Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 19.8.2010 19:51:00
|
|
|
|
Lenca78
|
IZVIRNO SPOROČILO: mala Katrinka je rodila punčko Sandro Lariso, veliko 45cm in težko 2040g..pravi mali zakladek Čestitke, pa lepo se crklajte Katrinka zdej pa velik cartanja celi družinici in da greš čimprej domov
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 19.8.2010 19:54:09
|
|
|
|
Izabelina
|
Katrinka je rodila punčko Sandro Lariso, veliko 45cm in težko 2040g..pravi mali zakladek Čestitke, pa lepo se crklajte jeeeejejejej!! bravo mičkena punčka ampak zdej je zuni in bo sam rastla naprej!
< Sporočilo je popravil Izabelina -- 19.8.2010 19:55:32 >
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 19.8.2010 20:05:58
|
|
|
|
sanje2
|
no končno za katrinko in sandro lariso - lepo ime je izbrala, zaj pa naj hitro raste.
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 19.8.2010 20:13:47
|
|
|
|
khurde
|
IZVIRNO SPOROČILO: nadka30 IZVIRNO SPOROČILO: maca29 punce eno vprašanje imam za vas.To testiranje za streptokok b je pri vas zastonj al se plača ???? jaz sem ga plačala, je pa čist odvisno od G ponekod ga naredijo zastojn ampak v veliki večini se ga plača ker gre za samoplačniški odvzem ja, zastonj ga naredijo, če je nek utemeljen sum in lahko nekako upravičijo ta bris zavarovalnici. mi je G ravno zadnjič razlagala. ampak je redko, ker tudi zavarovalnica ni tok vesela nad tem mi je rekla, da bi večinoma vsi to avtomatsko delali, ampak "ne smejo" oz. bi v tem primeru morali sami stroške nosit. tko da je večinoma samoplačniško. še od prej... ctg... moja ga ne dela več avtomatsko vsaki nosečnici po 36. tednu - v prvi nosečnosti bi ga v tem času že imela (in sem tudi ga), zdaj ga dela samo tistim, ki so prek PDP-ja. razlog... preveč nosečnic in premalo časa za kaj takega. no, pa delajo ga, če nosečka ne čuti dobro otroka ali če je kak sum, da kaj ni ok. večinoma je itak najbolj pomembno, da se otroka dobro čuti in da se giba. izcedki... prej nikoli nobenih težav. niti v prvi nosečnosti ne. zdaj pa skor vse, kar je možno... nikol do te nosečnosti sploh nisem rabila canestena. nazadnje dobila spet eno dozo vagisana. prej imela še ene druge svečke... ma svašta... in ta rumenkast izcedek brez vonja in brez srbenja, pa še veliko ga je, je eno blago vnetje. porušeno ravnovesje. kr neki. zoprno.
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 19.8.2010 20:17:12
|
|
|
|
blanči
|
TPMC in KATARINKA: ČESTITKE OBEMA IN VELIKO CARTANJA... Ja punce v torek je polna luna...moj G mi je rekel da imajo vedno ob polni luni večje število porodov, bomo videli, če se bo tudi pri nas začelo kaj dogajati. LP
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 19.8.2010 20:22:09
|
|
|
|
Klemcy
|
katrinka suuupeeeeeer! ČESTITAM ZA MALO DROBNO PRINCESKICO
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 19.8.2010 20:37:33
|
|
|
|
tinkatonka
|
Katrinka....ČESTITKE! Zdaj pa naj le zraste pupika!!! In čimprej pridobi na teži! Mala oz. archie lepo jo pozdravita in naj se nam še kaj javi vsaj prek sms-a! No katera bo naslednja? Lumpa in malecka_mateja..pa mogoče še katera vmes preseneti. Jp zdaj se je pa začelo zares. AKCIJA .
< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 19.8.2010 20:50:03 >
|
|
[Brisano sporočilo] 19.8.2010 20:49:41
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 19.8.2010 20:49:54
|
|
|
|
hanizali
|
KATRINKA ČESTITKE TEBI IN TVOJI MALI PUPIKI,KI NAJ ZDAJ KARSEDA PRIDNO RASTE!!!!!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 19.8.2010 20:58:16
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 19.8.2010 21:25:07
|
|
|
|
Natalija28
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambinca Natalija kaj se je pa zgodilo? Včeraj sem padla iz pisarniškega stola (doma) direkt na rit in imam grozne bolečine v medeničnem predelu in sramne kosti. Ponoči sem spala le pol ure. Doktor je posumil, da bi lahko šlo za zlom medenice in se je moral prepričat, da ne bi/bom imela nepotrebnih zapletov pri porodu. No, in po slikanju je ugotovil, da je zlom izključen. Sem vsaj zato boolj mirna. Almera hvala za tvoje besede. So me malo pomirile. Res!!! Pri mojem G se test za streptokok B plača. Če je test negativen je 20 €, če pa pozitiven pa 35 €. Tak mi je rekla sestra pri G. Nič punce, pridne bit in lepo spite. Pa s porodi še malo počakajte. Lahko noč
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 19.8.2010 21:27:07
|
|
|
|
corfu
|
Katrinka, čestitke za malo princeso
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 19.8.2010 21:28:53
|
|
|
|
corfu
|
Jazsem pa danes tako utrujena, pa noge me bolijo, sem celo popoldne nekaj brkljala Jutri gresta otroka z babi v Kranjsko Goro do nedelje jaz bom pa počivala
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 19.8.2010 21:48:53
|
|
|
|
Inčy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Natalija28 Pri mojem G se test za streptokok B plača. Če je test negativen je 20 €, če pa pozitiven pa 35 €. Tak mi je rekla sestra pri G. V čem pa je finta? Ne razumem. Katerega ginekologa pa imaš ti? Lukmana al Rosiča?
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 19.8.2010 22:02:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Katrinka tudi tebi iskrene čestitke za punčko! Lepo se cartajte!!!!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 19.8.2010 22:10:53
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 19.8.2010 22:11:10
|
|
|
|
janjja
|
TPMC in KATARINKA: JA saj ne moreš verjeti - saj vam pravim to je taki lepi datum Pri nas pa je stanje tako: pojavil se je izcedek (mogoče celo plodovnica, ki mi že cel dan po malem odteka, oz. skos imam mokre sp.hlače. Bom počakala čez noč kaj bo pa bo... Zjutraj pa pokličem gineg. in povem -verjetno se bom mogla iti pokazat. Bomo videli kako bo - sporočim
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 19.8.2010 22:13:59
|
|
|
|
benika
|
Hvala za pozdrave ta teden, sem jih skrbno spravila!user posted image Prav z veseljem bi se vam pridružila kasneje na kakšnem sprehodku, če boste še tako pridne s srečanji. Ste prav posrečene! Če že po pisanju sklepaš, da smo posrečene, čaki, da nas vidiš še v živo Z veseljem te vzamemo medse, samo pridi!
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 19.8.2010 22:28:09
|
|
|
|
Izabelina
|
Če že po pisanju sklepaš, da smo posrečene, čaki, da nas vidiš še v živo sej na prvem srečanju septembrk je bla zravn še 2 v 1... lepo, da se še kej oglasiš Gromska! vem, da si rekla, da uporabljaš pralne pleničke mogoče še kšn nasvet? (verjetn bom tole raj na zs poslala, ker ne vem, če čis use prebereš)... drugač je use uredu, dans sva s fantom stavla kdaj pride naša in js pravim, da 1.9. fant pa da že nasledn tedn bomo vidl... nisva pa se domenla kaj dobi tisti k zmaga... zdej pa mal brskat po netu še pol pa spančkat... dans bom zihr o porodih sanjala, ko je blo ceu dan tle tko napeto!!
|
|
[Brisano sporočilo] 20.8.2010 0:19:00
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 20.8.2010 5:52:07
|
|
|
|
hanizali
|
Dobro jutro!Ura je 5.30 in za mano še ena neprespana noč ,od treh sem že pokonci,tako da sem tudi že pozajtrkovala... Sem pa včeraj klicala v bolnišnico mojo gin ,ki je nisem videla že dva meseca in mi sestre povejo,da je na dopustu 3 tedne .Jaz pa sem se z njo hotela pomeniti o mojem poorodu,ker naš je še vedno v prečni legi(po mojem občutku se ni še nič obrnil) in nobeden od dr.nič ne reče glede tega,vedno mi pravijo,da ima še čas za se obrnit ,ma mene vseeno skrbi.Naslednji pregled pa imam v četrtek,ko bom 38 tednov???!!! Sem se pa za danes naročila na masažo za nosečnice,še to sem rekla ,da si privoščim preden grem v Rim. Janjja vse najboljše z malo zamude... Natalija28 HB ,da je vse v redu! Vožnja z avtom:še vedno vozim na veliko,otroke,moža,ki je kamionist in me ob vsemogočih urah kliče,da ga pridem iskat,kjer parkira tovornjak.Hb da ne spim,ker greva zjutraj velikokrat že pred 4 od doma.(še kakšen teden bo tako potem bo moral klicati taxi ). Ooooo kolk fajn ,zunej se že dani...Ma kaj ko moje pupe še spijo in ne morem še dosti rogovilit po bajti. LP se tipkamo....
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?