-         Kaj vam je v porodni sobi najbolj ostalo v spominu?
-         Kaj vam je bilo najprijetnejše in kaj najmanj?
-         Kako je potekala faza iztisa?
-         Vaši občutki po koncu poroda?
-         Drugo.  

Da bom porodne zgodbe lažje klasificirala, jim, prosim, dodajte nekakšno osebno izkaznico, ki naj vsebuje naslednje:  

VAŠE IME (lahko tudi psevdonim):
SEDANJA STAROST:
STAROST OB PORODU:
PORODNIŠNICA:
KATERI VAŠ POROD JE TO:
OTROKOVO IME (ni obvezno):
POSEBNOSTI (ni obvezno):  

Svoje porodne zgodbe pošljite do konca letošnjega leta na e-naslov: porodne.zgodbe@gmail.com. Vse mamice, katerih zgodbe bodo izbrane, bodo v prvi polovici leta 2011 o tem obveščene. Če imate kakršno koli vprašanje v zvezi s tem projektom, ga brez zadržkov pošljite na zgornji naslov.   Za vaš dragocen prispevek se vam vnaprej zahvaljujem in vas vabim, da k temu projektu povabite tudi tiste, do katerih to vabilo ni prišlo (mame, babice, prijateljice, sodelavke, sosede itd.).  

Pa prijetno starševstvo še naprej!

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 2205
   RE: Prosim za vaš KLIK za prenovo igrišča
14.9.2010 22:22:35   
anju
missD res rabiš dokazno gradivo da imaš notri 2! zgleda fino, ampak a se tvoj kdaj čudi kje ju imaš? prej sem kopala mulčka, se napihne ko žaba in pravi "mama js mam tud -ime user posted image - notri"user posted image
da je zaprta AC Kozina - Koper sem vedla, da so kolone Črni Kal - Rižana tudi, sam sem bla neustavljiva: 3x mami je včeraj rodila, rok imam en teden za njo, treba se je napravit. pa sej če bi vse zrihtala, me težave na cesti sploh ne bi motle.
v Trst sama z avtom ne grem. tramvaj in peški pa tud ne v tem stanju.

sasadejan tam tam sta najini žogiuser posted image


IZVIRNO SPOROČILO: Najki

Lupinica na vozicku - pri nas je bilo tako, da sem ga komaj cakala polect v iztegnjen polozaj iz lupinice, ce se je pa predramil, pa je takoj zaspal nazaj po par metrih voznje. Vecinoma je tako pri dojenckih. Tudi vse sprehode prespijo kot angelcki . Z lupinico smo ga vozickali dosti kasneje, ko je ze okrepil vratne misice in hrbtenico. Takrat sva pa Quinny Zappa nabavila zaradi kompatibilnega podvozja za lupinico, pa smo ga veliko uporabljali, ker je res majhen in prirocen za v avtu imet in kamorkoli na hitro skocit z lupinico. Pred tem pa je bila lupinica samo za voznjo z avtom.


izjeme potrjujejo pravilo, kaj? moj angelček je pač vreščal. sej ko o njem razmišljam bi ga prebudil že tisti klik tako da... se še vedno nisem odločila.

tinaaleks to kolo ki ga je missD prilepla je dobila 2 letnica od prijateljice za RD in ji ni bil prevelik. sem pa tudi js za poganjalca celo zimo ga lahko jaha, medtem ko gre kolo drugače, res ni preveč praktično ga notri met. samo če ga noče...
mi (omoti, nonoti in mi2) smo našemu junija kupli takega in je že malo majhen. ok ga bo nasledn mel. se je pa lepo naučil pelat. mi je pa žal da ni pred tem imel poganjalca. sem komi pr biciklu začela o poganjacu gruntat. doma je fural nek motor na baterijo, samo ga je bolj poganjal kot da bi tista baterija vlekla. po tem sklepam da bi poganjalca kar nucal...

Pokora a zdej rabiš novo lupinico, ki jo moraš na koncu vrnit??

(odgovor članu missD)
Neposredna povezava do sporočila: 2206
   RE: Oktobrke 2010 II
14.9.2010 22:30:39   
polmaja
IZVIRNO SPOROČILO: mamamajča

Ja in še ena vesela- pobegnil nam je hrček!
Me je sestrična opozorila, da je že njej to delal. kak pride iz kletke, nimam pojma. In niti ne vem, kako ga spravit nazajuser posted image



Jaz (skromno pripominjam) sem pravi hrček-profi. Moja babica je imela sedem hrčkov, enega za drugim (Miki I do Miki VII). Mikija VII sem podedovala jaz, ko je babi umrla... Seveda so ji milijonkrat zbežali, ker so prefrigani ko hudič! V glavnem: v kletko daj hranico, ki jo najraje gloda, in kletko daj na tla z odprtimi vratci. Hrček se bo vrnil nazaj, ker je tam njegovo gnezdece in vir hrane, samo zasačit ga moraš v pravem trenutku, če ne, si bo delal gnezdeca po celem stanovanju. Pazljivo, ko hodite, in z vrati!

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 2207
   RE: Prosim za vaš KLIK za prenovo igrišča
14.9.2010 22:34:33   
anju
še glede tehtanja. ne maram ga. samo 1x sem. ko je bil po podoju celo lažji, sem rekla mami naj jo spravi. 1x na teden dovolj. samo je res problem če nimaš dobrovoljčka se skozi sprašuješ da ni sit... ampak ko se je kregal še ob flaški sem se poskusla sprijaznit s tem da si vzame kolkor želi. ja, blagor tistim ki imajo jedca.

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 2208
   RE: Oktobrke 2010 II
14.9.2010 22:49:35   
anju
IZVIRNO SPOROČILO: M&A

Evo mene s pregleda: urin čist kot solza! user posted image
Vzela mi je bris na patogene bakterije in me še potipala - občutki tam spodaj zadnje dni me niso varali, dejansko se mi maternični vrat krajša in mehča, odprta sem 1 cm user posted image Pravi pa, da ni še razloga za preplah, da je pri drugo- in večrodkah to normalno v zadnjih tednih. Komentar - "res je že vse lepo pripravljeno!" Jaz pa imam pakt z user posted image , da zdrži do 37. tedna user posted image Še zmeraj mislim, da če se je prvi rodil 2 dni pred PDP, drugi 2 dni po PDP, se tudi ta ne bo prej. Ma punce so bolj muhaste user posted image

Naslednji pregled in CTG imam 4.10. Aja, pri moji G imaš CTG vsak teden od 37.-40.tedna, potem na 2 dni do 41. tedna, potem pa greš v P. Zgleda, da vsak dela mal drugače. Jst ji zaupam, da je vse OK.  


kam pa ti hitiš?
pakt z user posted image ? kako se to zmenita?user posted image
user posted image za urin!

(odgovor članu M&A)
Neposredna povezava do sporočila: 2209
   RE: Prosim za vaš KLIK za prenovo igrišča
14.9.2010 22:58:28   
polmaja
Jaz sem danes tako pozna, ker sem šele pred urico prišla iz Ljubljane. Sem bila na pregledu in vse je ok. Vzela mi je tudi bris za streptokok B in plačala sem natanko 0 evrov user posted image .
Malo mi je sestra namignila, da imam mende kako kilco preveč, pa sem jo mirno zignorirala... Mojemu pa sem rekla takrat, ko je prišel na obisk, in diskretno opazil mojo porejenost, da je to pač samo voda, ki se itak nosečnicam ful nabira - pa je bil pomirjen. Ah, ti naši naivni moški, se jim da vse naplozat... user posted image  Mu ne bom nič kazala vaših krasnih trebuščkov, punce, se vidi preveč suhih okončin tam naokoli... user posted image
Seveda sem po G pregledu šla še na tortico v Zvezdo...

Imela bom še en pregled pri njej, potem pa me bo napotila v Postojno, k dr Likarju -  user posted image  a ga katera pozna? Moja G pravi, da je fajn... user posted image  Končno sem tudi jaz dobila napotnico za P in rešilca.
user posted image   Rešilec te seveda odpelje do najbližje P in ne tiste, ki si jo želiš - a moja G pravi, da te z doplačilom zapeljejo kamor želiš. A katera ve, če je to res?

Zdaj pa počasi v horizontalo!

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 2210
   RE: Prosim za vaš KLIK za prenovo igrišča
14.9.2010 23:25:40   
missD
IZVIRNO SPOROČILO: anju

missD res rabiš dokazno gradivo da imaš notri 2! zgleda fino, ampak a se tvoj kdaj čudi kje ju imaš? prej sem kopala mulčka, se napihne ko žaba in pravi "mama js mam tud -ime user posted image - notri"user posted image



jah nič...kera gre zraven v porodno, da bom mela še nepristransko pričo?user posted image user posted image
moj včasih reče da je velik trebuh pa ga veselo boža in nagovarja pa krega kadar vidi da sem že čisto zmahana. kaj pa 22letnik ve kako velik mora bit trebuh z dvojčkiuser posted image šele zdej vsak dan bolj dojema da bo kmalu pestrouser posted image

sine torej komaj čaka da vidi kaj ma mamica v bušiju. zelo sweetuser posted image

zdej pa grem spat, da zjutri ko bojo spet vrtal ne bom zaspana preveč, če me zbudijouser posted image

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 2211
   RE: Prosim za vaš KLIK za prenovo igrišča
14.9.2010 23:28:22   
anju
hm polmaja si hecnauser posted image user posted image

moj je kr hitro ocenu kaj na meni ni voda, bi bil pa boljši filing če bi misli da je tam vodauser posted image

moj G je dr. Likar. meni je všečuser posted image res se je zelo postaral od najinega prvega srečanja...user posted image mogoče ti ponazorim takole: prvič sem roke stegnila nekam daleč za vrat... zdaj pa se tiščim skupi z rokami čim nižje na trebuhu ali pa jih brezizhodno uprem v tisto mizo in komaj čakam da zlezem doluser posted image
ampak verjetno nisi o tem spraševalauser posted image fajn dohtar je!

kako j z rešilcem? ne vem kolko lahko doplačaš. če recimo med. tehnik vidi da bo kmalu... raje vidijo da se ne rodi njim. zadnjič mi je pravila reševalka da je zahtevala ena user posted image naj jo peljejo v Lj, seveda so zavili dol z ac v Po. rodila ji je v dvigalu. pomojem jih malo težko podkupiš... kako je pa to uradno pa ne vemuser posted image

nočko tud js morm it da zaspim preden začne moj smrčatuser posted image

(odgovor članu polmaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2212
   RE: Prosim za vaš KLIK za prenovo igrišča
14.9.2010 23:29:40   
anju
nočko missDuser posted image

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 2213
   RE: Prosim za vaš KLIK za prenovo igrišča
15.9.2010 6:28:35   
anju
jutro

za mano slabo prespana noč, pa spet ni kriva nosečnost. niti mulček. ampak potresuser posted image
nič posebnega, sej so že bli tile sunki, ampak tako zaščitniško strah! v glavi sem seveda imela najhujše možne scenarije... dejansko sem razmišljala da peljem familjo ven. in seveda ne si dat spat da nas ne bi slučajno doletelo med spancem.
včasih mi je bilo pa hecno in zanimivo tole s potresi zdej sem bla pa tako nemočna. sem se mojga držala kot že dolgo neuser posted image
in še kr podoživljam tisto bobnenje. prvega sunka nisva celega dojela, ker naju je prebudilo. je moglo vseeno ruknit da sva se tako oba zbudila. na netu še nič.

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 2214
   RE: Prosim za vaš KLIK za prenovo igrišča
15.9.2010 7:32:12   
orhideja80
Za mano še ena neprespana noč. Nos imam popolnoma zamašen, ne pomaga nič, probala z morsko soljo pa še nekimi drugimi kapljicami. Skratka ponoči ne morem dihat (oz. vsaj tak občutek imamuser posted image ). Sem si pa rekla, da nič čudnega, da so mali škratki bogi, ko so prehlajeni in imajo noska čisto zamašenega. Še mi si komaj pomagamo, kaj šele oni.

Včeraj naj bi imela pregled, samo sem pozabila uro, ker me je prestavila iz prejšnjega tedna in sem nekam založila listek. Sem jih uspela doklicat (po 2h urahuser posted image ), nakar mi reče sestra, da ona ima polno čakalnico (tudi nosečnic) in da nima časa brskat po koledarju. Ja, halo, kot da jaz pa nisem noseča. Sem ji rekla, da nisem imela pregleda že 6 tednov (ne po moji krivdi) in da sem v 35. tednu. No potem se je le zmehčala in obljubila, da bo pogledala in da naj pokličem kasneje. Nakar mi je ona poklicala (neverjetno!!!) in rekla, da je jutri (torej danes)...no še dobro. Sem razmišljala, če bi šla glede na moj grozen prehlad, vendar si ne upam čakat še 1 teden.

Polmaja - ti jih pa res sekaš, ja dobr si svojga. Konec meseca bom verjetno spet v Piranu nekaj dni, pa če boš kje blizu se lahko zmenva na kaki kavici.

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 2215
   RE: Prosim za vaš KLIK za prenovo igrišča
15.9.2010 7:38:09   
orhideja80
btw - tudi meni grejo kilce kar gor zadnji mesec, sem že na +10. no sicer je res, da zaenkrat še ni panike in če bi tako ostalo, bi bilo kar ok. moj user posted image  se sicer čisto nič ne pritožuje, ravno nasprotno, vendar opažam porast celulita. sem mu zadnjič omenila in me je hecal, da to je pa res grozljivka. user posted image  me je na srečo že sestra opozorila na to in rekla, da ga večina po porodu zgine, tko da se tolažim, da bo tako tudi pri meni.

(odgovor članu orhideja80)
Neposredna povezava do sporočila: 2216
   RE: Prosim za vaš KLIK za prenovo igrišča
15.9.2010 7:51:37   
rose85
Pozdravljene,
sicer sem malo bolj neaktivna na forumu, ampak vedno najdem odgovor ko me kaj zanima.
Torej: če bi bila katera tako prijazna in odgovorila na moje vprašanje.
Ali je kakšno posebno pravilo, kako je treba zložiti tetra plenice ali je to vseeno?


(odgovor članu orhideja80)
Neposredna povezava do sporočila: 2217
   RE: Prosim za vaš KLIK za prenovo igrišča
15.9.2010 8:37:58   
tinaaleks
Jutro!

Hvala za mnenja za kolo. Se nagibam k temu, da kupim tistega od missD in pokore (tricikel), pa čeprav še ne more narediti celga kroga, se bo pa ta mesec, kolikor bo še kaj lepega vremena, malo poganjala, spomldai, pa bo lahko vrtela.
Če bi bila praktična, bi kupila čevlje, majčke,...ampak ko je pa to nekja kar si res želi.user posted image  Tako da bom šla najbrž kar danes kupit...Preden začnem spet racionalno razmišljat.user posted image

Mene so pa danes prebudile prav grozne sanje. Sem sanjala, da sem v P, sem še ležala v sobi, nakar sem začela rojevat, pritisnila na alarm, da pokličem kakšno sestro. Nikjer nikogar. Rodim, še vedno nikjer nikogar. Sem šla potem do sestrske sobe, kjer so mi zaprli vrata pred nosom,... potem sem šla vsa besna v sejno sobo, kjer so bili vsi zdravniki, sestre in sem znorela. Da alarm gori že 5 ur, da ni bilo nikjer nikogar, da sem že rodila,....
Kakšne misli mi hodijo po glavi ne?user posted image  Zgleda da moram čimprej rodit.

Rose-tetra plenice se zložijo na tretine, dolžino traka pa uravnavaš s tem, da prepogneš tam, kolikor želiš da je dolg. Upam da razumeš?user posted image

(odgovor članu rose85)
Neposredna povezava do sporočila: 2218
   RE: Oktobrke 2010 II
15.9.2010 8:51:49   
Najki
Te zogice busiji so zdaj tako mikavni za pobozat. Jaz imam pa obcutek, da se je moj malo dvignil. Mogoce zato, ker je bolj napet. Moram res vprasat danes, ce je pupa se vedno na glavici.

Sasadejan jaz sem fantka cel cas ful visoko nosila do poroda, verjetno je za prvorodke normalno, da visje nosijo.

missD sam res ni jasno, kam si ti 4 kile struck pospravila. Vsak po dve kili, ostale smo od 2,5 do 3kg user posted image . Komaj cakam videt njune slike, zihr bosta lusna kot mamica user posted image .
Majabar ti si pa pogumna, da takole vpisujes tecaje v zadnjem mesecu user posted image . Pa se oba sta njamsi tecaja, a je kaj takega tudi v SLO? Mi se nikoli ni kapnilo pogledat pa mora bit ful zabavno hodit na tecaj packanja s hrano yummy.

tinaaleks res je nerodno, da ima sedaj RD, ce dobi kolo, ga ne bo mogla niti vozit. Narisi ji kaksno kartico s slikico kolesa in povej, da je to kupon za kolo in ga boste sli iskat spomladi. Do takrat si lahko se premisli glede poganjalckov, pa tudi zrasla bo malo. Kupon lahko pa prilozis ceveljckom.

Pokora frajercek je tvoj kolesar user posted image .

Ja anju izjeme potrjujejo pravilo user posted image . Sem mislila nate, ko sem rekla, da vecinoma prespijo user posted image . Ja res, dokler nima otrok probleme z nejescostjo, ne ves kako blazena si, da rad je. Nas je bil res skos lacen, ker ni znal sesat, ko pa smo zaceli dodajat, je pa ze iz starta jedel pol vec kot drugi in se vedno zelo rad je, se je sele pri letu in pol zglihal z normalno porcijo. Je pa hudo, ko vidis druge otrocke z izpadom apetita v dolocenih fazah in kako se mamice sekirajo, jaz si pa mislim hvalabogu je zmanjsal porcijo, bo malo shujsal user posted image .

Laufam pod tus pa na pregled, se kaj javim med malico.

(odgovor članu filisa)
Neposredna povezava do sporočila: 2219
   RE: Oktobrke 2010 II
15.9.2010 9:09:52   
anju
Najki a v petek boš malo za malico prešpricala službo in prišla na srečanje? polmaja tebe bi tudi rada spoznala - ? še katera? dajte javite za srečanje!! js predlagam ob 11.00 v Zvezdi BTC zato da bosta vsaj 2h šopinga mimo. če bi ob 10 je ravno tista ena ura, ki nič ni, sama zmeda, vsaj pri meniuser posted image

alo punce vpište se!

- petek 17.9.: missD, Pokora, sasadejan, anju, 2ursae, tinaaleks , smarnca

- sobota 18.9.: missD, Pokora, sasadejan, anju, Najki, tinaaleks, smarnca


pr nas še vedno treseuser posted image

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 2220
   RE: Oktobrke 2010 II
15.9.2010 9:11:13   
mamamajča
Dobro jutro!

polmaja- hvala za nasvet, veš, tudi naš je Mikiuser posted image v originalu, pa ga je sin preimenoval v Stuart.
Smo ga ujeli, ponoči, kot sem predvidevala, ko se je pritihotapil mimo nas. Sestrična, ki nam ga je dala, je povedala, da izredno rad hodi tja, kjer so ljudje in se je izkazalo, da res.
Si pa hudiček nekako z zobki dvigne strehico, čeprav je pripeta, in se komajda zvleče skozi.
Nor je na toaletni papir pa smo mu ga dali v kletko. Strgal ga je na milijone koščkov, zdaj se pa skriva v njemuser posted image
Tak lepi je, prav zanimiv za gledat!

Moj otrok je pozabil doma povedat, kaj mora prinest v vrtec, tak da sma lepo šla braz vsegauser posted image
Sem šla zdaj na hitro nekaj nakupit, nekaj še pri tašči zaplenimo, tak da bomo jutri lahko poljščine nesli tudi mi....
In toliko enih stvari, ki jih morajo prinest- palerina, škorenjčki, sami stroškiuser posted image


popadki- drage moje, tako sem že naveličana. če so, naj bodo zares, da se že rešim tega, ker mi je prav mučno vsak dan jamrat. Včeraj sem sredi trgovine prav začutla, ko se je prestavil niže in me je hudo zabolelo. Potem cel dan križ, zdaj je pa spet ok. In res že komaj čakam, da pride dan d, al se pa naj te bolečine vsaj malo nehajo.....

Zdaj si pa grem po eno veliko user posted image . Izvolite, vam jo z veseljem ponudim :)

< Sporočilo je popravil mamamajča -- 15.9.2010 9:12:35 >

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 2221
   RE: Oktobrke 2010 II
15.9.2010 9:15:13   
sasadejan
jutro

Mene spet čaka likanje. Imam že kar dovolj tega likanja.

Popoldan imam pa šolo za starše - dojenje je danes na sporedu user posted image .

Kaj boste ve počele? Vas je še veliko v službi?

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 2222
   RE: Oktobrke 2010 II
15.9.2010 9:22:02   
janaja
Zdravo punce,

vidim da ste danes še po večini vse tukaj.
Ja tele zadnji tedni se vlečejo kot en  user posted image , mi smo v počivanju še dobrih 14 dni potem pa akcija user posted image . To bo mož vesel  user posted image .
Počasi bi bilo pa dobro torbo za v P pripravit. Pa še vprašalnik o darovanju pop krvi moram izpolnit. Pa še na CSD zrihtat user posted image .
Joj kok vsega

Eto naš izbrani voziček

user posted image

lp

Janaja

_____________________________

janaja

moja sreča

Val Leon Rebeka in možek Jernej

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 2223
   RE: Oktobrke 2010 II
15.9.2010 9:25:30   
janaja
IZVIRNO SPOROČILO: sasadejan

jutro

Mene spet čaka likanje. Imam že kar dovolj tega likanja.

Popoldan imam pa šolo za starše - dojenje je danes na sporedu user posted image .

Kaj boste ve počele? Vas je še veliko v službi?


Mi smo v službi do 25.9, mi  pa kr vredu pride, da čas hitreje beži user posted image user posted image , bom najbrž še po začetku porodniške hodila, delam v domačem podjetju in imam tukaj prevoz pa drušno user posted image user posted image user posted image



_____________________________

janaja

moja sreča

Val Leon Rebeka in možek Jernej

(odgovor članu sasadejan)
Neposredna povezava do sporočila: 2224
   RE: Oktobrke 2010 II
15.9.2010 9:31:00   
missD
anju vem da se bo čudno slišala...ampak dejva zamenjat, men so potresi neki najbl zanimivga :)

in v petek pridem, ne bo me edino v primeru naravne katastrofe (beri:da se odločita in prideta venuser posted image )

user posted image user posted image tinaaleks dobra odločitev!! še meni enega prosim, samo mislim da mi bo trenutno balanca v napotouser posted image

spala sem pa precej dobro, samo 1x sem morala vstat ker sem jaz buča spila velik kozarec vode pred spanjem

Najki  user posted image user posted image

Danes na sporedu: čisto nič. počivanje, odkrivanje novih nadaljevankuser posted image aja pa končno dobim paket iz nemčije (ampak še vedno ne vozičkauser posted image )

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 2225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?




Najbolj naporno obdobje.
пеперутка16

Kdaj vam je bilo najbolj naporno biti z vašim/vašo malčkom/malčico?