|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nesrečna mamica
11.8.2010 12:02:18   
Sync
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Ne boš verjel, ampak tudi dedci niste čisto nič boljši user posted image

Potem pa predlagam premirje in čim manj brez-veznega tečnarjenja iz obeh strani. user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 26
11.8.2010 12:02:23   
reba
Saj vem da mogoče preveč pretiravam, trenutno mi je stresno, ker sem v krizi, v avto pa moram biti zbrana!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 27
11.8.2010 12:11:02   
m_o_i
Ne vem koliko let imaš, ampak če si okoli 28-30 se ti Saturn rola čez natalni Saturn in to se čuti močno.

a ni vsakih cca. 30 let "finta" v neptunu?! sam prasam user posted image

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu Sync)
Neposredna povezava do sporočila: 28
11.8.2010 12:15:56   
TaMaSa
IZVIRNO SPOROČILO: reba

Saj vem da mogoče preveč pretiravam, trenutno mi je stresno, ker sem v krizi, v avto pa moram biti zbrana!

user posted image

daj vse to koj povej partnerju in skupaj poscita strokovno pomoc. Za otroka bi bilo se najbolje, da ga za en cas vzameta tvoja starsa, ker ti, kot kaze, ne preneses njegove druzbe.

Nas pogled nikoli ni tako popacen, kot takrat, ko gledamo sebe.

(odgovor članu reba)
Neposredna povezava do sporočila: 29
11.8.2010 12:29:24   
Sync
Tudi, ampak Neptun ti ne prinese sranja in težkih situacij. Neptun so iluzije. Če vstopiš v vezo ko se ti rola Neptun, boš na koncu najverjetneje razočaran. To je tista negativna zaljubljenost, ko misliš, da je to to, v resnici pa samo ne vidiš prave slike, ker si zaveden s strani energij Neptuna. Si pa takrat nagnjen k raziskovanju okultnega.

Saturn je tisti, ki prinaša lekcije in zahteva potrpežljivost, odgovornost, resnost. V slabem aspektu tudi bolezni, blokade, ločitve. Edini recept pri Saturnu je potrpežljivost. Ni druge poti.

Uran je tudi nevaren, ker naredi hitro spremembo lahko v ljubezni, poslu, kjer koli, ampak če spoznaš nekoga ko se ti rola Uran, te useka zelo močno in na hitro, ter ravno tako močno in hitro tudi mine vse skupaj. Tko, da če to veš, se da malo slalom vozit, odvisno kako si močan v sebi, ker včasih si pač ne moreš nič.

Pluton recimo pa je bolj zanimiv. Najmočnejši, karmični Planet, z njim pa se ne moreš pogajat. Recimo kakšen kvadrat Plutona na ASC je tisto, kar te ne ubije, te okrepi.

Vsak si lahko na netu vtipka svoje podatke, rojstvo, uro, kraj in potem pogledaš kaj se ti rola in vsaj veš kako dolgo moraš zdržat, če se ti dogaja kej neprijetnega. Ni potrebno nobeno posebno znanje, ker vse lepo piše.

www.astro.com

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 30
11.8.2010 12:32:07   
Felicita
IZVIRNO SPOROČILO: Sync

Tudi, ampak Neptun ti ne prinese sranja in težkih situacij. Neptun so iluzije. Če vstopiš v vezo ko se ti rola Neptun, boš na koncu najverjetneje razočaran. To je tista negativna zaljubljenost, ko misliš, da je to to, v resnici pa samo ne vidiš prave slike, ker si zaveden s strani energij Neptuna. Si pa takrat nagnjen k raziskovanju okultnega.

Saturn je tisti, ki prinaša lekcije in zahteva potrpežljivost, odgovornost, resnost. V slabem aspektu tudi bolezni, blokade, ločitve. Edini recept pri Saturnu je potrpežljivost. Ni druge poti.

Uran je tudi nevaren, ker naredi hitro spremembo lahko v ljubezni, poslu, kjer koli, ampak če spoznaš nekoga ko se ti rola Uran, te useka zelo močno in na hitro, ter ravno tako močno in hitro tudi mine vse skupaj. Tko, da če to veš, se da malo slalom vozit, odvisno kako si močan v sebi, ker včasih si pač ne moreš nič.

Pluton recimo pa je bolj zanimiv. Najmočnejši, karmični Planet, z njim pa se ne moreš pogajat. Recimo kakšen kvadrat Plutona na ASC je tisto, kar te ne ubije, te okrepi.

Vsak si lahko na netu vtipka svoje podatke, rojstvo, uro, kraj in potem pogledaš kaj se ti rola in vsaj veš kako dolgo moraš zdržat, če se ti dogaja kej neprijetnega. Ni potrebno nobeno posebno znanje, ker vse lepo piše.

www.astro.com

zdej vidm zakaj si samski... in se prepričuješ da po lastni izbiri user posted image

p.s.: pluton ni planet, ne z veliko, ne z malo začetnico.

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

(odgovor članu Sync)
Neposredna povezava do sporočila: 31
11.8.2010 12:37:52   
Bakfark
IZVIRNO SPOROČILO: reba

Imam vse kar si lahko poželi ženska...

Recimo, da nimaš vsega kar si lahko poželiš ti.

razumevajočega partnerja in zlatega sinka starega 2 leti, službo, hišo, zdravje…

Recimo, da bi potrebovala nerazumevajočega partnerja, takšnega, ki te ne bi spoštoval, te pretepal, zaničeval, izvajal in psihično in fizično torturo, recimo da bi imela odreno dete, razvajeno, neutolažljivo, bolno ali še bolje, ga sploh ne bi imela, recimo da bi menjala službo, ki si jo ženska poželi za neko, ki si je ne poželi, recimo da postaneš čistilka, ali pa si zraven obstoječe omisliš še dodatni zaslužek in se začneš prostituirati, hišo razjebeš v nulo, do temelja, si odsekaš roko, nogo, vržeš ven eno ledvičko, pa polovico druge, pogledaš smrti v oči... Recimo da...

Ampak jaz sem nesrečna,  sem zadirčna,  živčna, iz tira me vržejo malenkosti, razmetano, umazano stanovanjen, ne prenesem če se otrok popacka s hrano ali polije (kar je za 2 letnega otroka normalno ), tudi s partnerjem se veliko kregava, ker ga nonstop gnjavim.

Recimo, da si dovoliš biti srečna, zopet razmečeš hišo, se podelaš na sredino dnevne sobe, potisneš dragemu njegov nos v svoj kupček, naj se te nadiha, še sama popackaš hrano in poliješ sok po tleh, po zavesah, sedežni, vse to lepo razmažeš z detetom oblečenim v sveže oblekce dišeče po Lenoru, prosiš dragega naj poskrbi da ga nehaš gnjaviti, naj te razbije ko pičko in potem prosiš ambulanco naj te ne povijajo in organe reda in miru, da ne želiš vložiti nobene tožbe zoper moža, ker si v bistvu srečna. 

Najhujše pa je to, da mi je sinko odveč  in mi je muka se ukvarjati z njim,  ko pridemo po službi in po varstvu domov, komaj čakam da pride večer, da gre spat. Če hoče da se z njim igram, mi je zelo težko in se raje izgovorim: mami mora to, mami mora ono… Sin bi mi moral biti prvi na vrsti po službi, nobeno pospravljanje, čiščenje,  ne bi smelo biti pomembnejše od sina, povrhu vsega pa je sin še zelo priden in si da že marsikaj dopovedati. Ne vem kaj je narobe z mano, res je da sem z sinkom že odkar sva prišla iz porodnišnice, (ločena sva bila samo 24 ur ko sem bila  v bolnici) s partnerjem pa sva bila 4 krat v kinu to pa je tudi vse, mogoče je to krivo, da je vsak dan isti,  trenutno nimava možnosti otroka dati v varstvo čez vikend, ali sem mogoče pregorela, ali bi rabila kakšno drobno spremembo v vsakdanjiku, počutim se grozno in nesposobno v tem začaranem krogu in sram me je. Kaj mislite ve, oz. ali se je katera že znašla v podobnem položaju. Lep pozdrav,

Okej, zdaj pa dosti kenjaže. Vezano na odebeljeno - kje zaboga v tej vrsti najdeš sebe??? V sinu, službi, pospravljanju, čiščenju, v pridnosti, v čem? Imeti vse, kar si poželi ženska ne pomeni imeti vse, kar si poželiš ti. Zgoraj sem pretiraval zato, da stvari obrnem na glavo, če obstaja harmonija, ki ti ne zagotavlja sreče, dajmo videt ali vsaj naslutit, kako bi se počutila v  kaosu. In predvidevam, da je tvoja reakcija, ko si to brala bila "tale res ni normalen". Ampak, stvar sva dejansko (z malo pretiravanja seveda) prikazala v popolnoma nasprotni luči. Če niti to drugo ne zagotavlja sreče, v čem je potem problem?

Naštela si stvari, ki nekako ne gredo skupaj. Nisem ravno siguren, da otroka ne maraš, ne verjamem, da ti je odveč, le imeti popackano medtem, ko si prizadevaš za čistočo ni ravno nekako združljivo. Imeti popackano je v bistvu nič druga kot dovoliti otroku (in sebi) živeti v prostoru in ambientu, ki te ne utesnjuje. Biti obremenjen z... pomeni ne dovoliti si spontanosti, naključka, odprtosti za tisto, kar ne moreš umestiti v svoj dnevni red, plan. In ko si že obremenjena z enim, istočasno obstaja prisila biti obremenjen še z drugim, kar na nek način izključuje prvo. `Lej da ne dolgovezim (več), point čiščenja ni v tem, da je sterilno čisto (ne obstaja norma), temveč da ni umazano. Point stanovanja ni v tem da ga ohranjaš sterilno čistega, temveč da v njem živiš. Point življenja ni v tem, da mu služiš, temveč da ono služi tebi.

Edina norma h kateri težiš je ideal, ki si si ga zastavila tako visoko in tako daleč, da je vselej nedosegljiv. Cilj, kot si si ga zadala, najbrž ne bo mogel biti nikoli dosežen. Lahko ti rečem ali:

- jebeš takega človeka, ti si ena navadna luzerka,

ali pa:

- super si, le dovoli življenju, da služi tebi, najdeš neki balans in se prepustiš.

Ostane le vprašanje, v katerem odgovoru se raje vidiš. 

(odgovor članu reba)
Neposredna povezava do sporočila: 32
11.8.2010 13:01:15   
Sync
IZVIRNO SPOROČILO: Felicita

zdej vidm zakaj si samski... in se prepričuješ da po lastni izbiri user posted image

p.s.: pluton ni planet, ne z veliko, ne z malo začetnico.

A če se je kdo naučil spečt potico, je tudi samski zaradi tega?

Aha, Pluton ni planet. Hvala za informacijo. Takoj se bo zdaj to izbrisalo iz kompletne literature. Ja kje si pa prej bila?

Sicer je bil pa odg. namenjen m.o.i. ker je pač vprašala in tistim, ki jih morebiti to zanima. Oprosti, ker te je zmotilo :)

(odgovor članu Felicita)
Neposredna povezava do sporočila: 33
11.8.2010 13:07:49   
uškinamama
http://24ur.com/ekskluziv/zanimivosti/pluton-ni-planet.html

Ne vem kje je bila, za gotovo je pa na tekočem ( če je leto 2006 tekoče user posted image )

Najina Uš : staršem prijazen otrok.

(odgovor članu Sync)
Neposredna povezava do sporočila: 34
11.8.2010 13:15:37   
Bakfark
Hajgajs si me prebrala?

(odgovor članu uškinamama)
Neposredna povezava do sporočila: 35
11.8.2010 13:19:23   
Sync
Čisto vseeno je, pod kaj uvrščajo Plutona. Sem pisal iz stališča astro ne iz drugih aspektov.

Pri astro velja Pluton za planet z najmočnejšo energijo. Je tudi najbolj oddaljen. Zato je najmočnejši. Lahko mu rečeš planet, kamen, ptička, avtomobil, ladja, letalo ali pa kar hočeš.

Mislim, evo, v kaj se ženske grejo takoj zapikovat. Čisto brez veze, ampak je treba neki ****t in drkat, da le ne bo mir in dnevni cilj je dosežen. :)))

Bravo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 36
11.8.2010 13:20:56   
pety78
IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark

Hajgajs si me prebrala?

Jaz sem te in sem kar naenkrat postala srečna in zadovoljna ženska. user posted image user posted image user posted image user posted image

Saj se v bistvu strinjam s teboj. Včasih je potrebno, da pogledamo še s kakega drugega zornega kota, pa da se začnemo malo zavedati, kaj imamo in kaj lahko izgubimo. Ker potem je prepozno. Je pa res, da potrebujemo orng brco v rit... in to večno nezadovoljstvo...mater, kako se ga rešit. user posted image

(odgovor članu Bakfark)
Neposredna povezava do sporočila: 37
11.8.2010 13:21:36   
pety78
Aha, Pluton ni planet. Hvala za informacijo. Takoj se bo zdaj to izbrisalo iz kompletne literature. Ja kje si pa prej bila?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 38
11.8.2010 13:24:53   
uškinamama
IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark

Hajgajs si me prebrala?

Parkrat pa res. user posted image

(odgovor članu Bakfark)
Neposredna povezava do sporočila: 39
11.8.2010 13:25:49   
seny

Mislim, evo, v kaj se ženske grejo takoj zapikovat. Čisto brez veze, ampak je treba neki ****t in drkat, da le ne bo mir in dnevni cilj je dosežen. :)))

Bravo user posted image
Tole se mi zdi pa tko hudičevo fajn napisanouser posted image In kaj me najbolj razžalostiuser posted image Da je to resuser posted image No ja , pa ne vednouser posted image

(odgovor članu Sync)
Neposredna povezava do sporočila: 40
11.8.2010 14:35:52   
PeggyBundy

A si pripravlejna za en teden zamenjat moje življenje s tvojim?? Jaz bom mel en teden počitnic, ti se boš šla pa fentat, ker če ti jo zdaj preveč, potem v življenju še nikoli nisi doživela nič zares 'hudega'.

Vsako jutro ko se zbudiš, reci: Hvala (v kar pač verjameš) za moje probleme (darila, priložnosti) v tako blagi obliki. 

Jaz pa bi Synca kar pustila pri življenju. V njegovem pisanju je žal kar nekar resnice, ki je mlade mamice niso sposobne prebaviti.

(odgovor članu Sync)
Neposredna povezava do sporočila: 41
11.8.2010 14:43:18   
pelin
Sync ko si ravno pri planetih....a mi lahko poveš s katerega natančno  si ti user posted image ....malo se ozri okrog in poduhaj svet...ne le nakladat neke neumnosti....podobno kot ti ( pa vseeno daleč bolj razumsko in kulturno) sem razmišljala sama nekako sredi pubertete...Če si v tistih letih ti je oproščeno, če nisi, rabiš strokovno pomoč ali vsaj nekoga , ki te bo spustil v realni svet...Prav zanima me, kje na svetu živi ženska, ki se ji bi ljubilo poslušat takšne brezvezarije....mislim, da si na dobri poti, da  hvala Bogu ostaneš samski ...Sem nesramna? Mogoče...Tudi ti nisi ravno prijazen in vljuden...Avtorica ima težave  in tudi sama prizna, da  rabi pomoč...Kaj pa ti?Očitno jo tudi rabiš...

(odgovor članu Sync)
Neposredna povezava do sporočila: 42
11.8.2010 15:31:55   
špelin@

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Ne boš verjel, ampak tudi dedci niste čisto nič boljši user posted image

Potem pa predlagam premirje in čim manj brez-veznega tečnarjenja iz obeh strani. user posted image

Evo, točno to user posted image

Sicer znaš nakladat, da bi s šleperjem težko odpeljal, ampak tule si podal bistvo.

(odgovor članu Sync)
Neposredna povezava do sporočila: 43
11.8.2010 16:04:44   
petea
reba,
ne pravijo zastonj, da je bistvo očem nevidno.

Zadovoljstva ti ne prinašajo vse naštete materialne stvari, težave imaš zaradi nematerialnih: stresa, napetosti, priganjanja, pomanjkanja časa, nenehne rutine (npr. učenje otroka, čiščenje ...).

Ugotovi, kaj te razveseljuje, kaj si želiš in kako bi lahko to dosegla.
Razloži starim staršem, da bi rabila tudi kakšno soboto zase, če lahko imela malega. Nikjer namreč nisi napisala, da bi jima bilo odveč ga paziti še kak dodaten dan.
Vzami si čas za opravke in poti, ki te razveselijo, obogatijo, razbijejo rutino, sprostijo.

IN vzemi si čas za moža, objemi ga, povej, da ga imaš rada, da ti je žal, da tako malo časa preživita drug z drugim in da ti pomeni zelo veliko. Pojdita nekam, kjer bosta uživala. si povedala, kaj želita in kaj potrebujeta drug od drugega.

Pa - ljuba ženska - zmanjšaj pričakovanja glede sebe, saj nisi stroj. Rabiš počitek, rabiš mir, rabiš čas zase, odklop. Če si ga boš vzela, boš videla, da boš naredila vse, kar želiš, in to celo bolje in hitreje. In vsi boste bolje živeli. Četudi v malo manj pospravljenem domu.

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 44
11.8.2010 16:29:20   
Raho
IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama

Ne vem kje je bila, za gotovo je pa na tekočem ( če je leto 2006 tekoče user posted image )

Pri meni je 2010 tekoče. To veljauser posted image user posted image user posted image ?

Neposredna povezava do sporočila: 45
11.8.2010 16:33:27   
uškinamama
IZVIRNO SPOROČILO: Raho

Pri meni je 2010 tekoče. To veljauser posted image user posted image user posted image ?

s poudarkom na avgustu ? hikkk user posted image

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 46
11.8.2010 16:41:53   
Raho

s poudarkom na avgustu ? hikkk user posted image

haaaa???? a, ja....

E, mogoče pa je Sync v resnici Danny - oni s kanala Auser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 47
11.8.2010 21:28:10   
Misek

Eeeee, tega poznam se iz casov preden je postal "znan"...  Preden je postal astrolog je bil carovnik... ma raje ne bom....

http://www.youtube.com/watch?v=h-8PBx7isoM&feature=related

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 48
11.8.2010 21:45:32   
TaMaSa
IZVIRNO SPOROČILO: Misek

Eeeee, tega poznam se iz casov preden je postal "znan"...  Preden je postal astrolog je bil carovnik... ma raje ne bom....

Zakaj??? Ves da nas zanimauser posted image

Nas pogled nikoli ni tako popacen, kot takrat, ko gledamo sebe.

(odgovor članu Misek)
Neposredna povezava do sporočila: 49
11.8.2010 22:18:46   
Misek
IZVIRNO SPOROČILO: TaMaSa

IZVIRNO SPOROČILO: Misek

Zakaj??? Ves da nas zanimauser posted image

Saj pravzaprav ni kaj za povedat... vedno je tako otozno gledal pa bil prevec sluzast in slinast... pa take trike je znal dinarcek skrit, dinarcek je za usesom.. sicer ni bil najbolje navezban...
Vse skupaj je bilo tragikomicno. Enako kot danes....

http://www.youtube.com/watch?v=h-8PBx7isoM&feature=related

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Preglas v imenu?
Aninchy

Katera "oblika" imena Martin vam je ljubša?

Martin z poudarkom na A (49%)

Martin z poudarkom na I (51%)

Število vseh glasov: 171

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!