|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke, 13. del
7.10.2010 11:47:05   
tasa_m
Katy sem videla, ja da ima Pikapolonica za 19,50€ Duplo.
Bila sem v Interšparu na Pobreški, v Magdaleni pa v Qulandiji. NImajo, sicer je rekla, da dokler je akcija, bi morali še kaj dobit, smo ne ve če bojo. Mislim user posted image
Nom, jaz sem ji hotela to za božička dat, pa mislim, da bo zdaj kar kuhno dobila+likalno mizo in likalnik. Da bove obe likali user posted image user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 4401
7.10.2010 11:47:54   
katy83
aja, pa dober danuser posted image

danes nimam nič kaj v planu, popoldan gremo v cerkev na sestanek za krst, likat bi mogla, pa preden zima potrka na vrata bi mogla še okne pomit...še je časuser posted image

Drugače zmrzovalnik je spucan, pa cote so tudi obešeneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

zdaj grem pa nekaj v usta dat.
aja, včeraj me je moj ata po ne vem kolikem času klical, je rabil neke podatke, drugače pa sem ga malo skregala, da niti vnuka ne pride pogledat, pa je rekel, da bo...hm, ja, me res zanimauser posted image . No, je pa vsaj vprašal po njem in kako sem jaz..se vidi da je bil v službi, da se je lahko malo bolj pogovarjal.

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 4402
7.10.2010 11:48:52   
katy83
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Katy sem videla, ja da ima Pikapolonica za 19,50€ Duplo.
Bila sem v Interšparu na Pobreški, v Magdaleni pa v Qulandiji. NImajo, sicer je rekla, da dokler je akcija, bi morali še kaj dobit, smo ne ve če bojo. Mislim user posted image
Nom, jaz sem ji hotela to za božička dat, pa mislim, da bo zdaj kar kuhno dobila+likalno mizo in likalnik. Da bove obe likali user posted image user posted image

pa to je zakonuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4403
7.10.2010 11:52:00   
katy83
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

IZVIRNO SPOROČILO: katy83

Kaj sem jaz čudna al je čudna ta Pia iz BB, da pri 30.letih tak huuuuudo pogreša moža? user posted image

in kaj imajo leta s tem vezeuser posted image ....sta verjetno full navezana...user posted image

aja bdw......ly...A je rekla, da si ti tej Pii podobnauser posted image

ma malo čudno sem napisala...pač ne morem nekak dojet, da ženska pro 30. sprejme odločitev da gre v BB, pol pa not tako vzganjauser posted image
Itak pa da če maš človek rad, si z njim večino časa, da ga pogrešaš. Če ga ne bi, bi bil res malo čudn.
Res pa je tudi, da malo psiha dela svoje...al pa se samo bogo dela. user posted image   Joj, kak sem nesramnauser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4404
7.10.2010 11:52:55   
katy83
IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Eh,ti si čist vredi.user posted image

user posted image

resuser posted image

pa še kako res je user posted image user posted image user posted image

joj, punce, hvalauser posted image
tudi ve vse ste superuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4405
7.10.2010 15:21:34   
ly117
Jutro oz. dan!

Vstala slabo uro nazaj in sem nikakva. Bi še spala pa sem se mogla vstat da naredin nekaj za jest. Upam da bo pol mojemu it malo z malim ven da se še malo vležem ker drugač ne vem kak bo ta noč zgledala.

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 4406
7.10.2010 15:21:58   
katy83
Tasa, moj je ravnokar prinesel duplo lego iz qlandije, pravi da jih še imajo kr dosti.

samo tolko sem se javla, lp

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 4407
7.10.2010 16:16:18   
Blueberry
Dan! Sem si že zamislila darilo za mamico. user posted image Naredila sem ji že čestitko, jutri grem še po šopek ter spečem nutellino torto. user posted image Upam da ji bo všeč. Mogoče dam potem kaj slikic od čestitke če bom znala nalepit.user posted image Lep dan še naprej!

¤ Nikoli ni tako hudo, da ne bi moglo biti še hujše. ¤

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 4408
7.10.2010 21:25:04   
Sacherca
Danes bila v mestu...in odkrila tole trgovinico
http://www.princess-shop.si/shop/

Sami lepi in ****is cevlji user posted image user posted image

(odgovor članu Blueberry)
Neposredna povezava do sporočila: 4409
7.10.2010 21:46:01   
matcar
Čer!

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 4410
7.10.2010 21:48:21   
matcar
Jaz pa sem se zdaj z matero spičla.user posted image user posted image user posted image Mislim,mora vedno bit po njeno,pa ni vaćno,al je to o mojih otrocih kaj al o meni,al o mojemu.user posted image user posted image user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 4411
7.10.2010 22:05:33   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca

fajn štacuna ja....sem si poleti japonke kupla user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 4412
7.10.2010 22:06:30   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Jaz pa sem se zdaj z matero spičla.user posted image user posted image user posted image Mislim,mora vedno bit po njeno,pa ni vaćno,al je to o mojih otrocih kaj al o meni,al o mojemu.user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image ...zarad tega sem jaz na distanci z mojimi...uf že od nekdaj....nič o ničemer...pa je vreduuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 4413
7.10.2010 22:08:14   
arabela*
v križu me je vsekalo, se komaj premikamuser posted image ...No saj se..ampak tak čudno je vse skup....upam da mine jutriuser posted image

Mičkene že od osme spita...pridne...jaz pa še do konca pometem, potem pa via postlauser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4414
7.10.2010 22:41:52   
matcar

user posted image user posted image user posted image ...zarad tega sem jaz na distanci z mojimi...uf že od nekdaj....nič o ničemer...pa je vreduuser posted image
Ja,vem kaj misliš,samo pri meni je drugače,ker skupaj živimo in po njenem bi mogli tak delat,kak ona reče.Fora je pa v tem,da hoče ona moje otroke vzgajat,zaradi tega,ker ve,da je pri nama z bratom z.a.j.e.b.a.l.a.Brez veze v glavnem.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4415
7.10.2010 22:42:36   
matcar

v križu me je vsekalo, se komaj premikamuser posted image ...No saj se..ampak tak čudno je vse skup....upam da mine jutriuser posted image

Mičkene že od osme spita...pridne...jaz pa še do konca pometem, potem pa via postlauser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4416
7.10.2010 22:44:04   
matcar
Grem pančat počasi.
Nočko!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 4417
7.10.2010 22:54:03   
Sacherca
Matcar,glede na to,da je ona tvoja mama, moras ti njej dopovedat, kako in kaj.Vseeno sta dve familiji za sebe. Mi smo tudi vsi v eni bajti pa njegovi tocno vedo, kako in kaj. Glede vzgoje je, in bo,vedno tako,kot midva receva. Lahko svetujeta, ampak midva se odlociva kako in kaj.
Moje mnenje je,da starsi vzgajajo, stari starsi razvajajo.
Ce pa si npr primoran,da je otrok zelo veliko s starimi starsi ,se pa te meje zabrisejo.
Meni je vseeno kaksna pravila imajo in kaj se sme,ko je otrok sam z njimi.Ko smo pa vsi skupaj pa bo veljalo to kAR jaz recem oz moj.
Jaz jemljem nas princip zivljenja kot v bloku.Tam tudi spodnjemu ali zgornjemu sosedu ne solis pameti kako in kaj pocet.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 4418
7.10.2010 22:54:31   
Sacherca

Grem pančat počasi.
Nočko!

user posted image nocka

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 4419
7.10.2010 22:55:11   
Sacherca

user posted image da bo jutro brez bolecin user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4420
7.10.2010 23:08:43   
tasa_m

user posted image user posted image user posted image o hvala ti.
So mi grozno  všeč denarnice user posted image user posted image

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 4421
7.10.2010 23:12:38   
tasa_m
matcar, mah starši so taki. In ko jim kaj rečeš, je logo ogenj v bajti user posted image Objemčke user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4422
7.10.2010 23:13:30   
tasa_m

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4423
8.10.2010 6:56:53   
matcar
Jutro!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4424
8.10.2010 7:02:20   
matcar

Matcar,glede na to,da je ona tvoja mama, moras ti njej dopovedat, kako in kaj.Vseeno sta dve familiji za sebe. Mi smo tudi vsi v eni bajti pa njegovi tocno vedo, kako in kaj. Glede vzgoje je, in bo,vedno tako,kot midva receva. Lahko svetujeta, ampak midva se odlociva kako in kaj.
Moje mnenje je,da starsi vzgajajo, stari starsi razvajajo.
Ce pa si npr primoran,da je otrok zelo veliko s starimi starsi ,se pa te meje zabrisejo.
Meni je vseeno kaksna pravila imajo in kaj se sme,ko je otrok sam z njimi.Ko smo pa vsi skupaj pa bo veljalo to kAR jaz recem oz moj.
Jaz jemljem nas princip zivljenja kot v bloku.Tam tudi spodnjemu ali zgornjemu sosedu ne solis pameti kako in kaj pocet.

Ja,jaz sem istega mnenja,samo problem je ta,da vse kar z mojim rečema,ni vredu.Mora bit tak,kak reče ona.zato se tudi dosti gregama,ker ji enostavno ne morem dopovedat,da so otroci moji in jih vzgajam jaz,po svojih najboljših močeh.Ne rečem,če bi mi kaj svetovala,ampak ona tega ne dela,vsiljuje njene principe,ki pa so za moje pojme,daleč za leseno žlico.Če jaz,pri svojih 30-tih moram njo vprašat,po njenem-seveda,če pa s kom lahko grem kam oz. h komu,pol veš,da nekaj ni vredu v njeni glavi.Ker jaz moram vprašat,s kom se lahko družim itd...Mah,brez veze vglavnem.Npr.,tašča je starejša od moje mame,je tudi imela strogo vzgojo,kot otrok mislim,pa je čisto nasprotje.Je odpra,se ji lahko zaupaš,ni da ni.Za otroke,nikoli nobenega problema,če jih mora pazit,še hoče jih,pol pa od moje matere dobim,češ da kao moje k...c gleda,od mojega pa so zakon.Mislim....

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 4425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?