portorož
|
Aleluja, sem le uspela prit tle gor Punce, stvar je taka...., da sem bla preveč neučakana, da bi zdržala do petka , itak... Takoj, ko je moj umaknil pete (šel v službo), sem se začela poigravati z idejo, da bi pa lahko šla lulat na palčko Sem še CELO, DEBELO URO zdržala pred tv, potem pa marš v lekarno , preden me kje sreča pamet in si premislil ter vztrajam do petka Da ne bom nekaj dolgovezila: nalulala sem DEBEL + Verjet še itak ne morem, sedim kot kakšna bebka za pisalno mizo in gledam v ta CB, ki mi mežika s +...., vmes seveda od sreče in komaj čakam, da pride moj sonček, da mu povem veselo novico in da se mu vrževa v objem . torej grem med majčice ! Malo me je strah, ker sem zanosila takoj po op (sicer je zdravnica rekla, da mora vsaj 1 prit, če ne že 2)..., a ne bom se s slabimi mislimi obdajala. Lily32 čez 5dni pa si ti na vrsti! Tejchy, če je še ne bo, pa le test ponovi! Witch ti si sedaj svoje opravila (na izpit mislim), sedaj daj te misli na stran in počakaj na rezultat, jaz verjamem, da ti je uspelo. Kar se pa semena tiče: jaz sem vedno držala noge v zrak, vsaj 20min po odnosu, zdaj če je pomagalo ali ne, ne vem, a mogoče se lahko tako rešiš tega občutka, kao da nič not ne ostane. In PROSIM TE, VERJEMI, da vama bo uspelo! Samo pozitivno misli...Vem pa kako je, ko te zagrabijo temne misli... Slab teden nazaj sem se tudi jaz razjokala, ko sva z mojim klicala eno prijateljico, ker je njena mala rožica praznovala svoj 1. roj.dan..., Jaz sem sred pogovora kar vstran odšla in jokala kot dež zaradi mojih dveh ... Še sanjalo se mi ni, da se je v meni že nekaj dogajalo. Močne vsem vam!!!! P.S.: jaz sem itak že zadnji teden tako cmerava, da me vse iztiri Rada vas imam, rož´ce moje!
|