|
RE: Mariborčanke, 13. del 17.9.2010 21:17:30
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Matcar, no super za Maksa, da je vse ok, ampak jaz taka kot sem, bi se zdaj še bolj obremenjevala kaj pa je narobe? ok, to sem jaz, Držim še naprej pesti za Maksa. no, zdaj pa imam še jaz 2 vprašanji: *Oktobra ne bom več študentka. Se je nujno prijavit na zavodu za zaposlovanje ali ne? Predvsem to mislim glede socialne pomoči? * in pa: od te moje kolegice mama trdi, da če ona diplomira, bo dobla več socialke ker ima kao višjo izobrazbo? to ni res, ne? no, jaz sem ji tak rekla, da ni, ampak preverjam. Odgovor na 1. vprašanje je ja,moraš se prijavit na zavodu,če želiš prejemat SP.Drugače lahko zaprosiš samo za izredno.In odgovor na 2.vprašanje,ne,kje pa je to pobrala? SP je enaka za vse,ne glede na izobrazbo. Ja,saj se obrmenjujem zdaj še bolj,ko je še ta sum ovržen.Saj zato pa naju je poslala k endokrinologu,da mu bodo še druge hormone pregledali pa njegovo presnovo. hvala Matcar. se mi je zdelo da je nekak tak. Čuj, samo kaj oni bodo meni zdaj službo iskali? Mislim, bom mogla kake prošnje pisat pa ne vem kaj vse se tam dela, al se zdaj kao upošteva da sem na "porodniški"? Nič ti ne bojo iskali,dokler si v porodniški,kar tudi si.Ko pa ti bo poteklo,pa pač poveš,da imaš namen diplomo pisat,pa te stvari in te bojo tudi pri miru pustili.
|