mismis
|
Dobro jutro vsem skupaj, hvala vsem skupaj za dobre želje in pestke, s takim klubom navijačic skoraj ni teorije, da nam ne bi uspelo Skuštranka, imela sem 225 ml Gonala, ker je enako 3. dozam Menopurja. Naska, super za začetek, morda pa vse skupaj ni tako bogoskrunsko. Če se ne motim, si ti začela pisati o težavah doma, ko so se začela komplikacije s postopki, morda se bo pa sedaj vse uredilo. Loremi, kako zdravje? Si kaj bolje? Žižek, a si imela lep vikend Zarja, a si že nazaj Hermy, kako je princeska Vitachi, upam da ti ni več slabo. Dejzi, pa saj ne bomo šli na Vransko za cel vikend, zvečer gremo in ponoči se vrneš, to ti pa ja ne bo zameril , pa saj bo ata z njim tamalu moje, v MB so mi dali stopko prej (ob 21. uri), ker je čas punkcije tempiran na stopko. Kako je mala princeska, ti je žekaj bolj podobna , vem ja žleht sem sonya, kakšno je stanje doma? a je še kar priden? Akvič, kako ti preživljaš svoje dneve? Pikovit, tako pravijo, da bo v MB labratorij zaprt? Kdaj greš ti po deco? lana08, kako si ti in mali smejko? Lana70, a je š**** že kaj več zrastla? Maussi pogrešam Alpog, super za novo/staro službo. Četudi ni dobra, je vseeeno bolje, kot sedeti doma in početi nič vsem skupaj pa želim en lep dan