Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 8.10.2010 21:03:44
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Ja, HB je zadnja nočna. Saj mine. Upam da mi nebo spet dolg cajt tak kot včeraj. Bi lahko kako knjigo prebrala ali pa kake križanke reševala. Pa imela 4 stroje. ti si preveč pridna za toti šiht, še stroji so prepočasni zate
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 8.10.2010 21:03:52
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m te vidve tak zmrzneta pr nas. Mi imamo samo 20 in je kr okej . To bi bilo definitivno premrzlo za mene. Sma pri tašči tak meli pa me je pozimi skoz zeblo.
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 8.10.2010 21:04:48
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 J.e.b.e.n.t.i.š. Vedno pride te ko jo najmanj potrebuješ. Čeprav ko bo moja prišla se jo bom veselila. Upam samo da bo prišla. ja, če si jo na počitnice poslala pol bo težko prišla A nisi ziher, če je karto za avijon našla? Jaz je nisem poslala na dobene počitnice. In je še dolgo ne bom. sam nisi tak ziher, da je nisi Ne nisem, zato se je pa bomo vsaki mesec veselili.
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 8.10.2010 21:04:56
|
|
|
|
Blueberry
|
Hvala vsem za pohvale. Upam da mi bo še ostalo kaj časa za ustvarjanje.. Me bo fax še bolj zaposlil. Drugi tedn začnemo celodnevno (8-21). Malo gledam BB zraven. Zlatko pa ma res finte.
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 8.10.2010 21:06:18
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: katy83 za mene je ok tam nekje 25, da se dobro počutim 20 je za mene...mraaaaaaaaaaz jaz sem bila tud stalno takega mnenja, zdaj pa mi paše da v splanici nimamo radiatorja odprtega na ful inje hladno. Spim dost bolje, Lija pa sploh pokrita noče bit ok za spanje meni tudi paše malo manj, ampak ko pa se zbudim, pa mora obvezno bit toplo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 8.10.2010 21:07:12
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueberry Hvala vsem za pohvale. Upam da mi bo še ostalo kaj časa za ustvarjanje.. Me bo fax še bolj zaposlil. Drugi tedn začnemo celodnevno (8-21). Malo gledam BB zraven. Zlatko pa ma res finte. pa toto nalogo so menda že zdavnaj popušli, ne?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 8.10.2010 21:09:07
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Ja, HB je zadnja nočna. Saj mine. Upam da mi nebo spet dolg cajt tak kot včeraj. Bi lahko kako knjigo prebrala ali pa kake križanke reševala. Pa imela 4 stroje. ti si preveč pridna za toti šiht, še stroji so prepočasni zate Ja no. Eden je tak nehal delat kak sem zraven prišla, drugi se je po malci se predal ( okoli pol3 ). Tretji pa je delal tak kot da se mu sanja, četrtemu pa če si šel na vsake pol ure pogledat je pa blo že čist preveč. Drugač pa so me v prejšnji firmi naučili kaj to pomeni delat in to z veliko začetnico. Zato pa mi je tu všeč ker delaš in ne garaš.
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 8.10.2010 21:10:28
|
|
|
|
ly117
|
Nič morem it počasi. Pridno čvekajte še naprej in mirno noč vam želi. Čao in nočko.
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 8.10.2010 21:11:52
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Nič morem it počasi. Pridno čvekajte še naprej in mirno noč vam želi. Čao in nočko. mačkica, naj ti hitro mine. Čao bao
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 8.10.2010 21:12:36
|
|
|
|
Blueberry
|
Nočka ly. Za nalogo pa nevem če so popušli. Samo jim vedno kaj dol pade.
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 8.10.2010 21:13:19
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Blueberry Hvala vsem za pohvale. Upam da mi bo še ostalo kaj časa za ustvarjanje.. Me bo fax še bolj zaposlil. Drugi tedn začnemo celodnevno (8-21). Malo gledam BB zraven. Zlatko pa ma res finte. pa toto nalogo so menda že zdavnaj popušli, ne? ja, meni se tudi zdi ja Samo mi2 zdaj gledama fuzbal. 1:0 za Slovenijo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 8.10.2010 21:19:26
|
|
|
|
arabela*
|
čer
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 8.10.2010 21:20:22
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Blueberry Hvala vsem za pohvale. Upam da mi bo še ostalo kaj časa za ustvarjanje.. Me bo fax še bolj zaposlil. Drugi tedn začnemo celodnevno (8-21). Malo gledam BB zraven. Zlatko pa ma res finte. pa toto nalogo so menda že zdavnaj popušli, ne? ja...pa še narobe delajo
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 8.10.2010 21:20:30
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Nič morem it počasi. Pridno čvekajte še naprej in mirno noč vam želi. Čao in nočko. mačkica, naj ti hitro mine. Čao bao podpis
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 8.10.2010 21:21:15
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Blueberry Hvala vsem za pohvale. Upam da mi bo še ostalo kaj časa za ustvarjanje.. Me bo fax še bolj zaposlil. Drugi tedn začnemo celodnevno (8-21). Malo gledam BB zraven. Zlatko pa ma res finte. pa toto nalogo so menda že zdavnaj popušli, ne? ja...pa še narobe delajo samo ej, včasih jih konkretno zasipajo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 8.10.2010 21:21:26
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Drugač pa so me v prejšnji firmi naučili kaj to pomeni delat in to z veliko začetnico. Zato pa mi je tu všeč ker delaš in ne garaš. lepo si to napisala
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 8.10.2010 21:21:41
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Blueberry Hvala vsem za pohvale. Upam da mi bo še ostalo kaj časa za ustvarjanje.. Me bo fax še bolj zaposlil. Drugi tedn začnemo celodnevno (8-21). Malo gledam BB zraven. Zlatko pa ma res finte. pa toto nalogo so menda že zdavnaj popušli, ne? ja, meni se tudi zdi ja Samo mi2 zdaj gledama fuzbal. 1:0 za Slovenijo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 8.10.2010 21:22:08
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Blueberry Hvala vsem za pohvale. Upam da mi bo še ostalo kaj časa za ustvarjanje.. Me bo fax še bolj zaposlil. Drugi tedn začnemo celodnevno (8-21). Malo gledam BB zraven. Zlatko pa ma res finte. pa toto nalogo so menda že zdavnaj popušli, ne? ja...pa še narobe delajo samo ej, včasih jih konkretno zasipajo ja...ampak po pravilih morajo vsak predmet posebej pobrat s traka
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 8.10.2010 21:22:58
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Blueberry Hvala vsem za pohvale. Upam da mi bo še ostalo kaj časa za ustvarjanje.. Me bo fax še bolj zaposlil. Drugi tedn začnemo celodnevno (8-21). Malo gledam BB zraven. Zlatko pa ma res finte. pa toto nalogo so menda že zdavnaj popušli, ne? ja, meni se tudi zdi ja Samo mi2 zdaj gledama fuzbal. 1:0 za Slovenijo ma jaz nič ne gledam...ker nisem pri volji....se bom spravla,ko M zaspi brat v postlo.....in da me ne dirajo... nihče
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 8.10.2010 21:25:11
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Blueberry Hvala vsem za pohvale. Upam da mi bo še ostalo kaj časa za ustvarjanje.. Me bo fax še bolj zaposlil. Drugi tedn začnemo celodnevno (8-21). Malo gledam BB zraven. Zlatko pa ma res finte. pa toto nalogo so menda že zdavnaj popušli, ne? ja...pa še narobe delajo samo ej, včasih jih konkretno zasipajo ja...ampak po pravilih morajo vsak predmet posebej pobrat s traka ja, saj vem, ampak ko so tiste bonbone dobivali pa naj delajo malo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 8.10.2010 21:26:53
|
|
|
|
botrca
|
Jaz pa jem kuhane kostanje, mali spi, veliki dela .
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 8.10.2010 21:26:56
|
|
|
|
Blueberry
|
Nič, jaz tudi grem. Sem včeraj gledala en fajn dokumentarec na HBO o Alzheimerjevi bolezni. Upam da bo danek tudi kaj takega. Lepo spite. Nočka
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 8.10.2010 21:27:04
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 ja, saj vem, ampak ko so tiste bonbone dobivali pa naj delajo malo ja ....bolj tak na izi oni delajo to....saj se bojo kesali...kaj kmalu...bojo vidli, da ni hec
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 8.10.2010 21:28:35
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 ja, saj vem, ampak ko so tiste bonbone dobivali pa naj delajo malo ja ....bolj tak na izi oni delajo to....saj se bojo kesali...kaj kmalu...bojo vidli, da ni hec saj to je bistvo BB, da jih malo znervira,da se začne prava bitka Samo Činč pa raztura
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 8.10.2010 21:29:09
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueberry Nič, jaz tudi grem. Sem včeraj gledala en fajn dokumentarec na HBO o Alzheimerjevi bolezni. Upam da bo danek tudi kaj takega. Lepo spite. Nočka nočka
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?