Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 30.9.2010 7:23:36
|
|
|
|
loremi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fidolina Mirno spančkajte vse - brez grdih sanj Ja, sanje so bile, tko kot vsako noč, ampak vsaj grde ne. Tiste zanč res niso ble fajn .
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 30.9.2010 7:31:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Aqua, bojo deca, brez skrbi.. Vem pa kako je ko te stiska.. mausi, bibk, ja, sem ga dala na vitaminsko kuro (2x maca, 2x Q10, 2x omega3, 2x cink in selen in 2x matični mleček). Sem še kaj pozabila?? Jaz pa tud začnem še s 7 keto in dhea. Sicer samo 2 mesca pred predvideno punkcijo oz. še malo manj, ampak ok, mogoče bo pa to dovolj. Je pa tole ornk šok za denarnico. Že prej ko sem samo jaz jedla te vitamine, zdej ko jih pa oba..
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 30.9.2010 7:50:49
|
|
|
|
sonya1
|
Konzervice zlate ! Samo še pofočkati se mi uspe vsak teden, pa nič drugega. Danes se pa moram javiti, da Aquici zaželim vse naj, naj......čimveč otročkov... Nujno javi, kako je šlo, navijamo kar najbolj močno
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 30.9.2010 9:01:05
|
|
|
|
miklarom
|
jutro aqua - navijam zate in držim pestke, pa lepo sprejmi danes svoja deca
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 30.9.2010 10:01:58
|
|
|
|
gigi1
|
Daan Aquica Lupčke vsem
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 30.9.2010 10:18:49
|
|
|
|
gigi1
|
Aquica greje
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 30.9.2010 10:21:19
|
|
|
|
gigi1
|
Uf sem čist euforična, pa sem prehitro poslala Aqui sedaj navijamo za
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 30.9.2010 10:25:26
|
|
|
|
loremi
|
jeeeeej aqua navijamo naprej za pluska
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 30.9.2010 10:29:33
|
|
|
|
lana08
|
uuuuu bravo Aqua, sedaj pa lepo grej in ne spusti pikic od sebe še najmanj 8m
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 30.9.2010 10:32:37
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Aquica greje To mi delaj Akvič, gremo na zmago
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 30.9.2010 10:45:58
|
|
|
|
gigi1
|
Dans me neki mašine zaj... . Najprej telefon, potem moj comp, zdej pa še server . A mislite, da je možno, da je kaj v zraku, ali pa jaz sevam
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 30.9.2010 11:56:23
|
|
|
|
Fidolina
|
Gigi - po moje je kaj v zraku , kaj žlehtnega, ,ker iz tebe lahko seva samo kaj lepega . Akvica jupiiiiiiiiiiiiii!!
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 30.9.2010 11:58:47
|
|
|
|
loremi
|
Gigi to je zato, ker rabiš dopust! Dans mali petek, jutri pa tapravi petek, nej mašina zdrži še dans in jutri, potem za vikend je pa ne diraj!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 30.9.2010 13:25:52
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Aquica greje vauuuuuu , sem vedla, da bo vse ok....
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 30.9.2010 13:26:46
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fidolina Gigi - po moje je kaj v zraku , kaj žlehtnega, ,ker iz tebe lahko seva samo kaj lepega . Fidi to so marsovčki na delu.....
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 30.9.2010 13:30:46
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: Fidolina Gigi - po moje je kaj v zraku , kaj žlehtnega, ,ker iz tebe lahko seva samo kaj lepega . Fidi to so marsovčki na delu..... Definitivno so te male zelene nadloge Fidi hvala za lepo menje o meni . Pa, ne sekiraj se, tudi jaz sem smetarka tukaj že nekaj časa .
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 30.9.2010 14:11:45
|
|
|
|
bibk
|
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi Aqua, bojo deca, brez skrbi.. Vem pa kako je ko te stiska.. mausi, bibk, ja, sem ga dala na vitaminsko kuro (2x maca, 2x Q10, 2x omega3, 2x cink in selen in 2x matični mleček). Sem še kaj pozabila?? Jaz pa tud začnem še s 7 keto in dhea. Sicer samo 2 mesca pred predvideno punkcijo oz. še malo manj, ampak ok, mogoče bo pa to dovolj. Je pa tole ornk šok za denarnico. Že prej ko sem samo jaz jedla te vitamine, zdej ko jih pa oba.. Suzi si ga pa bogega kar nafilala
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 30.9.2010 15:26:36
|
|
|
|
aqua77
|
Evo me piksne moje!! Vsem mučo gracijas fejst, pa še več za podporo, pestke, pozitivno energijo, pestke na nogah, lepe misli, psihološki suport, pa še bi lahko naštevala.... Ste tak fen klub, ki si bi ga čkovek lahko samo želel!!!! Kot je že znano grejemo dve pikici, ena super lepa jo je Ata zelo pohvalil, ena pa malo bolj počasna, ampak kot je dejal raste in miga kar je dober znak. Test imamo 14.10. Hvala vam še enkrat za vse.... Zlate ste....
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 30.9.2010 19:07:11
|
|
|
|
Naska
|
Živijo punce, full delala, nič se javila, v glavnem tole se mi je danes zgodilo. Jutri naj bi se začela špikati na 22. dan (dolgi postopek) in sem danes dobila . Tomtom je nedosegljiv, kolikor vem je spet nekje v tujini in zdaj nimam pojma kako in kaj.
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 30.9.2010 20:35:39
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 Evo me piksne moje!! Vsem mučo gracijas fejst, pa še več za podporo, pestke, pozitivno energijo, pestke na nogah, lepe misli, psihološki suport, pa še bi lahko naštevala.... Ste tak fen klub, ki si bi ga čkovek lahko samo želel!!!! Kot je že znano grejemo dve pikici, ena super lepa jo je Ata zelo pohvalil, ena pa malo bolj počasna, ampak kot je dejal raste in miga kar je dober znak. Test imamo 14.10. Hvala vam še enkrat za vse.... Zlate ste.... o akvič, držim pestke!!!!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 30.9.2010 21:39:34
|
|
|
|
miklarom
|
aqua - , jeeee super, lepo zdej cuvaj svoji pikici še nadaljnih osem mesecev
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 30.9.2010 21:41:38
|
|
|
|
mausikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 Evo me piksne moje!! Vsem mučo gracijas fejst, pa še več za podporo, pestke, pozitivno energijo, pestke na nogah, lepe misli, psihološki suport, pa še bi lahko naštevala.... Ste tak fen klub, ki si bi ga čkovek lahko samo želel!!!! Kot je že znano grejemo dve pikici, ena super lepa jo je Ata zelo pohvalil, ena pa malo bolj počasna, ampak kot je dejal raste in miga kar je dober znak. Test imamo 14.10. Hvala vam še enkrat za vse.... Zlate ste.... vesela kot radio, zdaj pa le čuvaj pikice
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 30.9.2010 21:49:34
|
|
|
|
gigi1
|
Aquič wiiiiiiii sami radio veseljaki smo tle . Veš kolk navijamo in bomo še naprej. Na zmago Naska žal ne vem, kaj naj ti rečem... Če ne dobiš TT pokliči jutri na SIII naj ti povejo kako in kaj.
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 1.10.2010 7:57:40
|
|
|
|
loremi
|
Dobro jutro! zaspanaaaa, ampak peteeek je aqua navijam! IZVIRNO SPOROČILO: Naska Tomtom je nedosegljiv, kolikor vem je spet nekje v tujini in zdaj nimam pojma kako in kaj. kako ga spet ni tu??? kdaj pa pride potem jst ga rabim naslednji teden!!! kaj se zdej to dogaja Naska, pokliči na oddelek SIII sestre in vprašaj, kako zdej naprej ... jst upam, da bo ok in boš lahko začela s pikanjem, seveda pa navijaaaam! Lep petek želim vsem!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.