3x mami
|
evo, za mano je zadnji dan v sluzbi. v ponedeljek pa se mi uradno zacne porodniska priznam, da mi je kar odleglo. ena misel manj. so me pa fantje zjutraj, ko sem vstopila v sobo, najprej kregali, kaj sem sploh prisla, da bi lahko doma ostala pa malo dela, malo klepeta, in je slo mimo. zdaj cakajo novice in da jih pride moj pocas_tit zjutraj sem tudi klicala v vrtec in vprasala, kako je situacija s skrlatinko, pa mi je vzgojiteljica rekla, da od dveh, ki so jo javili, je bil en lazni alarm, za drugo pa tudi niso vec cisto prepricani. tako da smo sli mogoce tudi mimo tega (upam)! anju, kako pa je bil tvoj dan? dojke. a smo vse asimetricne? drugace ne, v nobeni nosecnosti nisem imela izcedkov. ob porodu je normalno stekel kolostrum, po par dneh pa mleko, sploh prvic v obilnih kolicinah. mojih malih ne bo v porodnisnico. je voznja predolga in nima toliko smisla. naj oni uzivajo doma z mojim al pa z nonoti, se bomo se ogromno gledali, ko se bom vrnila z malim... eh, ... se sparamo za boljse case... in bomo vse nadoknadili, z obrestmi vred! nastavki za dojenje. imam aventove - sta dva v skatlici. velikosti ne vem, so mi pa bili zelo v redu. drugace jih dobis tudi v porodnisnici, sam so vecje, ce se dobro spomnim. aja, pa nimam nic vdrtih al kaj takega, sam na zacetku me je (pri prvem) tako bolelo, da nisem zdrzala. so se morale malo utrdit - par tednov, pa je bilo. Pokora, cimprej se pozdravite! filisa, joj, za oceta! da bi se mu stanje izboljsalo in da bi le lahko pocakal nekaj mesecev se... caroline1, tudi tebi! baldahin - sem ga v prvo imela na zibelki (se moji), pa sem ga dala stran, ker me je samo motil. otroka pa sem noter dajala samo za spanje, tako da po moje ni bilo neke hude skode. kolumbo, cestitke bratu!
< Sporočilo je popravil 3x mami -- 3.9.2010 15:47:19 >
|