|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2010 - 3.del
3.9.2010 9:20:34   
corfu
Benika, iskrene čestitke ob rojstvu hčerke Manje!  Čudovito ime sta izbrala user posted image user posted image user posted image

Jaz sem ok, nič še ne dogaja user posted image  9.9.2010 ima pregled, pa bomo videli kako in kaj.

Srečno vsem!

Uživaj življenje...

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 1976
3.9.2010 9:35:52   
sanje2
pozdrvljene user posted image !

čestitam novopečenim mamicam za male štručke user posted image user posted image user posted image

jaz sem se pa včeraj tako slabo počutila, najprej sem imela v P CTG, ki je vse vredu kazal - naslednji teden 9.9 imam zopet CTG. potem sem prišla domov, hitro kosilo skuhala, šla malo počivat pa nič ni bilo boljše,... zvečer mijo hitro spat spravim in grem seveda tudi jaz. smola za mene, ker celo noč skor nič nisem spala: bolel me je trebuh, ki je bil tudi trd, spodaj me je bolelo, slabo mi je bilo, na wc 100 krat šala - grozno. sem bila 100 da bom zjutraj dobila orng popadke al pa da mi bo voda oddtekla - seveda nič od tega.

zdaj grem na hitrco nekaj cunj zlikat, pol pa počivat - sem čist fertik.

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 1977
3.9.2010 9:43:23   
mala2001
Ja ljudje so res tečni do boga s temi "KAJ ŠE NISI RODILA?!"

Ja, hudiča, kaj ne vidiš, da mam še trebuh in sem brez vozička....user posted image

Boš kmalu rodila? Ja, čez 2 minute....user posted image

Pazte to:

Napišem v profil na FB:
Evo spet vikend! Gremo feštat?In mi kolegica, ki še nima otrok na to komentira: Jaz pa bi ti odsvetovala fešto, razen, če si blizu bolnice ali če hočeš kar na fešti roditi, kar pa ne priporočam.

Ja, na Ibizo bom šla proslavit 39. teden nosečnosti....user posted image Kot da user posted image sam tak ven padejo, ko user posted image prdne....user posted image

Če pa pol na te prfuknjene komentarje mal bolj sarkastičen odgovor daš, si pa že sitna user posted image , ki jo razganja od hormonov....

In kaj kuhate danes?

Se odločam med rižotko in širokimi rezanci.... sam tamali že 3 dni makarone je (prvo sm js delala makaronflajš, drug dan je pr tašči jedel makaronflajš in včeraj so ga meli za kosilo v vrtcu), mu bojo špageti začeli iz ušes lezt vn....user posted image Drugač pa itak kot vsi otroci obožuje testenine, tak da ni panike.... Bom vidla kaj mi bo do enih bolj dišalo.... Čeprav sem tud js bolj makaronar....user posted image

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 1978
3.9.2010 9:46:35   
tinkatonka
IZVIRNO SPOROČILO: mala2001

Ja ljudje so res tečni do boga s temi "KAJ ŠE NISI RODILA?!"

Ja, hudiča, kaj ne vidiš, da mam še trebuh in sem brez vozička....user posted image

Boš kmalu rodila? Ja, čez 2 minute....user posted image

Pazte to:

Napišem v profil na FB:
Evo spet vikend! Gremo feštat?In mi kolegica, ki še nima otrok na to komentira: Jaz pa bi ti odsvetovala fešto, razen, če si blizu bolnice ali če hočeš kar na fešti roditi, kar pa ne priporočam.

Ja, na Ibizo bom šla proslavit 39. teden nosečnosti....user posted image Kot da user posted image sam tak ven padejo, ko user posted image prdne....user posted image

Če pa pol na te prfuknjene komentarje mal bolj sarkastičen odgovor daš, si pa že sitna user posted image , ki jo razganja od hormonov....

hehehehe...si me nasmejala user posted image . Ampak res ja "kdaj pa boš rodila" ? Milijon evrov vredno vprašanje!

kosilo...iz skrinje bom vzela govejo župco in meso, zraven naredila tenstan krompirček.

jaz grem pa zdele presesat celo stanovanje, prah pobrisat, pa če bo še kaj energije ostalo še pomit po tleh.

< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 3.9.2010 9:47:43 >

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu mala2001)
Neposredna povezava do sporočila: 1979
3.9.2010 9:47:16   
tejči28
user posted image      Naši       pregledi!  user posted image

user posted image    Redni pregledi  user posted image

03.9. mala,janjja,hanizali
06.9. tinkatonka,T.Z.,amelie010
07.9. nadka30,SOncIca, Izabelina
08.9. natalija28,almera, archie,
         mala2001 ,eva2010
09.9. nenka7,corfu,Inčy
15.9. NiNiBo
16.9. sanje2

user posted image    UZ pregledi    user posted image

06.9.
lillchy123,T.Z.

user posted image    CTG      user posted image

03.9. mala,janjja
05.9. tejči28
06.9. tinkatonka,teodora75, brezcopatka,
        laliela, T.Z.
07.9. SOncIca, Izabelina
08.9. Archie,klemcy,mala2001,eva2010
09.9. sanje2
13.9. Laliela, PikicaT

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 1980
3.9.2010 9:47:34   
NiNiBo
BENIKA: CESTITKE ZA Manjo, LEPO SE CARTAJTE!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

malecka_mateja lepo se cartajte se naprej!!

tinkatonka mislim, da glede Aneja super resujete zadevo. Je pa na zalost tako, da komentarjev clovek ne more prepreciti, lahko pa le Aneja pripravis na njih, kar pa ze vec kot odlicno pocnes. Ah, jaz imam obcutek, da nam bos kmalu pobegnila, tako da komentarjev ne bo treba vec dolgo prenasat user posted image user posted image .

archie uzivajta na Pohorju!!!!!

crpalka jo bom kupila, ce jo bom potrebovala enako tudi z baby phone itd.

almera  mi je jasno do so nama mirni dnevi v dvoje steti user posted image user posted image user posted image , zato jih tudi se uzivava. Tako, kot je sedaj ne bo vec, saj sva oba doma in imava ogromno casa eden za drugega. Sva se pa zato tudi namerno tako odlocila, kajti bo se prehitro ko bo sel moj delat, ko bomo trije in bova morala cas za naju iskat z lupo.

Midva greva pa danes malo na izlet in sicer greva na Limbarsko goro.

Uzivajte!!

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 1981
3.9.2010 9:54:53   
tejči28
Jaz bom danes kuhala rižoto z gobami in paradižnikom in  piščancem.Meni pa gobe ne dišijo v tej user posted image in bom jedla rižoto z korenčkom in piščancem,bom omako kasneje not zmešala.Pa solato.

8.9.2008 nas je razveselil prvi sonček
8.9.2010 pa smo dobili drugo sončico

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 1982
   [Brisano sporočilo]
3.9.2010 10:04:07   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu mala2001)
  Neposredna povezava do sporočila: 1983
3.9.2010 10:11:18   
mala2001
IZVIRNO SPOROČILO: Almera

mala2001 - sori, ampak 6l tekočine (še posebej vode) na dan je odločno preveč, ker samo dosežeš to, da si iz telesa izpiraš minerale in ostale hranilne snovi

Jst sem toliko spila, ker sem bila enostavno tako žejna.... Tudi sedaj spijem 3-4 litre vode na dan - odvisno od temperature zraka.... Sicer pa kar vsi doma veliko tekočine spijemo....

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1984
3.9.2010 10:40:32   
tejči28
Zgaga me peče po grlu kot user posted image ,pa ne vem kak si naj pomagam.user posted image Kar kašlam od sile,tak me draži.Mate kaki predlog? Prej ko sem lahko magnezij pila,ni bilo problema,zdaj pa ni dobro zaradi krčev in je katastrofa.

(odgovor članu mala2001)
Neposredna povezava do sporočila: 1985
3.9.2010 10:47:08   
nenka7
hej punce!

jaz imam danes toliko stvari v planu, da vam malo napišem, potem pa gasa na delo. je v planu en štrudelj jabolčni s skutko, pa naštimat moram torbo za P ker je mož že živčen, malo bo teba pospravit, pa šoping listo zrihtat, ker je plača danes in gremo v nabavo, pa ura je že skoraj 11!! tako da kar gasa, da bo vsaj kaj narejenega...

prsno črpalko so meni posodili, tako da imam, ampak je treba še prekuhati in vse, če bomo sploh potrebovali...
aspirator bom tudi kupila, ko bo treba, upam da čim kasneje...

kar se pa user posted image tiče, pa je pri meni tudi bolj mož proti, no, sedaj ko se bližamo koncu je recimo da ok, čeprav sedaj pa meni ni toliko do tega, ker se enostavno težko sprostim, ker ne glede na to kako se dam, mi vsaj malo pritisne na trebuh, pa ni ravno prijetno, potem me pa kmalu vse mine. ampak se je treba malo potrudit včasih, ker vem, da tistih 6 tednov po porodu se bo pa mičkeno vleklo, na začetku sem prepričana da ne, ker mi na konec pameti ne bo padlo, sploh če me bo vse bolelo, kasneje pa najbrž da že...

tinkatonka... joj, kako so nekateri težki!! jaz imam do pdpja še skoraj en mesec, imam pa res ogromen bauhi, pa še dokaj suhica sem, da se še bolj vidi in me čist skos nadlegujejo, da tole bo pa kmalu a ne!!?!? ma dej, bo ko bo, pustite me na miru, dost vas imam! seveda sem prijazna in pojasnjujem, da šele konec meseca itd. itd... in potem tisto: aja, jest bi rekla da imaš že ziher jutri rok... AAAAAAAA!! user posted image

midva bova pa danes šla na pico pred šopingom, se že veselim. mi je pa jasno, da skupna kosila bodo bolj izjema kot pravilo, ampak sej bo... mogoče bo pa user posted image priden, pa bo vsega in svašta, nikoli se ne ve!!

pridne bit, pa tiste, ki vam je težko sedaj zadnje dneve in vas vse ščiplje en velik user posted image
papa

(odgovor članu mala2001)
Neposredna povezava do sporočila: 1986
3.9.2010 10:59:25   
Izabelina
dobrojutro!

no sej neki časa sem že pokonc, sam prou doug pa ne... ponoč bol slabo spim ker je pojstla pretrda in potem čez dan mal več počivam...  zdele pa že razmišlam o kosilu, čeprou sm lihkar zajtrk pojedla... hehehe user posted image

user posted image kako pa to izvedete? glede na to, da če se js uležem sm bol ko ne nepokretna user posted image samo, da se obrnem iz enga boka na drug porabm ogromn energije in sm učasih čist zadihana... mislm pa, da bo treba se kr potrudt, da ne bo pol prevelikih problemov po porodu... kaj pa to, ko bodo vaši partnerji zravn? js mam občutek, da je to tok močna izkušnja, da potem sploh ne bo vidu mene več kot partnerke ampak samo kot tisto ki je rodila... ko sm js vidla slike poroda v MŠ je mene use minil... kako pol ne bi njega... user posted image

dans bom delala carski praženec, šmorn... nism lih najbolša u kuhni in zdej se počas privajam na to, da morm kuhat... kšn predlog kako ga narest, da bo dobr? aja, pa že tri dni razmišlam o malinovem pudingu, tko, da grem dans u nabavo user posted image

pridem pol še kejokrog, pogledat, če bo kšna nova, lepa novička user posted image

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

(odgovor članu nenka7)
Neposredna povezava do sporočila: 1987
3.9.2010 11:32:11   
Inčy
IZVIRNO SPOROČILO: tejči28

Zgaga me peče po grlu kot user posted image ,pa ne vem kak si naj pomagam.user posted image Kar kašlam od sile,tak me draži.Mate kaki predlog? Prej ko sem lahko magnezij pila,ni bilo problema,zdaj pa ni dobro zaradi krčev in je katastrofa.

Joooooj, mene tudi ... že dva dni je zdaj že neznosno - direkt žge me ... oh, joooj ... mislim pa, da nam zdaj ni več pomoči ... bo treba kar potrpet še malo user posted image

"Ovir ni. Ovire vidiš samo takrat, kadar umakneš pogled od cilja."

EX Inčika

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 1988
3.9.2010 11:36:13   
Izabelina
pomislte sam na to kašni dougolasci bojo user posted image ko pridejo! hehe ;) mal heca... ker mene tut peče, sm pa ugotovila, da če ležim na levem boku je uredu, če pa na desnem pa žge ko user posted image

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

(odgovor članu Inčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1989
3.9.2010 11:38:17   
Lenca78
No mene so se usmilili in pregledali ampak na mojo žalost se nič še ne dogaja sm še čist zaprta na Ctgju ravna črta uglavnm grrrrr NP mam v ponedeljek k se moja ginekologinja vrne z dopusta. Zdej so me prvič vaginalno gledal zdej me pa vse boli :(

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 1990
3.9.2010 11:44:16   
tejči28
IZVIRNO SPOROČILO: Izabelina

dobrojutro!

no sej neki časa sem že pokonc, sam prou doug pa ne... ponoč bol slabo spim ker je pojstla pretrda in potem čez dan mal več počivam...  zdele pa že razmišlam o kosilu, čeprou sm lihkar zajtrk pojedla... hehehe user posted image

user posted image kako pa to izvedete? glede na to, da če se js uležem sm bol ko ne nepokretna user posted image samo, da se obrnem iz enga boka na drug porabm ogromn energije in sm učasih čist zadihana... mislm pa, da bo treba se kr potrudt, da ne bo pol prevelikih problemov po porodu... kaj pa to, ko bodo vaši partnerji zravn? js mam občutek, da je to tok močna izkušnja, da potem sploh ne bo vidu mene več kot partnerke ampak samo kot tisto ki je rodila... ko sm js vidla slike poroda v MŠ je mene use minil... kako pol ne bi njega... user posted image

dans bom delala carski praženec, šmorn... nism lih najbolša u kuhni in zdej se počas privajam na to, da morm kuhat... kšn predlog kako ga narest, da bo dobr? aja, pa že tri dni razmišlam o malinovem pudingu, tko, da grem dans u nabavo user posted image

pridem pol še kejokrog, pogledat, če bo kšna nova, lepa novička user posted image

izabelina pri  je treba uporabljat malo domišljije.Ležat na trebuhu tak ne morem.Tak da običajno napol sedim na kavču ali fotelju in pol akcija.hahahaha Po porodu pa ne bo problem,prvič bo,kot da bi res prvič,pol pa bo še boljše.Boš videla,ne skrbi.

Moj je imel prvič tudi pomisleke,če bi bil poleg pri porodu ali ne,da se mu ne bi zamerlo vse skupaj,pa je pol premislil in se odločil,da bo poleg,ampak bo bil za mano oz.bo sedel dokler bo možno,potem pa me je masiral po hrbtu,držal za roko in ni gledal nič kar se je spredaj dogajalo.Še ko je prerezal popkovino ni gledal tja.In ni mu žal,da je bil poleg,ker je to neverjetna in edinstvena izkušnja in tak čustvena,da pozabiš na vse.Zdaj pa ni govora,da ne bi bil poleg.Komaj čaka,da grema rodit.

Pri šmornu dam jaz poleg malo vanili sladkorja.

(odgovor članu Izabelina)
Neposredna povezava do sporočila: 1991
3.9.2010 11:54:30   
Patty81
tejči28: jaz sem si kupila Rupurut za žvečit in takoj pomaga. Dr. Pušenjak pravi da lahko, tudi v lekarni je teta rekla isto.

Priznam, da ne spremljam redno foruma...če mi lahko katera pove, a ste o klistirju kaj razpravljale?

lp

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 1992
3.9.2010 11:56:13   
archie
jaz nimam nobene zelje po user posted image ze od sredine nosecnosti. pa sem se vseeno na vsake toliko pomatrala. ampak zdej pa nobenemu vec ne pade na kraj pameti.... user posted image na sreco imam takega moza, ki spostuje moje zelje user posted image user posted image

Bambinca se mi je oglasila!! napisala je, da racunalnika ze dolgo ni prizgala, ceprav se veckrat spomni na nas. Da je njeno pocitje in pocutje njene punce ze malo slabse, zato naj bi se v pon. zmenili, kako naprej. Ampak glede na to, da ze 4 ure poseda po skoljki in da so popadki ze kar mocni, upa, da dobijo svojo pupo ze danes (itak, da zdravo!!) in da se ji potem koncajo vse slabosti in tezave!!

Srecno Bambinca!! Naj se izpolni tvoja zelja za danes!!user posted image user posted image user posted image user posted image

16.9.2010 se nama je spremenilo življenje... :)

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 1993
3.9.2010 12:01:04   
katrinka
benika - cestitke ob rojstvu hcerkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 1994
3.9.2010 12:03:07   
sanje2
hmmmmmmmmm vidim da ste pri user posted image , sem čula da baje pospeši porod, midva sva pri prvi en dan prej, drugi dan sem rodila - če pa to kaj vpliva, no pol že. jaz imam občasno lušte, sam ko me pa zagrbavsa pa me kaj hitro mineuser posted image , moj bi seveda zelo, samo ime kar omejitve, ker vidi kako dela z mano, mu se mi zdi kar mine,... tak da mislim da oba komaj čakama, da rodim in da minejo tisti grozni dnevi po porodu oz. tedni.

no pa da dam eno vprašanje za tiste ki ste že rodile: kdaj po porodu ste prvič, ste čakale na prvi pregled?????????jaz sem po 4 tednih in seveda je bilo prvo malo straha pol pa zeeloooooo fino,...

zgaga: me že celo nosečnost matra, včasih toliko da moram it bruhat - pomaga mi donat in kakšen roporut - če nisem doma.

(odgovor članu Lenca78)
Neposredna povezava do sporočila: 1995
3.9.2010 12:04:27   
archie
IZVIRNO SPOROČILO: Patty81

Priznam, da ne spremljam redno foruma...če mi lahko katera pove, a ste o klistirju kaj razpravljale?

lp

nop, nic.

16.9.2010 se nama je spremenilo življenje... :)

(odgovor članu Patty81)
Neposredna povezava do sporočila: 1996
3.9.2010 12:12:12   
Klemcy
IZVIRNO SPOROČILO: Patty81

lp

Mislim, da ni bilo govora. V Mb P  klistiranja ne izvajajo več, tako da se potem verjetno kr na porodni mizi pokakaš, vsaj tako so mi rekle tiste, ki so šle rodit user posted image
No jaz imam klistir doma še od lani, ko sem imela 5 dnevni post, brez drobtinice hrane in sem ga mogla pod nujno uporabljat, da so šli vsi strupi iz črevesa in ne pride do zastrupitve. Še potem sem ga večkrat uporabla pri kakšnem zaprtju... nič posebnega. Razmišljam, da glede na to, da me v P ne bodo klistirali, da bi se sama doma, ko se bodo popadki začeli, če bom dovolj pri močeh. user posted image  Bomo vidli.

(odgovor članu Patty81)
Neposredna povezava do sporočila: 1997
3.9.2010 12:12:57   
mala2001
Kaj pa je o klistirju za razpravljat? Naredijo ti ga da se med pritiskanjem ne podelaš na porodno posteljo....

Ni noben bav bav. Toplo vodo ti skozi cevko spustijo v debelo črevo, potem to zadržuješ v sebi kolikor dolgo se da in greš na wc. Je pa dobra stvar, ker res pospeši popadke.

Lahko ga pa tudi zavrnete, prisilit v britje in klistir vas ne more noben.

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 1998
3.9.2010 12:22:49   
eva2010
user posted image  - moram priznati, da zadnje čase nisem najbolj navdušena, sva pa prakticirala ene parkrat. V prvi nosečnosti mi sploh ni bilo do user posted image , v tej mi je bilo malo več, ampak še vedno premalo. Po prvem porodu sem imela čiščo skoraj do prvega pregleda, tako, da sva prvič po pregledu. Sva bila pa prvič precej ven iz prakse in je bilo kar malo hecno vse skupaj user posted image , no pol je pa steklo in je bilo super, bolje kot pred porodom user posted image .

Klistir - jaz z britjem in klistiranjem nisem imela nobenih problemov, še celo dober mi je bil občutek, ker sem vedela da imam prazno črevo. Sploh, ko je bilo potrebno izstisniti  user posted image .

Zgaga - tudi jaz imam spet probleme z njo, Rupurut in Donat, pa ne pomaga vedno, ponavadi pa.

Bambinca - držim pesti, da čimprej objameš svojega user posted image .

Kuhanje - jaz sem danes vzela iz skrinje kuhan fižol, tako, da dodam samo še zabelo in v pečico, zraven solata in klobasa za user posted image , jaz ne jem mesa.

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 1999
3.9.2010 12:25:46   
Patty81
mala2001: nekateri mogoče ne gledamo na take stvari s tako lahkoto kot ti, pa mogoče zato rabimo kakšno razpravo več. Zanimalo me je ali ga ponudijo oz. ali je to splošna praksa, ker bi rada bila vsaj malo pripravljena in sama pri sebi razjasnila, kaj pri porodu ja in kaj ne. Si me pa ponovno spomnila zakaj sem se oddaljila od forumov...

(odgovor članu mala2001)
Neposredna povezava do sporočila: 2000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?