Jada82
|
Hoj, se še malo tu oglasim, k imam ravno čas .... Pa da malo komentiram, kar se še spomnim. Čeveljčki ... mi smo zaenkrat kar v štumfkih z bremzicami. Itak še ne hodi, se plazi, pa dviguje. Mam pa tud nekaj takih mehkih copatkov, k štumfkov, tako da ji tudi te obujem, ko so vse bremzice v pranju Naša itak ne gre v vrtec še takoj, tako da bo še nekaj časa kar takole v štumfkih. RD .... joj, jest bi čim manj komplicirala, ampak nimaš kaj, itak folk pričakuje, da jih bomo povabili. Povabiti moram moje starše, od mami in staro mamo, mojega starega ata, potem od brata z družino, bratranca z družino pa teto in strica, pol pa še dvojne kolege z otroci. No, mogoče trojne ... ma od enih tamala konc januarja r.d. in če bodo oni povabili nas, bomo tudi mi njih, itak! Tako da, bomo naredili en vikend in sicer oba dneva. Kaj pa čmo. Kar doma. Sicer mizo v jedilnici imam veliko, zraven pa 6 stolov. V spalnici imava še klop, bomo še to prinesli, pa se bomo nekako zgužvali. Otroci itak ne bodo sedeli, torto jim lahko damo v dnevni sobi, starši pa naj bodo v jedilnici. Igrali se bodo pa v Izini sobi. Bo kar pestro, ja. Darila ... joj, jaz še nekaj časa nazaj nisem vedela, kaj ji kupiti za r.d. No, zdaj sem se odločila, da ji bova kupila enega poganjalca. Itak so poceni. Pa tega še nima. Najrajši ji ne bi kupila nič, itak še ne ve, zakaj se gre, ima pa vse. Ampak nekaj je treba. Ker igrač ima ogromno, jih že proč pospravljam, nekaj ima še celo zapakiranih pospravljenih, oblačil ima tudi polno, ker dobimo poverbane ... ostalo pa tudi ima. Tako da ... pa itak bo verjetno še polno dobila za r.d. Ma tega se tolk nabere, da bo treba nekje skladišče najeti Porodniška ... evo, meni se jutri porodniška izteče, pol mam pa še 12 dni dopusta in grem delat 9.2. Joj, je hitro minilo. Zdaj se zdi, da je bilo to res eno najlepših let. Čeprav na začetku mi je blo zelo težko, sem bla kar mal depresivna, nisem hotela tega življenja, hotela sem tako kot, ko sva bila sama .... jah, pol pa to pozabiš in ti ostanejo samo lepi spomini ... ravno včer me je prijela nostalgija. Joj, pa takooooo takooooo rada imam ! Res, to enostavno ne moreš verjet, da si sposoben imet koga tako rad! Jah, tamala zdaj spi ... ji je pomoje končno uspelo po 45 minutah. Mislim, da bomo res naredili tako, da bo imela samo še 1 pravo spanje na dan - torej tako, da zaspi v posteljici. Prej sem jo dajala spat ob 10h in ob 15h, vsakič za 1 do 2 ure. Zdaj pa je pomoje že prevelika in ne rabi toliko. Moram pa rečt (čeprav trkam), da zadnje čase kar fajn spi ponoči, tako da sem vsa spočita. Dostikrat se kar sama zjutraj zbudim. Jah, jaz pa sem misilla, da nikoli več ne bom spočita, hehehe Ja, vse hudo mine!!! Evo, grem si še malo Oriflamov katalog pogledat, sm ga dobila, mal za dušo Se tipkamo!
|