nenka7
|
hej punce! jaz imam danes toliko stvari v planu, da vam malo napišem, potem pa gasa na delo. je v planu en štrudelj jabolčni s skutko, pa naštimat moram torbo za P ker je mož že živčen, malo bo teba pospravit, pa šoping listo zrihtat, ker je plača danes in gremo v nabavo, pa ura je že skoraj 11!! tako da kar gasa, da bo vsaj kaj narejenega... prsno črpalko so meni posodili, tako da imam, ampak je treba še prekuhati in vse, če bomo sploh potrebovali... aspirator bom tudi kupila, ko bo treba, upam da čim kasneje... kar se pa tiče, pa je pri meni tudi bolj mož proti, no, sedaj ko se bližamo koncu je recimo da ok, čeprav sedaj pa meni ni toliko do tega, ker se enostavno težko sprostim, ker ne glede na to kako se dam, mi vsaj malo pritisne na trebuh, pa ni ravno prijetno, potem me pa kmalu vse mine. ampak se je treba malo potrudit včasih, ker vem, da tistih 6 tednov po porodu se bo pa mičkeno vleklo, na začetku sem prepričana da ne, ker mi na konec pameti ne bo padlo, sploh če me bo vse bolelo, kasneje pa najbrž da že... tinkatonka... joj, kako so nekateri težki!! jaz imam do pdpja še skoraj en mesec, imam pa res ogromen bauhi, pa še dokaj suhica sem, da se še bolj vidi in me čist skos nadlegujejo, da tole bo pa kmalu a ne!!?!? ma dej, bo ko bo, pustite me na miru, dost vas imam! seveda sem prijazna in pojasnjujem, da šele konec meseca itd. itd... in potem tisto: aja, jest bi rekla da imaš že ziher jutri rok... AAAAAAAA!! midva bova pa danes šla na pico pred šopingom, se že veselim. mi je pa jasno, da skupna kosila bodo bolj izjema kot pravilo, ampak sej bo... mogoče bo pa priden, pa bo vsega in svašta, nikoli se ne ve!! pridne bit, pa tiste, ki vam je težko sedaj zadnje dneve in vas vse ščiplje en velik papa
|