Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 7.9.2010 7:36:51
|
|
|
|
loremi
|
Dobro jutro! a ste dobro spale? Jaz sem, samo premalo, pa neke sanje so ble itak spet mausikaa mah objemček zate!! pika.po tassi navijam! Me veseli, da vam je kužika všeč! en kafetek pa še malo sladkega, za takle deževen dan pa že mora kej bit no gigi, mismis, miklarom, Fidolina, zarja, Roži_, sonya, alpog, lana70, lana08, Kruce Fiks, Hedviga, Tanja_Jes, hermy ... vsem lep dan!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 7.9.2010 10:10:22
|
|
|
|
gigi1
|
Dan Bolj siv je, ampak ga bomo skušal popestrit Pika.po in Mausi tople objemčke, da vama srčke pogrejejo Fidi srce moje še zate . Se mi zdi, da rabiš it mal v Italijo, da se vsaj nagledaš postavnih mladeničev in odmisliš malo vsakodnevne skrbi. Tassika zdej so pestke vse zate in za tvoja stisnjene. Loremi kako je kužika včeraj prestala tvojo odsotnost? Kruce kako je zrasla . Upam, da laski ostanejo v tej barvi. Madoniš bo zažigala. Boš moral nabavit kakšno kajlo za snubce odganjat Vitachi tickerček si naštimaj, da bomo lahko spremljale razvoj tvojih . Sedaj je že 9 teden? Za seznamček rabim podatek. Verjetno se je tudi letnica malo okoli obrnila odkar se nisi oglasila Zarči kako si mi danes? Miklca sigurno gara Alpog upam, da se bosta s Tassi kaj zmenili glede službe . Morda pa le ni tako daleč za vozit se. Miša lupčka Srečanje! Ker Kruce in Lana ne moreta v četrtek in smo rekli, da se bomo ravnali po njima bo srečanje V PETEK 10.09. OB 16.00. Za naslednje srečanje se bomo probali uskladiti. Sonya upam, da boš dobro in da se boš lahko prišla pofočkati. Pika.po ti pošljem na ZS mojo tel.št., da me pokličeš, če bomo po šihtu še vedno tam. Roži_ kdaj se boš ti naslednjič peljala v MB, da probamo delati v tej smeri? Tassi, Mikla in Gretka bi se morda lahko za naslednje srečanje dogovorile za prevoz, enkrat pozimi se pa pripeljemo v vaš konec, če ne bo šlo drugače. Bo Miša vozila, ker bo takrat srečka nosečka in ne bo smela pit
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 7.9.2010 10:50:15
|
|
|
|
lana70
|
Potem se vidimo, mi bomo z Liziko..da se punca zgodaj začne družiti ....dolgo verjetno ne bomo, ker gre moj dragi v nočno, in naju bo moral peljati domov, pa nazaj v Lj..no, v glavnem da vas vidim . Sem upala da bo tudi Karolinca, Krucek, kdaj boš pripeljal med RR tetke svojo lepotičko? Jo nisem videla že... , aha, ko sem bila še 2v1 in smo obirali kitajsko zelje na primorskem . Od kje pa tebi info da sem jaz srečka nosečka? Sploh se ne bi branila, samo zdaj je vrsta na kateri drugi borki, drugo leto pa gremo res po našega zamrznjenčka .
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 7.9.2010 11:02:21
|
|
|
|
mausikaa
|
kako so lepi teli naši RR otročki...eden bolj zažiga kot drugi...kolk sem vam fouš no sem zaključila z bolniško in grem ju3 delat ...sem v teh 3 tednih ko sem bila doma razmišljala, da mogoče ne bi bilo slabo tudi na tem področju narediti...no ja, bomo videli kaj bo čas prinesel... torej petek velja! komaj čakam da vas vidim...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 7.9.2010 11:13:19
|
|
|
|
mismis
|
dan, torej v petek ob 16. uri se dobimo v Kongu, upam samo da bo malo boljše/lepše vreme kot danes že komaj čakam, da vas vidim zdaj moram pa delati, saj si lahko predstavljate koliko dela te počaka, ko prideš z dopusta
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 7.9.2010 11:19:17
|
|
|
|
hermy1
|
Haj, dragice... nisem ravno pridna z javljanjem. Imam doma in uživamo v druženju, vozičkanju...potem sem pa že čista koma (kaj čemo, leta so tu ). No, včeraj sem pa sploh mislila, da bom kar umrla...se mi je že ob osmih grozno vrtelo in potem bruhanje in vse ostalo wc sr*...ves dan nisem prišla k sebi. Šele ko mi je dragi skuhal govejo juhico, mi je bilo piko bolje. Danes sem boljša,...le želodec še ni čisto pravi. mausikaa mah velik objem!! pika.po tassi navijam! Vitachi Fidka moja,...kako smo?? Kruce, naša ima tud (zaenkrat) neko podobno barvo las...nobena ni barvno usklajena z menoj, ena rdečka, ena bjonđa in ena nekaj vmes ! Še ena stimulacijska:
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 7.9.2010 11:58:32
|
|
|
|
vitachi
|
Pozdravljene, Hermy1 kakšen cukrček in modro bitjece imaš. Čestitam Punce, vsem hvala za spodbudo, se bom držala nasvetom in pridno grela posteljo, mi pa dans nagaja pritisk, me duši in sploh sem dans bolj . Bo jutri bolje. Grem delat dihalne vaje, da dobim mal več kisika vase. Se beremo.
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 7.9.2010 12:56:52
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Kaj pa Zarči in Mikla? Kakšen izletek k žabarjem? hmmmm, 9/9 gremo babe na Gibonnija...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 7.9.2010 12:59:39
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis že komaj čakam, da vas vidim kdaj prideš z Gigi v Mb?
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 7.9.2010 13:00:26
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Pika.po in Mausi tople objemčke, da vama srčke pogrejejo
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 7.9.2010 13:02:42
|
|
|
|
gigi1
|
Hermy cukerček je . Ti se pa čimprej pocajtaj . Vem kako ti je...mene vse boli od tiste zastupitve v Turčiji . Danes sem že malo boljša, samo rožica na riti še ni dobra. Naskič kako si? Si kaj boljša? Lojzka se opravičuje, ker je zaradi odsotnosti in slabega zdravstvenega stanja bolj bogo komentirala tole SP v Basketu. Vam je zadnjič pozabila omeniti, da glejte tekmo SRB:HRV. Se mi zdi, da ima hrvaška reprezentanca kar največ tipčkov za pogledat . Škoda, da so izgubili. So se res dobro borili, čeprav so na papirju kar precej slabši od Srbov. Če še niste odkrile na Š1 Zmago Sagadin komentira tekme in je sila zanimivo poslušati njegove komentarje . Vitachi upam, da bom imela kaj časa za obnoviti seznamček, bo prav lepo spet videti nosečko na seznamu Mausi, Lana, Miša tudi jaz komaj čakam na petek
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 7.9.2010 13:05:26
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Kaj pa Zarči in Mikla? Kakšen izletek k žabarjem? hmmmm, 9/9 gremo babe na Gibonnija... Sam ko si z babikami nas ne maraš . Mal heca ...vem kako je, ko si z eno družbo... Bi te pa res rada spet videla in pocmokala
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 7.9.2010 13:06:08
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis že komaj čakam, da vas vidim kdaj prideš z Gigi v Mb? A mene kdo kaj vpraša?
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 7.9.2010 13:16:53
|
|
|
|
lana70
|
hermy kakšen cukr je princeska, cute cute!!!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 7.9.2010 13:22:29
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis že komaj čakam, da vas vidim kdaj prideš z Gigi v Mb? A mene kdo kaj vpraša? noup....
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 7.9.2010 13:23:14
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Kaj pa Zarči in Mikla? Kakšen izletek k žabarjem? hmmmm, 9/9 gremo babe na Gibonnija... Sam ko si z babikami nas ne maraš . Mal heca ...vem kako je, ko si z eno družbo... Bi te pa res rada spet videla in pocmokala skoz vas maram...samo to je moj Gibooooooooo
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 7.9.2010 14:14:35
|
|
|
|
Roži_
|
Hermy, lepa kot sonček Kruce, kako je že velika vajina princeska, zelo luškena Punce, samo da vam obvestim, da jutri grem v MB, ker v četrtek ne delajo zdravniki, je prišlo pač do spremembe, tako da me ne bo v Kongu žal. Kot sem pa povedala imamo eno žurko na Kozjanskem, 17 do 19, in ste dobrodošle in dobrodešel, če boste lahko prišle/prišel mi prosim to potrdite na moje ZS, da vam narišem pot S sabo prinesti prazen želodček in dobro voljo Upam, da se vidimo Miklarom, žal mi je da je tako ratalo, kdaj delaš jutri??? Lahko se ustavimo mimo ko boš delala? Povej ti kako bo najboljše!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 7.9.2010 14:19:28
|
|
|
|
mismis
|
Otroce so cukre na kvadrat , prav lepo zapolnijo tele naše strani Teddy, jaz mislim da bom v MB 27.9., takrat imam prevzem zdravil (bom pa še doma preverila). Daj ti meni povej, kako je z UZ-jem, kdaj se moraš naročiti, a ko po prenehanju jemanja KT pride , ali se lahko že prej naročim? Kakšno stanje je pri tebi
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 7.9.2010 14:24:47
|
|
|
|
loremi
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Loremi kako je kužika včeraj prestala tvojo odsotnost? Verjetno se je z jokanjem tko zmatrala, da je spala, ko sem prišla domov, ampak je potem tko začela mahat z repom, da dobr da jini odpadel , ampak grize pa ta mali vragec ko zmešana . Meni pa še kr noče nakazat, da bo kej kmal tu in zdej me še skrbi, da mi vse skup ne bojo še bolj naprej prestavli, zarad vseh teh zdrah, ki so trenutno z našimi zdravniki . Me je za nameček dans še klicala ena gospa iz klinike, da dela neko statistiko in da ima zavedeno, da sem noseča in kdaj je bil porod . Eh ja, deževen dan. Pa še na pogreb morm it, pa že zdej me tko zebe . Moj bo danes zakuril kamin , tko da upam da me že pričaka nekaj toplega, da rit gor naslonim .
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 7.9.2010 14:43:35
|
|
|
|
hermy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana70 hermy kakšen cukr je princeska, cute cute!!! Ja, men tud , !!! Zato se pa tako rada pobaham z njo...ker sem res rečna, da mam to srečo, da sem lahko njena mamica!!!
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 7.9.2010 15:28:36
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis Teddy, jaz mislim da bom v MB 27.9., takrat imam prevzem zdravil (bom pa še doma preverila). Daj ti meni povej, kako je z UZ-jem, kdaj se moraš naročiti, a ko po prenehanju jemanja KT pride , ali se lahko že prej naročim? Kakšno stanje je pri tebi ko pride pokliči, 5. dan je ponavadi UZ. Kdaj začneš s femodenčkom? Moje stanje je v pričakovanju .....
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 7.9.2010 15:31:15
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis Teddy, jaz mislim da bom v MB 27.9., takrat imam prevzem zdravil (bom pa še doma preverila). Daj ti meni povej, kako je z UZ-jem, kdaj se moraš naročiti, a ko po prenehanju jemanja KT pride , ali se lahko že prej naročim? Kakšno stanje je pri tebi ko pride pokliči, 5. dan je ponavadi UZ. Kdaj začneš s femodenčkom? Moje stanje je v pričakovanju ..... danes zjutraj
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 7.9.2010 18:18:58
|
|
|
|
tassi1
|
miš- miš- a ti pa takole na pol v ilegali začenjaš s postopkom - navijam že vnaprej Lojzka- a si že nazaj?? Jutri te bomo rabili Loremi- kol ti je kužika že zgizla copatkov?? So meni tudi ful dolgo po SS težili s tem iz bolnice češ da delajo raziskavo- pa jest sem sporočila, da sem imela SS!! hermy- kaki cuker?- a se lah mal nalezem?' Miklarom.- kje si?? Kdaj začneš?? Roži_ navijam full Vitachi- zdej moraš pridno počivat za tri! Nč, babike lepo se imejte še naprej
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 7.9.2010 19:02:52
|
|
|
|
miklarom
|
Roži - pišika no , kdaj pa imaš pol jutri uro gor v MB , jaz začnem delati ob 12.30 uri, če bosta prej se lahk dobimo kje v Celju. Gigi - ja mikla je spet garala pred eno uro prišla domov , jest pa v petek delam pišuka sem to jezna, k , k vas ne bom spet vidla, samo res bi se enkrat lahk dobile tukaj nekje recimo v Celju , se bomo zmenle in boma z Grethy mal skupi organizirale če bo za, a prav mismis - ti češplja ti, a si že začela s postopkom, navijam k nora zate Hermy - kak kjut lepa pupika je , bi jo kar mal poslinla;; al pa ona mene a ne'''' tassi - jaz začnem šele v decembru nekje med 10. in 15. decembrom, nič prej kruce - prava princeska je že mala Karolinca
< Sporočilo je popravil miklarom -- 7.9.2010 19:03:21 >
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 7.9.2010 19:39:54
|
|
|
|
hermy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom Hermy - kak kjut lepa pupika je , bi jo kar mal poslinla;; al pa ona mene a ne'''' Bi te, ja...posebno, ko je njena lačna usteca plešejo okrog, da je veselje,... komaj najde kar išče . tassi - zato pa lepim slikice gor...da se vas čimveč naleze...če je treba pridemo tudi na dom !! Lepo se imejte, lubčke vsem!
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.