BarbiG
|
Gigi, ja vsake toliko na hitr pa res tud k vam pokukam. Vas nisem pozabila, samo časa mi primanjkuje. Kako sem? Utrujena, vendar neizmerno srečna. Ampak sploh ne bi hotela, da bi bilo drugače. Uživam, kolikor se le da. Princeski sta pa tud pridni, lepo rasteta in se redita, tako da mami pridno pridobiva mišično maso. Edino kar pa je res postavljeno na stranski tir je pospravljanje stanovanja. Tako na hitrco že moj možek zrihta, ampak so mi bolj pomembni vsi trenutki z mojima lubikama. Je tko fino že ratal, ko se tolk smejita, pa grulita. Bi že tolk rade kej povedale, se prov matrata, ampak je še veliiiiiiiiiiko prezgodaj. Prejšnji teden sem tud že poskrbela, da bosta imele prve kašice iz čisto domače, bio pridelave. Mi je tašča prinesla vse sorta zelenjave. Sem vse lepo v skrinjo spravla. Priznam, da je bilo težko kombinirat čas, ampak kjer je volje, je tudi moč. Pa ti? Boš šla kej kmalu na dopust, ker kolkor sem lahko na hitrco zasledila, si ful zasuta z delom. Pazi nase, da ne pregoriš. Kdaj se moraš tud na prvo mesto postavt. Ne bo čisto nič narobe, samo koristilo ti bo. Suzi, sicer ne vem, koliko vpliva je dejansko imel monti, da je ratal, sam mislim da kar nekaj, ker sem se tud jst bolje počutila, ko sem se prehranjevala po njem. Sem pa se ga držala 3 mesece, pred začetkom postopka pa sem z njim zaključila. Sej kolikor vem, se tudi ti prehranjuješ po njem. Pa opaziš kakšno razliko v počutju. Kokr sem prebrala, vidm, da te še zmeraj zafrkava. Probaj še z Dheo ali pa 7-Ketho. To baje tud pomaga. Držim pesti, da čimprej zagledaš +. Mismis, tebi pa za prve špike. Mislim nate in držim pesti za +.
|