|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2010 - 3.del
3.9.2010 12:31:51   
mala2001
IZVIRNO SPOROČILO: Patty81

mala2001: nekateri mogoče ne gledamo na take stvari s tako lahkoto kot ti, pa mogoče zato rabimo kakšno razpravo več. Zanimalo me je ali ga ponudijo oz. ali je to splošna praksa, ker bi rada bila vsaj malo pripravljena in sama pri sebi razjasnila, kaj pri porodu ja in kaj ne. Si me pa ponovno spomnila zakaj sem se oddaljila od forumov...

Se opravičujem, če je moj odgovor zvenel pregrob, sicer ne razumem v čem...user posted image

(odgovor članu Patty81)
Neposredna povezava do sporočila: 2001
3.9.2010 12:35:45   
Patty81
Tisti začetek, da ne razumeš kaj je tukaj za razpravljat me je malce zbodel. Ampak to je očitno to, ko ne vidiš človeka, s katerim se pogovarjaš in se kakšna stvar narobe razume :)

(odgovor članu mala2001)
Neposredna povezava do sporočila: 2002
3.9.2010 12:39:27   
tinkatonka
klistir...mi je čist normalno,da zaradi higieničnih razlogov in pospešitve poroda naredijo klistir. Res pa se počutiš lahko malo hecno ko kr "teče" iz tebe. Jaz vem, da sem dobila asociacijo na film "butec in butec", ko tist revež sedi na stranišču. user posted image user posted image user posted image

partner pri porodu....meni in njemu je čist normalno, da je bil zraven in obema nama je kristalno jasno, da spodaj se pač ne gleda. Ko gre za finiš poroda, so njega itak prestavili za moj hrbet oz. glavo in me je božal po glavi in spodbujal. Seks po porodu se pa ne spomnim kdaj sva prvič prakticirala, definitivno pred prvim pregledom in ja "prvič" je skoraj tako kot da bi izgubljala nedoložnost (nervoza, strah). Je pa čist odvisno od tega koliko časa traja čišča, a boš kaj šivana in seveda od utrujenosti in želje po seksu. Če le te še ni, se je brezveze silit.

Evo vsak čas bo mož doma in bova skupaj v miru pojedla kosilo, potem pa po najinega srčka v vrtec in na žurko. Mi bo kr pasal mal od doma, ker sem bila res pridna in pomila, presesala celo stanovanje, samo še prah mi je ostal za pobrisat, ampak to lahko tudi potem kasneje.

bambinca...uf očitno si že v nizkem štartu. Upam, da bodo kmalu lepe novičke od tebe.

LP Tina

< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 3.9.2010 12:54:12 >

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu Patty81)
Neposredna povezava do sporočila: 2003
3.9.2010 12:45:28   
mala
Sem s pregleda...na CTG-ju so se prikazali rahli popadki vendar nič konkretnega, pregledala me ni nič, tudi UZ nisem imela tako, da spet lahko čakamo na naslednji pregleduser posted image  No pa kri je slaba tako da sem dobila retafer..

Naslednji pregled imam 10.9. - CTG

Kupit sem si šla tudi malinov čaj in danes ga začnem piti, upam, da kaj pomagauser posted image .

Klistir - meni je fino, ker se izprazniš pred porodom in tako tudi lažje rodiš, nimaš nekega straha pred tem da bi kej ušlo v porodni. Lahko pa seveda zavrneš in britje in klistir.

Vsem ki dihate ali se odpravljate v Rim veliko user posted image  za čimlažji poroduser posted image

Sem ponosna mamica štirim čudovitim sončkom:)

(odgovor članu Patty81)
Neposredna povezava do sporočila: 2004
   [Brisano sporočilo]
3.9.2010 12:45:40   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Izabelina)
  Neposredna povezava do sporočila: 2005
3.9.2010 12:46:05   
brezcopatka
No, vidim da smo si glede user posted image vse bolj ali manj podobne. Meni je do zadnjega meseca in po še nekak blo do tega, je pa res, da še takrat, ko bi ga napadla, se že od prestavljanja čist zmatramuser posted image , pa me mine. Zadnji teden se mi pa tak zdi, kot da bi na kolesu sedela ene par ur in me niti ne zamika. Upam, da bo pa po porodu zato želja tolk večjauser posted image

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 2006
3.9.2010 12:47:55   
brezcopatka
No, pa ko smo že pri partnerjih pri porodu. A ima katera izkušnjo, da je bil zraven pri CR?

(odgovor članu brezcopatka)
Neposredna povezava do sporočila: 2007
3.9.2010 13:05:31   
Anonimen
klistir: obvezno zame user posted image nočem si prazniti črevesja na porodni mizi. sem razmišljala o tem, da bi si ga naredila doma ampak... mislim, da toliko pa tudi ne bom prisebna. pa še porod pospeši in ne bi potem nekje na poti v P rodila user posted image

britje: že zdaj gledam, da sem "poštimana" če bi me kaj zagrabilo. tega pa res ne bi tam, ker imam občutek, da me bo porezala. user posted image saj vem, da so strokovnjaki za to že ampak pač... filing. itak sem pa že od nekdaj vedno obrita spodaj in mi je to čista rutina.

punce, jaz bi šla. sem že mislila, da bom rodila v začetku tedna, me je tako dol pritiskalo pa vse skupaj, da sem samo čakala, da se bo začelo. no pa zgleda, da bom še "trpela" to dol tiščanje nekaj časa. komaj hodim na momente, tako pritiska. jaz bi res šla rodit...

(odgovor članu brezcopatka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2008
3.9.2010 13:14:32   
tejči28
patty81,meni je to tudi bolj intimna zadeva klistir in britje v bolnici.V prvi sem se doma obrila lepo pred ogledalom,klistirja pa mi HB niso rabli nardit,ker sem se med popadki sama spraznila,da sem imela prazno črevo in ni bilo problema med samim porodom.Zdaj v drugo,če me ne bo šraufalo med popadki imam doma donat in se bom tega napila.Obrila pa se bom tudi sama,tak se še zdaj brijem na par dni.

Pri CR mislim,da partner ne more bit poleg,to je operacija.

bambinca očitno si ti res naslednja na vrsti.Držimo pesti. user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil tejči28 -- 3.9.2010 13:21:26 >

8.9.2008 nas je razveselil prvi sonček
8.9.2010 pa smo dobili drugo sončico

(odgovor članu Patty81)
Neposredna povezava do sporočila: 2009
3.9.2010 13:20:19   
tejči28
user posted image      Naši       pregledi!  user posted image

user posted image    Redni pregledi  user posted image

06.9. tinkatonka,T.Z.,amelie010,lenca78
07.9. nadka30,SOncIca, Izabelina
08.9. natalija28,almera, archie,
        mala2001 ,eva2010
09.9. nenka7,corfu,Inčy
15.9. NiNiBo
16.9. sanje2

user posted image    UZ pregledi    user posted image

06.9.
lillchy123,T.Z.

user posted image    CTG      user posted image

05.9. tejči28
06.9. tinkatonka,teodora75, brezcopatka,
          laliela, T.Z.
07.9. SOncIca, Izabelina
08.9. Archie,klemcy,mala2001,eva2010
09.9. sanje2
10.9. mala
13.9. Laliela, PikicaT

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 2010
3.9.2010 13:20:38   
Izabelina
tak se še zdaj brijem na par dni.

kako ti pa to uspe? js že neki časa nič ne vidim spodi in me je kr strah se brit, da se ne bi porezala.. zdej z ogledalom telovadt se mim ne da... tko, da tist tanujno nekak zmorem ostalo pa postrižem na kratko user posted image mogoče bi se morala bol potrudit... samo mi kr ne rata...

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 2011
3.9.2010 13:23:01   
katrinka
no da se jaz kaj dodam:

klistir - kljub temu da mi je ful neprijeten mi je vsec da ga mamo...obakrat so ga v p mi naredili...zoprno a za prezivetuser posted image

britje - prvic me je moz porihtal,drugic sama z gimnasticnimi akrobacijami...heheuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2012
3.9.2010 13:23:03   
tejči28
ja meni uspe zato,ker imamo v kopalnici veliko ogledalo in lahko naga stojim pred njim in se cela vidim user posted image ,pa še banja je poleg,ker imamo malo kopalnico,pa dam eno gor in to je to.user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2013
3.9.2010 13:29:47   
Jinx
Jaz grem pa s kozmetičnim ogledalom na stojalu pod tuš user posted image

I Am One Of God's Mistakes

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 2014
3.9.2010 14:07:38   
NiNiBo
Patty81 sem prepricana da mala2010 ni nic slabega mislia. Tudi zame je klistir ena taka obcutljiva tema, ceprav sem na easy. Zato, mi je super prebrat odgovore tistih ki so ze rodile in recejo, tu pa ni kaj za komentirat. Tako vsaj vem da ni noben bav-bav, kot so punce tudi napisale. In ce se potem s tako mislijo tudi pripravis na porod je veliko lazje. 

britje jaz to kar lepo po obcutku, moj pa prekontrolira. Se pa redno ze itak ne vem od kdaj, tako da ce me bo zagrabilo doma in bo se cas, se bom jaz kar lepo doma sama postimala.
bambinca ce si v nizkem startu srecno!!!!! user posted image user posted image

tinkatonka pa sej res nimas casa rodit, ko se celo bajto pucasuser posted image user posted image  pa dej se mal oddahni!!!

izabelina ce mi idej za kuhanje zmanjka, grem jaz kar lepo na Kulinaricno Slovenijo in tam vedno kaj najdem.

user posted image  men tudi ful ne pase, saj ko zacneva enkrat potem mi, ampak definitivno rabim mal motivacije na zacetku. Mah meni se pa moj kar smili, sej se potrudim in poskrbim zanj, ampak bolj se blizam koncu, bolj mi ni do nic kar je v vezi z seksom. 

Mi iz Limbarske gore, bilo je super in sploh nisem tolk brez kondicije. Sedaj pa mal na easy, sem si Jano kupila bom mal prebrala.Moj mora pa travo okol hise pokosit-delo, ki ga opravi namesto tasta user posted image . Zvecer pa mava namet iti mal v kino, ce je sploh kaj pametnega.

(odgovor članu Patty81)
Neposredna povezava do sporočila: 2015
3.9.2010 14:11:08   
corfu
Glede poroda, mož je bil že dvakrat zraven pa tudi v tretje bo user posted image , no razen če pride kaj tretjega vmes user posted image . Pri prvem porodu nisem dobila klistirja, pa tudi brili me niso...ni bilo časa. Pri drugem porodu so opravili oboje. Nisem se počutila nič nelagodne ne prvič ne drugič, bistveno bi je bilo, da čimprej rodim, ter da bo z otročkom vse ok, britje in klistir mi nista delala preglavic, sploh nisem o tem razmišljala user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu Jinx)
Neposredna povezava do sporočila: 2016
3.9.2010 14:12:48   
Izabelina
izabelina ce mi idej za kuhanje zmanjka, grem jaz kar lepo na Kulinaricno Slovenijo in tam vedno kaj najdem.

ja sej, sej... dans bo carski praženec iz kulinarike...
zdele pa pečem sirove štručke... kruh je edina stvar, k mi jo vedno uspe narest dobr... use ostalo ima možnost, da je zanič, pr kruhu pa ne morm falit... in pol najraj to delam :D tko, da dans delam sirove potem pa še en hlebček... use iz pirine moke :)

iz prehrane na izločanje user posted image

klistir: mislm, da je fino, če se to kdaj pa kdaj nardi... zdej js sm prevelka boječka, da bi to nekak sama doma delala (je pa pomoje fajn, če se to počne, da se črevo sčisti... a veste kašne navlake in obloge se vse tm nabirajo)... tko, da mi bo prou fino, ko bojo to lepo strokovno opravl... pa še pol ne bo bojazni, da bi se na porodno mizo podelala... glede britja sm pa že povedala kašna je situacija pr men, tko, da mi bo tut čis uredu, če bo kdo to namest mene opravu user posted image

< Sporočilo je popravil Izabelina -- 3.9.2010 14:16:01 >

kot mu je usojeno!

(odgovor članu NiNiBo)
Neposredna povezava do sporočila: 2017
3.9.2010 14:24:39   
tejči28
izabelina si pa faca,da kruh ti pa rata.jaz pa vse kar je iz kruha antitalent,pa bi tak rada spekla kake štručke.Zato pa sem si nabavla kruhomat,no sem ga dobila za darilo,za začetek.

Neposredna povezava do sporočila: 2018
3.9.2010 14:56:17   
Lenca78
Laliela sporoča da je ob 9:24 rodila fantka po imenu Niko težek je bil 3100g ter velik 51cm.
user posted image user posted image user posted image čestitke srečni držinici in obilo cartanja vsem trem.

(odgovor članu mala2001)
Neposredna povezava do sporočila: 2019
3.9.2010 15:01:26   
nadka30
IZVIRNO SPOROČILO: Lenca78

Laliela sporoča da je ob 9:24 rodila fantka po imenu Niko težek je bil 3100g ter velik 51cm.
user posted image user posted image user posted image čestitke srečni držinici in obilo cartanja vsem trem.

čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lenca78)
Neposredna povezava do sporočila: 2020
3.9.2010 15:05:51   
Jinx
Laliela iskrene čestitke za malega Nikota user posted image user posted image user posted image

I Am One Of God's Mistakes

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 2021
3.9.2010 15:07:19   
Izabelina

user posted image user posted image user posted image user posted image braaaavoooo! dobr se štimite!

kot mu je usojeno!

(odgovor članu Jinx)
Neposredna povezava do sporočila: 2022
3.9.2010 15:08:02   
tejči28
oooo laliela je rodila.To pa je presenečenje.user posted image user posted image user posted image user posted image res jo je skozi mantralo,pa si nisem mislila,da bo tak hitro. Čestitke mladi družinici.

(odgovor članu Jinx)
Neposredna povezava do sporočila: 2023
3.9.2010 15:09:21   
corfu
Laliela, čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu Jinx)
Neposredna povezava do sporočila: 2024
3.9.2010 15:13:17   
nadka30
tejči kdaj boma šle, sedaj bi bil pa že čas, naju vse za nama prehitevajo po desni in levi straniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 2025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?