Najki
|
IZVIRNO SPOROČILO: mamamajča Punce, ponoči sem imela popadke in to na 11 min. Spremljala sem jih dobri dve uri, oz. čas med koncem enega in začetkom drugega. Izgledalo je pa tako, da me je strašno ščipalo po stegnih, potem mi je pa močno trebuh otrdel, da se je zdel vsaj za 2x težji, in v spodnjem delu trebuha me je noro bolelo! Moj je bil čist prestrašen Masiral mi je noge in me enih 7x vprašal, če gremo.... Nazadnje sem pogledala na uro malo pred pol četrto, potem sem pa zaspala, zdaj me pa razen nog ne boli nič. Edino malega sem začutila do zdaj samo 1x. Sem pa zmedena, ker ne vem- so lahko lažni popadki tudi tako hudičevo boleči, ali pa se je nekaj pač začelo in se bo tekom dneva nadaljevalo Ne vem, res ne vem. Sem že razmišljala, da bi poklicala za ctg, ampak si mislim, da če bo kaj, se bojo itak ali nadaljevali popadki, ali bo odtekla voda, no rada bi pa še do petka počakala, da dobim izvide. Mede me teh 11 min vmes... Ti bos po moje jutri ze cartala. Poklici G kaj lahko pricakujes. Mogoce bo do vecera se mir, tako da se naspi, ker te bo skor zihr zvilo cez noc. Na 11 min dve uri bi morala drugorodgka ze it v P . Tinaaleks pri 4cm so mene ze na EA priklapljali . Srecno! Kaj Bloom1 ze rojeva? Pokora lepo da vsaj ves kako postopat s cerklazo in je bos kmalu resena. Mmmmm kostanj! 3x mami najprej gremo na forum Dojencek, bi pa rajsi videla, da bi cvekale se naprej tukaj in nam se nosecim luste delale s prvimi prigodami doma . Pa prvorodke bojo lazje sledile, kako izgledajo prvi samostojni dnevi . BTBW in missD lepo da ste doma ali na poti domov . Sam tole je res fensi, da ti voda odtece pri G in se ne rabis sprasevat, ce je ze cas, ker te kar G poslje rodit . Jaz sem pozabila jesti pred CTGjem, se dobro da me ni na sendvic poslala. Mende so bolj zaspani, ce ne dobijo zajtrka pred CTGjem . Aja drug teden 13.10. imam spet CTG. Jana prvic mi CTG ni prav nic kazal do popadkov, tako da mi nic ne pomeni, ce je flat. Se med popadki ni bil ravno prepricljiv. Pa lazne itak dobim zvecer, tako da nima kaj kazat zjutraj. Mi je pa rekla, naj ne jemljem vec magnezija, ce bi se pravi popadki ze zaceli. Pa hecala se je, da je prav, da nam je zadnji mesec mucen in neudoben ker gremo tako rajsi rodit . Mmmm spet kostanj dej nehite rajcat! Bom morala skocit v center pogledat, ce se ze kaj pece . Caroline1 rojeva? Je danes ni bilo nic gor al se motim.
|