Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 8.10.2010 20:32:34
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 najprej fuzbal, pol pa glede na to, da sta sama...bi lahko šla zmrzovalnik skupaj pucat mislim da ne, ker imam obisk...teto iz Amerike in mi v teh primerih ni za pucat
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 8.10.2010 20:36:58
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: katy83 najprej fuzbal, pol pa glede na to, da sta sama...bi lahko šla zmrzovalnik skupaj pucat mislim da ne, ker imam obisk...teto iz Amerike in mi v teh primerih ni za pucat ma joj, ti obiski no
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 8.10.2010 20:41:42
|
|
|
|
tasa_m
|
N A Š I O T R O C I Saraya * A & M Vrtnica79 * L & V Matcar * Lea, *Maks, * Saš Botrca * Jan Koala * A Marta * Tinej tasa_m * Lija Ly117 * Luka Rubin. * Lara * Gaja * Zoja elevitka * Tai Rina22 * Timeja Katy83 * Timotej
< Sporočilo je popravil tasa_m -- 8.10.2010 20:46:51 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 8.10.2010 20:44:54
|
|
|
|
katy83
|
aja, Tasa jaz bi tudi bla na seznamu z mojim malim. (Timotej)
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 8.10.2010 20:44:56
|
|
|
|
ly117
|
Čer! Malo prej prišla iz pojstle, pa bi še, če mene kdo kaj vpraša. Aja mislim pa spanje.
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 8.10.2010 20:45:28
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya blueberry...lepo Podpis.
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 8.10.2010 20:45:48
|
|
|
|
katy83
|
čer Ly
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 8.10.2010 20:46:20
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 aja, Tasa jaz bi tudi bla na seznamu z mojim malim. (Timotej) sva že
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 8.10.2010 20:46:21
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 aja, Tasa jaz bi tudi bla na seznamu z mojim malim. (Timotej) je že urejeno, sem takoj popravla, ko sem našla slikico
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 8.10.2010 20:46:47
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: katy83 aja, Tasa jaz bi tudi bla na seznamu z mojim malim. (Timotej) je že urejeno, sem takoj popravla, ko sem našla slikico vidla, hvala
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 8.10.2010 20:46:57
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: katy83 najprej fuzbal, pol pa glede na to, da sta sama...bi lahko šla zmrzovalnik skupaj pucat mislim da ne, ker imam obisk...teto iz Amerike in mi v teh primerih ni za pucat J.e.b.e.n.t.i.š. Vedno pride te ko jo najmanj potrebuješ. Čeprav ko bo moja prišla se jo bom veselila. Upam samo da bo prišla.
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 8.10.2010 20:47:09
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: katy83 aja, Tasa jaz bi tudi bla na seznamu z mojim malim. (Timotej) je že urejeno, sem takoj popravla, ko sem našla slikico vidla, hvala
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 8.10.2010 20:47:57
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 J.e.b.e.n.t.i.š. Vedno pride te ko jo najmanj potrebuješ. Čeprav ko bo moja prišla se jo bom veselila. Upam samo da bo prišla. ja, če si jo na počitnice poslala pol bo težko prišla A nisi ziher, če je karto za avijon našla?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 8.10.2010 20:48:00
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: katy83 najprej fuzbal, pol pa glede na to, da sta sama...bi lahko šla zmrzovalnik skupaj pucat mislim da ne, ker imam obisk...teto iz Amerike in mi v teh primerih ni za pucat J.e.b.e.n.t.i.š. Vedno pride te ko jo najmanj potrebuješ. Čeprav ko bo moja prišla se jo bom veselila. Upam samo da bo prišla.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 8.10.2010 20:48:31
|
|
|
|
ly117
|
U mater jaz se morem it oblečt. Pridem nazaj še.
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 8.10.2010 20:48:40
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 J.e.b.e.n.t.i.š. Vedno pride te ko jo najmanj potrebuješ. Čeprav ko bo moja prišla se jo bom veselila. Upam samo da bo prišla. ja, če si jo na počitnice poslala pol bo težko prišla A nisi ziher, če je karto za avijon našla? ja kaj naj rečem druga kot
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 8.10.2010 20:50:49
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 U mater jaz se morem it oblečt. Pridem nazaj še. kaj te zebe? mene danes full. pa imamo 23 stopinj v stanovanju
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 8.10.2010 20:54:34
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 U mater jaz se morem it oblečt. Pridem nazaj še. kaj te zebe? mene danes full. pa imamo 23 stopinj v stanovanju Ne. Pri nas zvečer zakurijo ko zmešani. Mamo dobrih 24 stopinj. Oblečt sem se mogla za na šiht. Danes še. pol pa 14 dni bomo lahko ponoči spali. Če še bom sploh delala.
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 8.10.2010 20:55:53
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 J.e.b.e.n.t.i.š. Vedno pride te ko jo najmanj potrebuješ. Čeprav ko bo moja prišla se jo bom veselila. Upam samo da bo prišla. ja, če si jo na počitnice poslala pol bo težko prišla A nisi ziher, če je karto za avijon našla? Jaz je nisem poslala na dobene počitnice. In je še dolgo ne bom.
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 8.10.2010 20:57:29
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 U mater jaz se morem it oblečt. Pridem nazaj še. kaj te zebe? mene danes full. pa imamo 23 stopinj v stanovanju Ne. Pri nas zvečer zakurijo ko zmešani. Mamo dobrih 24 stopinj. Oblečt sem se mogla za na šiht. Danes še. pol pa 14 dni bomo lahko ponoči spali. Če še bom sploh delala. aja
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 8.10.2010 20:58:24
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly11 Ne. Pri nas zvečer zakurijo ko zmešani. Mamo dobrih 24 stopinj. Oblečt sem se mogla za na šiht. Danes še. pol pa 14 dni bomo lahko ponoči spali. Če še bom sploh delala. te vidve tak zmrzneta pr nas. Mi imamo samo 20 in je kr okej . A v nočni ši? Upam, da ti hitro mine
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 8.10.2010 20:58:49
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 J.e.b.e.n.t.i.š. Vedno pride te ko jo najmanj potrebuješ. Čeprav ko bo moja prišla se jo bom veselila. Upam samo da bo prišla. ja, če si jo na počitnice poslala pol bo težko prišla A nisi ziher, če je karto za avijon našla? Jaz je nisem poslala na dobene počitnice. In je še dolgo ne bom. sam nisi tak ziher, da je nisi
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 8.10.2010 21:00:36
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly11 Ne. Pri nas zvečer zakurijo ko zmešani. Mamo dobrih 24 stopinj. Oblečt sem se mogla za na šiht. Danes še. pol pa 14 dni bomo lahko ponoči spali. Če še bom sploh delala. te vidve tak zmrzneta pr nas. Mi imamo samo 20 in je kr okej . A v nočni ši? Upam, da ti hitro mine za mene je ok tam nekje 25, da se dobro počutim 20 je za mene...mraaaaaaaaaaz
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 8.10.2010 21:02:17
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly11 Ne. Pri nas zvečer zakurijo ko zmešani. Mamo dobrih 24 stopinj. Oblečt sem se mogla za na šiht. Danes še. pol pa 14 dni bomo lahko ponoči spali. Če še bom sploh delala. te vidve tak zmrzneta pr nas. Mi imamo samo 20 in je kr okej . A v nočni ši? Upam, da ti hitro mine Ja, HB je zadnja nočna. Saj mine. Upam da mi nebo spet dolg cajt tak kot včeraj. Bi lahko kako knjigo prebrala ali pa kake križanke reševala. Pa imela 4 stroje.
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 8.10.2010 21:02:32
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 za mene je ok tam nekje 25, da se dobro počutim 20 je za mene...mraaaaaaaaaaz jaz sem bila tud stalno takega mnenja, zdaj pa mi paše da v splanici nimamo radiatorja odprtega na ful inje hladno. Spim dost bolje, Lija pa sploh pokrita noče bit
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?