|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2010 II
25.9.2010 22:32:57   
caroline1
Anju- meni je kar hudo! če bi ti lahko pomagala, bi ti z veseljem! verjetno pa te vse samo še bolj prizadane, ker ni ta pravih čustev! jaz prav ne morem verjet kako smo ženske drugačne! pripravljene smo dati vse pa še več, za naše male pikice, moški pa so nekje drugje. Verjamem, da ti je grozno! Ne vem mogoče popolnoma neprimerno- ampak a kdaj razmišljaš, da bi šla?

Jaz mojega sicer ne bom kritizirala, ker se veseli otročka skupaj z mano, je pa res, da sem za vse poskrbela jaz! Ker on ne ve nič o ničemer, kar se tiče user posted image . Ko se spomnim na sestro in njenega zdaj že bivšega, ko sta pričakovala, je sedel od jutra do večera pri pc-ju (po nekem nesrečnem spletu okoliščin sta bila takrat oba brezposelna) in iskal, bral o vozičkih, lupinicah- funkcionalnost, varnost, cena, testi...bla bla bla...vse je vedel in o vsem je bil seznanjen! Nega, mila, olja... Jaz sem zadnjič vzela doma čebriček za kopat (čeprav imam tudi banjico) me je moj gledal kot da sem iz lune priletela. Kaj za user posted image  je to?

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 3251
   RE: Oktobrke 2010 II
25.9.2010 22:34:42   
polmaja
Ah anju, ti dedci...
user posted image
Ti se kar zjokaj.
Jutri pa pokliči voziček firmo in reci, da je voziček prišel poškodovan. Klinc. Drugega nasveta nimam.
Dedci pa itak ostanejo isti...

(odgovor članu zinchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3252
   RE: Oktobrke 2010 II
25.9.2010 23:00:39   
Pokora
O Anju!user posted image user posted image  Joj kako mi je hudo zate!user posted image  Sej ne vem kaj nej ti rečem! Mene bi to isto čisto iztirilo. Sej polomljeni voziček je tu čisto postranska stvar, bolj boli odnos, ane? Sta se mogoče že pred tem probala kaj pogovoriti? Zdaj verjamem da bi se težko... Mogoče se spravi za rač, pa napiši kaj čutiš in kaj pričakuješ od njega in mu to pokaži...

Drugače pa kar se vozička tiče, se strinjam s Polmajo. Probaj ga vrniti... Brez boš težko - slej ko prej bo mali pretežek da bi ga stalno nosila okoli.

(odgovor članu polmaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3253
   RE: Oktobrke 2010 II
26.9.2010 1:44:13   
mamamajča
Jaz pa ne morem spatuser posted image

anju- user posted image   Ful se mi smiliš. Čisto te razumem. Tudi mene včasih razkuri, ko se moj tako brezbrižno obnaša. e pa spomnim od prvič, kako je bilo- me čutimo naše bebike od nevem kerega tedna, naši moški pa se jih pred rojstvom sploh ne zavedajo. In nekako razumeš.
To ne pomeni, da mu je vseeno, samo tako čustveno navezan še ni. Vem, da ni najboljša tolažba..... ne bit žalostna...

caroline- prav drugačen občutek je, čisto drugje me brca. ne več pod rebri, trebuh mam pa že čisto nizko. res upam, da se ni zdaj obrnil, ko sva že na koncu...
Kdaj dobiš voziček? Jaz ga mam kar tukaj na hodniku, ga vsakih par min malo pogledamuser posted image

Mi smo si pa danes privoščili kino, smo šli gledat Svet igraš v 3D- kolk je to noro! Res mi je blo všeč.
Ampak sem mislila, da bom malčku naredila uslugo, pa ni niti malo risanka oz. film za tako majhne otroke. Tako strah ga je bilo, da je jokal in se tresel, pa sva morala iti na sredini ven. In tudi nazaj notri sem ga komaj dobila.
Že na začetku mu je bilo preglasno, res, moreče glasno, potem pa so bile še neke igrače dokaj neprijazne in se je nenormalno bal... user posted image

Grem probat zaspat.......

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 3254
   RE: Oktobrke 2010 II
26.9.2010 8:00:22   
anju
jutro

hvala za besede. kot zanalašč je deževno spet in glava se ni zbistrila.

ne zdaj se mi ne da pogovarjat ne mu pisat, saj ve vse. ne da se mi vozička reševat. rekla sem mu da sem kupila celega in takega hočem.

eh ja, boljš bo meni in mojima otrokoma, če se malo zvedrim.

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 3255
   RE: Oktobrke 2010 II
26.9.2010 8:08:24   
mamamajča
IZVIRNO SPOROČILO: anju


eh ja, boljš bo meni in mojima otrokoma, če se malo zvedrim.



user posted image

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 3256
   RE: Oktobrke 2010 II
26.9.2010 8:39:16   
M&A
Oh, anju user posted image

Da bi se tvoj mal spravil k sebi user posted image

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 3257
   RE: Oktobrke 2010 II
26.9.2010 8:55:46   
sasadejan
jutro user posted image


Ne boste verjele v kaj se jaz podajama danes. Od očija sestrična praznuje rojstni dan in gremo z avtobusom v Lendavske gorice. Upam, da bom zdržala to vožnjo in vse skupaj.

Želim vam lepo nedeljo in poročam zvečer, ko pridem dumu.

(odgovor članu M&A)
Neposredna povezava do sporočila: 3258
   RE: Oktobrke 2010 II
26.9.2010 9:00:39   
tinaaleks
Jutro!

anju-user posted image  Raje se pogovorita, bo prej konec slabe volje.

Danes smo pa vsi potegnili do 7:30user posted image . Še telebajske smo zamudiliuser posted image .

Meni se sedaj vsaka noč nenormalno vleče. Na 2 uri hodim na WC in to samo zato, ker se mi vmes ne da, pa čeprav se zbujam.... POtem pa komaj pridem.... Bi noči kar ukinila! Pa šla raje vsake toliko malo poležat za kakšno uro. Zgleda da se že pripravljam na to, da noči ne bo večuser posted image .

Lepo deževno nedeljo!

(odgovor članu sasadejan)
Neposredna povezava do sporočila: 3259
   RE: Oktobrke 2010 II
26.9.2010 9:05:35   
filisa
IZVIRNO SPOROČILO: mamamajča

IZVIRNO SPOROČILO: anju


eh ja, boljš bo meni in mojima otrokoma, če se malo zvedrim.



user posted image




Tako si tud jaz rečem v takšnih in podobnih situacijah ....



Jaz sem pa včeraj kljub dežju max. izkoristila dan in opravila kar nekaj stvari, ki sem jih nameravala še pred porodom user posted image . Med drugim smo bili zvečer tudi na kostanjevem pikniku - kostanji  so bili super, kljub temu, da jih še ni dobila prva slana, pa sestrična mi je prišla lase pobarvat... Najbolj pa me je itak razveseli moj user posted image , ki je dopoldne, ko sem se jaz okoli potepala, pospravil celo stanovanje in skuhal kosilo (verjetno tud zato, ker nisem komplicirala, ko se je dobil s kolegi in znjimi zabluzil pozno v noč, zjutraj pa sem ga pustila spati in ni rabil z menoj po opravkih...).



Tud dans se gremo malo potepat, pa prijatle obiskat. je treba še čas brez user posted image  izkoristit! user posted image


Naredite si tud ve lep dan!

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 3260
   RE: Oktobrke 2010 II
26.9.2010 9:23:01   
mamamajča
o filisa, ful lepo od njega, res!  Jaz tud mojega zjutraj pustim, da se naspi. Saj kmalu se bo pa vstajal, tako kot jaz...

tinaaleks- kmalu bo mimo. Naporne so noči, res je.  Pa čez dan večkrat počivaj, da ne boš cela izmozgana.

sasadejan, ti si pa kar optimistkauser posted image

Vzami si najnujnejše zraven, materinsko in zdravstveno, ker nikoli ne veš.... Preživi lep dan in upam, da user posted image danes še počaka.


(odgovor članu filisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3261
   RE: Oktobrke 2010 II
26.9.2010 10:09:56   
Najki
Jutro!

Nisem mogla spat do treh... Sem pa bila produktivna in vsake pol ure sla na wc, sem po moje spustila 2l vode v par urah user posted image . Pol je pa zmanjkalo TV programa... Ja pa spet sem imela zvecer lazne popadke, so ze kar stalnica. Upam da se bom na ta racun vsaj hitreje odpirala. Zdej je magnezij ze obvezen pred spanjem, sicer bi me zvijalo celo noc... Jutri zacnem porodnisko user posted image . Moram preverit, ce me ze rabijo v sluzbi, sem zamenjala termin porodniske s sluzbo za en teden. Cez 14 dni je pa ze prazna luna, ce ne rodim takrat, potem komot pocakam do PDPja.

IZVIRNO SPOROČILO: zinchy

user posted image a mi lahko katera pomaga kako naj si oblažim bolečine v križu oz. me cel hrbt boli od vrata do riti in ne morm ne lezat ne sedet ne statuser posted image se bojim da bom selo noč spet pokon zaradi bolečin.


Prosi dragega, da te zmasira. Pa pred spanjem vzemi ksno tableto proti bolecinam, mogoc bo prijela.

sasadejan ne poznam bolecine, ki si jo opisala, razen kot zgago. Zgaga mene obicajno ne pece, se mi samo spahuje, ce je pa zelo huda, pa tudi zazge.

anju user posted image   popolnoma razumem tvoje razocaranje zaradi vozicka in zaradi odnosa... Res upam, da se bo izprsil in ti zrihtal vozicek kakor ve in zna.

Tole sem se dolzna od prejsnjega tedna: anju in missD



(odgovor članu zinchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3262
   RE: Oktobrke 2010 II
26.9.2010 10:11:01   
lija30
anju-prov hudo mi je zate zaradi vozička.Tako kot ostale ti tudi jaz predlagam,da ga reklamiraš,da je pač prišel polomljen.Itak naj bi bili vozički v garanciji!Tvojga pa mal z mrzlo vodo polij, da mal k pamet pride!


Zanima me koliko imate kaj pritiska sedaj proti koncu nosečnosti?Jaz sem imela prej skoz zgornjega tam do 129, na zadnjem pregledu pa je zgornji narastel na 146, pa sem  pozabila vprašat a je to kaj narobe;G pa tud ni nič komentirala, k je bla ena k je mojo nadomeščala!

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 3263
   RE: Oktobrke 2010 II
26.9.2010 10:32:11   
Najki
Obicajno je moj pritisk okoli 60/110, zadnjic je bil spodnji na 70 se mi je zdelo kar visoko user posted image . Zdejle ne bom niti merila, ker me to vreme cist na tla spravi, moj nizek pritisk in potem se vremenski...

(odgovor članu lija30)
Neposredna povezava do sporočila: 3264
   RE: Oktobrke 2010 II
26.9.2010 10:37:23   
caroline1
sasadejan- mene ne bi spravili na bus, sploh pa ne tako daleč!!! baje pa da imajo v Murski Soboti novo porodnišnico z vsemi "modernimi" možnimi načini poroda, podobno kot v POstojni!
 
lija30- visok pritisk na koncu nosečnosti ni dober! meni je zadnjič na UZ ledvic poudarjala, da ja kontrolirat, kljub temu da ga imam skoz idealnega 125/75. Če imaš previsok pritisk, ne moreš in ne smeš rojevat po naravni poti ampak dobiš napotnico za CR...verjetno, bi ti pa mogla naročiti dnevno kontrolo! ker iz ene meritve se ne da sklepat popolnoma nič! zelo pa je pomembno tudi, če zatekaš, če se slabo počutiš itd...

normalne vrednosti so pa 60-90 in od 110-140

Jaz sem se napapcala. Potem grema na kosilo k njegovim. Popoldne pa user posted image  po dojenčka user posted image


< Sporočilo je popravil caroline1 -- 26.9.2010 10:39:13 >

(odgovor članu lija30)
Neposredna povezava do sporočila: 3265
   RE: Oktobrke 2010 II
26.9.2010 10:39:52   
lija30
caroline1
caroline1-jaz sem imel prej skoz tak pritisk, kot si ti napisala!Zdej na zadnjem pregledu pa mi je zgornji tolk poskočil.Se pa drugače počutim super, še prov nič ne zatekam, tko da po moje je blo to čist slučajno.Si ga bom sedaj malo večkrat doma izmerila,davidim kaj pa kako.

(odgovor članu caroline1)
Neposredna povezava do sporočila: 3266
   RE: Oktobrke 2010 II
26.9.2010 10:53:38   
born*to*be*wild
hehe caroline1, a ti greš pa kar popoldne po dojenčka user posted image user posted image saj jaz bi šla tud...mi je pa mami včeraj rekla da bom rodila 4. pa bomo vidli če bo res...ona zna nekaj čarat s tistim nihalom, pa to user posted image če verjameš v to.

anju user posted image

jaz bom pa spet cel teden po cele dneve sama, lubi popoldne dela in gre od doma ob 13h pride pa ob 22.30h. joooj kok se to vleče, ko nimam kaj počet sama doma. ima katera kakšno idejo kako naj se zamotim?

glede CSD...sem zadnjič spraševala kdaj nezaposlene začnemo s porodniško, ker še nisem dobila odločbe...mi je rekla socialna delavka da z rojstvom otroka nastopimo porodniško in ne en mesec prej, nakazujejo pa starševsko nadomestilo za mesec nazaj...se pravi bodo prvi dinarčki šele novembra user posted image

missD joj jutri boš pa že cartala!!! jaz od samega vznemirjenja najbrž celo noč nebi spala-kot takrat ko sem bla še majhna in smo šli na morje...nisem celo noč spala ker sem komaj čakala jutro user posted image ob kateri uri pa si ˝naročena˝? bomo mislile nate user posted image


_____________________________

Nobody is perfect...I´m nobody.

(odgovor članu caroline1)
Neposredna povezava do sporočila: 3267
   RE: Oktobrke 2010 II
26.9.2010 10:55:52   
caroline1
In tudi vrednost ni tako strašno visoka...brez panike si kontroliraj, pa naslednjič malo opozori G...če pa bi se ti doma pojavljale vrednosti višje od 85 in 135 pa pokliči v P in vprašaj!

(odgovor članu lija30)
Neposredna povezava do sporočila: 3268
   RE: Oktobrke 2010 II
26.9.2010 12:30:29   
polmaja
lija30 - poskusi si še sama merit pritisk, malo bolj pogosto zdajle, če te skrbi. V lekarnah si ga lahko zastonj zmeriš (vsaj pri nas). Jaz si ga pogosto merim dvakrat, ker meni prvo merjenje obvezno pokaže več, ko pa malo posedim in se umirim, pa se že po 5 minutah počitka precej zniža. Če pa imaš parkrat čez 150, 160, moraš obvezno in takoj kontaktirat G!

Nočni obiski WCja - ne mi niti omenjat! Jaz sem že brez paketka bila kot pretočni kanal, 2-3x na noč lulat, zdaj pa živa katastrofa... Po moje grem kakih 6,7x ali več! Pa poskušam zadržat, ker se mi ne da, potem pa mi obvezno kaka kapljica uide (imam bolj debele mini vložke ponoči) user posted image , pa še mali kdaj pomaga in spretno nacilja mehur ob pravem trenutku! Upam, da mi po porodu ne bo še zrahljalo teh mišic, potem bom kot fontana v Las Vegasu...

Včeraj smo imeli krasen prekrasen dan na Obali, sonček in toplo, sva se z mojim malo klatila, pa poležavala v kafiču na plaži. Prav pasalo je... Danes pa spet bljak. Bom vsaj kaj polikala. Verjetno. user posted image

Punce, še par dni, pa bo odprta sezona Oktobrk!!!! user posted image  Potem pa akcija, ne?


< Sporočilo je popravil polmaja -- 26.9.2010 12:32:25 >

(odgovor članu caroline1)
Neposredna povezava do sporočila: 3269
   RE: Oktobrke 2010 II
26.9.2010 12:39:18   
lija30
evo sem si zdej izmerila doma pritisk, pa je čist normalen, tko da po moje je zadnjič blo neki čuden.

Joj me je pa zdele tko neki zadej začel v križu bolet,sam na levi strani, sploh ne vem kaj bi to bilo!Upam,da niso to že kšni popadki!

(odgovor članu polmaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3270
   RE: Oktobrke 2010 II
26.9.2010 12:58:21   
mamamajča
polmaja, kako je zdaj, ko je dragi doma? malo se pohvaliuser posted image

Kako mu je gledat, ta veliki trbušček, ki ga ni vajen, pa opremo in vse kar že čaka dojenčka?
Me prav prevzame nek krasen občutek, ko razmišljam o vaju......!

Ne vem, kaj je danes. Prejle sem komaj prišla peš iz trgovine, sva šla z malim naokrog po dežju, zdaj me pa na 20-25 min ščipa po stegnih in trebuh mi otrdi. Neprijetno, ampak ne preveč boleče. Tak da ne vem....
Bom vidla tekom dneva.
Se mi je pa pri prvem tudi zjutraj začelo, pa trajalo ves dan, v P sem pa šla šele ob dveh ponoči. Lahko da je, lahko da ni, pripravljeno imam vse in me res nič ne skrbi...

Kje ste vse, kaj počnete v tem dežju? Zelo je mrzlo in nič mi ni všečuser posted image

(odgovor članu lija30)
Neposredna povezava do sporočila: 3271
   RE: Oktobrke 2010 II
26.9.2010 13:08:13   
missD
born*to*be*wild zaenkrat sem še čisto mirna, samo razmišljam kako vse skupaj poteka, kolk časa bo trajal...
sem pa naročena že ob 6:30. Pa nikjer ne najdem kakšnega bolj natančnega opisa kako poteka elektivni carski rez, kaj vse naredijo preden ti dajo inekcijo v hrbet...

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 3272
   RE: Oktobrke 2010 II
26.9.2010 13:28:48   
Porodne zgodbe
Drage bodoče mamice!

Sem mamica sinka-dojenčka in pripravljam projekt z naslovom Porodne zgodbe, ki naj bi izšel  predvidoma konec leta 2011. Ker ste dragocen vir porodnih izkušenj, se obračam na vas in vas vabim, da sodelujete pri soustvarjanju tega zanimivega projekta.   Med vsemi prispelimi porodnimi zgodbami bo izbranih predvidoma sto tistih, ki bodo objavljene. Zgodbam lahko dodate tudi svoje fotografije (seveda, če želite, da bodo objavljene), ki se dotikajo tem nosečnosti, poroda in starševstva – zraven pa ne pozabite pripisati imena njihovega avtorja.   Posebnih omejitev pri pisanju ni, za orientacijo pa prilagam nekaj opornih točk, ki pa jih ni nujno upoštevati:

-         Kako se je porod začel?
-         Koliko časa je trajal?
-         Vaši občutki pri porodu?
-         Kdo je bil prisoten ob porodu?
-         Za kak porod je šlo (vaginalen, carski rez)?
-         So bile pri porodu kakšne posebnosti?
-         Če bi ocenjevali stopnjo bolečine od 1 do 10, kakšno vrednost bi dali?
-         Je šlo za čisto naraven porod, ste uporabili epiduralno analgezijo ali kakšno drugo sredstvo za lajšanje bolečin?
-         Kaj vam je v porodni sobi najbolj ostalo v spominu?
-         Kaj vam je bilo najprijetnejše in kaj najmanj?
-         Kako je potekala faza iztisa?
-         Vaši občutki po koncu poroda?
-         Drugo.  

Da bom porodne zgodbe lažje klasificirala, jim, prosim, dodajte nekakšno osebno izkaznico, ki naj vsebuje naslednje:  

VAŠE IME (lahko tudi psevdonim):
SEDANJA STAROST:
STAROST OB PORODU:
PORODNIŠNICA:
KATERI VAŠ POROD JE TO:
OTROKOVO IME (ni obvezno):
POSEBNOSTI (ni obvezno):  

Svoje porodne zgodbe pošljite do konca letošnjega leta na e-naslov: porodne.zgodbe@gmail.com. Vse mamice, katerih zgodbe bodo izbrane, bodo v prvi polovici leta 2011 o tem obveščene. Če imate kakršno koli vprašanje v zvezi s tem projektom, ga brez zadržkov pošljite na zgornji naslov.   Za vaš dragocen prispevek se vam vnaprej zahvaljujem in vas vabim, da k temu projektu povabite tudi tiste, do katerih to vabilo ni prišlo (mame, babice, prijateljice, sodelavke, sosede itd.).  

Pa prijetno starševstvo!

(odgovor članu caroline1)
Neposredna povezava do sporočila: 3273
   RE: Oktobrke 2010 II
26.9.2010 14:10:20   
Pokora
Dan!

Pri nas dopoldne ni deževalo in smo hitro šibali ven. Se je mulc s sosedovim mulcem ful zaigral. No zdaj pa počiva.

Moj user posted image  je pa zdajle pomil skoraj vse steklovje po hiši. Imava 3 steklena vrata, pa dve stekleni steni, pa seveda okna in je tega za pomit reees ogromno. Se je pi* da to zadnjič dela in da naj najdem eno žensko ki bi to prišla na par mesecev narest. Ko sem pa jaz jamrala, pa kar ni bilo posluha z kaj takega. Ima katera kaj pojma koliko take gospe, ki so pripravljene to narest, računajo?

Anju si kaj bolje? Upam da je nehalo deževati in sta z malim lahko šla malo ven.

Polmaja, meni se zmeša da bi tolikokrat morala na WC. Kako se potem sploh spočiješ? Jaz grem na srečo 1x - če je sila.

BTBW jaz se zamotim tako, da skos na netu visim (imam netbooka in to opravljam ležečkeuser posted image ), pa berem, pa TV gledam, pa skuham, kaj več pa že ne.

No Caroline, da vidimo kako ti bo uspelo izvesti načrtuser posted image

Sasadejan kapo dol! Jaz po mojem na pol poti rodim.

Bezjak10, večkrat vidim da nas spremljaš. Pridruži se nam, sej nismo tako grozneuser posted image

(odgovor članu Porodne zgodbe)
Neposredna povezava do sporočila: 3274
   RE: Oktobrke 2010 II
26.9.2010 14:33:44   
born*to*be*wild
Ah Pokora, na netu sem že vse možno prečekirala-sem doma že od julijauser posted image , na TVju imam točno 4 programe, ker imamo sobno anteno (od tega sta dva bolj slabauser posted image ) si bomo mogli kakšen total tv omislit (ampak mislim da so kar zasoljene cene?), ker drugo ne pride v poštev, smo preveč oddaljeni od oddajnika. Filmov sem že veliko pregledala, no če ima katera kakšnega dobrega v mislih naj pove, bom šla v ˝videoteko si sposodit˝-ja pa ja de.user posted image Skuham itak, ampak takrat je dragi še doma user posted image . Knjige tudi berem, sem jih že kar nekaj prebrala, pa revije... Za učit nimam volje, da bi sama šla kam npr. vsaj na sprehod mi glih ni...sploh ne po takem vremenu. Kakšnih trgovin, da bi šla malo na ˝ogled˝ cunjic tudi ni pri nas v bližini. Sama po Lj. hodit-sem že neštetokrat prakticirala pa mi že najedauser posted image Kolegic pa itak nimam, kar sem pa tud že enkrat neki jamrala, pa ne bom več ker mi nič ne koristi.
Mah sej se samo pritožujem-nikoli ni prav, če delaš al pa če si ves čas doma. Mogoče je pa samo tak dan zamorjen pa so tud moje misli bolj klavrne.
Čez točno en teden pa je moj PDP, ga že komaj čakamuser posted image


_____________________________

Nobody is perfect...I´m nobody.

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 3275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





FOTO: 13 osupljivih fotografij poroda
Fotografinja Leilani Rogers že skoraj pet let ustvarja fantastične slike poroda in dojenja. Delila je zbirko nekaterih n...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!




Najbolj naporno obdobje.
пеперутка16

Kdaj vam je bilo najbolj naporno biti z vašim/vašo malčkom/malčico?