ronja
|
Edin cel cajt razmišljam, ti Sync, zakaj si sploh prišel prebrat? - zato, da dela reklamo za svojo astro stran - zato, da pove, da smo ženske budale, (kar je logično, če ga pa nočemo ) - zato, da pove, da je samski, če bi ga slučajno katera pa le hotela - zato, da ima vsaj enkrat občutek, da je strašno pameten (v družbi mu verjetno to ne uspeva najboljše ) Sync, ti kar bodi samski še kar nekaj časa, bo vsem lepše . ankica, še moj podpis, kot skoraj vedno . res znaš lepo povedat! reba, verjetno si res iztrošena ali pa te zeza ščitnica. Iztrošenost se nam različno kaže: tebi kot depresija (ta je lahko tudi posledica premočnega delovanja ščitnice), jaz recimo zbolim fizično. Očitno te ima tvoj mož zelo rad in otroka tudi. Pojdi k zdravniku in naj te ne odpravi s tabletami, če ni vzrok v ščitnici! (to bojo hitro ugotovili - daš kri, pogledajo hormone ščitnice in to je to) Če je psihološki razlog, rabiš počitek in pogovor, ne tablet! Če imaš fajn prijatejlice, lahko tudi one odigrajo to vlogo. nujno rabita tudi s partnerjem čas ZASE, ZA VAJU! Ker tebe ubija tale vloga mame in konec. Ti si do rojstva bila marsikaj drugega, zdaj pa imaš občutek, da si se ujela v to vlogo in ne moreš ven in zato noriš, ker tega ne preneseš. Zelo pomaga, če vidiš, da te partner še vedno gleda kot žensko, ljubico, še vedno vidi tebe, tvojo osebnost s tvojimi željami, ki niso samo to, da bo otrok zdrav, srečen in zadovoljen. Želiš si še marsikaj drugega! Poglej si temo od Solero (http://www.ringaraja.net/forum/Lahko_bi_sedela_na_balkonu%25%25%25/m_5284192/tm.htm), pred kratkim tu gor je pisala v bistvu isto kot ti, samo da je malo bolj poetično napisala. Nisi sama! Vse jih mamo kdaj poln kufer! Res pa je, da če se ti to ves čas dogaja, potem je nekaj ornk narobe in je treba to zrihtat - najprej k zdravniku, da pogleda ščitnico, potem pa ostalo. Meni se je na morju Marija prikazala (pa sem ateistka, torej dvojno šteje, hehe ), ko sem imela tisto urco fraj, ko sta malidve spali! Sem šla ne eno ornk plavanje, malo posedela za par minut na obali in gledala valove in mi je bilo nooooooroooooo fajn! Rabimo to -no, pač ti rabiš nekaj drugega, jaz sem vodno bitje - ampak rabimo odklop! Nujno ga rabimo! Septembra, po uvajanju v vrtec, si naredi načrt, da malega pustita 1x na teden pri tvojih starših in si vidva vzameta čas zase! Ne za pucanje hiše! Dejansko: prah na omari se sicer vidi, ampak ni tako zelo problematičen kot prah v odnosu! Najprej poskrbi zase in za moža, za otroka itak skrbita, potem šele pride stanovanje na vrsto. Ta pretirana obsedenost s čistim je dostikrat znak depresije. Pa preberi si temo "zveza, ki mi jo je poln kufer" (http://www.ringaraja.net/forum/Zveza%2C_ki_mi_jo_je_poln_kufer/m_5278213/tm.htm) - mogoče se tvoj mož podobno počuti... Boš dobila motivacijo, da nekaj narediš in spremeniš... Vso srečo!
|