Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 8.10.2010 15:16:52
|
|
|
|
elevitka
|
tortica... tud jaz drugače delam tako zdrobove cmoke, le dodam malo ostre moke, da niso preveč mehki. Drugače pa nimam časa za mesne cmočke pacat, je prej če samo vrečko vsuješ v vodo
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 8.10.2010 15:20:24
|
|
|
|
Sacherca
|
Eh to itak.Jaz mesnih tudi ne delam sama
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 8.10.2010 15:24:09
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 ly, zdaj bo verjetno že dobro jutro za tebe, ne? aja, kaj pa ono da moste brale o socialni podpori, rajo kao dediči vračat potem to državi? Jaz sem bla šokirana, da dejansko tak zakon obstaja? Ja je blo dobro jutro. Sem že na veliko posodo pomivala, še od včeraj. Mi ni bilo za nič. Pa kosilo sem skup spocala - musako ( je že nisem jedla o-ho-ho cajta ). Zdaj sem si pa vzela 15 minut časa da vas preberem pol pa dalje mrdat, dokler moja dva ne prideta domov. In ja sem si prebrala in bila tudi šokirana.
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 8.10.2010 15:25:29
|
|
|
|
ly117
|
Katy tudi jaz vam želim lep krst in čim manj bruhanja.
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 8.10.2010 17:39:53
|
|
|
|
Blueberry
|
Včeraj sem obljubila nekaj slikic. Naredila sem voščilnico, pa še kuverto sem malo okrasila. Torta je uspela vsaj na zunaj je videt tak, probali še nismo. Pa šopek sem ji še dala. Ji je blo zelo všeč. Zdaj pa me je prijelo da bi skozi voščilnice pa to ustvarjala.
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 8.10.2010 19:01:55
|
|
|
|
arabela*
|
...počasi se bomo za spanje porihtali....male se še itak igrata ko zmešani skupaj jaz slabe volje...me je moj pošteno razp....da bi mu najraje vsa letala...pa helikoptere, pa avte pri oknu ven zmetala....
< Sporočilo je popravil Saraya -- 8.10.2010 19:02:07 >
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 8.10.2010 19:02:27
|
|
|
|
arabela*
|
blueberry...lepo
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 8.10.2010 19:05:15
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Saraya- sem brala na eni temi, da si imela težave s svetom knjige? Če ni skrivnost, kakšne? kakšne? Take, da še sedaj naša zadeva "stoji" na sodišču...Znajo samo napizdit in krast...kaj več pa mi menda noi potrebno komentirat....sem pa ljubitelj knjig, sploh pa so moji otroci...in bi mi prav pasalo vsake 4 mesece kupit kaj...sem z veseljem to delala...ampak nikoli in nikdar več ne podpišem kaj takega...sram jih bilo
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 8.10.2010 19:06:00
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 ly, zdaj bo verjetno že dobro jutro za tebe, ne? aja, kaj pa ono da moste brale o socialni podpori, rajo kao dediči vračat potem to državi? Jaz sem bla šokirana, da dejansko tak zakon obstaja? Ja je blo dobro jutro. Sem že na veliko posodo pomivala, še od včeraj. Mi ni bilo za nič. Pa kosilo sem skup spocala - musako ( je že nisem jedla o-ho-ho cajta ). Zdaj sem si pa vzela 15 minut časa da vas preberem pol pa dalje mrdat, dokler moja dva ne prideta domov. In ja sem si prebrala in bila tudi šokirana. kaj to? A lahko katera na kratko?
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 8.10.2010 19:06:40
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka Katy... Ja , pa še moja nadrejena je ... se mam fajn ne uf...dobra si ti to
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 8.10.2010 19:07:35
|
|
|
|
arabela*
|
grem še malo pospravit po stanovanju, pa perilo dat prat.... se tipkamo kasneje
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 8.10.2010 19:33:29
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 ly, zdaj bo verjetno že dobro jutro za tebe, ne? aja, kaj pa ono da moste brale o socialni podpori, rajo kao dediči vračat potem to državi? Jaz sem bla šokirana, da dejansko tak zakon obstaja? Ja je blo dobro jutro. Sem že na veliko posodo pomivala, še od včeraj. Mi ni bilo za nič. Pa kosilo sem skup spocala - musako ( je že nisem jedla o-ho-ho cajta ). Zdaj sem si pa vzela 15 minut časa da vas preberem pol pa dalje mrdat, dokler moja dva ne prideta domov. In ja sem si prebrala in bila tudi šokirana. kaj to? A lahko katera na kratko? vsak ki je kadarkoli dobil socialno pomoč, so to "pomoč" po njegovi smrti dolžni dediči vrnit državi, kolikor sem razumela ne iz svojega žepa ampak iz dediščine...ampak tudi tega ne izvajajo vedno, ponavadi pri tistih, ki so dalj časa dobivali socialno pomoč..nekak tak
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 8.10.2010 19:34:43
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Saraya- sem brala na eni temi, da si imela težave s svetom knjige? Če ni skrivnost, kakšne? kakšne? Take, da še sedaj naša zadeva "stoji" na sodišču...Znajo samo napizdit in krast...kaj več pa mi menda noi potrebno komentirat....sem pa ljubitelj knjig, sploh pa so moji otroci...in bi mi prav pasalo vsake 4 mesece kupit kaj...sem z veseljem to delala...ampak nikoli in nikdar več ne podpišem kaj takega...sram jih bilo sprašujem zato, ker sem sama včlanjena že par let in nikoli (še) ni bilo težav. Sem pa že dosti slabih stvari slišala, tak da...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 8.10.2010 19:58:20
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 ly, zdaj bo verjetno že dobro jutro za tebe, ne? aja, kaj pa ono da moste brale o socialni podpori, rajo kao dediči vračat potem to državi? Jaz sem bla šokirana, da dejansko tak zakon obstaja? Ja je blo dobro jutro. Sem že na veliko posodo pomivala, še od včeraj. Mi ni bilo za nič. Pa kosilo sem skup spocala - musako ( je že nisem jedla o-ho-ho cajta ). Zdaj sem si pa vzela 15 minut časa da vas preberem pol pa dalje mrdat, dokler moja dva ne prideta domov. In ja sem si prebrala in bila tudi šokirana. kaj to? A lahko katera na kratko? vsak ki je kadarkoli dobil socialno pomoč, so to "pomoč" po njegovi smrti dolžni dediči vrnit državi, kolikor sem razumela ne iz svojega žepa ampak iz dediščine...ampak tudi tega ne izvajajo vedno, ponavadi pri tistih, ki so dalj časa dobivali socialno pomoč..nekak tak evo, to: http://www.ringaraja.net/forum/Ali_ste_vedele%25%25%25/m_5391948/tm.htm
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 8.10.2010 19:58:50
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueberry Včeraj sem obljubila nekaj slikic. Naredila sem voščilnico, pa še kuverto sem malo okrasila. Torta je uspela vsaj na zunaj je videt tak, probali še nismo. Pa šopek sem ji še dala. Ji je blo zelo všeč. Zdaj pa me je prijelo da bi skozi voščilnice pa to ustvarjala. lepo darilo! Ja, to je res super delo. Jaz sem lani za božič vse nardila sama, letos pa bove z Lijiko ustvarjali, ko bom jaz imela dopust
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 8.10.2010 20:00:13
|
|
|
|
tasa_m
|
Katy lep krst in naj angelčki čuvajo T.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 8.10.2010 20:02:56
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Katy lep krst in naj angelčki čuvajo T. hvala
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 8.10.2010 20:03:52
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Blueberry Včeraj sem obljubila nekaj slikic. Naredila sem voščilnico, pa še kuverto sem malo okrasila. Torta je uspela vsaj na zunaj je videt tak, probali še nismo. Pa šopek sem ji še dala. Ji je blo zelo všeč. Zdaj pa me je prijelo da bi skozi voščilnice pa to ustvarjala. lepo darilo! Ja, to je res super delo. Jaz sem lani za božič vse nardila sama, letos pa bove z Lijiko ustvarjali, ko bom jaz imela dopust sem vedla da sem nekaj pozabla Blueberry, super darilo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 8.10.2010 20:04:45
|
|
|
|
katy83
|
ne vem če sem povedala, ampak krst imamo v nedeljo, tak da jutri še gnjavim tu
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 8.10.2010 20:17:14
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Danes bila v mestu...in odkrila tole trgovinico http://www.princess-shop.si/shop/ Sami lepi in ****is cevlji nisi vedela da obstaja? nimaš jih na fb-ju? drugače pa so čevlji res f... ...podobni kot v top modi
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 8.10.2010 20:22:40
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 ne vem če sem povedala, ampak krst imamo v nedeljo, tak da jutri še gnjavim tu ja, ja saj vem, da mate v nedeljo, samo v nedeljo bom pozabla napisat
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 8.10.2010 20:24:03
|
|
|
|
tasa_m
|
Pa dober večer vsem skupaj. Midva z starim sma sama, Lija je v Lenartu. Sta babi in dedi prišla po njo in je šla do nedelje tja. V nedeljo pa jo pripelajo. Tak, danes bomo fuzbal gledali go, sloveeenijaaaa
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 8.10.2010 20:24:37
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: katy83 ne vem če sem povedala, ampak krst imamo v nedeljo, tak da jutri še gnjavim tu ja, ja saj vem, da mate v nedeljo, samo v nedeljo bom pozabla napisat
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 8.10.2010 20:25:45
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Pa dober večer vsem skupaj. Midva z starim sma sama, Lija je v Lenartu. Sta babi in dedi prišla po njo in je šla do nedelje tja. V nedeljo pa jo pripelajo. Tak, danes bomo fuzbal gledali go, sloveeenijaaaa najprej fuzbal, pol pa glede na to, da sta sama...bi lahko šla zmrzovalnik skupaj pucat
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 8.10.2010 20:28:11
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya blueberry...lepo podpis!
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?