|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke, 13. del
18.9.2010 11:47:33   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: rina22

Mi smo tudi danes namenli bit skupaj, pa je moj spet moral it delat user posted image mam že vsega vrh glave - tega dela non stop, vremena, vsegauser posted image

nekdo mora delat...jaz sem se s tem sprijaznila in mi je lažje, ker vem da tako mora bit...če bo pa kdaj mene sreča doletela in bom zopet hodila v službo bom pa še bolj zadovoljnauser posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 3151
18.9.2010 11:48:52   
botrca
Matcar kaj navedeš ko zaprosiš za izredno soc. pomoč? Mislim katere položnice daš?Na koga so pa naslovljene?

< Sporočilo je popravil botrca -- 18.9.2010 11:49:20 >

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3152
18.9.2010 12:05:08   
arabela*
Danuser posted image

Spali danes skoraj do desete.....malečke sta prišle ponoči k meni, deda smo poslali na drugo postlouser posted image

Zdaj pa sem ga poslala v štacuno....kuhala bom omako iz stročje fižole in pire krompir zraven......

Ven ne bomo hodili, popoldne se bomo šli nekam igrat edinouser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3153
18.9.2010 12:05:59   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Saraya pošlji mi one slike, prosim prosim user posted image .
Kako si pa rešila ono zadevo s tvojim, če smem vprašat?

kero? ...Ni še rešenauser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3154
18.9.2010 12:07:21   
arabela*

Saraya pošlji mi one slike, prosim prosim user posted image .

ma sem zgleda pošiljala ne vem kam....bom še enkrat porihtala..upam da prispejo do tebeuser posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3155
18.9.2010 12:15:13   
arabela*

Matcar kaj navedeš ko zaprosiš za izredno soc. pomoč? Mislim katere položnice daš?Na koga so pa naslovljene?

naslovljene morajo bit na osebo, katera vlaga..oz če sta poročena je vseeno..Navest pa moraš tehten razlog in točno cifro...ko plačaš račune, pa pokažeš to na socialni, kot dokaz, da nisi denarja sfučkal za kaj drugauser posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3156
18.9.2010 12:40:12   
katy83
dan.

hvala vsem za čestitke za Timotejevo polovičkouser posted image

Danes bom kuhala kumarčni zos + krompir, predvsem zaradi T, da vidim kako bo papcal. user posted image
Popoldan gremo najprej k eni babici, potem pa še k drugi. Se bomo malo potepali. user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3157
18.9.2010 12:48:22   
katy83

A to še vedno pali, da ste lahko prijavljene kot samohranilke po tem, ko so bili ti poostreni nadzori? Vem npr. za 2 primera, da so se mogli prijavit kot dvostarševska družina, ne kot enostarševska.

Ne vem, meni se to zdi čisto mimo in totalno ne fer do otroka. Midva sva oba študenta (moj dela preko šs) še sicer, ampak tudi, če bi bil moj redno zaposlen, se tega nikakor ne bi šla.

Rina, tudi sama sem bila oz. sem še delno takšnega mnenja, ampak...

zakaj do otroka? saj otrok nič ne ve o temuser posted image On ima še vedno mamico in atija vsak dan ob sebi. K večjemu je ne fer do drugih, ker to kao izkoriščaš državo.

no, super če bi vama šlo skozi, ker potem bi vsi 3-je morali preživeti z njegovo plačo. Zdaj če je plača fajn, ok, če pa je minimalna, pa ne vem. Že samo stroški za stanovanje nanesejo polovico plače, pa če je še kaka najemnina, pa avto tudi rabiš.  Jaz res ne vem kako bi preživeli (vem ja, nekak bi mogli). Ker če ste družina veš, tebi potem nič ne pripada od države, če ima on dovolj veliko plačo, te je dolžan preživljat.

no, saj pravim, da gre meni to tudi na živce in komaj čakam, da se stvari porihtajo tako kot treba. user posted image

glede poostrenih nadzorov - baje se začnejo z januarjem...mene je kr strah, ampak kak ti pa dokažejo, da ste skupaj in izkoriščate državo?

no, pa da ne bo pomote, spoštujem tvoje mnenjeuser posted image in spoštujem tudi tiste, ki jim uspe v takih okoliščinan tudi živetuser posted image user posted image user posted image Midva sva full skromen par, pa ...user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 3158
18.9.2010 12:58:45   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: katy83

glede poostrenih nadzorov - baje se začnejo z januarjem...mene je kr strah, ampak kak ti pa dokažejo, da ste skupaj in izkoriščate državo?

država ve kaj se dela.......ampak glede poostrenih nadzorov, se jim zaenkrat ne splača posegat v to, ker bi jih preveč stalo vse skupaj.
Ke pač treba bit previden in ne omenjat na veliko takih stvari...ker ljudje včasih ne razumejo in lahko nastanejo problemi. Vsak starš, ki se poda na to.....itak nosi to v sebi..ga razžiraa in se sekira...ampak tako pač je pri nas....al ti njih al pa oni tebe izžerejo za zadnjega centauser posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 3159
18.9.2010 13:05:08   
katy83
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

država ve kaj se dela.......ampak glede poostrenih nadzorov, se jim zaenkrat ne splača posegat v to, ker bi jih preveč stalo vse skupaj.
Ke pač treba bit previden in ne omenjat na veliko takih stvari...ker ljudje včasih ne razumejo in lahko nastanejo problemi. Vsak starš, ki se poda na to.....itak nosi to v sebi..ga razžiraa in se sekira...ampak tako pač je pri nas....al ti njih al pa oni tebe izžerejo za zadnjega centauser posted image

ja, to sem že opazla, saj ponavadi ne razglabljam o tem, razen včeraj z vamiuser posted image

to drugo pa...res je, žal. user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3160
18.9.2010 13:05:26   
matcar

Timotej čestitke za pol svečke user posted image  user posted image  user posted image ...user posted image

podpisuser posted image user posted image
Pa še en!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 3161
18.9.2010 13:08:05   
matcar

Odvisno za kaj jo rabiš.Glede na to,da je samo tvoj zaposlen in sta poročena,pač navedeš,da rabiš za položnice,lahko pa so na tvoje ali njegovo ime.Kot npr. elektrika,nigrad,snaga,pa za kurjavo lahko daš noter,če na olje kurite,samo za vse,kar navedeš,moraš v 14 dneh prinest dokazila o plačanih položnicah.Lahko daš tudi za hrano,pa za malega za vrtec pa obutev in oblačila za Jana.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3162
18.9.2010 13:10:58   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Se strinjam!

< Sporočilo je popravil matcar -- 18.9.2010 13:11:42 >

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3163
18.9.2010 13:12:10   
matcar
Zmantrana v nulo.Grem počivat!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3164
18.9.2010 13:42:28   
Sacherca
Jutro,dan,čer,nočka user posted image za nazaj in naprej user posted image

Najedli se,kar bolognese omako naredila in spagete...Z malim sva spekla muffine in http://www.kulinarika.net/recepti/6431/sladice/munchmallow/
Supoer pecivo,nesemo na obisk popoldan,ko se mali zbudi.Jutri bom pa kar za sebe se spekla,ker je noro dobro...Ampak moj itak nima rad peciva, mali kakor kaj, tako,da bo kar za mene pa dedeja,on je tudi tak sladkosned....

Lep popoldan vsem zelim user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3165
18.9.2010 14:46:00   
sami0804
Dan!

Sem rabila skoraj dve uri,da sem se prebila čez  vso vaše modrovanje zadnjih dniuser posted image
V sredo sem bila celi dan  pogonu,najprej na šihtu,potem na Mitjevi tekmi in kasneje še na rod,sem zvečer samo padla v posteljo,v četrtek pa nas je še dež fajn zmočil in pokazale so se vse posledice moje ne-kondicijeuser posted image ,tak da sem bila včeraj nenormalno srečna,ko sem pogledala skozi okno in videla ,da dežuje...sem se lepo zavlekla nazaj v horizontalo si lizat raneuser posted image ...
Saj bo,začetne težave sem itak pričakovala...
Komentirala ne bom kaj ekstra,ker me že mulc meče z računalnika.

Sem se pa danes ponoči parkrat zbudila in nisem si mogla kaj,da ne bi mislila na Rubin,močno,močno upam,da jim bo narava prizanesla,če že občina nima posluhauser posted image ...

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 3166
18.9.2010 16:47:10   
botrca
Matcar verjetno moraš tudi prinest dohodke od partnerja zadnje 3 mesece, ker na lepe oke ti sigurno ne dajouser posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 3167
18.9.2010 16:48:59   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804

Sem se pa danes ponoči parkrat zbudila in nisem si mogla kaj,da ne bi mislila na Rubin,močno,močno upam,da jim bo narava prizanesla,če že občina nima posluhauser posted image ...

jaz sem se danes jokala, ko sem videla kaj so nam poplave naredile po državi user posted image user posted image user posted image . Saj pri njej ni sile, aliuser posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 3168
18.9.2010 20:16:29   
matcar

Tudi jaz! Jo imam oz. vse v mislih kar naprej.Upam,da bo ponehalo to deževje že enkrat!user posted image user posted image user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 3169
18.9.2010 20:17:25   
matcar

Matcar verjetno moraš tudi prinest dohodke od partnerja zadnje 3 mesece, ker na lepe oke ti sigurno ne dajouser posted image
Ja,kaj pa si mislila? Vse,tudi tvoje izpiske bančne za zadnje 3 mesece moraš dat zraven.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3170
18.9.2010 20:18:47   
matcar

jaz sem se danes jokala, ko sem videla kaj so nam poplave naredile po državi user posted image user posted image user posted image . Saj pri njej ni sile, aliuser posted image

Kak ne?user posted image Če jim grozi,da bojo ob hišo zaradi plazu tik pod njo.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3171
18.9.2010 20:21:20   
matcar
Čer!

Mi pa spali do pol 6-h,zdaj pa bluzim po compu,mali gleda Hitre in drzne-spet.user posted image Aja,pa sami smo-moj,Maks in jaz.Lea je na Pobrežju pri bivši "babici",Saš pa pri tašči.Grem ju3 po njega,ker mojega ne bo spet cel dan.user posted image
Zdaj pa razmišljam,da bi si melno narezala,sem si jo kupla danes.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3172
18.9.2010 20:22:06   
marta82
Upam, da je pri Rubin vse ok oz. da se stanje ni poslabšalo.user posted image user posted image user posted image

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3173
18.9.2010 20:22:53   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: marta82

Upam, da je pri Rubin vse ok oz. da se stanje ni poslabšalo.user posted image user posted image user posted image
podpis!user posted image user posted image user posted image user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 3174
18.9.2010 20:24:05   
marta82
Danes smo se pa dopoldan kar doma cartali, popoldan pa skakali po lužah. Tinej je ful užival.user posted image  Potem pa domov na kakav in čaj. Je bilo prav lušno.user posted image

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 3175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?