|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del
29.9.2010 10:04:34   
Anonimen
Se bom še jaz malo uštulila.user posted image

Barbi, prvič nisi prišla do ETja, potem pa kar do user posted image user posted image ko si jedla po montiju?? Super!!!

maussika, tale keta in 7dhea.. zakaj je dober eden in zakaj tadrugi? Vidim pri naši Aljonki, da deluje, tako, da bom jaz tudi poskusila. Vem, da je dober če imaš povišan FSH, ampak se mi zdi, da je še nekaj..

(odgovor članu gigi1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1551
29.9.2010 11:00:28   
Fidolina
Jutrčkuser posted image

tole morem pokomentirat, čeprav jaz tudi v gužvi.
Gigi - a slikco ruskega lustra (pod katerim sva jedla štrudl)  bi rada? Se opravičujem. Ne reče se luster ampak lestenec. Glej spodaj user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Fidi, delim tvoje navdušenje za nove lustre, mi smo tudi že 3.leta vseljeni v bajti, pa še nimamo povsod lustov, ampak ruske lestence (kabli z žarnico) user posted image user posted image user posted image

Gigi, ker si pametna punca, si boš lahko, tudi brez slikice, zadevo predstavljalauser posted image

Lep se jemte user posted image
...

< Sporočilo je popravil Fidolina -- 29.9.2010 11:04:43 >

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1552
29.9.2010 11:03:09   
mausikaa
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi

maussika, tale keta in 7dhea.. zakaj je dober eden in zakaj tadrugi? Vidim pri naši Aljonki, da deluje, tako, da bom jaz tudi poskusila. Vem, da je dober če imaš povišan FSH, ampak se mi zdi, da je še nekaj..

http://www.ringaraja.net/forum/Uspelo_je_tudi_s_slabimi_celicami_in_povi%C5%A1anim_FSH_hormonom/m_2513423/tm.htm

[img]http://lb1f.lilypie.com/hVkrp2.png[/img]

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1553
29.9.2010 11:08:16   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: Fidolina

Jutrčkuser posted image

tole morem pokomentirat, čeprav jaz tudi v gužvi.
Gigi - a slikco ruskega lustra (pod katerim sva jedla štrudl)  bi rada? Se opravičujem. Ne reče se luster ampak lestenec. Glej spodaj user posted image user posted image

Fidi, delim tvoje navdušenje za nove lustre, mi smo tudi že 3.leta vseljeni v bajti, pa še nimamo povsod lustov, ampak ruske lestence (kabli z žarnico) user posted image user posted image user posted image

Gigi, ker si pametna punca, si boš lahko, tudi brez slikice, zadevo predstavljalauser posted image

Lep se jemte user posted image
...

AAaaaaaAAAaaaAAAAaaaAAAaaaAaaaaAaaaAAaaaAaaAa

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Ker nisem blond, lahko rečem le, da je dans men en na kabl stopu

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1554
29.9.2010 11:21:02   
BarbiG
Gigi, ja vsake toliko na hitr pa res tud k vam pokukam. Vas nisem pozabila, samo časa mi primanjkuje. Kako sem? Utrujena, vendar neizmerno srečna. Ampak sploh ne bi hotela, da bi bilo drugače. Uživam, kolikor se le da. Princeski sta pa tud pridni, lepo rasteta in se redita, tako da mami pridno pridobiva mišično maso. user posted image Edino kar pa je res postavljeno na stranski tir je pospravljanje stanovanja. Tako na hitrco že moj možek zrihta, ampak so mi bolj pomembni vsi trenutki z mojima lubikama. Je tko fino že ratal, ko se tolk smejita, pa grulita. Bi že tolk rade kej povedale, se prov matrata, ampak je še veliiiiiiiiiiko prezgodaj. Prejšnji teden sem tud že poskrbela, da bosta imele prve kašice iz čisto domače, bio pridelave. Mi je tašča prinesla vse sorta zelenjave. Sem vse lepo v skrinjo spravla. Priznam, da je bilo težko kombinirat čas, ampak kjer je volje, je tudi moč.
Pa ti? Boš šla kej kmalu na dopust, ker kolkor sem lahko na hitrco zasledila, si ful zasuta z delom. Pazi nase, da ne pregoriš. Kdaj se moraš tud na prvo mesto postavt. Ne bo čisto nič narobe, samo koristilo ti bo.

Suzi, sicer ne vem, koliko vpliva je dejansko imel monti, da je ratal, sam mislim da kar nekaj, ker sem se tud jst bolje počutila, ko sem se prehranjevala po njem. Sem pa se ga držala 3 mesece, pred začetkom postopka pa sem z njim zaključila. Sej kolikor vem,  se tudi ti prehranjuješ po njem. Pa opaziš kakšno razliko v počutju. Kokr sem prebrala, vidm, da te user posted image še zmeraj zafrkava. Probaj še z Dheo ali pa 7-Ketho. To baje tud pomaga. Držim pesti, da čimprej zagledaš +.

Mismis, tebi pa user posted image za prve špike. Mislim nate in držim pesti za +.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1555
29.9.2010 11:34:54   
gigi1
Deklice drage

Gaja prihaja domov 02.10.2010. Hvala vsem ki ste se pomagale Rubin in Gaji user posted image . Zlate ste.

< Sporočilo je popravil gigi1 -- 29.9.2010 11:43:36 >

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 1556
29.9.2010 11:42:55   
gigi1
Barbi user posted image user posted image user posted image  tako lepo te je brati. Še za kakšno slikico princesk bi te prosila, ko boš imela minutko časa user posted image .  Pospravljanje pa nikamor ne bo ušlo. Sploh se ne sekiraj user posted image
Če bo vse po sreči greva na dopust konec oktobra. Do takrat bova pa že zdržala user posted image

Suzika a se ti ne prehranjuješ po montiju in jemlješ Maco? Za Pco je to zelo priporočljivo. Morda bi še 7-keto za izboljšanje kvalitete celic, drugače pa ne pretiravaj z dodatki.

Mausika a ti LA hatchinga ata še ni delal? Obvezno ga moraš spomniti na punkciji, drugače lahko pozabi. Pri konzervah je celični ovoj dostikrat trši, kot pri mlajših zato se hatching priporoča, ker ga stanjša in plavalčki lažje pridejo notri (posledično se oplodi več celic). Na GK LJ tega ne delajo. Za MB pa ne vem.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1557
29.9.2010 12:36:01   
Anonimen
Maco bom zdle začela jemat ko dobim M. 7 Keto pa tud razmišljam.. monti se je pa utopil v morju. user posted image

(odgovor članu gigi1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1558
29.9.2010 12:37:53   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa

http://www.ringaraja.net/forum/Uspelo_je_tudi_s_slabimi_celicami_in_povi%C5%A1anim_FSH_hormonom/m_2513423/tm.htm

Ja, to sem prebrala. Ampak jaz nimam povišanega FSHja, imam dovolj celic (cca. 8-10), samo stopnjo oploditve imava pa kljub ICSIju majhno. Pa še kar se oplodi, ponavadi samo 2 pridejo do 5 dne.

(odgovor članu mausikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1559
29.9.2010 15:05:18   
Fidolina
user posted image
grem po gajbe in jabka obirat. Tiste, ki ste v postopkih (ali pred ali...)user posted image user posted image user posted image  - vse najnaj. Jaz sem zdaj v stanju "hibernate ali Stand by", tako, da samo smetim temouser posted image . Pa, eden jo moreuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1560
29.9.2010 17:58:46   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: Fidolina

user posted image
grem po gajbe in jabka obirat. Tiste, ki ste v postopkih (ali pred ali...)user posted image user posted image user posted image  - vse najnaj. Jaz sem zdaj v stanju "hibernate ali Stand by", tako, da samo smetim temouser posted image . Pa, eden jo moreuser posted image .

fidek, ti pa že ne moreš teme smetit... ti si pa ja en tak user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1561
29.9.2010 18:00:50   
aqua77
No, mene pa zdaj popoldne tudi že uradno panika grabi ker gremo jutri zjutraj po deco... Sem že čist user posted image ...

P.P.Njegoš

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1562
29.9.2010 19:05:23   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

No, mene pa zdaj popoldne tudi že uradno panika grabi ker gremo jutri zjutraj po deco... Sem že čist user posted image ...
nič panike, ker bo vse ok......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1563
29.9.2010 19:12:45   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

nič panike, ker bo vse ok......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala zarči, user posted image user posted image

sam se nam je že zgodil, da jaz veselo do Ata pripičim, čakam ko norc v čakalnici (vsi so bli pred nama na vrsti, tud če so za nama prišli) pol se nas pa le usmili me posede na tist stol pri njemu v sprejemnici in bombo vrže - se ni nič oplodilo, obrnita se na petah in pičita hop domov... user posted image user posted image  jaz pa u jok...

Tako da me vsakič, ko moramo it po deco kar fejst pri srcu stiska... Pa saj vem, da kar je, pač je, sam čez sebe pa ne mormo...

< Sporočilo je popravil aqua77 -- 29.9.2010 19:13:31 >

P.P.Njegoš

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1564
29.9.2010 19:22:22   
bibk

Maco bom zdle začela jemat ko dobim M. 7 Keto pa tud razmišljam.. monti se je pa utopil v morju. user posted image

Se še jaz malo uštulim tu, ker vas itak skozi berem in se nenormalno nasmejim z vami ... user posted image user posted image user posted image user posted image
Suzi,morda bi morala tvojega dragega sprvit na kakšno vitaminsko kuro, morda pa si ti čisto ok, ali so ti povedali da imaš slabe celice... meni na žalost ni nikoli Ata nič rekel, ne da so dobre ne da so slabe, edino na posvetu pred zadnjim postopkom, ko sem ga vprašala kako to da se vse vedno oplodijo pa nikakor se ne vgnezdi, pa je rekel, da verjetno je težava v celicah, ker težko da bi bilo  težava v semenu, glede na to da je odstotek oploditve tako visokuser posted image user posted image user posted image ?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1565
29.9.2010 19:24:00   
bibk

IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Hvala zarči, user posted image user posted image

sam se nam je že zgodil, da jaz veselo do Ata pripičim, čakam ko norc v čakalnici (vsi so bli pred nama na vrsti, tud če so za nama prišli) pol se nas pa le usmili me posede na tist stol pri njemu v sprejemnici in bombo vrže - se ni nič oplodilo, obrnita se na petah in pičita hop domov... user posted image user posted image  jaz pa u jok...

Tako da me vsakič, ko moramo it po deco kar fejst pri srcu stiska... Pa saj vem, da kar je, pač je, sam čez sebe pa ne mormo...

Aqua bomo močno stiskali pestke in mislile nate jutri oz. te bomo že danes ponoči sanjale, ti pošiljale pozitivne misli user posted image user posted image user posted image user posted image , pol boš vidla da bo vse OK

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1566
29.9.2010 19:34:39   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: bibk

Aqua bomo močno stiskali pestke in mislile nate jutri oz. te bomo že danes ponoči sanjale, ti pošiljale pozitivne misli user posted image user posted image user posted image user posted image , pol boš vidla da bo vse OK

hvala... user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu bibk)
Neposredna povezava do sporočila: 1567
29.9.2010 19:38:30   
mausikaa

evo jaz ti že držim pestke na nogah in rokah, ter ti pošiljam pozitivne misli, močno močno upam, da te pričaka deca in da ostane pri tebi naslednih 9 mesecev

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1568
29.9.2010 19:46:15   
mausikaa

IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa

Ja, to sem prebrala. Ampak jaz nimam povišanega FSHja, imam dovolj celic (cca. 8-10), samo stopnjo oploditve imava pa kljub ICSIju majhno. Pa še kar se oplodi, ponavadi samo 2 pridejo do 5 dne.

hmm, kaj pa če plavalčki vseeno niso tko kvalitetni, čeprav bi znalo biti da so celice bolj švohotne, in te dodatki niso samo za količino celic ampak tudi za kvaliteto, jaz jih papam, pa bomo videli kaj se bo zgodilo, upam na najboljše

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1569
29.9.2010 19:50:48   
mismis
Akvič, nič panike delati, smo rekli, da gremo zdaj na zmago, najprej ti, potem jaz, potem Mausii pa Zarja i tako redom.

Ajde stara/mlada držim pestke za jutri user posted image user posted image

Fida, pa imate veliko jabolk??? MI pa zdaj bolj kostanj nabirano, še k sreči da je že sedaj, da se ga lahko najem pred ET-jemuser posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1570
29.9.2010 20:31:13   
mausikaa

Akvič, nič panike delati, smo rekli, da gremo zdaj na zmago, najprej ti, potem jaz, potem Mausii pa Zarja i tako redom.

o kolk se to lepo bere: naj se ti besede pozlatijo user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1571
29.9.2010 21:03:46   
loremi
aquica jat navijam za lepe pikice, ki te čakajo in potem lepega pluska! user posted image  user posted image  user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

Mogoče mora pa ena izmed velikih želja ostali le želja :(.

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1572
29.9.2010 21:51:07   
n74
IZVIRNO SPOROČILO: loremi

aquica jat navijam za lepe pikice, ki te čakajo in potem lepega pluska! user posted image  user posted image  user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

Jst tud, jst tud user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1573
29.9.2010 22:58:27   
Fidolina
Akvica - vidiš, vse skupaj navijamo zate user posted image .
Mirno spančkaj.

Mirno spančkajte vse - brez grdih sanj user posted image

(odgovor članu n74)
Neposredna povezava do sporočila: 1574
30.9.2010 7:22:41   
loremi
Dobro jutro!

kavica za razvajanje user posted image

user posted image

aqua si že v čakalnici? navijam! user posted image  user posted image user posted image user posted image

MI pa zdaj bolj kostanj nabirano, še k sreči da je že sedaj, da se ga lahko najem pred ET-jemuser posted image user posted image

user posted image  a je kej dober? po mojih izkušnjah, če pade ob tem času dol, nima nekega fajn okusa, upam, da je letos kej drugač, njami

Trenutno nisem neki govorno nadarjena user posted image  in bom vse samo pozdravila!
Imejte lep dan!

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

Mogoče mora pa ena izmed velikih želja ostali le želja :(.

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trije znaki, ki kažejo, da je ženska plodna
Ko je ženska v, tako imenovanih, plodnih dneh, njeno telo to pokaže tudi na zunaj, z drobnimi signali, ki se jih lahko n...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.