|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo septembra 2010
7.9.2010 12:15:16   
lananai
IZVIRNO SPOROČILO: nalia
Malo skačem po netu in vas prebiram,sem trenutno še na KT pa že mooočnooo razmišljam da bi jih kr prenehala jemati in bi šla kr v akcijouser posted image . Prebrala sem sicer da ni nič narobe če po prenehanju jemanja tabletk kr takoj zanosiš.Kaj ve mislite?

Jst bi na tvojem mestu kar nehala s tabletkami. Bosta pa par mesecev pazila. Če že itak nameravata počasi delat na dojenčku, ne bi bilo nobene katastrofe, če takoj rata. Midva sva 3 mesece pazila, potem pa se samo 1x pregrešila in user posted image sta bili tu. Še tifola nisem imela časa začet jest prej. Sem ga začela po pozitivnem testu.

(odgovor članu nalia)
Neposredna povezava do sporočila: 251
7.9.2010 12:15:52   
lananai
IZVIRNO SPOROČILO: mladika
mam občutek da je moji štorklji navigacija crknla in da je še zmeraj zmedena,ker sem se pred enim letom preselilauser posted image sam zdej bi ji pa res lahk že potegnil kje se nahajam...

Ja, pa si spremenila naslov tudi uradno? Mogoče je zato zmedena? user posted image user posted image

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 252
7.9.2010 12:22:16   
RAKICA2007
dajmo, dajmo, dajmo punce; user posted image user posted image user posted image  in velikooo lulat... user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  za vse čakajoče na lulanje...

in veeeeelik (čeprav samo virtualni, pa naj tudi ta velja) user posted image  za vse, ki ste dočakale user posted image  

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 253
7.9.2010 12:43:21   
SRCE
Hello......tudi jaz ne-pričakujem septembrauser posted image ...(oz.pričakujemuser posted image user posted image )...a pokaže kakšen test že prej? Pred izostankom menstruacijeuser posted image ...

LP

(odgovor članu RAKICA2007)
Neposredna povezava do sporočila: 254
7.9.2010 13:11:12   
davorjeva pikica
tejchy*- hvalauser posted image ...in jaz drzim pesti zate da zagledas user posted image ze ta mesec ce ne pa drug mesec...ewo se user posted image user posted image user posted image zate user posted image

(odgovor članu SRCE)
Neposredna povezava do sporočila: 255
7.9.2010 13:22:26   
nati29
SRCE, meni je test pokazal user posted image  že dva dni prej. Je pa odvisno, kako dolg ciklus imaš, jaz imam na 31 dni.

(odgovor članu davorjeva pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 256
7.9.2010 13:24:41   
Klaraklara30
IZVIRNO SPOROČILO: SRCE

Hello......tudi jaz ne-pričakujem septembrauser posted image ...(oz.pričakujemuser posted image user posted image )...a pokaže kakšen test že prej? Pred izostankom menstruacijeuser posted image ...

LP

Meni je tudi en dan prej pokazal, vendra je bil plusek zelo bled.

(odgovor članu SRCE)
Neposredna povezava do sporočila: 257
7.9.2010 13:50:17   
lily32
Pozdravljene!
Se vam pridružujem. Prejšnji mesec sem bila zelo razočarana, ko je prišla user posted image in sem se kar malo odklopila.
Smo pa pridno user posted image user posted image v času ovulacije, ki smo jo določili z O testi. Upamo, da bo v 5. krogu ratalo. user posted image pričakujem 12. 9. , čeprav vem, da me bo že prej premagala radovednost in bom kak test že prej naredila.
Srečno vsem user posted image user posted image

(odgovor članu Klaraklara30)
Neposredna povezava do sporočila: 258
7.9.2010 14:07:00   
latka
Punce, a ima katera izkušnje z vgnezditveno krvavitvijo?Izcedka po tistem več nisem zasledila, me pa zelo boli trebuh-želodec in sem zelo napihnjena!user posted image

(odgovor članu lily32)
Neposredna povezava do sporočila: 259
7.9.2010 14:07:25   
mladika
IZVIRNO SPOROČILO: lananai

IZVIRNO SPOROČILO: mladika
mam občutek da je moji štorklji navigacija crknla in da je še zmeraj zmedena,ker sem se pred enim letom preselilauser posted image sam zdej bi ji pa res lahk že potegnil kje se nahajam...

Ja, pa si spremenila naslov tudi uradno? Mogoče je zato zmedena? user posted image user posted image

ja tut uradno sem ga spremenila!!!mislim da ji ni lih use jasn al ma pa podalšan dopustuser posted image

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 260
7.9.2010 15:24:20   
witch
ah cori... kot bi brala sebe....  user posted image

porotorož hvala ti, da me bereš user posted image user posted image držim pa še vedno pesti, da boš nalulala velik plusek user posted image user posted image user posted image

tejchy user posted image user posted image user posted image user posted image dokler M ni je še upanje....

Klaraklara30 isto se dogaja meni... ampak sem prepričana, da bom tudi jaz dobila svojo pikico. Verjamem pa vam, da zdaj na stvari gledate drugače...

mladika ti pa nikar ne obupaj še preden prideš do dneva d.... mogoče pa vse to nakazuje pikico v tebi user posted image user posted image user posted image user posted image hmmm tudi tebe razumem, kako je ko tvoja svakinja zanosi... Imam 3 mesece staro nečakinjo... Hudo je bilo, zdaj pri sestri je še hujše.... ampak se delam močna...
Tudi moja štorklja me kar noče najti. Pa nisem spremenila naslova, pa se nisem selila, pa 300 m stran od hiše imajo gnezdo, pa me kar noče in noče opaziti in sprejeti mojega naročila user posted image

dobrodošle vse nove user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Evo mene iz izpta. Rezultati bodo čez en teden, recimo mi je šlo user posted image , glava še vedno boli user posted image ... Sem pa tudi jaz danes v takem stanju da bi kar user posted image . Občutek imam, da seme, ki ga spusti v mene, gre vedno 110% iz mene in v meni ne ostane ni ena sama user posted image , spet tiste misli, da nama ne bo usplo user posted image , mojega kar 2 meseca nebo doma... res se mi zdi ta otrok stvar, ki je vedno dlje od mene, in je vedno bolj nedosegljiva.... ah ja.....

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu cori)
Neposredna povezava do sporočila: 261
7.9.2010 16:39:20   
portorož
Aleluja, sem le uspela prit tle gor user posted image

Punce, stvar je taka...., da sem bla preveč neučakana, da bi zdržala do petka user posted image , itak...

Takoj, ko je moj umaknil pete (šel v službo), sem se začela poigravati z idejo, da bi pa lahko šla lulat na palčko user posted image user posted image

Sem še CELO, DEBELO URO zdržala pred tv, potem pa marš v lekarno user posted image , preden me kje sreča pamet in si premislil ter vztrajam do petka user posted image

Da ne bom nekaj dolgovezila: nalulala sem DEBEL +  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Verjet še itak ne morem, sedim kot kakšna bebka za pisalno mizo in gledam v ta CB, ki mi mežika s +...., vmes seveda od sreče user posted image in komaj čakam, da pride moj sonček, da mu povem veselo novico in da se mu vrževa v objem user posted image .

torej grem med majčice user posted image !

Malo me je strah, ker sem zanosila takoj po op (sicer je zdravnica rekla, da mora vsaj 1user posted image prit, če ne že 2)..., a ne bom se s slabimi mislimi obdajala.

Lily32 čez 5dni pa si ti na vrsti! user posted image user posted image user posted image user posted image

Tejchy, če je še ne bo, pa le test ponovi!

Witch ti si sedaj svoje opravila (na izpit mislim), sedaj daj te misli na stran in počakaj na rezultat, jaz verjamem, da ti je uspelo. Kar se pa semena  tiče: jaz sem vedno držala noge v zrak, vsaj 20min po odnosu, zdaj če je pomagalo ali ne, ne vem, a mogoče se lahko tako rešiš tega občutka, kao da nič not ne ostane.
In PROSIM TE, VERJEMI, da vama bo uspelo! Samo pozitivno misli...Vem pa kako je, ko te zagrabijo temne misli...
Slab teden nazaj sem se tudi jaz razjokala, ko sva z mojim klicala eno prijateljico, ker je njena mala rožica praznovala svoj 1. roj.dan..., Jaz sem sred pogovora kar vstran odšla in jokala kot dež zaradi mojih dveh user posted image ... Še sanjalo se mi ni, da se je v meni že nekaj dogajalo.

Močne user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vsem vam!!!!

P.S.: jaz sem itak že zadnji teden tako cmerava, da me vse iztiri user posted image

Rada vas imam, rož´ce moje!

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 262
7.9.2010 16:46:29   
nati29
Latka, jaz sem imela enkrat vgnezditveno krvavitev, malo krvi na hlačkah pa potem pa približno dva dni malo obarvanega izcedka.

Zdaj moram pa malo dol z RR in se malo magistrske naloge lotit, imam komaj 10 strani tako da še ene 120 moram skup spravit user posted image .

Lepo se imejte user posted image .

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 263
7.9.2010 16:47:44   
witch
portorož user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čestitam user posted image user posted image user posted image želim ti lepo nosečnosti in res iz srca ti želim, da pikica ostane pri tebi vse do maja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in naj je maja ta pikica zeloooooo glasna user posted image user posted image user posted image user posted image
jooooooooooooooooj kako sem vesala user posted image user posted image user posted image

mladika............ zdaj si pa ti naslednja user posted image user posted image user posted image user posted image ............ potem pa jaz user posted image user posted image je čas, da se stare odstranimo user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu portorož)
Neposredna povezava do sporočila: 264
7.9.2010 16:55:28   
tejchy*
portorož - suuuper!! čestitam ti user posted image sem vedela da boš nalulala en velik +! želim ti zdravih, srečnih user posted image . user posted image joj kot da sem imela občutek, da ti bo res ratalo ampak sem rekla da ne bom preveč pisala, rajši sedaj da čestitam kot se zagre. user posted image kateri krog pa je to? no, da je zadnji vem user posted image user posted image

witch - imam iste misli kot ti, zdi se mi da je ta stvar vedno bolj daleč. nevem, danes sem že razmišljala če bi probala it kam na počitnice za kakšen teden, da malo odmislim..
zdi se mi, da mamo tukej vse kar enake občutke, in se mi zdi fajn da o temu tud govorimo, ker vidiš da vsaj nisi sam v vsemu temu user posted image .

(odgovor članu portorož)
Neposredna povezava do sporočila: 265
7.9.2010 17:05:50   
Klaraklara30
portorož user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lepo nosečnost ti želim, naj vse dobro poteka vseh 9 mesecev!!!!

Bravo, bravo, bravo!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Klaraklara30 -- 7.9.2010 17:06:07 >

(odgovor članu tejchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 266
7.9.2010 17:27:13   
Anonimen
Sem se odločila, da se vam tudi jaz pridružim, čeprav vas pogosto berem, ko imam čas. user posted image pričakujem ta petek, čeprav me je moj optimizem kar minil, saj sem imela v sob., ned. in včeraj precej polne-trde prsi in sem že mislila, da je to to, danes pa se mi zdi, da so spet bolj "mehke". user posted image   Se počutim že kar neumno, ko si vsake toliko probavam joške. user posted image  

Portorož - čestitke še iz moje strani. user posted image

(odgovor članu Klaraklara30)
  Neposredna povezava do sporočila: 267
7.9.2010 17:27:57   
Anonimen
Aja, bom anonimna user posted image

papa

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 268
7.9.2010 17:33:44   
portorož
Drage moje, hvala vam za vse lepe želje!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Brez skrbi, s tem + se me niste rešile user posted image , vas bom spremljala, čeprav upam, da se vse čim prej "spokate" s te teme user posted image user posted image user posted image user posted image

Mladika, kdaj je ti ne pričakuješ? Sem očitno zgrešila tvoj post user posted image .

Anonimna, vse je mogoče! Mene so pri prvih dveh user posted image na začetku tudi bolele, da sem mislila priti v noro pamet..., ta mesec pa nič kaj oprijemljivega: prsa so bila boleča, a res minimalno..., tako da je to bolj tak...in seveda odvisno od vsake posameznice...

Držim pesti za vse!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 269
7.9.2010 17:35:24   
lily32
portorož, čestitke user posted image user posted image user posted image so še meni prišle solze v oči ob branju tvojega sporočila. Lepih user posted image

(odgovor članu portorož)
Neposredna povezava do sporočila: 270
7.9.2010 18:31:21   
ajtak
user posted image user posted image  Portorož bravo!!
Vse ostale pa hito lulat, da bo čimveč majčic user posted image

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu lily32)
Neposredna povezava do sporočila: 271
7.9.2010 18:44:14   
RAKICA2007
še tukaj PORTOROŽ user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
veliko veselja in mirno user posted image vseh 9 mesecev...

za vse ostale pa še vedno velja... lulanje lulanje lulanje... seveda, da ne bi katera pomislila na negativno lulanje user posted image prosiiiim...

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 272
7.9.2010 18:57:37   
lananai
portorož, take novice rabimo! user posted image  user posted image  user posted image
In nujno poročat, kako je bil tvoj dragi vesel! user posted image user posted image Sej veš, smo pač radovedne babe! user posted image user posted image

(odgovor članu RAKICA2007)
Neposredna povezava do sporočila: 273
7.9.2010 19:06:33   
Anonimen
Bravo portorose!!!! user posted image  

Jaz pa še vedno čakam...ne vem kje je ta moja M - imam pa že 2 dni tak rahlo rjavkast izcedek, tako da zgleda, da se približuje...user posted image

user posted image

(odgovor članu lananai)
  Neposredna povezava do sporočila: 274
7.9.2010 19:09:41   
Luna*
Portorož ISKREN ISKRENE ČESTITKE. Želim ti nepozabno nosečnost in zdravega otročička (ali dva ;) ) Sej tvoj pomoje te itak že tlko pozna, da ve da si šla test delat ;)

Tejcy zate pa še pesti držim!

Nati29 – vidim da se ubadaš z istimi problemi kot jaz ;) Tudi jaz bi želela to mag čimprej končat, da se potem samo eni temi posvetim user posted image

Witch zihr bo ok z izpitomuser posted image

KlaraKlara30 sem ti rekla da bo vse ok. Sej vedno je. Sam takrat se preveč živciramo in sekiramo pa po možnosti še povemo tisto, ker nebi smeli. Pol nam je pa obema žal, pa se imamo še bolj radi ;) To meni ne bo nikoli jasno in tega ne bom nikoli mogla ravnodušno prenašati – kot da je to pač del vsakega odnosa.

Drugač pa nisem uredu zrihtala zadeve. Drug torek ponovimo vajo!?! Če se mi ne bo prej skisalo in bom kako user posted image kam vrgla ;) Ampak se niti tolk ne sekiram, ker kaj se je meni danes zgodilo. 15 dni po prejšnji user posted image spet krvavim?!? Me je skor kap v službi, ko sem šla na wc. Kaj za vraga je to? Zgleda, da zdej zvečer pojenja?!? user posted image sva sam enkrat – 9 dni nazaj (potem je moj šel na službeno pot). Vgnezditvena ne more bit, ker O itak še nisem imela (cikle imam od 30 do 48 dni dolge, tako da sem si izračunala, da po najzgodnejši O bi imela plodne dneve šele od 9.9.naprej, pa tudi če bi me ta mesec presenetil 28 dnevni cikel nebi to moralo biti to)… Mene tolk panika, da ni kaka posledica operacije. Da so mi kej zašuštrali in da zej notri kaj krvavim. Moja G. na dopustu. Moj v tujini… za se ti zmešat...

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?