jana84
|
hej! Evo, sem že mal boljš volje. Pa niti ne vem zakaj...Se mspekla en ogromen pekač štrudla...4 štruce...Dve sta s hrušk, ena pol hrušk, pol jabolk in ena sam z jabolk...Upam, da bo tud dober tolk kot cela bajta diši...Se počutim malo bolj koristno ker sem nekaj nardila...Pa je ostalo še nekaj jabolk in zdej bo pa še mama spekla dve-tri štruce štrudla (jabolka in skuta - men se malo manj dopade, pa ga vseeno pohamsamo en dva tri)... No, za kosilo sem pa nardila filane paprike...Filo je že mama nardila, pa tud omako, tako da sem jaz sam paprike nafilala in jih dala v omakco pa se hvalim kaj da vse sem nardila... In sem zdej tolk gotova, da je ojoj! Sem se morala prid prav malo usest...Sem si sicer rekla, da se grem uležt, pa me je RR premamil ... Kolumbo, upam, da je bil pregled v redu in ne dobim kakšnega sporočila, da si že v P!!! Glede parcele in hiše. Pr nas se stare hiše niti ne prodajajo, oz. daleč od tega da bi se prodajale pod ceno! Smo pač na Primorskem - raj na zemlji za Ljubljančane in tujce... Sej, dokler pa ne bo zakona o obdavčitvi nezazidanih zazidljivih zemljiščih pa ne bo nobeden prodajal na hitro "pod ceno"...Zgleda da smo preveč na "elitni" lokaciji, da bi bile cene pracel nizke... Danes naj bi dobili lokacijsko informacijo od ene parcele, ki jo ima tatov stric, sam ni dost upanja, ker parcela je majhna, pa še zraven reke, kar ti zmanjša parcelo za cca.5metrov, pa še visokonapetostni daljnovod gre čez, tako da ti še tam zmanjša za 3-4metre ma vsako stran daljnovoda...In pol ti opstane 5x8metrov za zidat hišo...Ja, blok al kaj?! Ah...Upam, da bom kaj bolj spodbudnega v tem tednu, ker me res že prav mori...Evo, zdej sem se spet spomnla na to! Mrš, slabe misli proč...Čez 10 minut pride moj možiček domov in sinko in to je najbolj pomembno...Zvečer pa na eno easy večerjico, da si mal glavo preluftava oba! Glede kozmetike, ki jo potrebujemo za naše : - milo oziroma še bolje kakšna oljna kopel
- šampon za laske (lahko tudi 2v1)
- olje ali vlažilna krema za telo
- fiziološka
- alkohol in gaze
- kremica za ritko (jaz jo uporabljam Sudokrem in je super truper)
- robčki za enkratno uporabo (mogoče tisti od to.to - v bistvu so to krpice za enkratno uporabo)
- vata ali vatirane krpice
Kaj drugega mi pa res ne pade na pamet...Imam tolk ene kozmetike po previjalni mizi še od Jakoba, da ne vem kaj človek rabi in kaj ne...Vzorčkov en miljon! Pr nas v P dobiš ob odhodu eno škatlo razno raznih vzorčkov in reklamnih brošuric, pa predejo kar fajn...Predvsem za kakšna potovanja da ne jemlješ cele pakunge mila ali šampona s sabo! Tako, pridne bodte in se slišmo jutri!