nika1
|
Miss d srečno, Kolumbo- jaz se bi ti takoj pridružila v petek, samo tudi naš še ne kaže znakov, da bi prišel na svet, čeprav mu sestrica vsak dan pridno razlaga, da naj že pride, da bo zunaj bolj zabavno kot tam notri, pa da imamo že vse pripravljeno za njega in da bi ga rada spoznala.... Aja KOLUMBO a ti imaš planiran tudi CR ? ALI si samo optimistična, da bo res treba kmalu iti v PO. Jaz pa prav ne morem verjeti kako zadnje časa dobro spim, še moj se mi čudi, da spim kot top, pa samo 1x na wc na noč, no ne bom se hvalila, da se stanje slučajno ne poslabša... Vikend je minil v prijetnem vzdušju, malo druženja s prijatelji, malo shoppinga, sprehoda... Jutri pa KONČNO pregled, kar preveč upam, da mi bo rekel, ja da se že kaj dogaja, pa idealni bi bilo če bi rekel, da sem že malo odprta .... Vsem oktobrkam, ki morate bolj kot ne mirovati, upam, da vam čas hitro mine, jaz se rada zamotim z branjem dobre knjige, verjamem pa, da si po parih mesecih ležanja oz.prisilnega počitka že vsega sit, edino tolažba je mogoče ta, da ste lahko doma pa , da ne rabite ležati v porodnišnici... danes pa bomo pri nas imeli Skutine palačinke... + zelenjavna juhica... lp
|