katy83
|
dan. Evo, krst je za nami. Bilo je...kaj naj rečem...daleč od perfektnega, ampak kljub vsemu lepo, veselo...skratka dan, gi ga ne bomo pozabili. Timotej je bil...no, imel je svoj poseben dan . Že zjutraj, ko ni kakal, sem nekak čutila, da bo dan zanimiv. Ok, v cerkvi je bil priden, sicer v vozičku ni hotel biti, ampak v rokah, pa še to ne mirno tako kot zna, ampak ok, saj je otrok. Ko ga je boter vzel v roke, se mu je smejal in bil prav posrečen. Aja, bruhal seveda je , ampak sem se pač morala sprijaznit s tem. Uradni del krsta je uspel, po krstu smo pred cerkvijo naredili še kar nekaj fotk, bom prilimala kakšno, ko dobim fotke od fotografa. (ja, imeli smo fotografa - v bistvu šefa od mojega dragega, ki se ljubiteljsko bavi s fotografiranjem, pa je prišel , zastonj ) No, potem pa kosilo, vse je bilo dobro, torta lepa, druščina fajn...vse super. razen naš fant ga je malo sračkal. Fora je, da je bil zaspan, pa ni hotel spati, pa mislim, da ga malo zobki matrajo, ker ima spodnjo dlesen kr fajn otečeno. No, in ker je zaradi nespanja bil mali tečko, sem ga imela večinoma po rokah in rezultat tega je, da me roke bolji kot da bi bila včeraj po dolgem času na fitnesu. Ma saj so mi tudi drugi priskočili na pomoč, ampak...kaj te vem, sva se z mojim zvečer pogovarjala, da mogoče sva pa midva bila bolj napeta pa se nama je zdelo bolj hudo kot je bilo v resnici. ah, no, minilo je, Timotej je dobil kar nekaj € in pa pametnega kužija . Danes sem ga malo sprobala, da vidim kako bo T odreagiral ...ko bi ve videle ta nasmeh. kaj več pa pokomentiram zvečer.
|