|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2010 II
11.9.2010 17:43:05   
mamamajča
user posted image
Ne vem, kaj je to. je še kateri podobno?
Na tazadnji sploh ne morem sedet, ker me  kosti bolijo za znoret, in ko hodim, čutim v kolkih neko ostro bolečino, tak da mi je danes zelo zelo naporno.
Mali sicer aktiven, trebuh mi vsake tolko otrdi in vse ostalo je kot normalne dni, samo te kosti...... Okrog popka, ampak iz notranje strani, me pa peče...
Kaj je touser posted image

(odgovor članu caroline1)
Neposredna povezava do sporočila: 1976
   RE: Oktobrke 2010 II
11.9.2010 17:55:33   
caroline1
Mamamajča- ne vem kaj s temi kostmi vse jamrate...mene okrog popka tudi boli, ker mi vleče od znotraj narazen...po moje je to razbolelo zarad gibov. Joj jaz pa kar ne morem več sedet, ker me boli od popka dol do sramne kosti, ne konstantno ampak zaboli vsake toliko na polno...user posted image

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 1977
   RE: Oktobrke 2010 II
11.9.2010 17:56:23   
Pokora
Pixie, pa kaj ti nam neke stare fotke kažeš? user posted image  Luškan mali buši!

M&A, če sem se česa nauičila v tej N, je to sigurno potrpežljivost. Tole ležanje mi je kar dalo vetra :-) Tebi pa lahko samouser posted image  da si tako pridna. Še malo pa si na konju!

Tinaaleks, jaz grem v Dravlje  na ulico Bratov Babnik - tam kjer je ordinacija od dr. Reša, če poznaš. Zraven je en Špar, pa za tem centrom en kup blokov. Lahko pridem tudi kam drugam, če ne veš kje je, samo nekam da ni preveč vožnje/hoje. Sem pa 11:15 naročena, samo ne vem kolk bom mogla čakat, tako da greš ti komot še mal v službo pošpegatuser posted image
Na naslednjem pregledu prosi G naj ti da kremo ali pa svečke proti hemeroidom. Meni je po porodu ful nucalo. Zdaj se mi pa tudi začenjajo in mu v sredo zatežim za recept. Se pa strinjam da je to grozno zoprno!

Anju te razumem glede frizure. Jaz v nasprotju večine zelo nerada grem h frizerju in tudi barvam se ne. Če me že prime, si dam kar doma preliv čez in je. Sam zdej me po mojem že ene 3 leta ni prijel. Mam pa kratke lase, tako da morajo biti obiski žal kar pogosti.
user posted image Kako skuhaš paradižnikovo juho? Je nisem še nikoli, pa jo mam ful rada!

IZVIRNO SPOROČILO: anju

ma če ti povem kdo me je včeraj na kafe povabil... kam bi js bežalauser posted image



No da slišmouser posted image

3x mami dobre pokaš user posted image

Mamamajča, ne vem ti svetovat, ker sem večinoma ležečki, me čisto druge bolečine pestijo.

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 1978
   RE: Oktobrke 2010 II
11.9.2010 18:20:45   
3x mami
mamamajca, verjetno se ti medenica siri. in si bila zadnje dni mal prevec aktivna. pejdi lezat, bo mogoce mal minilo. ko me zacne grabit, me zraven po navadi se tam okoli trtice fajn boli, tako da si mal masiram. sam to mi je znak, da moram it cisto pocivat.

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 1979
   RE: Oktobrke 2010 II
11.9.2010 18:47:10   
anju
IZVIRNO SPOROČILO: Pokora

user posted image Kako skuhaš paradižnikovo juho? Je nisem še nikoli, pa jo mam ful rada!

olivno olje + čebula + korenček + česen nekaj časa dušim, dodam olupljen paradižnik, čimbolj zrel, še nekaj časa dušim, zmiksam, dodam potrebno kol. vode. od začimb samo sol, poper in baziliko, zdaj ko je sveža. korenček zato da sladka, tako da količina korenčka je odvisna od zrelosti paradižnika. hm, s čim čem primerjat velikost korenčkauser posted image asociacijauser posted image ajde, danes 2 taka (asociacija) korenčka, pa 3 kar velike paradižnike (med 200-400g na komad), pol čebule pa dva stroka česna. riž skuham posebi, pa si ga vsak dene kolkor želi.

IZVIRNO SPOROČILO: anju

ma če ti povem kdo me je včeraj na kafe povabil... kam bi js bežala



No da slišmo

jojii v kako zadrego me ti spravljaš! ok. en šofer, star stičko, sem ga že v službi poslušala. me je prišel povabit čez celo parkirišče ko je videl da prihajam iz trgovine. tisto ko bi najraj šla domov, pa sicer dobrodušnemu človeku ne moreš reči ne. ni mogel nehat gledat trebuha, se mu je kar samo smejalo...user posted image hja, sem pomislila na možne opcije včerajšnjega pobega, sprovocirala caroline, in se spet smejala sama sebi, ko sem našla edinouser posted image


(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 1980
   RE: Oktobrke 2010 II
11.9.2010 20:00:46   
kpmk
boleče kosti - ma ja štekam, da to sodi zraven, ampak tako da RES komaj hodim,.... ma ne boli tako da pač mal boli, ampak ko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  na levo nogo se sploh ne morem naslont, vsedet se na tla,.... joj joj user posted image user posted image user posted image  v petek imam dr in bom vprašala... ker tole je pa user posted image , za ta malim sploh ne morem tečt, niti mu ne morem sledit, če hodi ker sem polž user posted image

hrem v horizontalo

nočko


_____________________________

... prvi zaklad.... 12.4.2009...
... drugi zaklad .... 29.9.2010...

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 1981
   RE: Oktobrke 2010 II
11.9.2010 20:07:36   
Pokora
Anju, vsaj ne moreš reči da se nobenemu ne zdiš seksi nosečka. Pa čeprav staremu čikotuuser posted image

Juhico si pa skuham, samo bom mogla tko gledat da bom mela merco za korenček doma user posted image  Koliko juhe pa pride iz tolk paradižnika? Jaz jo bom samo zase delala, mojega pobere da mora kaj takega pojest. Pa počakat moram da starša prideta iz dopusta, da mi mami prinese domač paradižnik, ker mojega je napadla krompirjeva plesen...


(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 1982
   RE: Oktobrke 2010 II
11.9.2010 20:15:27   
anju
Pokora če narediš pol od tistega kar sem prej napisala jo boš ziher 2x jedla. ma js to malo od oka, enkrat je boljš enkrat slabš.

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 1983
   [Brisano sporočilo]
11.9.2010 23:16:40   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu anju)
  Neposredna povezava do sporočila: 1984
   RE: Oktobrke 2010 II
12.9.2010 7:02:25   
tinaaleks
Jutro!

MI smo že na Živ Žavu. Telebajski so zakon za našo, potem pa še Nodi, pa se konča koncentracija.user posted image

Sem pa danes zelo dobor spalauser posted image , samo malo dlje bi še....Lepo nedeljo!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1985
   [Brisano sporočilo]
12.9.2010 7:49:37   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tinaaleks)
  Neposredna povezava do sporočila: 1986
   RE: Oktobrke 2010 II
12.9.2010 8:43:27   
M&A
Jutro!

Men je danes tud pašalo spat user posted image Bi kar še mal potegnila, sam sem zjutraj imela ene butaste sanje.

Punce, ne me tolko hvalit glede študija user posted image Sva se z mojim že lani odločila (ko sem morala zaradi zadržanega splava na abrazijo), da bo boljš najprej izpit narest in potem user posted image Sam mal preveč natančno sva natempirala user posted image No, ne bom se pritoževala, zaenkrat gre vse po planu!  

anju - odličen recept za juho, bom kuhala za kosilo, čeprav nimam doma merice za korenček user posted image

majabar - verjetno bi bilo zdravljenje tvoje infekcije učinkovitejše, če ves čas do kontrole ne bi user posted image pa da bi se tudi tvoj dragi zdravil? Možno, da si okužbo podajata (čeprav moški velikokrat sploh nimajo težav) in se ti zato vleče toliko časa user posted image Je ginekologinja kaj omenjala nevarnost prezgodnjega poroda zaradi okužbe - jaz sem čisto panična in že ob rahlih znakih okužbe takoj izvajam vse preventivne ukrepe, posebno zdaj, ko imam zraven še uroinfekt. Vem, nam "starim zakoncem" je to lažje, vidva pa sta še čist frišna in vama je vsak dan brez težko user posted image

polmaja - vsakič ko poslušam komad Po srcu poštenjak (o mornarju, ki misli na svojo Nadjo) od Zmelkoow, se spomnim na tebe user posted image Še malo, pa bo!

Bodite pridne, uživajte nedeljo (upam, da se bo megla kmal razkadila in da se pokaže sonček)!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1987
   RE: Oktobrke 2010 II
12.9.2010 10:02:01   
2ursae
dobro jutro user posted image

a ni fino, ko je končno malo bolj sončno in toplo user posted image . Mi smo bili včeraj ... pozor ... 4 ure na igrišču v Tivoliju, mala2 sta neuničljiva, jaz pa žal ne user posted image . Sem bila tolk zmatrana, da sem ponoči zelo težko spala, sem ob dveh reševala križanko in klepetala z možem, ki je bil tudi buden. Še danes se mi pozna, mišice imam razbolele, čaka me pa še nekaj pospravljanja, popoldne jo pa spet nekam mahnemo. Sem včeraj v Tivoliju slišala pogovor dveh mamic, da naj bi ta vikend bil zadnji zares lep letos user posted image .

uživajte nedeljo, jaz grem starejšem, ki je zaradi Pike Nogavičke zamudil skupni zajtrk, servirat štrudl in kakav, potem pa obesit, pa dat prat, pa kuhno pospravit ... ah ja.


_____________________________

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"


(odgovor članu M&A)
Neposredna povezava do sporočila: 1988
   RE: Oktobrke 2010 II
12.9.2010 10:02:10   
orhideja80
Jutro,

za mano grozna noč. Skoraj nič nisem spala, še ko sem, sem imela moraste sanje. Zbudila z groznim glavobolom pa še grlo me boli. user posted image  Kaj lahko vzamem? Lekadol + Granobil verjetno?

(odgovor članu M&A)
Neposredna povezava do sporočila: 1989
   [Brisano sporočilo]
12.9.2010 10:41:41   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu orhideja80)
  Neposredna povezava do sporočila: 1990
   [Brisano sporočilo]
12.9.2010 11:24:58   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1991
   RE: Oktobrke 2010 II
12.9.2010 14:23:50   
anju
hej

mulo u ležečki, nekaj "prostega" časa.
tule na rr se kar pozna lepa nedeljauser posted image naša nič posebnega, se vedno najde preveč za postorit na domačih tleh. ampak kako meni paše ta burja, čeprav je danes že malo hladnejša kot včeraj, prav lažja sem kot cca 10t nazajuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: M&A

Vem, nam "starim zakoncem" je to lažje, vidva pa sta še čist frišna in vama je vsak dan brez težko 

user posted image
M&A ampak kot ne čisto zares stara zakonka imaš v spominu merico za korenček, mislim, ni treba da je ravno domauser posted image
povejte kaj je/bo ratalo iz juhe, tudi korekcije so zelo dobrodošle. je moj recept. ponekod sladkajo da ni kisla, samo meni tisti sladkor v zelenjavni juhi ne potegne, zato korenček. in je res treba glede na zrelost paradižnika dozirat korenček. bolj je  zrel, manj korenčka gre... ja tako to greuser posted image
M&A upam da se tudi ti kmalu pozdravišuser posted image

uživajte!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1992
   RE: Oktobrke 2010 II
12.9.2010 14:48:13   
tinaaleks
jaz pa ravno pokonci od popoldansekga spanca. Se mi je poznalo, da sem ga včeraj zamudila!
Dopoldne smo šli malo v staro Lj (se mala rada vozi z busom in potem gremo samo na bus, pa malo naokrog in nazaj na bus).

Za pop pa še nimam planov, ker ima mož obveznosti in sva spet sami doma. Moram videti, če se mi da do Tivolija-pa sploh nimam dalečuser posted image

kolumbo-lahko se zmenive kadarkoliuser posted image  in kjerkoli.

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 1993
   RE: Oktobrke 2010 II
12.9.2010 14:55:07   
anju
tinaaleks, čaki, a ne greš ti danes rodituser posted image user posted image

(odgovor članu tinaaleks)
Neposredna povezava do sporočila: 1994
   RE: Oktobrke 2010 II
12.9.2010 15:46:20   
majabar
M&A, na zacetku sva si jo podajala, ja, zdaj pa vedno s kondomom, ravno zaradi tega. Sva pa pred casom nekaj dni pocakala, a ni pomagalo. Verjamewm, da bodo zdaj te tablete ucinkovite:). Prezgodnji porod lahko povzroci bakterijsko vnetje oz. okuzba, gljivice na plod in nosecnost nimajo vpliva, samo med porodom se lahko otrok okuzi. Ko sem imela res hud uroinfekt sem se mocno bala prezgodnjega poroda, zdaj pa me  ne skrbi, oz. me ne skrbi zaradi infekcije. Lahko ga pa sprozi kaj drugega, ne moremo vedeti. Za vsak dan, ko mine, sem hvalezna:).

(odgovor članu M&A)
Neposredna povezava do sporočila: 1995
   RE: Oktobrke 2010 II
12.9.2010 16:37:43   
kpmk
kolumbo - joj joj SUPER SI da si tole povedala user posted image user posted image user posted image  jst sem prvič imela težek porod, ki se žal ni končal kot bi se moral in potem sem imela CR in bi zelooo prav prišlo, da bi mož bil dlje doma (hb je imel veliko še dopusta in študijca, saj je čakal na zagovor mag.) sedaj pa je z dopustom na tesnem in me prav skrbi kako bo, glede na to da imava doma še škratka. HVALA!!!!!!!

_____________________________

... prvi zaklad.... 12.4.2009...
... drugi zaklad .... 29.9.2010...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1996
   RE: Oktobrke 2010 II
12.9.2010 17:26:41   
Pokora
IZVIRNO SPOROČILO: anju

tinaaleks, čaki, a ne greš ti danes rodituser posted image user posted image


ne, ne jutri se še z mano na kavi dobi, da se spoznavauser posted image

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 1997
   RE: Oktobrke 2010 II
12.9.2010 17:35:52   
Pokora
Punce, ne boste verjele, ampak moj se je danes spravil sobico prebarvat. KONČNO!!!! Sam a ni user posted image , je barve zmanjkal. Tako bo jutri dokončal in v torek lahko začnem pratuser posted image  Zdej sem pa res že nervozna da nimam še nič prištiman!!!


Orhideja, Lekadol lahko vzameš brez problema, za Granobil so pa meni v lekarni rekli da raje ne. Obstaja pa neka reč, za katero se ne spomnem kako se ji reče, ko je primerna tudi za nosečnice. Želim ti, da se čim prej zvlečeš!!!!

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 1998
   RE: Oktobrke 2010 II
12.9.2010 17:40:42   
M&A
anju, juha mi je odlično uspela, mljask! Sem vso pojedla in za mojega ni nič ostalo.
Razmerje zelenjave je bilo bolj na strani korenčka user posted image Pa veliko bazilike, ker jo obožujem!

orhideja80 - brez skrbi lahko vzameš Lekadol in Granobil (pastile na osnovi islandskega lišaja). Pa čaj z medom in limono, sirup iz smrekovih vršičkov. Hitro okrevaj! user posted image

majabar - nisem vedela, da ti delajo težave glivice, ki seveda ne ogrožajo nosečnosti. Tudi ti se hitro pozdravi! user posted image


< Sporočilo je popravil M&A -- 12.9.2010 17:44:22 >

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 1999
   RE: Oktobrke 2010 II
12.9.2010 19:07:07   
3x mami
'cer!

res lep dan danes. doma vse pospravljeno, za kosilo pa sva sla k tastom - ker ima tasca danes rojstni dan. tako da to so bili verjetno najini zadnji mirni dnevi v dvoje, za nekaj let user posted image
jaz sem ostala pri tastih z otroci, ker gre moj jutri spet v sluzbo. tako da, ce me kaj zagrabi, imam zagotovljen prevoz.

tinaaleks, se meni zdi, al se je najin plan rojevanja ta teden mal pokvaril? user posted image jaz sem bila kar blizu, ampak je boljse tako.

lep vecer vsem, in prijeten zacetek tedna!

(odgovor članu M&A)
Neposredna povezava do sporočila: 2000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
FOTO: 13 osupljivih fotografij poroda
Fotografinja Leilani Rogers že skoraj pet let ustvarja fantastične slike poroda in dojenja. Delila je zbirko nekaterih n...




Najbolj naporno obdobje.
пеперутка16

Kdaj vam je bilo najbolj naporno biti z vašim/vašo malčkom/malčico?