|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke, 13. del
18.9.2010 20:27:06   
tasa_m
Večer.

Dež, dež, dež... ko sva se z Lijo pelale iz Bistrice je tak lilo, da nisem videla začetka avta user posted image Vozla sem med 80 in 100 km/h in vam rečem, da sem bla presrana, ko so mimo mene prehitevali avti in ga žgali v nulo. In pol se čudijo, zakaj je toliko prometnih?! user posted image

Ne vem, meni se to zdi čisto mimo in totalno ne fer do otroka. Midva sva oba študenta (moj dela preko šs) še sicer, ampak tudi, če bi bil moj redno zaposlen, se tega nikakor ne bi šla.

Pa še moje mnenje o tem user posted image
Ne fer do otroka? Lija zaradi tega ni nič prikrajšana, ne vem zakaj bi naj bila? user posted image

Je pa tak, če država to dopušča, zakaj pa ne? Imam kolegico, njen fant zasluži okoli 5000€ plače (videla na lastne oči) in imata že 2.otroka ona pa še vedno mati samohranilka! Ok, rečem da se greš to pr 1. otroku ampak pr dveh, pa država oz. na sodišču nič ne rečejo?! Hja, pol pa so krivi sami! Logično da bo izkoristla, dobi večje doklade, vrtec ima zastojn ker je ona na borzi pa še kaj druga! 
Prav tako je moja zelo dobra kolegica tožilka na Mb. sodišču in je rekla, ko sem se enkrat zagovorila, da me ne obsoja pri tem, da naj izkoristim kak dolgo se da. In ja, dokler ne bom imela redne službe, dokler nebomo imeli vse poštimano kot moramo, tak dolgo bomo pač izkoriščali državo. Drugače pa ona itak mene!

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3176
18.9.2010 20:29:49   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: botrca
jaz sem se danes jokala, ko sem videla kaj so nam poplave naredile po državi user posted image user posted image user posted image . Saj pri njej ni sile, aliuser posted image

tudi jaz... hja, hočemo ali nočemo moramo si priznat da je voda naš najhujši sovražnik! user posted image

Botrca pr njih je ZELO hudo...nekje 1m jih loči od plazu in njihove garaže, pol pa še cca 1,5m do hiše. Zdaj pa si predstavljaj. Jaz sem dobila kurjo polt ko sem na garažo šla in gledala tist plaz user posted image user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3177
18.9.2010 20:30:16   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: marta82

Danes smo se pa dopoldan kar doma cartali, popoldan pa skakali po lužah. Tinej je ful užival.user posted image  Potem pa domov na kakav in čaj. Je bilo prav lušno.user posted image
user posted image user posted image za lep dan, leprav je bil deževen..

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 3178
18.9.2010 20:36:21   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: marta82

Danes smo se pa dopoldan kar doma cartali, popoldan pa skakali po lužah. Tinej je ful užival.user posted image  Potem pa domov na kakav in čaj. Je bilo prav lušno.user posted image
Verjamem!user posted image user posted image

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 3179
18.9.2010 20:39:21   
arabela*
čeruser posted image

kratek povzetek..nič posebnega.....večji del doma....popoldne smo malo šli v Qolandijo se igrat in M teniske kupit imajo totalno razprodajo v Pomiju in smešne ceneuser posted image

potem pa smo še v Bisterco se peljali po letalo...si je mojuser posted image ....nabavil.....user posted image

Zdaj pa še malo povečerjat, potem pa tak gremo počasi otroke rihtat....user posted image

< Sporočilo je popravil Saraya -- 18.9.2010 20:43:45 >

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3180
18.9.2010 20:39:50   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Večer.

Dež, dež, dež... ko sva se z Lijo pelale iz Bistrice je tak lilo, da nisem videla začetka avta user posted image Vozla sem med 80 in 100 km/h in vam rečem, da sem bla presrana, ko so mimo mene prehitevali avti in ga žgali v nulo. In pol se čudijo, zakaj je toliko prometnih?! user posted image

Ne vem, meni se to zdi čisto mimo in totalno ne fer do otroka. Midva sva oba študenta (moj dela preko šs) še sicer, ampak tudi, če bi bil moj redno zaposlen, se tega nikakor ne bi šla.

Ne fer do otroka? Lija zaradi tega ni nič prikrajšana, ne vem zakaj bi naj bila? user posted image

Je pa tak, če država to dopušča, zakaj pa ne? Imam kolegico, njen fant zasluži okoli 5000€ plače (videla na lastne oči) in imata že 2.otroka ona pa še vedno mati samohranilka! Ok, rečem da se greš to pr 1. otroku ampak pr dveh, pa država oz. na sodišču nič ne rečejo?! Hja, pol pa so krivi sami! Logično da bo izkoristla, dobi večje doklade, vrtec ima zastojn ker je ona na borzi pa še kaj druga! 
Prav tako je moja zelo dobra kolegica tožilka na Mb. sodišču in je rekla, ko sem se enkrat zagovorila, da me ne obsoja pri tem, da naj izkoristim kak dolgo se da. In ja, dokler ne bom imela redne službe, dokler nebomo imeli vse poštimano kot moramo, tak dolgo bomo pač izkoriščali državo. Drugače pa ona itak mene!

Zelo lepo povedani in seveda se strinjam,ker drugače bi bili na kantu,če ne bi.jaz sem bila ista,dokler se nisem poročila.Pa še zdaj imam ravno tako vse ugodnosti kot tisti,ki niso,pa vseeno živijo skupaj,kajti oba imama najnižje dohodke,ki so pač trenutno v naši državi.Jaz pravim tak,če se le da,je treba izkoristit maximalno to državo,ker če je za "črne" lahko vse ok,pa naj bo še za nas-SLOVENCE!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3181
18.9.2010 20:41:32   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

čeruser posted image

kratek povzetek..nič posebnega.....večji del doma....popoldne smo malo šli v Qolandijo se igrat in M teniske kupit imajo totalno razprodajo v Pomiju in smešne ceneuser posted image

potem pa smo še v Bisterco se peljali po letalo...si mo mojuser posted image ....nabavil.....user posted image

Zdaj pa še malo povečerjat, potem pa tak gremo počasi otroke rihtat....user posted image
Pa je kaj pametnega? ker jaz moram Maksa obut kompletno!

< Sporočilo je popravil matcar -- 18.9.2010 20:42:06 >

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3182
18.9.2010 20:42:01   
ly117
Čer! user posted image

Zdaj pa vas še malo za nazaj pokomentiram.

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3183
18.9.2010 20:42:17   
arabela*

Vozla sem med 80 in 100 km/h in vam rečem, da sem bla presrana, ko so mimo mene prehitevali avti in ga žgali v nulo. In pol se čudijo, zakaj je toliko prometnih?! user posted image  

joj...jaz sem tudi prej bila panična v avtu...pa še tema...me je težko prenašat zravenuser posted image user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3184
18.9.2010 20:42:52   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: ly117

Čer! user posted image

Zdaj pa vas še malo za nazaj pokomentiram.

Čer Ly!user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 3185
18.9.2010 20:43:42   
ly117

IZVIRNO SPOROČILO: katy83

aja, še to kaj katera ve, koliko je sploh cenzus za 1 odraslega in 1 otroka? in koliko je cenzus za 3-člansko družino?  ker itak zdaj še dobivam starševski dodatek, pa štipendijo sem do zdaj dobivala, tak da tak presegam, ampak za potem me zanima? 

kati...niste skupaj prijavljeni?
prva odrasla oseba je 229.52 eur..otrok pa potem 68,86 eur

Samo če je pa preživnina večja od tega za otroka ne dobiš nič.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3186
18.9.2010 20:44:26   
matcar

Vozla sem med 80 in 100 km/h in vam rečem, da sem bla presrana, ko so mimo mene prehitevali avti in ga žgali v nulo. In pol se čudijo, zakaj je toliko prometnih?! user posted image  

joj...jaz sem tudi prej bila panična v avtu...pa še tema...me je težko prenašat zravenuser posted image user posted image
Ja,v tem vremenu se res ni za igrat!Jaz ne razumem takih.Ker ne samo da sebe ogrožajo,tudi vse ostale,ki niso nič krivi in na koncu,ko pride do česa,ravno tisti nič hudega sluteči vozniki in sopotniki najslabše odnesejo.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3187
18.9.2010 20:44:35   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Kak ne?user posted image Če jim grozi,da bojo ob hišo zaradi plazu tik pod njo.user posted image

mislila sem zato, ker na našem koncu ni poplav...drugače pa vem, da je takšno stanje da so lahko ob hišo...joj ti naši politiki, ko samo sebi v žep tiščijo za narod jih pa briga user posted image .

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3188
18.9.2010 20:45:24   
arabela*

Večer.

Zelo lepo povedani in seveda se strinjam,ker drugače bi bili na kantu,če ne bi.jaz sem bila ista,dokler se nisem poročila.Pa še zdaj imam ravno tako vse ugodnosti kot tisti,ki niso,pa vseeno živijo skupaj,kajti oba imama najnižje dohodke,ki so pač trenutno v naši državi.Jaz pravim tak,če se le da,je treba izkoristit maximalno to državo,ker če je za "črne" lahko vse ok,pa naj bo še za nas-SLOVENCE!

jaz bom samo rekla...da se je treba znajt....vsak po svoje in po svojih najboljših močehuser posted image
Ker če gledamo naše "višje"..pa politike, kolk nagrabijo v enem letu v žep od vseh.....že tak mora bit.....user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3189
18.9.2010 20:45:53   
matcar

Kak ne?user posted image Če jim grozi,da bojo ob hišo zaradi plazu tik pod njo.user posted image

mislila sem zato, ker na našem koncu ni poplav...drugače pa vem, da je takšno stanje da so lahko ob hišo...joj ti naši politiki, ko samo sebi v žep tiščijo za narod jih pa briga user posted image .

Pri njih je ž najmanjše deževje lahko huda katastrofa!user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3190
18.9.2010 20:45:56   
ly117

aja, še to kaj katera ve, koliko je sploh cenzus za 1 odraslega in 1 otroka? in koliko je cenzus za 3-člansko družino?  ker itak zdaj še dobivam starševski dodatek, pa štipendijo sem do zdaj dobivala, tak da tak presegam, ampak za potem me zanima? 

kati...niste skupaj prijavljeni?
prva odrasla oseba je 229.52 eur..otrok pa potem 68,86 eur

žal neuser posted image user posted image user posted image

ker ima moj dragi dovolj veliko plačouser posted image user posted image user posted image , ha ha ha, ima pa tam okoli 600, tak dauser posted image
no, če bi blo skupaj ne bi nič dobli
ampak imamo pa se namen čimprej skupaj prijavit, ko se jaz zaposlim
pa ne me zdaj obsojat prosim, ker sem že sama jezna na sebe glede tegauser posted image

Jaz te ne ker midva isto furama, žal ker drugač ne vem kako bi preživeli. Z njegovo plačo plačam najemnini in položnice, nekaj malega mu še ostane za malco z  socijalana pa je za prehrano.

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 3191
18.9.2010 20:46:24   
arabela*

čeruser posted image

potem pa smo še v Bisterco se peljali po letalo...si mo mojuser posted image ....nabavil.....user posted image

ja M sem za 6 eur kupla take fensi teniske zlate....user posted image

idi gledat..še je nekaj izbire za otrokeuser posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3192
18.9.2010 20:46:57   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: ly117

Samo če je pa preživnina večja od tega za otroka ne dobiš nič.

dobiš..vendar se nekaj odštejeuser posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 3193
18.9.2010 20:46:59   
matcar

Večer.

jaz bom samo rekla...da se je treba znajt....vsak po svoje in po svojih najboljših močehuser posted image
Ker če gledamo naše "višje"..pa politike, kolk nagrabijo v enem letu v žep od vseh.....že tak mora bit.....user posted image
user posted image user posted image user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3194
18.9.2010 20:47:14   
botrca

jaz sem se danes jokala, ko sem videla kaj so nam poplave naredile po državi user posted image user posted image user posted image . Saj pri njej ni sile, aliuser posted image

tudi jaz... hja, hočemo ali nočemo moramo si priznat da je voda naš najhujši sovražnik! user posted image

Botrca pr njih je ZELO hudo...nekje 1m jih loči od plazu in njihove garaže, pol pa še cca 1,5m do hiše. Zdaj pa si predstavljaj. Jaz sem dobila kurjo polt ko sem na garažo šla in gledala tist plaz user posted image user posted image

jim ne privoščim...user posted image user posted image user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3195
18.9.2010 20:48:07   
ly117

aja, poznam pa eno punco, ki sta imela podobno kot midva, pa so ji z vrtca pismo poslali češ naj bosta fer vsaj v vrtcu do drugih staršev in plačujeta toliko kot je trebauser posted image
no, tak mi je vsaj rekla, zdaj če je to res...nisem ziher

user posted image user posted image user posted image user posted image mene na rit vrže, ker pol bi midva mela veeelikooo vrtca :/

Ampak se imava namen poročit čez leto, leto pa pol tak da bomo tud to počasi skenslali user posted image user posted image user posted image

Čestitke user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3196
18.9.2010 20:48:12   
matcar

čeruser posted image

ja M sem za 6 eur kupla take fensi teniske zlate....user posted image

idi gledat..še je nekaj izbire za otrokeuser posted image
Res? Super,boma kr ju3 šibnila pogledat dopoldan,sma tak sama in bo lažje,kot če bi bli vsi doma.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3197
18.9.2010 20:48:29   
ly117

Timotej čestitke za pol svečke user posted image  user posted image  user posted image ...user posted image

Podpis.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3198
18.9.2010 20:49:47   
arabela*
Res? Super,boma kr ju3 šibnila pogledat dopoldan,sma tak sama in bo lažje,kot če bi bli vsi doma.user posted image

ja idi....ziher boš kaj našlauser posted image ..še......

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3199
18.9.2010 20:50:20   
ly117
IZVIRNO SPOROČILO: rina22

A to še vedno pali, da ste lahko prijavljene kot samohranilke po tem, ko so bili ti poostreni nadzori? Vem npr. za 2 primera, da so se mogli prijavit kot dvostarševska družina, ne kot enostarševska.

Žal se tega dost ljudi ne bi šli, ampak drugače ne gre. nekako moreš preživet, ker od lufta se ne da živet na žalost.

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 3200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?