|
RE: Mariborčanke, 13. del 18.9.2010 20:45:24
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Večer. Dež, dež, dež... ko sva se z Lijo pelale iz Bistrice je tak lilo, da nisem videla začetka avta Vozla sem med 80 in 100 km/h in vam rečem, da sem bla presrana, ko so mimo mene prehitevali avti in ga žgali v nulo. In pol se čudijo, zakaj je toliko prometnih?! Ne vem, meni se to zdi čisto mimo in totalno ne fer do otroka. Midva sva oba študenta (moj dela preko šs) še sicer, ampak tudi, če bi bil moj redno zaposlen, se tega nikakor ne bi šla. Pa še moje mnenje o tem Ne fer do otroka? Lija zaradi tega ni nič prikrajšana, ne vem zakaj bi naj bila? Je pa tak, če država to dopušča, zakaj pa ne? Imam kolegico, njen fant zasluži okoli 5000€ plače (videla na lastne oči) in imata že 2.otroka ona pa še vedno mati samohranilka! Ok, rečem da se greš to pr 1. otroku ampak pr dveh, pa država oz. na sodišču nič ne rečejo?! Hja, pol pa so krivi sami! Logično da bo izkoristla, dobi večje doklade, vrtec ima zastojn ker je ona na borzi pa še kaj druga! Prav tako je moja zelo dobra kolegica tožilka na Mb. sodišču in je rekla, ko sem se enkrat zagovorila, da me ne obsoja pri tem, da naj izkoristim kak dolgo se da. In ja, dokler ne bom imela redne službe, dokler nebomo imeli vse poštimano kot moramo, tak dolgo bomo pač izkoriščali državo. Drugače pa ona itak mene! Zelo lepo povedani in seveda se strinjam,ker drugače bi bili na kantu,če ne bi.jaz sem bila ista,dokler se nisem poročila.Pa še zdaj imam ravno tako vse ugodnosti kot tisti,ki niso,pa vseeno živijo skupaj,kajti oba imama najnižje dohodke,ki so pač trenutno v naši državi.Jaz pravim tak,če se le da,je treba izkoristit maximalno to državo,ker če je za "črne" lahko vse ok,pa naj bo še za nas-SLOVENCE! jaz bom samo rekla...da se je treba znajt....vsak po svoje in po svojih najboljših močeh Ker če gledamo naše "višje"..pa politike, kolk nagrabijo v enem letu v žep od vseh.....že tak mora bit.....
|