|
RE: Mariborčanke, 13. del 18.9.2010 12:48:22
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 A to še vedno pali, da ste lahko prijavljene kot samohranilke po tem, ko so bili ti poostreni nadzori? Vem npr. za 2 primera, da so se mogli prijavit kot dvostarševska družina, ne kot enostarševska. Ne vem, meni se to zdi čisto mimo in totalno ne fer do otroka. Midva sva oba študenta (moj dela preko šs) še sicer, ampak tudi, če bi bil moj redno zaposlen, se tega nikakor ne bi šla. Rina, tudi sama sem bila oz. sem še delno takšnega mnenja, ampak... zakaj do otroka? saj otrok nič ne ve o tem On ima še vedno mamico in atija vsak dan ob sebi. K večjemu je ne fer do drugih, ker to kao izkoriščaš državo. no, super če bi vama šlo skozi, ker potem bi vsi 3-je morali preživeti z njegovo plačo. Zdaj če je plača fajn, ok, če pa je minimalna, pa ne vem. Že samo stroški za stanovanje nanesejo polovico plače, pa če je še kaka najemnina, pa avto tudi rabiš. Jaz res ne vem kako bi preživeli (vem ja, nekak bi mogli). Ker če ste družina veš, tebi potem nič ne pripada od države, če ima on dovolj veliko plačo, te je dolžan preživljat. no, saj pravim, da gre meni to tudi na živce in komaj čakam, da se stvari porihtajo tako kot treba. glede poostrenih nadzorov - baje se začnejo z januarjem...mene je kr strah, ampak kak ti pa dokažejo, da ste skupaj in izkoriščate državo? no, pa da ne bo pomote, spoštujem tvoje mnenje in spoštujem tudi tiste, ki jim uspe v takih okoliščinan tudi živet Midva sva full skromen par, pa ...
|
|
|