Najki
|
Joooj anju men so vsi fajn, mogoce bolj moder, ker tako neonsko potegne kontrast na crni . Rjav mi je lep samo jaz bom vedno rajsi izbrala kaksno zivahno barvo. Je pa rjav udi bolj unisex, ne bi se ga branila. Prej kot zelen. Moj vozicek je sicer rjav z rdecimi detajli. majabar a potem je mozno, da se rahlo majav zob utrdi nazaj al kako? Jaz sem tudi na neki oddaji videla, da je zenska imela sredi nosecnosti popadke in odpiranje, pa so uspeli popadke ustavit in potem je celo nosecnost prelezala inormalno donosila. Joolz je res en tak iwannahave vozicek, ful lahek in prakticen, ma drag k . Caroline1 v LJ je ravno posivelo, ni pa nujno, da bo tudi dez. Prvic ociji zdej sele zacenjajo dojemat, da prihaja njihov otrok in to zelo kmalu, prej jim sploh ne kapne. Ce pa dobi otrok se identiteto, obrazek, spol, pol te pa kar zadane v globino, kaj pomeni tista gmota v trebuhu. BTW katera zdravnica ti je naredila slikice? Mende so prve mesece dojencki bolj podobni ociju, da bi se oce bolj navezal na njih in jih priznal . Nas fantek je imel se lasno linijo njegovo, pa obliko glave in celo obliko oci, ceprav so zdaj cisto po meni in se je tudi glavica bolj zaoblila. Po slikici od pupe pa se mi ne sanja, komu je podobna... Je dost spacena, ker se je skrivala in premikala, pa je prevec senc. Samo ne zgleda dosti podobna bratcu niti po potezah niti po obliki glavice. luna enim trebuh ze par dni po porodu pade nazaj, kot da ne bi bile nosece . sam to so srecnice. pravijo, da 9 mesecev nosis in potem se 9 mesecev izginjajo posledice. koza je seveda odvisna od elasticnosti, pa tudi od misic in aktivnosti, meni je pa sel trebuh nazaj res okoli enega leta. sem si ravno nove hlace kupila, ko sem spet zanosila . A ni isofix okoli 100eur... . Ko sem jaz kupovala lupinico, bi z bazo prisla malo cez 200.
|