matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Matcar,glede na to,da je ona tvoja mama, moras ti njej dopovedat, kako in kaj.Vseeno sta dve familiji za sebe. Mi smo tudi vsi v eni bajti pa njegovi tocno vedo, kako in kaj. Glede vzgoje je, in bo,vedno tako,kot midva receva. Lahko svetujeta, ampak midva se odlociva kako in kaj. Moje mnenje je,da starsi vzgajajo, stari starsi razvajajo. Ce pa si npr primoran,da je otrok zelo veliko s starimi starsi ,se pa te meje zabrisejo. Meni je vseeno kaksna pravila imajo in kaj se sme,ko je otrok sam z njimi.Ko smo pa vsi skupaj pa bo veljalo to kAR jaz recem oz moj. Jaz jemljem nas princip zivljenja kot v bloku.Tam tudi spodnjemu ali zgornjemu sosedu ne solis pameti kako in kaj pocet. Ja,jaz sem istega mnenja,samo problem je ta,da vse kar z mojim rečema,ni vredu.Mora bit tak,kak reče ona.zato se tudi dosti gregama,ker ji enostavno ne morem dopovedat,da so otroci moji in jih vzgajam jaz,po svojih najboljših močeh.Ne rečem,če bi mi kaj svetovala,ampak ona tega ne dela,vsiljuje njene principe,ki pa so za moje pojme,daleč za leseno žlico.Če jaz,pri svojih 30-tih moram njo vprašat,po njenem-seveda,če pa s kom lahko grem kam oz. h komu,pol veš,da nekaj ni vredu v njeni glavi.Ker jaz moram vprašat,s kom se lahko družim itd...Mah,brez veze vglavnem.Npr.,tašča je starejša od moje mame,je tudi imela strogo vzgojo,kot otrok mislim,pa je čisto nasprotje.Je odpra,se ji lahko zaupaš,ni da ni.Za otroke,nikoli nobenega problema,če jih mora pazit,še hoče jih,pol pa od moje matere dobim,češ da kao moje k...c gleda,od mojega pa so zakon.Mislim....