Najki
|
jana obicajno je tako, da ti priloznost pade, ko je najbolj ugodno. mogoce se bo pa naenkrat pojavila ponudba cez pol leta, ko se boste ravno skupaj vzeli od prihoda novega clana in imeli energijo za zidat. Jaz sem s 3D pregleda, G mi je snemala celoten pregled 45min! Pa ful casa se je matrala 3D obrazka dobit, k se je dete skrivalo. Povzetek: nasa pupa je, ne morem verjeti... se vedno pupa . Malcica je zalita, sinko je bl cisto koscen v trebuscku , tale bo zihr tezja, pa sirso glavico bo imela. Ima pa celi 2 kili pri 32 tednih. Ocenila je okoli 3600g na rok poroda, 3700 ce bo zamujala en teden. Je pa verjetnost, da bo prisla par dni pred PDPjem, zdejle je pa 2 dni starejsa po merah. Postavljena je ze na glavo in bo zelo verjetno tako tudi ostala, ni cudno, da mi toliko mrcvari mehur... Je bila pa hiperaktivna cel dan in je vedno tako na dan UZja . Potem jo morajo pa G lovit po trebuhu, da lahko sploh kaj namerijo... Aja zjutraj sem se tehtala, da vidim, ce mi je viroza pustila posledice in sem natehtala 3kg manj kot na zadnjem pregledu, tako da sem spet pod zacetno... Zdej pa ne vem al je viroza kriva, da bi v enem dnevu izgubila 3kg ali mala tako rada papca. V gavnem ne bom se sekirala, ker imam se ogromno zalog in mala jih tudi pridno nabira. Danes sem dobila odlocbo za porodnisko in enkratno pomoc, oddala sem jo pa v ponedeljek, rabili so 2 dneva . temenca: nas je bil cisto bogi s kozo z atopicnim dermatitisom in tudi zelo huda temenca je imel, na katerih smo probali prakticno vse. Potem na je neka zdravnica svetovala naj mu glavico namazemo s hladilnim mazilom, cez par minut zdrgnemo s tetrico in potem umijemo laske. Zadeva je popolnoma izginila naslednji dan in se ni vec vrnila . Sva se drug vecer ponovila za vsak slucaj. Vse tisto mazanje cez noc pa cesanje pa samponi za temenca niso nic pomagali. Mali je sel danes v vrtec v nove prostore in dobili so nekaj novih malckov, pa so ful lusni prostori in so se imeli super, pa prav nobeden ni jokal zaradi uvajanja . Matr se pozna, da ste skoraj mesec pred mano na vrsti... Jaz se na porodniski nisem, nisem se cunjic zbrskala, kaj sele oprala in speglala, nimam se pene za zibko, vozicek in lupinica se nista preprana, kuhinja ni se niti razpakirana. Se ful dela caka, ene pa ze po porodnisnicah skacete... Me kar zmrazi, ko recete, da drug mesec ze rojevamo, jaz imam se 2 meseca do takrat . Ne me v paniko spravljat .
|