Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 20.8.2010 6:49:13
|
|
|
|
Anonimen
|
dobro jutro tut iz moje strani... tut jaz nisem ok spala... dajejo me bolečine v trebuhu in v hrbtenici, prijimajo me krči... pa celo noč sem sanjala, kolk sem spala, da imam popadke... no ponavadi dejansko čutim, da se neki dogaja... in res, ko sem se prebudila, sem čutla hecne bolečine... obisk wc-ja mam rekord pri sebi... 6x, če sem prav štela... no mojmu sem rekla, da upam, da ne bo danes dlje delal in da bi blo fajn, če bi bil že opoldan doma, da ga imam pri roki... on pa je bebju reko, naj počaka, da ati pride domu... me pa čaka še neki kup opravil danes... pa prav na petek pičica iti na borzo, csd in zzzs... to nedeljo namreč nastopim v porodniško... nič, grem malo počivat še... pa mislim, da bom torbo še dans pripravla, ampak res...
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 20.8.2010 8:04:53
|
|
|
|
malecka_mateja
|
jutro! jaz odhajam v P na pregled in da se zmenimo vse podrobnosti za ponedeljek. upam da še pridem domov, da me ne obdržijo noter. mogoče srečam tajo držite pesti zame. pa kot zgledam me boste vse prehitele al kaj mal heca če gre katera ali je že na poti v rim vso srečo.papa
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 20.8.2010 8:06:31
|
|
|
|
limonita
|
IZVIRNO SPOROČILO: Inčy IZVIRNO SPOROČILO: Natalija28 Pri mojem G se test za streptokok B plača. Če je test negativen je 20 €, če pa pozitiven pa 35 €. Tak mi je rekla sestra pri G. V čem pa je finta? Ne razumem. Katerega ginekologa pa imaš ti? Lukmana al Rosiča? Inčy, fora je v tem, da v primeru pozitivnega testa določajo še kateri antibiotiki bi bili primerni in to je pač dodatno delo, čas. Je pa tole vsekakor bolj poštena varianta - tam kjer sem bila jaz je cena 35 € ne glede na rezultat. Sicer pa ČESTITKE TPMC in KATRINKI!! Da bi bili vsi zdravi in se čimveč crkljali
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 20.8.2010 8:08:04
|
|
|
|
mala2001
|
IZVIRNO SPOROČILO: S0ncIca mala2001 - kje se naroči test na plodovnico, a daš link plz? Da vidim, kva je to zaena fora. btw meni je sredi noči - okrog 2h začelo kapljat, okrog 11.30 so mi v P naredili test in se hecale, da so hlačke mokre od urina, potem, ko je bil pa vložek čist pomodrel, je blo pa konc heca in so me poslale v porodno... Pa še antibiotik sem kasneje dobila, ker je od razpoka do poroda minilo več kot 24ur. To je ta test: http://www.cs-commonsense.com/content.asp?pageid=81 Naročila sem ga v lokalni lekarni, ker ga niso imele na zalogi. Moram danes poklicat ali je prišel. Ene so ga po forumih pred leti popljuvale, češ da je moder, tudi če je "samo" vnetje.... mislim, da tudi če je vnetje se je fino it zdej v P pokazat, ko smo tak blizu in čim prej vnetje pozdravit. Drugače pa še vedno čutim, da mi nekaj uhaja tu in tam, ampak je zeeelllo poskočna tako da me ne skrbi. Mi je pa včeraj celo popoldne trebuh otrdeval in je kar bolelo.... Upam da bo danes kej boljš, bi še kej počistila po bajtici. Sumim, pa tudi, da je iscedek kakšne glivice, ker sem jemala antibiotike pred tednom in pol, vendar me nič ne srbi in ne peče, kako pa naj bi to izgledalo, pa HB ne vem, ker jih še nisem imela....
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 20.8.2010 8:19:13
|
|
|
|
mala
|
Dobro jutro! Bom predala vse pozdravčke Katrinki punce in javim, ko bo imela kaj časa, da še sporoči kako je potekal porod.. Imam tudi slikice iz srečanja Kavala, samo jih ne znam pripopat sem gor Se katera javi, ki bolj obvlada računalnik in ji slikice pošljem po mail-u Danes sem se pa za razliko od zadnjih dni dobro naspala, še vseeno pa sem rabila eno za dobro jutro .. No jest mislim kafetkat še nekje do sredine Septembra, ker imam bolj na koncu rok..tako, da se s kakšnimi še kaj vidimo, samo naš krog bušijev se bo malo manjšal Punce, ki imate preglede veliko in tudi tistim, ki se počasi odpravljate v "Rim"...čimlažje porode
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 20.8.2010 8:36:15
|
|
|
|
Inčy
|
IZVIRNO SPOROČILO: limonita IZVIRNO SPOROČILO: Inčy IZVIRNO SPOROČILO: Natalija28 Pri mojem G se test za streptokok B plača. Če je test negativen je 20 €, če pa pozitiven pa 35 €. Tak mi je rekla sestra pri G. V čem pa je finta? Ne razumem. Katerega ginekologa pa imaš ti? Lukmana al Rosiča? Inčy, fora je v tem, da v primeru pozitivnega testa določajo še kateri antibiotiki bi bili primerni in to je pač dodatno delo, čas. Je pa tole vsekakor bolj poštena varianta - tam kjer sem bila jaz je cena 35 € ne glede na rezultat. Aha, hvala za odgovor ... zdaj mi je bolj jasno mateja ... fajn reši danes in seveda vso srečo!!!
< Sporočilo je popravil Inčy -- 20.8.2010 8:37:49 >
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 20.8.2010 8:37:54
|
|
|
|
benika
|
Imam tudi slikice iz srečanja Kavala, samo jih ne znam pripopat sem goruser posted image Se katera javi, ki bolj obvlada računalnik in ji slikice pošljem po mail-uuser posted image Meni jih lahko pošlješ, bp. Ti bom kr mail napisala edo.tic@siol.net Tudi za mano je ena neprespana noč Križ me boli, trebuh me boli...ma vse me boli, še tisto za kar sploh nisem vedela, da imam Včeraj je bilo luštno, tud Beni je bil čist navdušen, še posebej nad sladoledom Sončica, zdej morate nujno imet Jakoba, ker pravi naš mulc, da to pa zelo paše k Benjaminu in Timoteju . Aja, pa ZS maš. Srečno vsem na pregledih, če bo pa katera letela v P, pa ji želim le, naj bo hitro in dete zdravo!
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 20.8.2010 8:51:35
|
|
|
|
Natalija28
|
IZVIRNO SPOROČILO: Inčy IZVIRNO SPOROČILO: Natalija28 Pri mojem G se test za streptokok B plača. Če je test negativen je 20 €, če pa pozitiven pa 35 €. Tak mi je rekla sestra pri G. V čem pa je finta? Ne razumem. Katerega ginekologa pa imaš ti? Lukmana al Rosiča? Moj G je Rosič. No, danes sem vsaj spala, nosečnosti primerno. Samo upam, da me ne dobijo kaki popadki zaj, ko se ubadam s to bolečino, ker se mi utrga. malecka_mateja: ti pa fajn reši danes in da ti bodo dali mir do ponedeljka.
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 20.8.2010 8:51:46
|
|
|
|
mala
|
benika - sem ti poslala slikice
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 20.8.2010 8:54:50
|
|
|
|
lillchy123
|
Katrinka in tpmc iskrene čestiiiiiiittkkkkkeee za vajina mala zakladka! Veliko cartanja, solz sreče in ob prvih skupnih nepozabnih trenutkih. se že veselim branja porodnih zgodb! hanizali- hehe, a me mal zamenjava najine škrate, je naš dons ponoč rogovilil od 3-5h???? vstajal bi pa tud že ob 6h, al pa še prej, če bi blo po njegovo? jaz bi pa takooooo spala... men spet comp štrajka? drugače pa je blo včeri res luštno čvekat zdej pa v službo še papirje za porodniško uredit in jih še odnesem na csd.. da ne bom res rodila prej uživajte
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 20.8.2010 9:29:41
|
|
|
|
benika
|
No, slikice našega srečanja
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 20.8.2010 9:31:24
|
|
|
|
mala2001
|
Hi, hi, hi! Kake lepe !
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 20.8.2010 9:35:49
|
|
|
|
Inčy
|
Iiiiii ... kak ste lepeee
|
|
[Brisano sporočilo] 20.8.2010 9:44:07
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 20.8.2010 9:52:23
|
|
|
|
hanizali
|
LEPE SREČKE NOSEČKE!!!!! Lillchy123 ti ga kar pripelji tvojega fantiča k meni,ni blema! Sta pa moji prinčipesi spali pri meni,ker mojega ni bilo,tako,da sem samo pazila s katere strani dobim kako brco v trebuh,tako,da sem se kmalu naveličala in vstala....
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 20.8.2010 9:53:42
|
|
|
|
corfu
|
No, končno na CSD uredila. Danes sem dobesedno celo jutro na wc-ju, ne vem al se je naša češplja toliko nižje premaknila, al kaj bi to bilo . Grem lulat, potegnem vodo, umijem roko pridem do kuhinje...lulat ampak tole zaenkrat še nadziram
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 20.8.2010 9:54:09
|
|
|
|
benika
|
No, slikice našega srečanja Iz leve proti desni: Archie, Benika, tannya, tinkatonka, kajča, jinx, teodora, ninibo in katrinka. Mala je bila uradni fotograf Prva iz leve je bambinca
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 20.8.2010 9:57:59
|
|
|
|
nenka7
|
ojoj, tolko naklofate, da vas niti ne do.hajam več!! bravo katrinka in tmpc!!! jeeej, zdej se je pa resno začelo! jaz sem imela včeraj pregled, nič posebnega, železa še vedno premalo, naslednjega imam pa šele čez 3 tedne, ker gre moja G na dopust... mi je pa napotnico napisala, če bi se slučajno kaj zgodilo vmes, ker čez 3 tedne bomo že v 37.-em.... no, do takrat jaz še ne mislim nikamor it, če bo vse po sreči za seznam datum pregleda 9.9. pa res ste luštne nosečke, kmalu tudi brez bušijev, kot izgleda...
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 20.8.2010 10:01:21
|
|
|
|
nadka30
|
luštne slikice, se vidi da ste uživale na polno
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 20.8.2010 10:08:53
|
|
|
|
mala2001
|
IZVIRNO SPOROČILO: nenka7 ojoj, tolko naklofate, da vas niti ne do.hajam več!! bravo katrinka in tmpc!!! jeeej, zdej se je pa resno začelo! jaz sem imela včeraj pregled, nič posebnega, železa še vedno premalo, naslednjega imam pa šele čez 3 tedne, ker gre moja G na dopust... mi je pa napotnico napisala, če bi se slučajno kaj zgodilo vmes, ker čez 3 tedne bomo že v 37.-em.... no, do takrat jaz še ne mislim nikamor it, če bo vse po sreči za seznam datum pregleda 9.9. pa res ste luštne nosečke, kmalu tudi brez bušijev, kot izgleda... Uf, 9.9. je že čez tri tedne.... Takrat js začnem z 40. tednom in grem enkrat na CR. Zdej me bo pa res panika začela lovit! Joj! Sej res skoz sitnarim, da bi se že rada rešla tega trebuha, po drugi strani pa..... nervoza, ko pred izpitom!
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 20.8.2010 10:11:26
|
|
|
|
nenka7
|
mene pa še nič ne grabi panika. jaz se sedaj bolj s tem ukvarjam, da upam, da zdržimo še do takrat, da bo tudi uradno donošen, potem pa vseeno kdaj se odloči. prej pa res upam, da se ne bo, tako da jaz kar planiram, da bom lepo ostala septemberka...
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 20.8.2010 10:28:15
|
|
|
|
NiNiBo
|
tpmc in katrinka CESTITAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Naj vama bo lepo z vajinima struckama!!!! Vsem ostalim, ki pa greste skoraj v P, naj vam mine cimhitreje in, da boste kmalu pestvale vase strucke! Jinx sorry, da obrat ni uspel. Bodi optimisticna se naprej in upam, da se ti vse izzide kot mora. Jaz se pocutim super in nimam nobenih tezav. Spim krasno, plavanje mi zelo zelo pase, itak pa izlezavam in berem knjige, tako da pocivam veliko bolj, kot pa ce bi bila doma. Moram pa reci, da me je pa vcasih strah, da bi me kaj zagrabilo...ampak se ne dam in sem s svojo strcuko domenjena, da pocaka se do konca septembra. Jo pa zelo cutim, tako da je super ko sem v kopalkah in gledeva z mojim, kako se trebuscek premika. Upam, da mi uspe vas se kaj prebrati, kajti sedaj pa se je tudi za nas septembrke res zacelo! En morski pozdravcek, Nina
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 20.8.2010 10:39:25
|
|
|
|
tejči28
|
Lušne nosečke ste punce.Vidim,da smo se ta prave zbrale septembra. mateja vso srečo danes,in da še prideš domov,da še boš vsaj malo z Tjašo preden greš. Mene je to tudi groza bit brez dominika 3 dni,ti pa ko imaš CR boš še več. Mene pa danes kar nekaj trebuh boli in je trd,premikov pa kaj dosti ni za čutit,tak da kar sproti zapisujem ko se premakne,je pa precej bolj mirna kot včeraj.Čep pa se mi še ne lušči,imam sicer izcedek,ampak normalen,beli.Nič sluzast še.
|
|
[Brisano sporočilo] 20.8.2010 10:55:56
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 20.8.2010 10:58:59
|
|
|
|
Jinx
|
Ja, je odprt, je pa svinjsko drag
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?