Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 20.8.2010 11:01:00
|
|
|
|
nenka7
|
ja, mothercare ni več kar je bil, sedaj so nabili cene do neba!! obstaja pa, ampak se ne splača, ker kot je jinx rekla, vse je svinjsko drago!!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 20.8.2010 11:18:34
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 20.8.2010 11:35:08
|
|
|
|
tinkatonka
|
HEJ! Archie mi je malo pred 9h uro zjutraj sporočila, da ji je sarcy javila, da je sprejeta v porodno. Mogoče ima archie zdaj že kaj več novičk - se bo najbrž javila, ko pride iz pregleda. Upam, da bo sarcy hitro držala štručko v svojih rokah. No evo pa bo še ena pupika prehitevala. Vse ostale, ki bomo čakal na vrsto imamo pa očitno fantke . Čeprav laliela-inemu fantku se pa nekam mudi. Jaz sem tudi danes imela pregled. Vse OK. Izvid na streptokok negativen. CTG OK, čeprav je dete spalo in sem tam ležala skoraj 45 minut, da me je že vse bolelo. Trebušček se je tudi po meritvah mal spustil (to itak že čutim), kg so ostali na +7kg, odprta za en prst, glavica naslonjena. pa spet mal izcedka in imam spet svečke. Ampak ni hujšga je rekla G. Naslednji pregled in CTG 30.8. ter nato naslednji če še ne rodim seveda 6.9. Zdaj pa šibam v trgovino in nato po kosilo, pa mal noge dat gor v luft. lep vikend in se kaj beremo. Lp Tina
< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 20.8.2010 11:42:52 >
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 20.8.2010 11:43:18
|
|
|
|
Klemcy
|
Vav kake lepe nosečke Natalija28 - ti si pa pozabila še nas 4 pokazat, ko smo ble na tortici??? No sej zdaj še počakaj na nov stol, da ne boš še enkrat dol zletela , pa potem naloži. Jaz s pregleda. Sem na poti domov srečala še Inčy Danes me je hvala bogu imela mlada G Rosič, kot predzadnjič in so me dali na prvi ctg, čeprav je tisti G zadnjič rekel, da jih on pa ne misli delat. No tam je res brezveze ležat oz. napol sedet in v luft gledat, mi je pa zabeležlo 9 popadkov in tut čutla sem jih, ker mi itak že od včeraj ful otrdeva trebuh. To da imam krče je normalno, ker pač imam dobra 2 tedna do PDP in se baje že fajn pripravlja. Glavica je čist spodaj, plodovnice dovolj, vse ok. Naslednji ctg 26.8. Če sploh bo, glede na to, da moj še kr vztraja, da bo 25. postal ata Kaj pa vam, ki že redno hodite na ctg-je kaže? Do katere številke pride na ekranu tam, ko šteje popadke?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 20.8.2010 11:44:11
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 20.8.2010 11:50:37
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 20.8.2010 11:57:18
|
|
|
|
nenka7
|
SARCY veliko sreče!!! me navijamo zate!!
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 20.8.2010 12:04:43
|
|
|
|
nenka7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Almera Žal je pa 30€ za vse kar ni HM ali Muller kar normalna cena to je pa tudi res... ampak a ni Soncica rekla, da je 30€ samo poštnine!? to se meni zdi čisto preveč in nebi nabavila nič že iz principa... razen, če res nebi šlo drugače... kaj pa tole Soncica: http://www.alisa.si/item_list.asp?maingroup=Nose%C4%8Dnost&secondgroup=Nedr%C4%8Dki če kaj najdeš zase, ne vem pa koliko je poštnina, to bo katera druga povedala. se pa menda vse da dobit in ti pošljejo na dom kar imajo v tvoji številki, ti pa samo obdržiš, kar ti je všeč in prav... pa ful so prijazni, se pa da naročiti tudi vse če nimajo številke...
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 20.8.2010 12:14:47
|
|
|
|
mala2001
|
Vete kaj, res, da je september blizu, ampak to je pa res preveč.... Kam? Kam? Počakite vsaj do prevga šolskega dneva! Naš mali ima pa svojo teorijo o porodu.... On gre zjutri v vrtec, mami gre rodit in ko pride domov iz vrtca, bota mami in Tamia že čakale na njega.... Ah, to bi blo pa lepo, ja.... Mislim, da bo kar ves teden hodil v vrtec, preden mami in Tamia domov prideta.... No sej tisti, dan ko se gre domov ne bo šel v vrtec, ampak z atijem po naju prišel.... Da ne bo prevelki šok. Čakam možeka, da pride iz službe na kosilo. Sem skuhala špagete s tuno - na hitr, ker se mi še kuhat neda, pa je bilo to včasih moje najljubše opravilo, zdej pa . Sem klicala v lekarno in še ni testa za odtekanje plodovnice, je rekla da mrbit jutr, jutr si ga pa nej v vtakne! Sicer sem se pa malo informirala in ni sile, če otroka dobro čutiš, kar js jo. Če bo pa za vikend sila grem pa kar v P na oglede.... Sem mela dans namen "sobotno" pucanje po bajti opravt, pa bo mende kar na soboto počakalo, ker se mi ne da.... neč se mi več ne da, sam še bluzim naokol in čakam dan "D". Upam, da SARCY na hitrco obavi in da se kmalu cartajo!
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 20.8.2010 12:17:59
|
|
|
|
tejči28
|
Naši pregledi! Redni pregledi 24.8. SOncIca.LoveLove,benika blanči 25.8. teodora75,lillchy123,mala2001 tannya,janjja,bambinca,maca29 26.8. archie,corfu,hanizali,LoveLove inčy 27.8. cresisy 30.8. sanje2,amelie010,tinkatonka 31.8. natalija28,T.Z. 01.9. NiNiBo 03.9. mala 06.9. tinkatonka 07.9. nadka30 08.9. natalija28,almera 09.9. nenka7 UZ pregledi 20.8. lenca78, archie 23.8. lillchy123 30.8. sanje2 31.8. T.Z. CTG 25.8. lillchy123,mala2001,tejči28, bambinca,maca29 26.8. sanje2,archie,hanizali,LoveLove klemcy 30.8. tinkatonka 31.8. T.Z. 01.9. NiNiBo 03.9. mala 06.9. tinkatonka
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 20.8.2010 12:22:19
|
|
|
|
nenka7
|
IZVIRNO SPOROČILO: mala2001 se mi ne da.... neč se mi več ne da pod tole se pa podpišem!!! danes sem takoooo lena, da groza in tudi jaz bom naredila samo makarončke s tuno!!
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 20.8.2010 12:22:41
|
|
|
|
tejči28
|
Sarcy držim pesti,da se čimprej rešiš! To je najbolj zoprno.,ko ne vejo kaj bi naredli al rodit al ne. Aha punce,vidim,da so že pri nekaterih pripravljeni,da pridejo na svet.Me zanima kolko nas bo rodilo še pred septembrom? Upam,da om med njimi.Jaz imam itak še samo 12 dni.Bi lahko blo kaj prej. Pridno pijem malinin čaj,pa ni videt,da bi to kaj pospešlo. Joj,to kuhanje,meni se tudi več ne da.Pa sicer rada kuham.Zato sma se z mojim danes zmrnla,da kar prinese pizzo na poti domov.
< Sporočilo je popravil tejči28 -- 20.8.2010 12:23:31 >
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 20.8.2010 12:32:44
|
|
|
|
Anonimen
|
super za sarcy... držim pestke da čimprej mine tinkatonka: lalielin pobič pa je pač po mami in se mu menda zato mudi hehe tejči: vroči tuš fejn pospeši baje vse skupaj... to sem slišala v porodnišnici ja mene res neki matra... danes spet neke slabosti, še kar čutim spodaj bolečine občasno špikanje, ki je na hipe kar fajno , zatekel obraz in predkratkim sem mela kar fajn mokre spodnjice... kaj je, še ugotavljam... čakam na dragega in če se ne bo vmirilo, zvečer grem nazaj v P na Ptuj, pa me naj postrani gledajo kolko hočjo... gre za mojega bebija... pa na borzi so me rahlo razp..., ker mi je rekla naj pridem v pon. nazaj, pa sem ji lepo rekla, da v nedeljo nastopim v porodniško... pol pa sem ji rekla, gospa, jaz mislim, da bom v ponedeljek v porodnišnici, ne tukaj... pol pa je lahko hitro naredla... še nosečnic ne jemljejo več resno pičica, pa jih pošiljajo sem pa tja... eh grem ležat, da se ktera ne naleze od mene... slabe volje mislim
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 20.8.2010 12:56:52
|
|
|
|
Inčy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Klemcy Jaz s pregleda. Sem na poti domov srečala še Inčy Jaaaa ... upam, da se naslednjič srečama že z vozički, glede na to, da imava že obe pun kufer vsega Tudi jaz sem zadnjič uspešno opravila test sladkorne ... 26. si še grem samo po izvide za ginekologa Drugač pa upam, da glede na to, da imava s Klemcy isti rok in da njen pravi, da bo 25. že rodila se bi jaz kar prištulila zraven na ta datum, ker sem res že naveličana vsega Vse, ki pa ste že slučajno na poti v Rim - SREČNO
|
|
[Brisano sporočilo] 20.8.2010 13:00:46
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 20.8.2010 13:24:07
|
|
|
|
malecka_mateja
|
dan! evo mene nazaj so me spustili domov. CTg je pokazal samo en popadek nardila mi je še uz da smo videli kako je veliki in težki in v 38 tednu tehta 3200g lepo mi je všeč kilaža sem se bala glede na moje + kg da bo manj in glede na moje bruhanje ki še traja tako da sem prav ponosna na mojega korenjaka v ponedeljek ob 8 morem bit not za sprejem 24 fiksno pa mi nardijo CR zdaj pa gre zares samo vikend je še pred mano malo me je strah ful se veselim... mešani občutki. grem malo polčivat z našo princesko ki je danes tečka 100 na uro. čuti že da grem nočemo pa je vznemirjat naprej da nebo še večje panike , ker že zdaj sem zadnje 3 dni smao jaz dobra kaj šele bo ko grem in me 7 dni nebo vidla še meni se bo znešalo ampak kaj čmo sej bo boljše in več cartanja ko pridem domov.
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 20.8.2010 14:01:37
|
|
|
|
Klemcy
|
IZVIRNO SPOROČILO: nenka7 IZVIRNO SPOROČILO: mala2001 se mi ne da.... neč se mi več ne da pod tole se pa podpišem!!! danes sem takoooo lena, da groza in tudi jaz bom naredila samo makarončke s tuno!! Jaz se tudi podpišem za lenobo danes, zato pa sva z mojim kr v tuša šla na kosilo malecka_mateja super, maš pa res že pravega korenjaka, ki ga boš v torek držala že v naročju, juuuhuuuhuu Pa če boš do 30.8. notri, potem se pa ziher vidiva
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 20.8.2010 14:09:13
|
|
|
|
tinkatonka
|
malecka_mateja in lumpa sta očitno potem naslednji septembrski , ki bosta držali štručki v rokah. No še sarcy bo očitno prej. Yeee Ful vesela! Se še katera javi?Meni se zaenkrat nič ne mudi rodit, nimam časa tm nekje do naslednje nedelje zvečer . Potem po 30.8. si bom pa najbrž kaj časa za rodit vzela....hehehehehe.... Drugače pa imam do prvega PDP-ja (po ZM) samo še 7 dni, do popravljenega PDP-ja pa še 16dni. Archie....kaj si zvedla na pregledu? se je pupika obrnila?
< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 20.8.2010 14:19:54 >
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 20.8.2010 14:22:20
|
|
|
|
malecka_mateja
|
ja klemcy meni se tudi zdi da ma lepo težo pa itak te počakam do 30 prej me nebodo spustili tako da ti posteljo čuvam ok tinkatonka mislim da bo naslednja sarcy potem pa kr laliela pa še katera pred mano mam občutek da vse prehitevajo malo heca. ampak mislim pa da bo v torek 24.8 kr gužva v P in da bo marsikatera dihala z mano
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 20.8.2010 14:30:59
|
|
|
|
mala2001
|
IZVIRNO SPOROČILO: laliela tejči: vroči tuš fejn pospeši baje vse skupaj... to sem slišala v porodnišnici Ja, tak je moja tašča mojga na svet 14 dni pred PDP-jem ven nagnala.... se je postavla pod vroč tuš dokler ni bil bojler prazen,pa se je začelo.....
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 20.8.2010 14:43:26
|
|
|
|
Izabelina
|
doberdan! dans sm bla na pregledu, me je tut na ctg prklučla... use je uredu samo postelco mam že zelo zrelo in mal malo plodovne vode... ni pa nč rekla, da bi blo to kej narodbe, nasledn pregled mam čez 11 dni, torej 31.8. dobila sm napotnico za rešilca in za porodnišnico... sm pa na +15 kg ampak okej, na začetku je kazal, da bom velik več pridelala... tko, da sm u končni fazi kr zadovolna... vidm, da ste se učeri lepo mele, fino zgledate s temi trebuhi... držim pesti za vse k mate kakršno koli akcijo (rojevanje, cr, selitve, prenove,...) aja kaj je kej z dovoljenjem za objavo slikice od naše avgustovskoseptembrske mariborske štruce?
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 20.8.2010 15:25:09
|
|
|
|
archie
|
ojla, od Sarcy ni se nobenih novic upam, da je ne matrajo prevec... zjutraj me je se prosila, naj Katrinko vprasam, v kateri sobi lezi, da jo gre obiskat, od takrat pa ni bilo vec odgovora.... Hvala Tinkatonka, da si napisala na forum. jaz sem bila ravno na poti na pregled. danes ni moj dan... sem se ze ful zjokala in ful sem bila zalostna... najina decva se vedno sedi na ritki. Dobila sem napotnico za ZO, ampak ne vem, ce bom sla Kupit sem sla jogi za dojencka, pa je rekla, da jih dobijo sele konec septembra v DM sem sla po plenicke, pa jih niso imeli za novorojencke ponoci sem komaj kaj spala, ker je tamlajsa psica driskala in sva na 2 uri hodile ven Soncica: kako je s tabo in tvojim ? Kdaj imas kontrolo? Ali gres na ZO?
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 20.8.2010 16:07:30
|
|
|
|
tinkatonka
|
IZVIRNO SPOROČILO: archie danes ni moj dan... sem se ze ful zjokala in ful sem bila zalostna... najina decva se vedno sedi na ritki. Dobila sem napotnico za ZO, ampak ne vem, ce bom sla Kupit sem sla jogi za dojencka, pa je rekla, da jih dobijo sele konec septembra v DM sem sla po plenicke, pa jih niso imeli za novorojencke Eh archie, danes pa očitno res ni tvoj dan Naj bodo taki dnevi prej izjema kot pravilo. Glede lege in ZO ti žal nimam česa pametnega svetovati, a karkoli se boš odločila upam, da bo zate in za tvojo pupiko najbolje. Glede jogija...a nisi rekla, da bos Dormeo vzela? Ce narocis direktno preko njihove spletne strani ne vem če se tako dolgo čaka, ali pač . Pleničke bodo pa tud še imeli, brez skrbi.
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 20.8.2010 16:58:42
|
|
|
|
archie
|
taram-taram!! Pa smo docakali novo nesojeno septembrko Sarcy sporoca: Komaj smo cakali da naso puncko bomo spoznali, danes ob 16h se je zelja izpolnila, saj se prekrasna Naja je rodila (2850 gr in 49 cm). Presrecni Damja, Sara, Mark Iskrene cestitke Sarcy!!
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?