anju
|
hej! evo me po internetnem mrku. hja tako je na vasi. kje drugje bi komot menjali ponudnika. čist bi znorela na našega operaterja, če bi zamudila rojstvo prvega oktobrčka danes sem se pa nakuhala. paradižnikova juha, pohane bučke in malancane, pa prašiča za moški del, krompir, slivov štrudel. zmatralo me je in nekje vmes sem skoraj obupala saj bi blo bolše če bi se z mulčkom igrala, tako pa sva se mogla malo prerekat. zdaj sem v pol-horizontali pospravila tretji kos štrudla IZVIRNO SPOROČILO: polmaja Ravnokar sem se nabasala z rženim kruhom in bakalajem, njam! Kaj pa vi jeste tako za prigrizke in večerjo? absolutno nič Pokora mi je nerodno da bi prilepila svoj obraz sem. sploh pa nisem preveč zadovoljna s frizuro tokrat franze ne uspe ji vedno, js pa samo to vidim. ampak tokrat mi res ni fajn, pa še mi hodi narobe da bom na zelo pomembnih slikcah taka. no sej, če ne rodim prej, bom šla še mal pred rokom in ji rekla naj zelo pazi. ma js mam itak čudno frizuro, pa lase, pa barvam se ne, sem brala da je dandanes čist out če se ženska ne barva, pa kaj!! kolikor sem ženska. oni dan je pristopil policaj, ker sem nepripeta pripeljala mulčka v vrtec in me vprašal, če sploh imam izpit. zgleda da mi ni prisodil 18 let včeraj sem poklicala na CSD ker ni poštar prinesel odločbe, začeti pa imam v ponedeljek. mi je delavka rekla da ima čas do konca meseca, da je, za nazaj. ampak a to teoretično pomeni da mene lahko delodajalec pokliče delat (še 13., 14. kolikor imam pog.)? da ja, samo da delodajalci ponavadi razumejo. haloooo???!!! potem pravi da saj sem komaj 1. sept. oddala. ja ja, sem bla pri vas začetek avgusta in je vaša kolegica, ki vas je nadomeščala, rekla da bo vse urejeno, če oddam do 5. sept.! danes sem prejela odločbo. že včeraj pa je poklicala na firmo, mi je potem naša iz kadrovske sporočila, da je ok. prišla je tudi odločba za denar namesto paketa, pa ne piše kdaj bo nakazano. to je verjetno običajno? Roberta69 za uvajanje! majabar da primejo zdravila tinaaleks zoprno tam spodi. sej kar se poroda tiče se js najbolj bojim da me spodi razštela. al šivi al hemeroidi al ke takega. bolečina tako vem da bo - IN DA MINE! z ostalim se mi pa res ni za ukvarjat. m&a pridna!!! res občudujem voljo! pixieM hja... hja! caroline kako benti sosed tvojga kliiča bravo kliič še meni je ljubo pri srcu! - petek 17.9.: missD, Pokora, sasadejan, anju, 2ursae, tinaaleks - sobota 18.9.: missD, Pokora, sasadejan, anju, Najki, tinaaleks a štima tako? js hitro kaj pozabim
|