MATEJKA_ -> RE: Februarčki 2010-2. del (7.9.2010 8:34:52)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tinca Malinca IZVIRNO SPOROČILO: vaney Je zapleteno tole uvajanje GH, ne? Mi imamo ponavadi za zajtrk (med 7-8) flaško mleka okrog 200ml, okrog 10.30 frutek (samo sadje brez dodatkov kot so piškoti, riž, žita), ob 12h 250ml mleka, okrog 15h kosilo (zelenjava, krompir, meso), okrog okrog 18h večerja (polenta, gres, mlečne kašice, keksolino...). Če smo kje okrog, pa namesto zelenjavnega kosila dobi sadno kašico. Danes sta bila na obisku valentinčica in njen Jurij...sem samo debelo gledala, Jurij bi najrajši hodil. Po vseh 4 gre kot raketa, se prime noge ali kavča, se dvigne in bi kar šel. Zgleda je pravi fenomen[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Uau, Jurij se pa ne heca. Punsha, mi smo tudi še vedno na 3 obrokih GH in ne kaže nobenega interesa, da bi še kakšen obrok zamenjala: -zajtrk (med 7. in 8.): dojenje, -dopoldanska malica (med pol 10 in 10): sadna kašica (ponavadi brez žita), -kosilo: okoli 1 (meso, zelenjava, krompir, polenta ipd.), ponavadi zelo slabo poje + vmes praviloma še dojenje - ko je pač lačna, -popoldanska malica: žitna kašica z malo sadja; mlečne kašice vztrajno zavrača, -večerja (med 19. in 20. uro): dojenje. Ne vem, kdaj je primerno začeti nadomeščat še zajtrk in večerjo? Ko mleko ni več zadosti ali kako? večerja bi v bistvu naj bila 2. na vrsti - kosilo, večerja, dop. in/ali popoldanska malica,... naša ta starejša je še pri 1,5 leta pila zjutraj mleko, pol pa je naenkrat sama en dan rekla, da noče več in je hotela z atijem krispi jest. in tako zdaj zjutraj je krispi, ko pride v vrtec pa ima zajtrk še tam - kruh ipd.
|
|
|
|