|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2010 II
1.9.2010 15:19:17   
jana84
hej!

Evo, sem že mal boljš volje. Pa niti ne vem zakaj...Se mspekla en ogromen pekač štrudla...4 štruce...Dve sta s hrušk, ena pol hrušk, pol jabolk in ena sam z jabolk...Upam, da bo tud dober tolk kot cela bajta diši...Se počutim malo bolj koristno ker sem nekaj nardila...Pa je ostalo še nekaj jabolk in zdej bo pa še mama spekla dve-tri štruce štrudla (jabolka in skuta - men se malo manj dopade, pa ga vseeno pohamsamo en dva tri)...

No, za kosilo sem pa nardila filane paprike...Filo je že mama nardila, pa tud omako, tako da sem jaz sam paprike nafilala in jih dala v omakco user posted image  pa se hvalim kaj da vse sem nardila...

In sem zdej tolk gotova, da je ojoj! Sem se morala prid prav malo usest...Sem si sicer rekla, da se grem uležt, pa me je RR premamil user posted image ...

Kolumbo, upam, da je bil pregled v redu in  ne dobim kakšnega sporočila, da si že v P!!!

Glede parcele in hiše. Pr nas se stare hiše niti ne prodajajo, oz. daleč od tega da bi se prodajale pod ceno! Smo pač na Primorskem - raj na zemlji za Ljubljančane in tujce...
Sej, dokler pa ne bo zakona o obdavčitvi nezazidanih zazidljivih zemljiščih pa ne bo nobeden prodajal na hitro "pod ceno"...Zgleda da smo preveč na "elitni" lokaciji, da bi bile cene pracel nizke...
Danes naj bi dobili lokacijsko informacijo od ene parcele, ki jo ima tatov stric, sam ni dost upanja, ker parcela je majhna, pa še zraven reke, kar ti zmanjša parcelo za cca.5metrov, pa še visokonapetostni daljnovod gre čez, tako da ti še tam zmanjša za 3-4metre ma vsako stran daljnovoda...In pol ti opstane 5x8metrov za zidat hišo...Ja, blok al kaj?! user posted image  Ah...Upam, da bom kaj bolj spodbudnega v tem tednu, ker me res že prav mori...Evo, zdej sem se spet spomnla na to! Mrš, slabe misli proč...Čez 10 minut pride moj možiček domov in sinko in to je najbolj pomembno...Zvečer pa na eno easy večerjico, da si mal glavo preluftava oba!

Glede kozmetike, ki jo potrebujemo za naše user posted image :
  • milo oziroma še bolje kakšna oljna kopel
  • šampon za laske (lahko tudi 2v1)
  • olje ali vlažilna krema za telo
  • fiziološka
  • alkohol in gaze
  • kremica za ritko (jaz jo uporabljam Sudokrem in je super truper)
  • robčki za enkratno uporabo (mogoče tisti od to.to - v bistvu so to krpice za enkratno uporabo)
  • vata ali vatirane krpice

Kaj drugega mi pa res ne pade na pamet...Imam tolk ene kozmetike po previjalni mizi še od Jakoba, da ne vem kaj človek rabi in kaj ne...Vzorčkov en miljon! Pr nas v P dobiš ob odhodu eno škatlo razno raznih vzorčkov in reklamnih brošuric, pa predejo kar fajn...Predvsem za kakšna potovanja da ne jemlješ cele pakunge mila ali šampona s sabo!

Tako, pridne bodte in se slišmo jutri!

3.10.2008 ob 14.44 Jakob
21.10.2010 ob 3.40 Luka
23. 8. 2012 ob 5.15 Manca

(odgovor članu sasadejan)
Neposredna povezava do sporočila: 1126
   [Brisano sporočilo]
1.9.2010 15:21:21   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu jana84)
  Neposredna povezava do sporočila: 1127
1.9.2010 15:43:19   
3x mami
kolumbo, to si pa hitro zrihtala user posted image lepo pridno pocivat zdaj, in se v vrsto postavit! nic preskakovanja in prehitevanja po desni, prosim!!!

eh, jana84, sam da te spomnim, da smo mi doma na obali - sam da si predstavljas, kak pritisk vikendasev je... bi bilo fer,da bi dali dve ceni, za domacine in za nedomacine...

jaz sem pa z otroci pri mojih, pa se cisto pustim razvajat. moja mama divja naokoli z malima, vmes skuha za vse, jaz pa pocivam, kaj delam za pcjem... za nobeno rabo nisem. otroka bi rada,da grem na sprehod, pa rajsi ne grem. me je moj kregal, da ta teden se ne smem rodit, ker ima se nekaj za delat. no, naslednji teden je pa ze prazna luna (sem oba rodila na prazno luno - nakljucje al kaj pa vem...).

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1128
1.9.2010 15:56:48   
caroline1
Kolumbo- res lepo da si doma. ampak bodi pozorna na gibe! ne da bi te strašila, ampak moja sestrica je tudi rahlo zakrvavela. Ker je imela drug dan G je pač šla na redno kontrolo. Je blo vse ok, pa ji je omenila to kri. Potem jo je by the way vaginalno pogledala (rekal o, vi ste pa odprta 3cm) in jo napotila v porodnišnico kjer je čez nekaj urc pestovala user posted image .  Če ne bi omenila...bi verjetno doma rodila, ker ni imela sploh popadkov, dokler niso na silo spustili vode...potem je šlo pa 123

3x mami- ti nas vse kregaš, sama pa bi rada prehitevala. to tudi ni prav user posted image . glede nekoristnosti- kaj naj jaz rečem???

anju- slikca lepa res. glede šihta nč skrbet. mamo 1 leto cajt. meni so tudi rekli, da me bo počakalo, ampak pravim raje ne! user posted image  btw- o seksi g...tale zdravnik o katerem govorim jaz je daleč od tega!!! še v povprečje ne sodi user posted image

jana84- najbrž res hudo biti z domačimi. midva sva skoz v krizi z evrčki ampak mi je bolj všeč biti podnajemnik, kot pa z domačimi živet. verjetno ne bom nikoli mela svoje hiške, razen če se zgodi čudež...(beri zadanem sedmico, odprem svoje podjetje, ki fajn zalaufa). v tem trenutku se mi pa to zdi popolnoma nemogoče...fajn se razvajajta z lubijem! midva nekak postavljalva najino obletnico na 4.10. Mogoče mi uspe mu dat najlepše darilo! kaj pa vem! glede na to, da imam rok 10, bi se lahko izšlo!user posted image

Ja jutri grem na kontrolo. Urinski izvid slab. Malo strahu je prisotnega. Kaj pa vemuser posted image  sej se mi sanja ne, kaj me čaka! razen onga psihota, ki me bo napizdil, ker nisem opravila kontrolnega UZ. Ma sej bo že, samo da mine!

Šola je bila ok, ampak nekak nisem zvedela nič takega kar ne bi že vedela...mogoče še najbolj zanimiv del- prihod v porodnišnico! no ja, nege še nisem slišala! kar mi je najbolj žal, ker je jutri. upam, da mi uspe slišat čez 14 dni.

Bodte pridne...

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 1129
1.9.2010 16:06:32   
3x mami
caroline1, pa si me user posted image ne ne, tudi moj rok je bolj na zacetku meseca...
drzim pesti za jutrisnji pregled user posted image

nekoristnost pa mi bo pocasi se postala vsec. dokler se lahko par dni razvajam, sem prav vesela. doma je pa drugo, ko vidis 1001 delo, ki bi ga rad naredil, pa ostane samo na gledanju...

(odgovor članu caroline1)
Neposredna povezava do sporočila: 1130
1.9.2010 17:29:31   
nejkec
Tinaaleks, kolk pa maš dioptrijo? Jaz sem bila ravno danes na pregledu, da bi se prepričala, če je ok rodit po naravni poti (mam okol -6 dioptrije. Nisem pa vedela, da EA kaj zmanjša pritisk na oči. 

(odgovor članu tinaaleks)
Neposredna povezava do sporočila: 1131
1.9.2010 17:37:50   
caroline1
3x mami- nekoristnost na šihtu...nč vredno sekirat user posted image ! občutek, da nič ne moreš doma, pa grozen! poznam! se že cel teden lotevam sesanja, pa sem čakala vikend, pa danes mi spet ne gre...ne vem! včasih se mi zdi, da sem lena, pol se gledam drug dan, ko imam dost energije in lahko ful stvari uštimam! pa nisem več ziher zakaj se gre user posted image

mamamajča- naš voziček is back!!!! user posted image

(odgovor članu nejkec)
Neposredna povezava do sporočila: 1132
1.9.2010 18:16:14   
anju
IZVIRNO SPOROČILO: caroline1

btw- o seksi g...tale zdravnik o katerem govorim jaz je daleč od tega!!! še v povprečje ne sodi user posted image

poznam poznam ni niti simpatičen.

3x mami danes bi se morebiti srečali, če bi se ti odpravila na sprehoduser posted image čaki, a si ti že v nizkem štartu? rekla si da boš pri svojih preden greš rodituser posted image

jana lepo praznujta!

(odgovor članu caroline1)
Neposredna povezava do sporočila: 1133
1.9.2010 18:18:40   
anju
ojoj pomota caroline, ne govoriš o tvojem G. ne ne poznam. sam se strinjaš da tud ta G ni tako oh in...

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 1134
1.9.2010 18:18:54   
Pokora
IZVIRNO SPOROČILO: nejkec

Jaz sem bila ravno danes na pregledu, da bi se prepričala, če je ok rodit po naravni poti (mam okol -6 dioptrije. Nisem pa vedela, da EA kaj zmanjša pritisk na oči. 

Kaj so ti pa povedali (vem samo da moram mižat ko je treba pritisniti)? jaz imam sicer 4,5 pa precej astigmatizma in se mi stalno slabša...

Kolumbo, le ubogaj sestro!

A o nekoristnosti debatirate al kaj? A vam jaz kaj povem o tem, ki že od februarja ležim? Rabite kak nasvet?user posted image

(odgovor članu nejkec)
Neposredna povezava do sporočila: 1135
1.9.2010 18:21:58   
anju
pa nehte no! zdej je treba bit najbolj koristen za user posted image v trebuščku. nekoristni so pa tisti okrog nas, ki ne vidijo delauser posted image uf, kako me to jeziuser posted image

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 1136
1.9.2010 18:22:02   
mamamajča
caroline, res??? to ja, sploh nisem nič gledala! user posted image

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 1137
1.9.2010 18:23:11   
2ursae
IZVIRNO SPOROČILO: Pokora

IZVIRNO SPOROČILO: nejkec

Jaz sem bila ravno danes na pregledu, da bi se prepričala, če je ok rodit po naravni poti (mam okol -6 dioptrije. Nisem pa vedela, da EA kaj zmanjša pritisk na oči. 

Kaj so ti pa povedali (vem samo da moram mižat ko je treba pritisniti)? jaz imam sicer 4,5 pa precej astigmatizma in se mi stalno slabša...

jaz imam na eno oko -7,5, na drugo pa -5,5, pa sem rodila natur, je pa res, da nisem nikomur nič rekla. Po mojem, če ni astigmatizma ali česa podobnega, ni panike.

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 1138
1.9.2010 18:35:05   
mamamajča
caroline, si tu?

si že probala naročit voziček? Jaz probavam, pa mi ne gre dat v košarico. Bom mogla kar po tel.

otrok mi je zboleluser posted image je taka sitnobicauser posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1139
1.9.2010 19:08:18   
majabar
pixieM, lep trebuscek. In glavno je, da je otrocek dovolj velik. Jaz sem se tudi sprasevala glede kg, me je zdravnica cudno gledala, zakaj sem se tako malo zredila, a sem bila v ponedeljek na UZ, pri 31t3d ima 1910g, vse mere natancno ustrezajo trajanju nosecnosti. Tako da sem zdaj pomirjena. Je rekel ginekolog, naj se pripravim, da pride ze nekje po 7.10., ceprav imam rok 29.10., ker je velik in dobro razvituser posted image . Na slikico od testisov je napisal ''zogici od Luciana Maia'':).
Evo, v avatarju moj trebuscek 31t4d:).

< Sporočilo je popravil majabar -- 1.9.2010 19:10:25 >

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 1140
1.9.2010 19:23:56   
nejkec
Pokora, zdravnica mi je dala neke kapljice v oči, da so se mi zenice razširile in nato pogledala mrežnico. Pri visokih dioptrijah naj bi bilo večje tveganje, da med pritiskanjem pride do njenega odstopa. Če so  vidne že kakšne spremembe na mrežnici je pa še posebej tvegano. Je pa rekla, da so včasih to precej bolj kontrolirali in da so prišli do tega, da če ne gre za dioptrije nad -8 ali kakšne težave (v družini, bliskanje pred očmi...) da ni bistveno večjega tveganja pri tistih ki imajo slabši vid in tistih ki ga nimajo. tako, da mislim, da te nima kaj skrbet. Res pa da ne vem kako je pri astigmatizmu.user posted image

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 1141
1.9.2010 19:34:13   
lija30
nejkec-sem vidla,da si ti tud imela pregled za oči, na isti način kot jaz.
In kaj ti je predlagala glede poroda,a navadno a carski rez?

(odgovor članu nejkec)
Neposredna povezava do sporočila: 1142
1.9.2010 19:53:36   
nejkec
lija30 meni je rekla da ni indikacij, da bi morala s carskim rodit, tko da zaenkrat vse kaže, da bomo lepo naravnouser posted image
Sem bila ful vesela, ker večinoma nosim leče (mogoče kakšnih 5 ur na teden sem brez) pa me je skrbel, da so oči zaradi tega bolj obremenjene in da bi se to poznalo tudi na zdravju oči. Pa še dioptrija se mi v treh letih ni nič spremenilauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lija30)
Neposredna povezava do sporočila: 1143
1.9.2010 20:13:09   
mamamajča
Midva z mojim sva se pa tako skregala zdaj, da mi je kar slabo. Je kar odišo!
Jaz sem pa dala malega spat, pol se pa grem skopat, da se malo umirimuser posted image

(odgovor članu nejkec)
Neposredna povezava do sporočila: 1144
1.9.2010 20:14:29   
tinaaleks
nejkec-imam -7,5 in -7. Grem pa bolj zaradi tega, da mi optik napiše, da priporoča EA, ker je potem zastonj in je v PO ni potrebno plačati, kot pa zaradi tega, da bi videla ali moram roditi z EA.user posted image
Mislim, da če bi želela roditi naravno, aploh ne bi šla do optika. Je pa res, da lahko imaš probleme pri višji dioptriji.

Jaz sem danes bila kar koristna-samo ne za delo doma, ampak sem bolj letala naokorg-optik, pedikura, babico sem šla obiskat, kupila nekaj cunj za malo, pa ugotavljam, da je poloverjev njene velikosti zmanjkalo, tako da bom morala iti še enkrat. Zdaj ko vem, da nosim fanta, še bolj kupujem nevtralne barve oblek. Upam, da zaradi tega ne zanemarjam punčke v hčeri.user posted image

Zdaj moram pa delat družbo možu pri tekmi, da mu vsaj malo užitek pokvarim, ker vedno začnem preveč govorit vmes.user posted image Če mi pa rata dolgčas!user posted image

(odgovor članu nejkec)
Neposredna povezava do sporočila: 1145
1.9.2010 20:15:46   
tinaaleks
mamamajča-user posted image
Upam da ni bilo kaj hujšega....

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 1146
1.9.2010 20:18:47   
mamamajča
ne. čist za brezveze. Res!
Ampak pameten kot je, je šel brez telefona... in to me pa še najbolj razjezi. Ko dobro ve, da grem proti koncu, in prešnji teden sva bla že v P, ko je bil hb lažni preplah... pol si pa to privošči...

Neposredna povezava do sporočila: 1147
1.9.2010 20:19:05   
sasadejan
mamamajča - user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1148
1.9.2010 20:39:13   
tinaaleks
samo ideja- če bo karkoli, pokliči rešilca, pa pojdi v P brez telefona...user posted image

(odgovor članu sasadejan)
Neposredna povezava do sporočila: 1149
1.9.2010 20:43:47   
mamamajča
ja bi mi prav pasalo. samo kaj naj pa z otrokom naredim????
nič ne bo, ne se hecat. saj se kontroliram, da sem mirna....

stuširat se pa sploh ne morem it, ker so moji ključi v avtuuser posted image pri odklenjem stan. se pa ne gremuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?